Juventus - Real Madrid 2:2

A keddi BL mérkőzés a Juventus számára rendkívül fontos volt, mivel a B csoportban három mérkőzésen csak két pontot gyűjtött a torinói csapat, így az olaszok kénytelenek a csoportbeli utolsó három mérkőzést rendkívül komolyan venni.

Giorgio Chiellini hiányában a bal szélső védő feladatait Kwadwo Asamoah látta el, míg Mirko Vučinić és Stephan Lichtsteiner továbbra se volt bevethető. A torinóiak elvileg 4-3-3 felállásban kezdték a meccset, ám tulajdonképpen ez inkább volt nevezhető 4-5-1-nek, hiszen úgy Claudio Marchisio, mint Carlos Tévez folyamatosan visszahúzódott a középpályára, és csak Fernando Llorente maradt elöl.

Llorente Fernando_golt fejel Real ellen.jpgA meccs első helyzete Paul Pogba előtt adódott, aki a negyedik percben életerős lövést küldött Iker Casillas kapuja irányába, ám nem találta el azt. A következő említésre méltó lehetőséghez Cristiano Ronaldo jutott, aki ugyancsak kapu mellé lőtte a labdát, majd Fernando Llorente örvendeztethette volna meg a Juventus szurkolóit, ám lövése nem volt elég helyezett ahhoz, hogy átjusson a gólvonalon, ezt követően pedig Gigi Buffonnak kellett védenie a Martín Cácerest lerázó Gareth Bale lövését.

A csapatok ezt követően se nyugodtak meg, a tempó nem csökkent, a tizenhatodik percben Pepe Paul Pogba beadását követően megelőzte a Juventus spanyol centerét, ám szerencséjére a rosszul eltalált labda nem jutott át a parádés napot kifogó Iker Casillason.

Claudio Marchisio már szinte ünnepelt, amikor Carlos Tévez beadását követően földre pattintotta fejjel a labdát, ám a spanyol hálóőr ezt a kísérletet is védte, ezúttal sípcsonttal, így a kijelzőn számos lehetőséget követően is változatlan maradt az eredmény.

A torinóiak továbbra se húzódtak vissza, Iker Casillas Arturo Vidal próbálkozásánál kellett védjen, majd az ezt követő szögletnél is játékba kívánt avatkozni a kapus, megmozdulása ezúttal kissé szerencsétlenre sikeredett, ám a Juventus játékosai nem tudták kihasználni a keveredést és nem juttatták át a labdát a gólvonalon.

A gólra várni kellett, de végül megérkezett: Paul Pogba tört be a tizenhatosra, Raphaël Varane rossz ütemben csúszott be, ezért pedig Howard Webb a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőt Arturo Vidal vállalta és a jobb felső sarokba bombázta a labdát, a lövést a rendkívüli formában védő Iker Casillas se tudta hárítani. 1-0

A Real Madrid az első szögletére egészen a 44. percig kellett várni, a szöglet pedig veszélyesre sikeredett, mivel a labda az ötös vonalánál pattogott, amíg az olasz bajnokcsapat ki nem vágta onnan. Marcelo átadását követően Cristiano Ronaldo lőtt kapura és nem sikerült kihasználnia a helyzetet, amiben nagy szerepe volt a labdára ugyancsak mozduló Karim Benzemának.

A második félidőben Martín Cáceres rossz visszapasszát elcsípte Karim Benzema, aki eljuttatta a labdát Cristiano Ronaldohoz, a futballt rendkívüli szinten művelő portugál primadonna pedig egy az egyben megverte Gianluigi Buffont, könnyedén belőtte a játékszert a kapuba. 1-1

A torinóiakat látszólag sokkolta a gól, mert nem sokkal ezt követően a Real Madrid átvette az irányítást, majd ébresztőként egy Xabi Alonso bomba csattant a keresztlécen.

A bianconero együttes feleszmélt a sokkot követően, és gólhelyzetig is jutott, Pogba után Marchisiohoz került a labda, aki rendkívül közelről lőtte kapura, ám Casillas ezt is védte, a kipattanó ismét a Juventus nyolcasához kerül, a gólvonalról viszont ezúttal Pepe takarította el a labdát.

A döntetlent követően a Real volt az, amely megszerezte a vezetést, Cristiano Ronaldo a jobb oldalról átpasszolta bő kilencven millió euróért vásárolt walesi csapattársához a labdát, aki a bal oldalról középre húzta a labdát, majd ballal erőteljesen bevágta a rövid sarokba a labdát, amihez nem érhetett oda Gianluigi Buffon. 1-2

Egy kontrát követően Cristiano Ronaldo ismét megpróbált gólt szerezni, ám ezúttal Gigi Buffonnak sikerült védenie, majd Martín Cáceres megvillant a Real Madrid tizenhatosa sarkánál, gyönyörűen beívelte a labdát a hosszú oldalon Raphaël Varane enyhe szorításában lévő Fernando Llorente felé, a fiatal francia képtelen volt tartani az egykor Athletic Bilbaoban játszó centert, és így Fernando Llorente hat méterről fejelhette a kapuba a labdát. 2-2

A meccs az ismételt döntetlen állást követően se vesztett sokat tempójából, előbb Benzema jutott gólhelyzethez két torinói védő között, és lőtte kapu mellé a labdát, majd Leonardo Bonucci blokkolt egy Sergio Ramos kísérletet, ez után pedig Iker Casillasnak kellett védenie egy bivalyerős, ám kevéssé helyezett Carlos Tévez bombát.

Utóbbi volt Carlos Tévez utolsó említésre méltó megmozdulása, mivel őt Fabio Quagliarella váltotta, a frissen beérkezett csatár pedig próbára is tette a spanyol kapust a tizenhatos sarkából. Válaszként Cristiano Ronaldo rohant át a Juventus teljes védelmén, ám belőtt labdájára senki sem érkezett, aki értékesíthette volna azt.

A meccs végén Iker Casillasnak ismét egy Fabio Quagliarella lövést kellett védenie, ezt követően pedig elégedetten vonulhatott le mindkét csapat a pályáról, hiszen a döntetlennel a Real Madrid tulajdonképpen bebiztosította továbbjutását, míg a Juventus megszerezte harmadik pontját, de talán fontosabb, hogy önbizalommal teli vághat neki a következő két BL meccsnek.

Juventus 2-2 Real Madrid

Gólszerzők: Vidal 42. p. (büntető) (J), Ronaldo 52. p. (R), Bale 60. p. (R), Llorente 65. p. (J)

Juventus: Buffon; Cáceres, Barzagli, Bonucci, Asamoah; Vidal, Pirlo, Pogba; Tévez (Quagliarella 81. p.), Llorente (Giovinco 88. p.), Marchisio

Real Madrid: Casillas; Ramos, Varane, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi Alonso (Illaramendi 71), Modrić; Bale (Di Maria 75), Benzema (Jesé Rodriguez 81), Cristiano Ronaldo

Játékvezető: Howard Webb

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr445616958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2013.11.06. 09:30:31

Jó meccs volt, bár a Realon látszott, hogy csak egy céljuk volt, hogy ne kapjanak ki. Nekünk pedig nyernünk kellett volna mindenképpen, ennek fényében kicsit dühítő az eredmény, bár élmény volt nézni a meccset. Viszont nagyon megköszönhetjük a dánoknak, hogy nemcsak pontot raboltak a Galatától, hanem le is győzték őket. Innentől újra a kezünkben a sorsunk, ha innen nem jutunk tovább, akkor valóban meg sem érdemeljük.

vico94 2013.11.06. 10:39:26

@Lord Viktor: +1

Én is pont így látom, tulajdonképpen minden szavaddal egyet értek! Be fogjuk húzni a második helyet efelől semmi kétség, de télen azért ha nem is sztárokat, de BL szintű embereket kéne hozni a gyenge posztokra, hogy a februári egyenes kiesés rész tiszta lappal induljon. FJ!!!!

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.11.06. 10:53:45

Ez a vicc, h még így is van esélyünk másodikként toábbmenni. Nagy szerencse, h kikapott a galata.

nygá 2013.11.06. 11:01:26

Azt még hozzátenném, hogy gondoljatok bele, hány olyan győzelmünk volt idén és tavaly, ami után úgy bosszankodhattunk, mint egy súlyos vereség okán, mert fosul, unottan, fársultan stb. játszottak a fiúk, rossz volt nézni. Na EZ a Juventus, amit a két Real-meccsen láttunk. Nagyon büszke vagyok rájuk, még ha végül ki is esnénk (most már remélhetőleg helyén lesz az eszük és nem fogunk), megmutattuk, hogyha összekapjuk magunkat, ott a helyünk az abszolút európai elitben.

Barolo 2013.11.06. 11:17:24

Egyet értek az előttem szolokkal.... bennem még 2 dolog motoszkál....
Hatalmas nagy felelőtlenség volt az első két meccset elb...ni...., mert ha legalább az egyik meglett volna akkor most semmi gond nem lenne....kezünkbe van a sorsunk, de ez azért elég csalóka és necces, mert Isztambulba bármilyen kis hiba vagy kiállítás esetén nagy bajban lehetünk. A másik dolog pedig az, hogy sajnos az eddigi 4 meccs alapján tavalyhoz képest nem sikerült előre lépnünk.... amennyivel jobbak vagyunk elől, annyit romlott a védelem és középpálya formája szerintem. 6-8 csapat van, aki jóval előttünk jár...... velük is lehet x közel csatákat hozni, de erre azért kicsi az esély. 2-3 igazolás megint nagyon hiányzik a jelenlegi keretből. Én amúgy nem vagyok elégedetlen, és amennyiben nincs több pénz, akkor ezzel a jelenlegi helyzettel is bőven,mosolyogva kiegyezek a következő évekre. Forza Juventus!

Drughi Di Bianconeri 2013.11.06. 11:23:58

Finoman szólva nem volt meggyőző a teljesítményünk.
Ami tetszett, hogy kifejezetten gyakran voltak szereléseink, jó ütemű intercepcion-eink, de ez mindent elmond a meccsről.Holott nekünk keleltt volna végig támadni, s sziporkázni.
Ez a klasszis különbség,mivel nálunk nincsen olyan klasszis ,mint CR,Bale,Di Maria..egyedül Tevez a nemzetközileg is számító játékosunk (most a 35 éves Pirlot kivéve, aki tegnap minden 2. passzát elrontotta).
Asamoaht akkor nem csapta be Bale,amikor nem akarta,bár azért voltak néha biztató dolgok,de Ő akkor is szűrő középpályás.
Cáceres qrva jól játszott és megoldotta a feladatát, egészen a gyermeteg hibájáig,amivel gyakorlatilag gólpasszt adott az ellenfélnek,amit nem értek, ahogy szerintem senki más sem.Ezt valamelyest kompenzálta a tökéletes beadásával,amit Nando bebólintott.

A legrosszabb teljesítményt,még így is Marchisio nyújtotta, akiről még Faragó is megjegyezte,hogy semmit nem csinál.De tényleg, az ember nettó emberhátrányt jelentett, mert azt ne mondja nekem senki (babo),hogy milyen hasznos az,hogy a már vert helyzetben lévő csapattársát "kisegíti" azzal, hogy lohol a csatár (mondjuk CR) után, de csak úgy kamuból, se egy közbelépés, se egy szerelés a világon semmi.
A "herceget" tényleg csak akkor lehet észrevenni,ha meccsenként lő egyet, vagy hibázik.Botrány.Én azt mondom, hogy amint lehet, tehát amíg van rajta valami érthetetlen hype, adjuk el, mert erre a "játékra" bárki képes, még az ifik közül is.
Így kell egy ikonnak a pályára lépnie, a nemzetközi értelemben vett legnagyobb riválisunk ellen ?! Gratulálok Marcika...
4 forduló alatt 3 ponttal állunk a BL-ben, ami szégyen/szánalom/vicc/tragédia , ki-ki döntse el vérmérséklete szerint.
És az a legfurább az egészben, hogy hála a Koppenhága tegnapi győzelmének, még így is van szemernyi esélyünk továbbjutni,ha itthon megcsapjuk őket,valamint Isztambulban nyerünk.
Utána meg majd Conte veri a mellét,Marrottával együtt...egészen addig,amíg szépen elkalapál minket újra a Bayern, vagy valamelyik másik nagyágyú a 16 között :)
Nem volt tragikus a helyzet, de Madridban sokkal jobban játszottunk és győzelmet érdemeltünk volna,de minimum 1 pontot.Tegnap a Real nagyjából semmit nem csinált, csak néha megindult a világ 2 legdrágább játékosa,és akkor össze vissza kétségbeesetten olykor, de azért nagyrészt megoldottuk hátul,Barza nem a leggyorsabb,de nagyon rafinált,intelligens és megbízható védő.
Ha továbbjutunk, akkor nem fogom tudni eldönteni,hogy sírjak e vagy nevessek, de ezzel vszínű a teljes futball szurkoló társadalom így lesz :D
Persze nagyon boldog lennék, és szurkolok is a továbbjutásnak, csak hát ilyen tudással, teljesítménnyel, "játékkal" és eredményekkel nincs ott a helyünk az európai Elitben.
Jómunkás csapat vagyunk, akik néha erőn felül teljesítve képesek erre - arra, de hosszú távon ...hát hogy mondjam..nem mi leszünk az etalon futball csapat :)

Apuleius 2013.11.06. 11:31:42

Elég necces, hogy a csoport utolsó helyén állunk 4 mérkőzés után, annak ellenére, hogy biztosnak gondolom, behúzzuk az utolsó két meccset, és továbbmegyünk a csoportból.

A Real Madrid ma a világ egyik legerősebb csapata minden szempontból, s a két mérkőzésen megmutattuk, hogy képesek vagyunk velük, vagyis a legnagyobbakkal is felvenni a versenyt, ami alighanem azt jelenti, hogy a Juventus visszatért a legnagyobbak közé. A Real Madrid bárkit képes 2:1-re verni Madridban (főleg ennyi segítséggel), s bárki ellen képes 2:2-re idegenben, egy kicsivel több szerencsével sokkal jobban is kijöhettünk volna a két mérkőzésből.

Egyértelmű, hogy az első két meccs az, ami ennyire megnehezítette a helyzetünket, s felfoghatatlan, hogy egy Juventus hogyan képes zsinórban kétszer is 1:1-et játszani dán csapatok ellen, mindkétszer az első játéknapon, pontosan ugyanazon a pályán, pontosan ugyanazzal a forgatókönyvvel, majd hogyan képes így elbénázni egy megnyert meccset hazai pályán a Galatasaray ellen. Azzal a két meccsel most 7 pontunk lehetne, s vidáman várhatnánk a folytatást.

Dicséret illeti a csapatot a Real elleni meccsekért, de két apróság: Cáceres remekül játszott, de ezen a szinten az ilyen kapitális hibák maximálisan elfogadhatatlanok, pont az ilyesfajta "apróságokon" múlik, hogy valakiből igazán komoly játékos válhat-e valaha. Remélem több ilyet nem látunk tőle (sem).

A másik dolog a szögletek ügye. Egészen elképesztő, hogy a Juventus megengedi magának azt a luxust, hogy szinte alapból feladja a szögleteket, amelyek tökéletesen veszélytelenek az ellenfél kapujára. Ez érthetetlen, s sürgősen változtatni kell rajta.

Ezt a Juventus erősebbnek látom a tavalyinál, s úgy gondolom, hogy ha továbbmegyünk a csoportból, s a szerencse is mellénk szegődik, akár még messzire is juthatunk.

Lord Viktor 2013.11.06. 11:33:06

@Barolo: Szerintem azért tavalyhoz képest Llorrente és Tévez nagy erősítés. A balszélső védő helyzete siralmas egyedül, szerintem ezért is játszunk 3-5-2-ben. Van 3 kiváló belső védőnk, de ugyanilyen balszélső bekk egy sincs. Lichti, ha felgyógyul és Cáceres ha többet játszhatna, megoldanák a jobb oldalt, végső eseben Isla sem tragikus megoldás oda. Padoint inkább nem említem... Szívem szerint nem adnám el, mert egyik csapatnak sem kívánok ilyen focistát... A Serie C talán az ő szintje. Vagy az NB1.
Viszont a bal oldal... Chiellini gyengébb ott, mint középen, Ogbonna és Asamoah sem oda való, Cáceresnek az a leggyengébb posztja, Peluso és DC pedig vicc kategória. Szóval nincs minőségi balszélső bekk, ezen kéne javítani.

west30 2013.11.06. 12:00:14

A csapatnak nincs balhátvédje,Marchisio olyan hónapok óta mint egy szellem,gyakorlatilag 10en vannak vele a pályán és egy játékos nem volt a padon akit pályára lehetett volna küldeni minőségi csereként.Szóval szerintem a két Real Madrid elleni meccs miatt nincs szégyenkeznivalója a Juventusnak,viszont az első kettőért bőven van akárcsak a vezetőségnek, mert botrányos ez a keret amit nyár végére Conte elé raktak.

szabo2323 2013.11.06. 12:03:33

@Drughi Di Bianconeri: Ne haragudj de te amúgy mit csinálnál Konte helyébe? Marci lehet hogy szar volt de ha nincs más a posztra akkor nem tud mást oda rakni örülj,hogy nem Padoin vagy valamelyik másik szerencsétlen játszott helyette.Ja a Bale + Ronaldo annyit ér meg akkora különbséget jelent,hogy te azt el se tudod képzelni két helyzetük volt és ki is használták azt a kettőt míg Pl Llorente nem tudom mennyire rémlik neked mikor egyedül megindult a kapu felé azt nem lett semmi! a Ronaldo gyerek idén már annyi gólt rúgott ,hogy ha mi a bl góljainkat meg mindent össze adnánk talán akkor előzné meg a csapat:( Sajna ez van.
Ne várj csodát ennyit jelent ha van egy két ilyen támadód,sajnos nekünk nincs klasszis formábalévő csatárunk most jelenleg és szerintem még így is örülhetünk az eredménynek mivel minőségi csere nincs nagyon aki lenne vagy aki van az is sérült és mindenki tudta,hogy nekünk nem a Realt kell igazából megverni hanem a többieket szerintem ammenyit lehet kihoztunk a meccsből ;)

Drughi Di Bianconeri 2013.11.06. 12:19:18

@Berbatov a Juventusnál folytatja?:
Na de az kinek a hibája,hogy az első 2 meccset x-re hoztuk ?
Való igaz, jómagam a sorsolás után teljesen aláírtam volna 1 idegenbeli szoros vereséget (ahol amúgy győzelmet érdemeltünk volna a JÁTÉK alapján,meg ugye a Rigó is a Madridnak fújt..) és Torinoban egy Xet.
Csak hogy...xelni Koppenhágában szégyen, mint ahogy számomra az is,hogy Bonucci hibájára lecsap Drogba, és xre hoz egy meccset annak a Galatanak, akik hazai pályán egy 6ost kaptak a formálódó Realtól...
Nem jól alakult a BL forgatókönyvünk,félreértés ne essék, nem azt vártam,hogy 2 vállra fektessük a Realt. De így,hogy győzelmi kényszerben léptünk pályára jogosan vártam el, hogy ettől többet nyújtsunk.
Ha a Madridban mutatott játékot nyújtjuk , simán nyertünk volna.Főleg,hogy a Real rohadtul nem adta ki magából a maximumot...

Az edzőnk neve CONTE és nem Konte :D
Hogy kit raknék be Marcika helyett ? Hát ha már 4-3-3,vagyis olyasmi,akkor mehetett volna a törpe szélre,vagy trequartistanak.
Amúgy azt sem értettem, hogy Madridban Conte is nagyon tökösen meccselt, cserélt tegnap meg hozta a szokásos 10perccel vége előtt,posztra csere kombót...
Félreértés ne essék, nem azt várom,hogy igazoljunk 2 db játékost 100 Mért, mert annyiért soha nem is fogunk és nem is kell...de a minőséget meg kell fizetni.Azért kicsit gondoljunk bele, ha most a csapatban lenne pl: egy Bastos/Kolarov, Agüero/Rossi, Dzeko, Nani 4es...
Lehet,hogy benne volt a fejekben/lábakban az is,hogy hétvégén az afrikaiakkal nyomjuk és ezért voltunk kissé fakók játékban, mert ott viszont muszáj nyerni,hogy helyet cseréljünk velük.Kemény időszak most ez,de mi basztuk el magunknak a bűn gyenge szeptemberi-október eleji játékunkkal.
Remélem a legjobbakat,de az hogy 4 forduló után utolsó helyen állunk a csoportban nekem inkább ciki...(úgyis,hogy Madridban győzelmet érdemeltünk volna)

Barolo 2013.11.06. 12:33:03

@Lord Viktor: Hát igen baloldal..... mindenki ezt látja már 3 éve hiányposztnak, de nem vagyunk képesek normális megoldást találni..... pedig ha lenne ott min. 1 klasszis, akkor Asamoah jó csere lehetne középre.De a kiegészítő posztokon is nagyon gyengék vagyunk a top csapatokhoz képest. Gyakorlatilag nincs minőség a padon.... ha sérülések nincsenek akkor a csatár/kapus/jobb védő szerintem ok. cserébe is, de a bal oldal és a középpálya siralmas,ha újítani akarunk.. Amennyiben tovább jutunk, és szeretnénk reális eséllyel játszani a kieséses szakaszban, akkor 2-3 komoly igazolásra szükségünk lenne télen és itt most egy Kolarov/Kagava/Nani/Alexis Sanchez szintre gondolok...... akik még mindig az elérhető kategóriába tartoznának, de hát nem hiszem, hogy érkezni fognak. Forza Juventus!

hellan (törölt) 2013.11.06. 12:36:04

Kit tennék be Marchisio helyett?
Lassan Islát is megpróbálhatnánk középen annyira mindegy, ha az a cél h egy alibi player legyen a pályán.

Barolo 2013.11.06. 13:06:03

Ha Conte tudna rendesen rotálni (amit nem tud), akkor nem kellett volna elküldeni Marronét és akkor most ő lehetne egy reális alternatíva Marci helyére. Forza Juventus!

tjunior 2013.11.06. 13:38:27

Egy kis érdekesség, a tegnapi Real kezdőt 372.9 millióból vásárolta össze a madrid, plusz ha a cseréket is hozzáadjuk, még 70 milla.
A Juventus kezdője 118,5 millába fájt, viszont ha Buffonra az őskorban kipengetett 54 millát levonjuk akkor 64,5 milla marad, ami a spanyol kezdőnek durván 20%a....

Trieszt120506 2013.11.06. 13:50:32

Nyáron le lettem hurrogva, mert kritizálni mertem a védőinket... Két meccsen a 4 kapott gól az rengeteg, főleg úgy, hogy a madridiak olyan nagyon nem is törték magukat érte.

Ettől függetlenül innen tovább kell jutnunk. Amennyiben nem sikerül teljes mértékben meg is érdemeljük a kiesést, mert egy magát BL-elithez tartozónak tekintő csapatnak, egy Koppenhága elleni hazait be kell húznia, Isztambulból meg ha kell, el kell tudnia hozni legalább 1 pontot.

Trieszt120506 2013.11.06. 14:04:53

Egyébként csak én érzem abnormális dolognak azt amit Conte művel? Teljesen új felállás/összetétel egy Real Madrid ellen? Asamoah-nak feltételen egy ilyen meccsen kell bemutatkoznia a balhátvéd posztnak? Rögtön egy Bale ellen?

babo0410 2013.11.06. 14:56:58

@Drughi Di Bianconeri: Nem akarok kötözködni, de nem voltunk meggyőzőek? Kifejezetten jól játszottunk. Pirlo minden második passzát elrontotta? 109 lasztit kapott, és 95%-osan passzolt! Ő passzolt tegnap a legjobban! Marchisio megint nulla volt? Kevés lasztit kapott ez igaz, de azért volt 4 kapura lövése! És jobban passzolt, mint Vidal! Nem szélső! De attól függetlenül jól védekezett. Tegnap senkire nem lehet panasz. Max a kp idegesen játszott, sok lasztit szórtak el.
Januárban igazolnunk kell. Attól nem tartok, hogy nem fogunk továbbjutni, és akkor őket kaphatjuk nagy valószínűséggel: MU, Chelsea, Arsenal/Dortmund, Barca, Bayern, Atletico Madrid, PSG! Ha januárban nem erősítjük meg a keretet, akkor annyi. Egyre többet lehet olvasni Padoin, Peluso, DC, Motta Isla eladásáról az olasz médiában. Jó lenne őket eladni és minőséget igazolni a helyükre. Kell egy szélső támadó, egy bal szélső, és egy szélső támadó. De olyanok, akik a BL-ben is játszhatnak, és megoldást is jelentenek. Legalább a nyolc közé el kéne jutni!

babo0410 2013.11.06. 14:57:46

@Trieszt120506: A felállást a nyáron begyakorolták az edzőtáborban. Nem volt vele semmi gond.

Trieszt120506 2013.11.06. 14:59:46

@babo0410: "begyakorolták az edzőtáborban"
ezt viccnek szántad? :D Remélem akkor begyakoroltuk a BL győzelmet is.

babo0410 2013.11.06. 15:05:13

@Trieszt120506: Még annyit, hogy a védelem nagyon jól tette mind a két meccsen a dolgát. Az elsőn Chiello volt nagyon hülye, a másodikon meg Cáceres hibázott súlyosat. Na most szerinted melyikük pocsék védő? Szerintem a védelmünk és a kp-nk nagyon jó, a támadó sorunk 70%-os, a szélek meg erősítésre várnak.

Drughi Di Bianconeri 2013.11.06. 15:59:51

@babo0410: Örülök,hogy Te ennyire optimista vagy babo.
A meggyőző játék nálam azt jelenti, ahogy pl.: a Lazioval felmostuk a padlót,vagy a Catania ellen gáláztunk, vagy akár mondhatnám a madridi meccset is.
Igazából összességében nem volt gond a játékkal, talán picit gyámoltalanok és bátortalanok voltunk a meccs nagy részében, voltak szép momentumok, nagyon sok labdát szereztünk, amiket olykor gyönyörűen hoztunk ki.De valahogy hiányzott a plusz, kevés volt a vérbeli gyilkos helyzet.Nem láttam azt a csapaton,hogy most mindenáron győzni akarunk,holott simán nyerhettünk volna , akár 2-3 góllal is, hiszen a Madrid nem is akart (vagy nem tudott - az most részletkérdés) támadni az 1. félidőben pl.
Pirlo statisztikailag tényleg pontos volt (és amin meglepődtem,hogy rengeteg labdát szerzett, szerelt), de a tipikus Pirlos passzai (be a védők közé kiugratva, vagy 40 méteres ívelt keresztpassz stb) azok annyira nem jöttek be.
Nem fanyalgok, mert egyáltalán nem vallottunk szégyent,sőt Madridban, ha nem az a gyökér a bíró legalább 1 (de tán' 3 pont is) megilletett volna minket, tegnap meg igazából rajtunk múlott a győzelem.
Egy rossz szavam nem lenen, hogy ha az első két meccset nem balfaszkodjuk el,ennek fényében maradt csupán hiányérzetem a tegnapi meccsel kapcsolatban,mert ha neked pl.: megnyugtató/kielégítő az,hogy 4 BL kör után az utolsó helyen állunk a csoportban, akkor baj van.
Fejlődtünk játékban a tavalyhoz (főleg a tavaszhoz) képest, de valami hiányzik még.
A Realnak tegnap pont se kellett volna és úgyis csoportelső, nekünk meg szinte élet - halál kérdés volt, mégis xeltünk.Ez azért nem mindegy...

babo0410 2013.11.06. 16:07:30

@Drughi Di Bianconeri: Én nem mondtam, hogy jó ez a 3 pont amink van, de tegnap szerintem jól játszottunk, habár a kp elég pontatlan volt. De ezzel a játékkal meg tudjuk nyerni a maradék két meccsünket. A legutóbbi mondandóddal már kb. egyet tudok érteni. Nincs meg az a szükséges plusz, ami elválaszt minket a legjobbaktól. Csatárposzton kéne még egy Tévez. Szélekre kéne még ember és akkor oké. Nekem is az volt az érzésem, hogy leginkább elől nincs plusz. Ja és jó lenne már ezt a ki.baszott ideges játékot felejteni, mert nagyon látszott a csapaton, hogy görcsölnek. Ha ez nincs nyertünk volna. Na ez választ el a legjobbaktól.

JUVE76 2013.11.06. 16:37:56

@tjunior: Ez látszik is sajnos....

JUVE76 2013.11.06. 16:45:07

Azért az vicces, hogy Asamoah-ért annyit fizettünk (18M),mint Tévez-Llorente-Pogba-Pirlo-Barza-Cáceres fogatért...
Vagy, ha úgy jobban lejön, hogy Ő volt Buffon után a legdrágább játékosunk...

JUVE76 2013.11.06. 19:08:45

@tjunior: Az eddig lejátszott nemzetközi meccseken..

JUVE76 2013.11.06. 20:04:58

@JUVE76:.... mármint a Real elleni kezdőben...

Type-R 2013.11.06. 20:13:22

@Drughi Di Bianconeri: Én sem akarok fanyalogni, mert a Real elleni két meccsen szerzett 1 pontot elfogadtam volna a csoportmeccsek kezdetén. De a gyilkos helyzetek valóban hiányoztak, emellett néha annyira megzavarodva kerestük a labdát, hogy rossz volt nézni. Volt amikor csak a szerencsén múlott, hogy nem lett nagyobb zűr a kavarodás-kapkodás végén. Kár érte, ezen jó lenne javítani.

MDaniel98 2013.11.07. 19:09:10

Lehetett volna jobb is,de azért egyáltalán nem katasztrófa ez az eredmény,ha a továbbiakban hozzuk majd a papírformát(már ideje lenne).

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása