Conte: "A büntetéseket egyenlően kellene kiróni mindenkire"

Antonio Conte óvatosságra intette fiait, mivel nehéz mérkőzésre számít az Udinese ellen, s azt is elárulta, hogy véleménye szerint a büntetéseket mindenkire egyenlően kellene kiróni a stadionokban elhangzó rigmusok nyomán.

Conte Antonio_sajtótájékoztató_2.jpg"A hasonló súlyú eseteknek hasonlóan erős szankciókat kellene maguk után vonniuk. Például, amikor az ellenfelek szurkolói a Heysel Stadion vagy a Superga tragédia áldozatait sértegetik." - nyilatkozta Conte a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

"Ezek a rigmusok visszataszítóak, amelyeket el kellene ítélni, hasonlóan azokhoz, akik az elhunytakat becsmérlik, vagy kárt okoznak a stadionokon belül."

"Nehéz mérkőzés lesz, hiszen fizikálisan formába lendültek. Ismerjük a játékstílusukat, s tudjuk, hogy mire képesek, hiszen olyan kiváló játékosok segítik a kontráikat, mint például Antonio Di Natale. Nem lesz egyszerű." 

"A kórterem lassan kiürül. Stephan Lichtsteiner már edzésbe állt, míg Mauricio Isla az utolsó edzést külön végzi majd, s jövő héten csatlakozik a csapathoz Sebastian Giovincóval együtt."

"Több mint két hónapig nélkülöztük Lichtsteinert, s nagy szükségünk van rá. Reméljük, hogy még január előtt ismét rendelkezésünkre áll majd."

A Juventus átvette a bajnoki tabella első helyét az AS Roma csapatától, amely az első tíz bajnoki mérkőzésük megnyerése után, zsinórban három döntetlent játszott.

"Rudi Garcia kivételes munkát végez. Az a tény, hogy tíz győzelemmel és három döntetlennel nem vezetik a bajnokságot, megmutatja, hogy milyen erős a verseny, s nem engedhetjük meg magunknak, hogy a koncentrációnk kihagyjon."

"Egy szezon során két vagy három döntő pillanat is adódhat. Minél kevesebb hibát vétünk, annál jobb. Az élen állunk, de mostantól kezdve egészen karácsonyig, nehéz menet vár ránk."

"Írok-e levelet a Télapónak, hogy új játékosokat kérjek tőle? Nem, nem írok leveleket a Mikulásnak."

Az olasz sajtónak nem kevés találgatni és pletykálnivalót ad a Milan háza táján tapasztalható káosz, s a legújabb hírek szerint, a milánóiak legfényesebb sikereinek egyik kovácsa, Adriano Galliani 28 esztendő után távozhat a klubtól, így az újságírók természetesen Conte véleményét is kikérték az ügyben.

"Nem folynék bele az ügybe, de Galliani egy fantasztikus igazgató, egyértelműen a világ egyik legjobbja és legsikeresebbje. Győzni nem könnyű, de újra győzni rendkívül nehéz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr75668952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.11.30. 18:46:14

Most is teljesen igaza van.:)

Alex8610 2013.11.30. 20:15:01

@Juventus FC 15: Ja mostanában jól megmondja a frankót a mester:) év elején nem volt ilyen ugy látszik őis visszatért a csapattal együtt így ősz közepétől!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása