Nyilatkozatcsokor a koppenhágai mérkőzés után

A Juventus Bajnokok Ligája nyitánya, a tavalyihoz kísértetiesen hasonló módon, ismét balul sült el, s aligha akadhat bárki Torinóban, aki elégedett az FC København ellen mutatott teljesítménnyel, valamint a megszerzett egyetlen ponttal. A mérkőzés lefújását követően a Juventus játékosai értékeltek.

Quagliarella Fabio_gólöröm_1.jpg"Nagy csalódás volt, mivel elveszítettünk két pontot. Hatalmas nyomást gyakoroltunk rájuk, s megvoltak a helyzeteink a győzelemhez, de ugyanúgy alakult, mint tavaly a Nordsjælland ellen." - nyilatkozta a Juventus egyenlítő találatát szerző Fabio Quagliarella a Sky Sport Italianak.

"Betalálhattunk volna, s megnyerhettük volna a mérkőzést, azonban tudjuk, hogy így némi hátránnyal indulunk."

"Nagyon erősen kezdtek, s a mester figyelmeztetett erre bennünket. Nem vettük fel a ritmusukat, ahogy kellett volna. Eltekintve a korai góljuktól, amely egy rögzített helyzetből született, Gigi Buffonnak semmi dolga nem akadt."

A Juventus védőjátékosa, Leonardo Bonucci hasonló csalódottságnak adott hangot értékelésében:

"Ha eltekintünk az első tíz perctől, jól játszottunk. Egyszerűen ez most nem volt elég. Sajnálatos módon a góljuk egy számukra szerencsés lepattanóból született. A meccs többi részében mi voltunk az egyetlen csapat a pályán, amely helyzeteket teremtett, de Európában így mennek a dolgok. Ha nem használod ki a helyzeteidet, pontokkal fizetsz érte." - mondta keserűen Bonucci.

A Juventus legfényesebb ifjú csillaga, Paul Pogba, aki talán a szezon eddigi leggyengébb teljesítményét nyújtotta, csapattársaihoz hasonlóan látta a dán bajnok elleni mérkőzést:

"Megnyerhettük volna ezt a mérkőzést, hiszen rengeteg helyzetünk volt, de képtelenek voltunk áttörni rajtuk." - nyilatkozta a francia válogatott középpályás a Sky Sport Italianak.

"Hiányzott belőlünk az az elszántság, amivel rendelkezni szoktunk, s nem tudom, ennek mi az oka, mivel mikor határozottak vagyunk, győzni tudunk."

A Juventus támadói hőst csináltak az odahaza sokszor kritizált hálóőrből, Johan Wilandból, aki káprázatos védések sorozatával bénította meg a zebramezesek támadóit.

"Úgy gondolom, hogy a helyzetem félig rontás, félig pedig egy hatalmas védés volt. Betalálhattam volna, azonban a kapusuk kiváló munkát végzett."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr45521843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szbence 2013.09.18. 17:30:06

Ehhez nincs mit hozzászólni, egyszerűen elb@sztuk. Azt gondoltam legalább ettől a csapattól 3 pontot viszünk haza.

MDaniel98 2013.09.18. 18:10:11

Lehet itt sajnálkozni a játékosoknak,de ezt csúnyán elba.sztuk...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (918) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9923) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4145) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4175) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása