Robinho: „A Juve elleni meccs döntő jelentőségű”

Robinho boldog, hogy a Milan csapatánál maradt, ám legutóbbi interjújában azt is felfedte, hogy csapattársaival nagyon készülnek a Juventus elleni mérkőzésre, amelyet „döntő jelentőségűnek” tekintenek.

A brazil csatár januárban és a nyáron nagyon közel került ahhoz, hogy hazatérjen és a Santos csapatában futballozzon, ám nem sikerült megegyezni a brazil klubbal, így elkötelezte magát a milánói rossonero klub mellett.

Robinho_AC Milan mezben labdaval.jpg„Nagyon boldog vagyok, hogy ennél a nagyszerű klubnál játszok, és hogy a Milan igényt tartott rám. Remélem, hogy még sok évig játszhatok ennek a klubnak a színeiben” - mondta a játékos a Milan Channel munkatársainak.

„Csapatként fejlődnünk kell, azonban jó úton haladunk és remélhetőleg ez a Milan éve lesz. Az az álmom idénre, hogy győzedelmeskedjek a Milan csapatával és a brazil csapat tagja legyek a nyáron a világbajnokságon.”

„Sajnos sérülések következtében néhány nagyszerű játékos hiányzik a csapatból, például El Shaarawy, Kaka, De Sciglio és még páran, míg Montolivo csak most tért vissza. Ahhoz, hogy szárnyaljunk, mindenkire szükségünk van.”

A milánói vörösök gépezete párszor dadogott a Serie A mérkőzéseken és kedden a Bajnokok Ligájában is csak utolsó percben sikerült az Ajax ellen összehozni a pontmentést egy tizenegyes értékesítésével.

A bajnokságban vasárnap este a forduló legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzésén esélyük lesz feljebb kapaszkodni a tabellán a kilencedik helyről, ehhez azonban a Juventus ellen kell bizonyítaniuk Torinóban.

„Tisztában vagyunk a mérkőzés fontosságával, döntő jelentőségű meccsként készülünk rá. Rendkívül motiváltak vagyunk és minőségi munkát végzünk, így reméljük, hogy sikerül jó futballt játszani és mindenekelőtt győzedelmeskedni” - tette hozzá Robinho.

„Massimiliano Allegri nagyszerű edző és mindig a csapat mellett állt, még a legnehezebb pillanatokban is. Kaka nagyon közeli barátom és kiváló játékos, így nagyon örülök annak, hogy hazatért. Remélem, hogy a pályára is vissza tud térni minél hamarabb. Nagy szükségünk van az általa nyújtott minőségre, mivel Kaka képes meccsek eldöntésére.”

A Juventus elleni találkozót Mario Balotelli is kihagyja, mivel a bíró inzultálásáért kirótt három meccsre szóló eltiltását fogja tölteni.

„Mario bajnok és azoknak a játékosoknak az egyike, akik képesek a különbséget jelenteni a pályán két csapat között, ha jó formában van. Remélem, hogy meg tud nyugodni, még akkor is, ha rendkívül erős személyiséggel is bír.” - méltatta hírhedt csapattársát a brazil játékos.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr535550965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steelo 2013.10.05. 10:56:39

Hát én nemtom h Robinhot a fejére ejtették vagy csak kötelességből nyilatkozta ezt de ez biztos nem a milan éve lesz :D
Tudom, hogy tavaly is hasonlóan kezdtek aztán a végére odaértek azért de én most még kevesebbet látok ebben a milánban mint tavaly.
Az a helyzet h ezt a milánt gond nélkül kellene vernünk, a keretünk alapján. A formánk miatt viszont úgy gondolom h nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk. De úgy gondolom h ennek ellenére sztem behúzzuk. Igazából nincs mese, be kell húzni a meccset!
Ha lépést akarunk tartani az ellenekkel akkor nyerni kell és kész. Most van esély pontot/pontokat hullajtanak a nagyobbak.

MDaniel98 2013.10.05. 12:16:07

Érdekelne Robinho mit szívott,mert elég ütős anyag lehet...De én már nem becsülök le senkit,mert amikor ezt itt megtettem mindig nem várt eredmény lett belőle(Inter,Kobenhawn,Galata). Ezzel együtt,ha akarunk valami komolyabbat alkotni a bajnokságban,akkor ezeket a rangadókat KÖTELEZŐEN be kell húznunk,ha jó formában vagyunk,ha nem(szerencsére a Milan is van olyan rossz formában(legalább) mint mi).

Tony. 2013.10.05. 12:32:22

Tényleg az a szar, hogy alapvetően simán be kellene zúzni a Milant, főleg így Balo nélkül, aki még 11est sem tud majd rúgni ellenünk. Csak mostanában nehéz eldönteni, hogy melyik csapat is van szarabb formában. Bár a Juve legalább a bajnokságban hozza így vagy úgy az eredményeket.

Sajnos szerintem is nehéz, nyögvenyelős meccs lesz, de nem tudom milyen végkifejlettel, jó lenne 1-0ra győzni. Tényleg egy fontos meccs, mert egy győzelemmel a Milant egy jó időre lerázhatnánk magunkról és a középmezőnybe taszíthatjuk őket.

babo0410 2013.10.05. 13:48:50

Nem kell úgy felháborodni. Teljesen jól mondta. A Milan éve lesz. Minden róluk fog szólni. Csak ennek nem fognak örülni. Mert negatív értelemben fog róluk szólni minden. :D Holnap kikapnak! :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása