A Fiorentina csatára nem számít egyszerű mérkőzésre

A Fiorentina csatára, Giuseppe Rossi tisztában van vele, hogy csapatának következő mérkőzése, amelyet Firenzében a Juventus ellen vívnak, kemény találkozó lesz.

Rossi Giuseppe.jpgA huszonhat éves támadó január óta a Fiorentina keretét erősíti, ám jelen szezon elejéig sérülése miatt nem játszhatott, azóta azonban kirobbanó formát mutat, hét mérkőzés alatt eddig öt gólt szerzett.

Giuseppe Rossi a Sky Sport Italia munkatársainak adott interjút a vasárnapi mérkőzés kapcsán, amely interjúban örömét fejezte ki, hogy az Artemio Franchi stadionban fogják lejátszani a meccset.

„Fiorentina - Juve? Nagy kihívás valószínűleg a legjobb olasz csapat ellen” - mondta az olasz válogatott támadó.

„Ők a címvédők és nem állunk könnyű feladat előtt. Ugyanakkor mellettünk lesz a nagyszerű közönség az Artemio Franchi stadionban, ennek pedig nagyon örülünk.”

„Hogy a Juventus benne lenne Európa négy legjobb klubjában? Majd meglátjuk vasárnap este a mérkőzésen.

A Fiorentina jelenleg a tabella hatodik helyét foglalja el három győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel, míg a Juventus harmadik hat győzelemmel és egyetlen döntetlennel. A játékos nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak is, ebben az interjúban pedig a győzelem fontosságát emelte ki.

„Két borzasztó otthoni döntetlen után lépünk pályára, melyeket a Cagliari és a Parma ellen szenvedtük el. Meg kell szereznünk a három pontot.”

„Jelenleg a Juventus elleni gólszerzéssel foglalkozok, mivel a jelenben élek és nem pedig a jövőben. Most ne kérdezzetek a Maracana stadionról, a világbajnokságról vagy a Bajnokok Ligájáról. Pillanatnyilag az a célom, hogy megpróbáljam legyőzni a Juventust.”

„Amennyiben sikerül korlátozni Andrea Pirlo játékra gyakorolt hatását, akkor szép kis előnyhöz jut az ellenfél.” - mondta az egykor a Parma és Manchester United mezét is viselő támadó.

„A Juventus az első számú favorit a bajnoki címre, de a többi csapat közel ott van a nyomában.”

Giuseppe Rossi tizennyolc hónappal az után csatlakozott a Fiorentina csapatához, hogy a Juventus felvette a kapcsolatot egykori csapatával, a Villareal együttesével.

„A tárgyalások a Juventus vezetőivel nagyon hevesek voltak, ám akkoriban a Villareal kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába és végül nem értékesített senkit.” - reflektált az ügyében folyó tárgyalások megszűnésének okaira az Egyesült Államokban született olasz támadó.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr685580090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2013.10.19. 16:24:57

Hát,ne is számítson,mert nem lesz könnyű mérkőzésük,remélem nem "hagyjuk" majd magunkat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása