Conte: "Egyelőre nem foglalkozunk a Real Madriddal"

A Fiorentina elleni mérkőzést megelőző nyilatkozatában Antonio Conte elárulta, hogy Vidal büntetésre számíthat, hogy lenyűgözte az eddig hibátlan Roma, valamint, hogy pillanatnyilag csak a firenzeiekre összpontosítanak.

Conte Antonio 3.jpgArturo Vidal, professzionális játékoshoz méltatlan módon, súlyos késéssel érkezett csak vissza Torinóba nemzeti válogatottja világbajnoki selejtezőjéről, s így még a pénteki edzésen sem tudott részt venni.

"Még nem beszéltem Vidallal, de meg kell tudnom, hogy miért késett ilyen sokat. Még tegnap sem tudott edzésbe állni." - nyilatkozta Conte

"Hogy büntetésre számíthat-e? A szabályok kivétel nélkül mindenkire érvényesek."

Amikor a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről kérdezték, a mester határozott választ adott.

"A Real Madrid nem érdekel. Nem kívánok goromba lenni, de jelen pillanatban kizárólag a Fiorentina jár a fejünkben."

"A Fiorentina egy remek csapat, amelynél egy csodálatos projekt zajlik éppen. A csapatuk célja, hogy javítsanak a tavalyi negyedik helyezésen, így nem jelentenek meglepetést. Mindenkinek elővigyázatosnak kell lennie ellenük."

"Ha valami különlegeset akarunk elérni ebben a szezonban, úgy meg kell majd szenvednünk érte. Ha tudatában leszünk ennek a ténynek, úgy képesek leszünk megvalósítani."

A Roma továbbra is szédületes tempót diktál, hiszen tegnap a Napoli csapatát is legyőzték, így a bajnokság eddigi mind a nyolc fordulóját maximális pontszámmal hozták.

"Prófétikus voltam nyáron, amikor azt mondtam, hogy a Roma versenyben lesz. Jó dolog, hogy nagy a versengés, hiszen ez talán segít néhány embernek abban, hogy megértse, semmit sem vehetünk biztosra."

"A Roma és a Napoli összecsapása a Scudetto két várományosának találkozója volt. Egészen a legvégéig versenyben lesznek majd."

Fabio Quagliarella sérülésével talán eljött Fernando Llorente ideje, aki most bejátszhatja magát a Juventus kezdőcsapatába.

"Llorente fejlődik. Remélem, hogy Fernando és a keret többi tagja kiváló formába lendül, s így ő is újra meghívót nyerhet a spanyol válogatotthoz."

"Van egy támadási stratégiánk, hiszen gyakran öt vagy hat emberrel rohamozunk előrefelé, s ez számos lehetőséget teremt a kapu előtt. Ez talán néha védtelenül hagy bennünket hátul, de azon dolgozunk, hogy a védekezésünket szorosabbá tegyük."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr625586288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steelo 2013.10.19. 19:25:55

Buffon
Barzagli - Bonucci - Chiello
Padoin - Pogba - Pirlo - Marci - Asamoah
Tevez - Llorente

Én legszívesebben ezt látnám holnap. Vagyis nem ezt mert nyilván Stephan-t látnám a kezdőben csak most ez a helyzet van sajna.
Én nem tudom hogy miért van ez de úgy érzem, hogy egy sima idegenbeli győzelmünk lesz. Sztem lesz 2 gólos különbség holnap a két csapat közt. Nyilván a mi javunkra :D

babo0410 2013.10.19. 19:38:25

@steelo: És ha vezetünk, akkor a félidőben behoznám az állapotuktól függően Cácerest Padoin és Bouyt Pirlo helyére. Megnézném őket a kezdőben, de csak akkor, ha már készen állnak játszani.

MDaniel98 2013.10.19. 19:50:42

@steelo: Padoin?Inkább akkor egy sérült Pepe,vagy egy Isla.

Tony. 2013.10.19. 20:09:14

Már nagyon várom Cáceres bevetését. Ő lesz a megfelelő csere Lichtsteiner mögött. Bármit megérne, ha nem kellene többet az Isla-Padoin vicckettőst látni, és nagyon meg is érdemelné a lehetőséget.

2013.10.20. 00:46:58

@Tony.: amíg van Conte, addig Padoin is. Ugyanúgy, ahogy a csatársorban nem Vucinic kezdőcsapatbeli helye, hanem ékpárja az aktuális kérdés általában...:-)

juvem_2 2013.10.20. 10:45:04

Örülök is meg nem is az idei szezonnak! Végre van valami izgalom kialakulóban a bajnokságban, ami a csapatok erősödését jelzi, viszont annyiba nem jó, hogy így már nem lesz sétagalopp a 3. scudetto :)
Bár gyenge ellenfelek ellen nem lehet fejlődni! Remélem behúzzuk a mai meccset mert a Roma nagyon menetel!
Ink Padoin mint Isla. Padoin nem játszik nagyot de azt a szerepkört ellátja amit Conte rábíz, csak nincs benne semmi több az a zavaró, viszont jóval kevesebb hibával játszik mint a Chilei! Amíg nem igazolunk bal futóba, addig Lichti helyett nem lesz olyan emberünk aki pluszt tud adni a csapatnak!

MDaniel98 2013.10.20. 10:58:59

@juvem_2: Lehet,hogy igazad van,de ebben az esetben akkor az az igazán bosszantó,hogy még most sem egy tehetséges balszélsőt keresnek elsősorban(bár Lastinne érdekes lenne a szélen,és ő kivétel),hanem ilyen Ranocchiákkal bohóckodunk,akire aztán a KH poszton meg már tényleg semmi szükség nem lenne a jelenlegi helyzetben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása