Marotta: "Rengeteg időnk van még a csapat megerősítésére"

A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta elárulta, hogy a klub még nem adta fel a Real Madridot erősítő Gonzalo Higuaín aláírásáért folyó versenyfutást.

Marotta Giuseppe.jpgAz argentin válogatott játékos világossá tette, hogy nyáron távozni szeretne a spanyol fővárosból, s sokáig Torinó tűnt a következő állomásnak Higuaín pályafutásában. 

A 25 esztendős játékos, akinek a szerződése 2016-ban jár le a Real Madridnál, a legújabb pletykák szerint már meg is egyezett az Arsenal csapatával, annak ellenére, hogy a két klub még nem jutott közös nevezőre, azonban Marotta úgy véli, hogy még semmi sem dőlt el, s bőven van idő egy újabb fordulatra az ügyben.

"Számos játékos akad, aki előnyben részesíti a Juventust más csapatokkal szemben, de még csak az átigazolási időszak elején járunk."

"Higuaín? Inkább nem mondanék semmit, hiszen még rengeteg idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy a dolgok megtörténjenek." - nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italianak.

A szakembert megkérdezték a Manchester Citytől távozni készülő Carlos Tévezről, valamint a Fiorentina új kihívásokra vágyó támadójáról, Stevan Jovetićről is.

"Nincs okunk sietségre. Mindketten kiváló játékosok, de egyaránt nagyszerű kluboknál játszanak, így nem lenne helyes róluk beszélnünk."

"Nem szeretném annak a látszatát kelteni, hogy a dolgok már mozgásban vannak."

"Már igazoltunk egy nagyon fontos játékost Fernando Llorente személyében, aki az európa bajnoki és világbajnoki címet is elhódította."

Az utóbbi napokban számos olyan pletyka kelt szárnyra, amely szerint a Monaco és a Manchester United csapatai 30 millió euró körüli ajánlatra készülnek Claudio Marchisio leigazolása érdekében. Az ügyben a jelenleg az olasz válogatottal Brazíliában szereplő játékos is megszólalt, s jelezte, hogy várja a klub álláspontját azzal kapcsolatosan, hogy továbbra is fontos játékosként számolnak-e vele Torinóban.

"Egyáltalán nincs semmiféle probléma Marchisio körül. Át fogjuk beszélni, amint visszatér."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr315371725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2013.06.21. 09:03:16

Persze, hogy van idő, az Atalanta játékosaira lehet majd augusztus végén is ajánlatokat tenni.

n.david97 2013.06.21. 09:09:41

Ez az ember egész egyszerűen egy barom.

zrinyisz 2013.06.21. 09:18:46

Az ilyen megszólalásai csak felidegesiti az embert. Már elkezdte,hogy leigazoltak egy Llorentet, s nemsokára azt fogja mondani,hogy nincs szükség ujabb támadókra, hiszen ott van Giovinco és Q meg Matri akik mind klasszis csatárok. Kiábránditó nyilatkozat

Apuleius 2013.06.21. 09:22:51

"Nem szeretném annak a látszatát kelteni, hogy a dolgok már mozgásban vannak."

Emiatt felesleges aggódnod, Beppe. Senki sem lát itt mozgást.

Remélem június 30. után egy kompetens szakember váltja ezt a szerencsétlent, aki még normális mercatót tud varázsolni a szezon kezdetéig.

Trieszt120506 2013.06.21. 09:34:11

Most akkor hogy is van az, hogy július 1.-éig kész keret kell?

Direct_01 2013.06.21. 09:36:50

Nem hinném hogy Marotta ködösítene,nincs annyi esze.Szerintem szimplán csak egy barom,aki igazat mond ebben a megnyilvánulásban és otthon arra kapja elő az "öcsit-t" hogy sikerült idehozni a VB,Eb győztes Llorentét.Az más kérdés hogy köze nem volt az ipsének ezekhez a címekhez,max kerettag volt!De azért sok sikert Fernandonak.
Jul.1 elsőre híre legyen az hogy Marotta eltakarodik a búsba és inkább Nedved mint ez a pojáca.

Victor90 2013.06.21. 10:09:15

City már igazolt 2 játékost,az Inter már több mint háromnál jár,a Lazio is valahogy így,a Napoli is igazolt már!Monaco-ról nem is beszélek,és pl a Barca is igazolt már.....(ezek az átigazolások július 1 után hivatalosak lesznek).Mi meg még mindig ott tartunk,hogy rengeteg időnk van.A vezetőség tagjai csak nézelődnek,utazgatnak,üzleti megbeszéléseket tartanak,de egyről a kettőre nem haladunk....nehogy visszanyaljon a fagyi!!!Mire várunk?Arra,hogy Higuain-t,vagy Jojo-t majd augusztus 28-án extra akciósan megszerezzük?Ébredjünk már fel......

Marotta takarodj!!!

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.06.21. 10:13:58

Persze, rengeteg idő van. Csak azokat a játékosokat, akiket meg kéne venni, már rég megveszi más, mire ez a gyökér észbe kap. Aztán jönnek majd a "zs" kategóriás vészmegoldások.
Nem tűnik fel neki, h a Higu, stb játékosokért más is sorban áll???
Miért nem zavarják már el a picsába ezt a barmottát???
Bár elvileg kapott 2 hetet, h igazoljon, mert ha nem, akkor mehet Isten hírével. Elvileg Nedved lenne az utóda. Bár igaz lenne. Csak félek, h ez is csak kitaláció.

Hurka75 2013.06.21. 10:53:40

@Victor90: ManU állítólag kifizeti Thiago Alcántara 18 millás kivásárlási árát... Nálunk ugyanez: Asamoa..... (Pelust ne is emltsem)!!!

tjunior 2013.06.21. 10:53:55

Teljesen igazatok van, terítsük csak ki a kártyáinkat :) az összeset. Higuain? Őrülten kell nekünk. Tevez? a nyálunk csorog érte, akármit ajánlanak mi túllicitáljuk, Jovetic? 30 millió teljesen reális érte, éppen ezért nem is akarunk alkudozni stb. stb.

csakajuve11 2013.06.21. 11:07:43

@Apuleius: Nekem is pontosan ez jutott eszembe. Semmi mozgás nincs, kivéve persze a sok utazást és "tárgyalást". Azért teszem idézőjelbe, mert nem biztos hogy nevezhetem a zsibvásárban megszokott alkudozást tárgyalásnak.

Tony. 2013.06.21. 11:17:24

Alapvetően ezzel a nyilatkozattal nem lenne probléma, ha nem Marotta-ról lenne szó.

Valóban van még elég idő, a hivatalos átig. időszak el sem kezdődött. A gond ott van, hogy 3 éve ismerjük ezt a zseniális transzfergurut és ennyi idő alatt 1 valamit biztosan megtanultunk: Az ő sebessége és tökölődése erős félelmeket kelthet a szurkolókban.

Mire ez a barom minden egyes helyen felfogja, hogy kikosarazták, meg hetek telnek el, mikor a másik klub válaszát várja, hogy 10 ért odaadják-e RvP-t, vagy kölcsön+opcióval Messi-t addig szépen lassan úgy elfolyik ez a sok idő úgy, hogy 1 hét múlva kezdődik a bajnokság, még nincs itt senki, aztán az utolsó percben (hogy csapatépítésre esély se maradjon) beszerez pár madarat, akik lemaradtak mindenhonnan.

Na ez a gond Marotta és a sok idő kontextusában.

ben07 2013.06.21. 11:17:50

nálam ezzel a nyilatkozattal betette a kaput... Azért nem értem végképp a dolgot, mert még abban lehetne is valami kis igazság, hogy a csapat nincs túlságosan elkésve (bár ő nem ezt mondta), na de hogy ő ráérne az hatalmas baromság. Számolom a napokat a szerződése lejárásáig.

Gannicuss 2013.06.21. 11:29:04

Teljesen hiteltelen az ember... 2 hónapja már az igazolásokról beszélt, és hogy minél előbb meg kell erősíteni a csapatot Conte számára. Most meg sok idő van :D::D

juve13 2013.06.21. 11:30:14

Higut szerintem felejtsük is el mert az már nem lesz a miénk...Tevez hát mivel a milán is harcban van érte ezért sztem őt se...Marotta még olyan játékost nem hozott ide akit más is akart volna csak olyat akit csak mi akartunk és nem volt más ajánlata...Amilyen jól indult az átigazolás sok nevet olvasva most meg csak lehet pipálni h Higu nem , Tevez nem , Jojo nem jó lesz ezzz Zaza Berardi kettősss :)))))))))))))))))))))))))))

juve13 2013.06.21. 11:33:53

@Tony.: Igazz...Hozzáteszem nyugottan nézzétek vissza a téli átigazolási időszakot Marotta szinte ugyan ezt lenyilatkozta télen...akkor is milyen jól jártunk nem Bentner Anelka :)))) Kettő együtt biztos játszott vagy 20 percet....Szerintem nagy nevet ne is várjunk tőlee.....

GLB 2013.06.21. 12:00:59

Mit akartok? Ő volt a leggyorsabb a nyári átigazolásnál!!!Már télen megszerezte a nyári igazolásunkat:)))

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.06.21. 12:09:58

@tjunior: Itt nem arról van szó, h terítsük ki a kártyáinkat, hanem arról, h Marotta tényleg egy töketlen balfasz. Addig fog nyámmogni, míg az összes normális játékost megveszik előlünk, aztán majd az utolsó pillanatban jönnek a szenzációs Atalantás vészmegoldások. Apropó. Atalantának vannak még játékosai?
Persze, ha meglesz a Higu-Jojo-Tevez trióból legalább kettő, meg mondjuk Kolarov, egy szót sem fogok szolni és imába foglalom a Marotta nevet.

Lakatos Di Natale 2013.06.21. 12:27:29

Ez egy igazi madár ez a faszi, el nem hiszem hogy a nagy klubok vezetői nem mosolyognak össze rajtunk a hátunk mögött. Legújabb hírek szerint Tevez-t 10 millióért hoznánk el, Kolarovot meg kölcsönbe 2 millióért...A következő tényleg az lesz, hogy egy marék szotyit kínál értük. Egészen megmosolyogtatónak tartom, hogy az a Milan amelyik rákényszerült arra pár éve, hogy értékesítse a legjobbjait, gyakorlatilag azóta semmit se nyert és ránklicitál? Mert az hagyján, hogy az újgazdag csapatok, mint a Man City, PSG, Monaco vagy az évek óta jól menő nagy tradicionális, Európa abszolút elitjében lévő klubok( Real, Barca, Bayern, Man Utd, Chelsea) ellen esélyünk nincsen...na de az, hogy minden velünk szembe jövő klub tőkerősebb, gazdagabb, többet ajánl az már egyszerűen nevetséges. Ha megnézzük az eladásra kínálható játékosainkat: Felipe Melo, Ziegler, Isla, Quagliarella, Matri, Marrone, Bendter, Anelka...alsóhangon 40 millió felett érnek a mérvadó transfermark.de szerint, de mondjuk legyen ez csak 25 millió, ami irreálisan alacsony...Gondoljunk bele, ha emelett csak nevetségesen kevés 30 millió áll elkülönítve a vásárlásokra, akkor is ez a redukál összeg 55 millió....már rég itt kellene lennie Higuainnak, Teveznek, Joveticnek...ehelyett el nem tudunk adni senkit, érkező egyáltalán nincsen...jah de bocs Peluso 4,8 dugóért...

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.06.21. 12:36:34

Egyébként gondolom, azért ér már rá Marotta annyira (Ejh! Ráérünk arra még! - szólott Pató Pál úr), mivel a lényeg, a legek legje, a mindenható, minden igazi játékos megtestesítője, a nagyszerű, utánozhatatlan PELUSO végérvényesen és megdönthetetlenül a miénk!!!
A többi már le van szarva. Jöhet itt szökőár, 9,5es földrengés, 10km-es meteorit becsapódás, vele már így is bajnokságot, bl-t nyerünk.

juve13 2013.06.21. 12:38:31

De Peluso 4,8 milliós véteéárát is két részletben fizetjük....az a miiiiiiiii :DDDDDDDDDDDDDDDD

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.06.21. 12:48:55

@juve13: Ja. Ha megvennénk egy játékost vmi harmad osztályú csapattól 125e €-ért, azt is minimum 2 részletben köhögnénk ki...

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.06.21. 12:54:46

Állítólag az újabb ajánlat Tévezért 10millió €... Lassan két szelet Tibor csokit ajánl érte. Persze, h az angolok ezek után meg arra várnak, hátha a milán többet ad...
És mekkora poén is lenne, ha milán 12 misiért megvenné.:-DDD

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.06.21. 12:56:46

@Kotrevák Kelly: Bocsi. Ami még lemaradt, h Kolarovot meg kölcsönbe akarja marotta 2 misiért... Ez azt hiszi, h a piacon van és a kofákkal alkudozik...

tjunior 2013.06.21. 13:08:57

@Kotrevák Kelly: nem azért megy a picsogás mert nem mondott semmi konkrétumot? Persze ha konkrétumokat mondott volna akkor meg azért lenne hiszti. Elég nagy marhaságnak tartom, egy átigazolásokért felelős emberkétől őszinte beszédet várni. Mogginak vagy Gallianinak azt sem lehetett elhinni amit kérdez.

tjunior 2013.06.21. 13:10:04

@juve13: ez amúgy miért baj? vagy mennyi a THM Pelusora?

Lakatos Di Natale 2013.06.21. 13:23:43

Tevez-ért simán megérné 15 milkát ajánlani, ha ennyit feldobna érte a Kobra már rég itt lenne az argentin...Esküszöm nem értem

Tony. 2013.06.21. 13:26:58

@tjunior: Nem, nem azért megy, nem is tudom, hogy írt-e valaki a konkrétumok hiányáról.

tjunior 2013.06.21. 13:40:16

@Tony.: Miért? Nem azt várták egyesek, hogy kb ilyeneket mondjon "Holnap megyek a Cityvel tárgyalni 12 milliót ajánlok, meg 5 millás fizetést az Apacsnak." A csávó vetít, mint mindig, de mi más kellene tennie? Milyen nyilatkozattal tudná kielégíteni a tisztelt nagyérdeműt? Vetítsen? Igazat mondjon? Egyáltalán ne nyilatkozzon?

Hurka75 2013.06.21. 13:42:03

Rájöttem!!! Szerintem Torinóban eldugják Marotta elől a pénzt, sőt még a hitelkártyáját is elveszik csak nehogy idehozzon mégvalakit!!!

RuidaRobert 2013.06.21. 13:43:11

@tjunior:

Teljesen egyetértek. Ogbonna jövő heti érkezését az össze létező olasz oldal biztosra veszi. Mégsem beszél róla. Nyilván arról sem fog beszélni, hogy még kikért folytat tárgyalásokat. Nem feltétlen kell tudnia a Citynek, hogy éppen Tevez az elsőszámú célpontunk, vagy sem...

tjunior 2013.06.21. 13:48:43

@Hurka75: állítólag 5 millió font/év!(nem euró) fizetéssel, csak tegyük már ezt is gyorsan hozzá.

tjunior 2013.06.21. 14:13:14

@Tony.: Tevez beceneve Apacs, azt hittem ezt tudja mindenki

Tony. 2013.06.21. 14:41:01

@tjunior: Én vhogy elkavarodtam, mert Hurka75-nek írtad az 5 millát én meg nem vettem ki, hogy ez melyik játékosra/kommentre vonatkozik, de gondolom még Thiago-ra utaltál.

De amúgy Marotta is lazán adott 4,5-t euróban a senki Llorente-nek aki közel van a 30hoz, úgyh olyan nagy differencia nincs.

tjunior 2013.06.21. 14:47:22

@Tony.: azért Thiago így többet keres mint Buffon...azt se felejtsük el, hogy Llorente ingyen jön, az meg megemeli a fizetési igényeit, nem mellesleg Llorente ne legyen már senki csak azért mert Marrotta igazolta, lehet nem ő a spanyol válogatott legfontosabb láncszeme, de még is európa és világbajnok, a rá épülő Bilbao meg ért el eredményeket

Hurka75 2013.06.21. 15:23:05

@tjunior: Mindenki ezzel jön, hogy Világ és Európa bajnok...
Meg tudod mondani, hogy mennyi játékpercel rendelkezik???
Ezenfelűl mondok Neked néhány Olasz világbajnokot:

Hurka75 2013.06.21. 15:24:36

@Hurka75: Lemaraddt:Barone, Amelia, Peruzzi..
Na kb nekik is akkora az érdemük a 006-os Vb elsőségben...

tjunior 2013.06.21. 15:34:54

@Hurka75: egy, Peruzzit szádra vedd, kettő Barone vagy Amelia elvitte a csapatát EL döntőig? három a világbajnok olasz csapatban a VBn Del Piero is csere volt a legtöbbször...

Hurka75 2013.06.21. 15:40:44

@tjunior: "Peruzzit szádra vedd"-?????
Barone-Amelia VILÁGBAJNOK mint Llorente---EZEK TÉNYEK!!!!!

babo0410 2013.06.21. 16:00:47

@tjunior: Teljesen egyetértek ezzel! Nem lehet úgy odaálni, hogy Higuaín? Ja igen mi már 22 millát ajánlottunk, de a 25-öt is megadjuk ha kell! Vagy Tévez? Már tettünk egy 12 millás ajánlatot érte is! Jovetic? Meg fogjuk bármi áron venni! És utána lehetne nézni, hogy miért nem jön senki!
@Direct_01: Ezt remélem te sem gondoltad komolyan! Ennyire nem kell hülyének nézni mindenkit a vezetőségben! Mert ezek szerint akkor Marotta ennyire ostoba, senkit se tud megszerezni, a vezetőség meg azért, mert egy ekkora barmot nem rúgtak még ki! Nyilván ezt fogja nyilatkozni Marotta ha nem akarja, hogy mindenki ránk licitáljon! Vagy te kitárnád a kártyáidat a nyilvánosság elé?

tjunior 2013.06.21. 16:04:50

@Hurka75: a másik kettőre nem reagálsz? ha már ennyire fontosak a tények? :)

Hurka75 2013.06.21. 16:20:00

@tjunior: Akkor miért nem azzal példálozol, hogy a hátán vitte a csapatát az El döntőig??? Ha hülyeséget írsz, ne csodálkozz, de egyszerűbben mondon, hogy megértsd: Llorrente úgy világbajnok ,ahogy Barone vagy Amelia!!!!

tjunior 2013.06.21. 16:29:35

@Hurka75: felebarátom, oda írtam hogy a Bilbaoval is ért el eredményeket :), esedezem bocsánatodért, hogy nem konkretizáltam, a másik meg, akkor Del Piero is úgy világbajnok a te determinációd szerint mint Amelia? de mondhatnánk Barzaglit is csak hogy a mostani csapatnál maradjunk

Hurka75 2013.06.21. 16:38:43

@tjunior: Cukorfalat lassan írom, hogy megértsd. Mivel Te nem azzal érveltél, hogy a klubcsaatával mit ért el, hanem szimplán világbajnok, úgy kénytelen voltam arra a hsz-re reagálni!!!!! Llorente annyit tett a VB-Eb címekért mint Amélia!!!!!!!!!!!

hellan (törölt) 2013.06.21. 16:42:06

Öcsém ekkora hisztit kivágni egy kibaszott nyilatkozat miatt, komolyan mit vártok, hogy h elmondja h Higany, JoJo és Tevez mind célpontok? Jelenleg van 40-50M-es átigazolási keretünk és ebből nem tudjuk h Peluso vagy Asamoah ára lejön-e, de ezt kétlem.
Közel állunk Ogbonnához, ami elvisz 8-10M-t, JoJo-ért 30M-eket kérnek, Higany 25-30M, ennyi pénzből jó h nem bökjük rá h igen Higany 25M zsebben is van. Emellett eladni is kéne, gondoljátok végig mielőtt badarságokat írnátok. Nyilván nem tökölnénk, ha 50M-et csuklóból kivághatnánk. El sem kezdődött még az átigazolási időszak, majd ha JoJo, Tevez és Higany is máshova megy, nah akkor visszatérhetünk a dolgokra.

tjunior 2013.06.21. 17:33:42

@Hurka75: felőlem szanszkrit-ül is leírhatod, de ha a 14:47es hozzászólásom utolsó pár szavát nem tudod értelmezni (vagy nem akarod), addig csak a felkiáltó jelek szaporodnak :)

2013.06.21. 21:06:59

Buta ez az ember,menjen már a picsába...nemzetközileg csak égeti a Juvét a balfaszságaival,húzzon a vérbe,semmit nem veszítenénk Nedveddel egyébként,még akkor se,ha tapasztalatlan,amit Marotta művel,azt bárki megcsinálja,nála rosszabb Pavel se lehet!Ha Nedved se tudna nagy igazolást nyélbe ütni,akkor legalább tudnánk,hogy a tapasztalatlansága és a pénz hiány az oka,de Marotta nem foghatja semmire,képtelenség,hogy valaki 40-50 millióból nem tud értelmes játékost megszerezni,és egyébként képtelenség az is,hogy senkit nem tud eladni,meg az is képtelenség,amit itt oly sokan bizonygatnak,hogy a Juvénak nincs pénze...nincs a faszt nincs,csak nem merik odaadni Marottának,mert félnek,hogy elköltené ilyen Bendtner meg Anelka féle darab szarokra!

Drughi Di Bianconeri 2013.06.21. 21:15:05

@fire06: +1
Nekem úgy rémlik,hogy Július elejére - közepére már kész keretet ígért Contenak, ami nagyon helyes is lenne: minél előbb csatlakoznak az újak,annál jobban beépülhetnek.
Ehhez képest Marrotta eddig 2 igazolást hajtott végre (most a fele-játékjogos,"fiatal olasz tehetségek" szerződési megújítását hadd' ne vegyem már igazolásnak),akik nem is újak: megvette Pelusot 5M-ért, meg Asa felét 9ért.
Tényleg, végül is ráérünk igazolni...sorra jelentik be a TOP, és a nem annyira Top klubok a jobbnál -jobb (vagy rosszabbnál - rosszabb) igazolásaikat, ehhez képest mi rettenetesen le vagyunk maradva.
Remélem nem hosszabbítunk vele szerződést, 3 év tökéletesen elég volt -még sok is - ebből a töketlenkedésből.

Csucsukaaa 2013.06.21. 21:34:45

Tény, hogy gazdaságilag jól igazol és az is tény, hogy túlpötyögi a komolyabb igazolásokat..én úgy vagyok vele nem bánom ha marad később egész kiváló szakember is lehet..de azt se bánnám valahogy HA jönne Nedved neki biztos nagyobb respektje lenne..

Tony. 2013.06.21. 22:30:53

@fire06: Ez kva nagy! Az egész, de az utolsó gondolatot végigszakadtam! :D Hát ez gci jó volt!

Jó srác vagy.

hellan (törölt) 2013.06.22. 00:47:34

@Drughi Di Bianconeri: Július 10-ig még van idő, jah és 8 nap a szerződéséből. :)

2013.06.22. 01:19:25

@Tony.: Köszi,eddig is általában egy véleményen voltunk Marotta tevékenységét illetően,szal nem meglepő,hogy most is! :D

2013.06.22. 01:21:10

@Csucsukaaa: Gazdaságilag a Juvéhoz képest nagyjából 1000-ed annyi pénzből gazdálkodó Diósgyőr átigazolásokért felelős szakembere is nagyon jól igazol...ez nem jelent semmit sem!

2013.06.22. 01:22:40

@fire06: Bocs,kicsit magam alá csúsztam ezzel az 1000-ed annyival...nagyjából az egész költségvetésük lehet annyi,mint amit nálunk a takarító vödörcipelő segédje keres kábé :D

Drughi Di Bianconeri 2013.06.22. 01:37:22

@hellan: Remélem a 8 nap letelte után soha többet nem kell Marrotta nyilatkozatokat olvasnom,melyek leginkább a mentegetőzésről szólnak :D
Remélem nem kap új szerződést,talán az lenne a legnagyobb igazolás :)
@Csucsukaaa: @fire06: Annyival kiegészíteném,hogy gazdaságilag az Arsenal is kiváló (ha jól tudom a világon az egyik legjobb ebben) ,meg az Udinese is,sőt tán' a Lazio is,de ezek azok a csapatok,akik soha nem nyernek semmit,és én nem szeretnék a Juveból egy olasz Arsenalt látni.

Hurka75 2013.06.22. 10:11:35

@hellan: Azt hiszem, ha Marotta lekoccol-lesz itt a fórumon egy (max2) arc, aki eret vág magán :(

2013.06.22. 13:10:43

@Drughi Di Bianconeri: Pontosan ezt mondom én is...nem rossz az,hogy gazdaságilag jól igazolunk,de idén például a csatárposzton nem kéne annyira spórolni,érdemes lenne kockáztatni egy-két nagyobb befektetést(persze az ésszerűség határain belül),hogy európai szinten is sikereket érhessünk el,amivel azért együtt járna kisebb-nagyobb gazdasági plusz is!

Hurka75 2013.06.22. 22:08:15

@tjunior: Első körben inkább arra válaszolj, hogy mennyi percet is játszot Llorente az Eb/Vb-n???

hellan (törölt) 2013.06.22. 22:30:09

@Hurka75: Én egyelőre pártfogója vagyok, de ha ezen a nyáron nem sikerül a kéréseket teljesítenie, egy támogatót elveszít. ;)

@Drughi Di Bianconeri: Meglátjuk, hamarosan kiderül. :)

tjunior 2013.06.23. 10:17:08

@Hurka75: és Barzagli a 2006 Vbn?
Nem kell a mellészövegelés, Llorente csak azért egy senki a szemedben mert Marrotta igazolta le, ha elismernéd , hogy a csávó mégse az a nulla aminek beállítod akkor el kellene ismernéd Marrotta munkáját egy minimális mértékben. Te azonban már annyira ráfeszültél arra, hogy mindennek ő az oka, hogy ez teljesen lehetetlen. Erről szól ez a történet. :)

Hurka75 2013.06.23. 11:04:40

@tjunior: Megint NEM a kérdésre válaszoltál! Llorentét abszolute nem ítélem el, lévén szó nem nagyon láttam játszani (csak kicsi félek tőle). Amúgy hány percet is játszott???

tjunior 2013.06.23. 11:17:35

@Hurka75: Mert nem is akarok :), ki le nem szarja hogy hány percet játszott most őszintén? Mint leírtam nem volt húzóember, de ha találsz egy mondatot amiben az ellenkezőjét állítom kérlek jelezd. Éppen ezért tökmindegy mennyit játszott 40 vagy 120 percet, nagyságrendileg kb. annyit mint Barzagli 2006ban. Ha meg nem ítéleted el Llorentét mit rugózol az ügyön? a megszokás miatt?

Tony. 2013.06.23. 13:02:33

@tjunior: Nem azért, de Barzagli hogy jön ehhez a kérdéshez? Ő itt van 2 éve.

Az érkező Llorente-ről van szó, akinek 29 évesen a legnagyobb eredménye, amit fel tud mutatni az az Eb/Vb és ezt hozzák fel sokan, mint eredményt, erre pedig cáfolat, hogy gyakorlatilag megfigyelőként vett részt az eseményeken. Ez a tény. Ergo amit fel tud mutatni az 0.

Ettől még lehet h tud majd itt jól teljesíteni, de alapvetően ő egy középszer, mindenféle komolyabb eredmény nélkül.

Hurka75 2013.06.23. 13:19:43

@tjunior: Te "rugózól" ezen a Vb/Eb címen, amihez qrvára SEMMI KÖZE!!!!!

tjunior 2013.06.23. 15:31:36

@Tony.: Úgy jön ide, hogy kedves hurka barátunk rugózik azon, hogy Llorente hány percet játszott világversenyen. Szerintem elég nyilvánvaló a párhuzam Barzaglival nem de? Teszem azt Andrea se volt éppen alapember a 2006os VBn, ergo a te szavaiddal élve, 29 éves koráig nagyjából az volt a legnagyobb eredménye hogy közelről nézte a VB címet, azóta itt kiteljesedett. Nem állítom, hogy Llorente ugyanezt az utat járja be, nem valószínű, de azt mondani rá, hogy egy senki, elég nagy hülyeség.

Hurka75 2013.06.23. 16:27:22

@tjunior: Már megint terelsz: azt mondtad Llorenete Világ és Európa bajnok, mire én medkérdeztem, hony mennyi jétékprcel rendelkezik! Szerintem egyszerű a kérdés, de ezek szerint meghaladja a képességeidet!? Nem kell terelni Barza-val...

tjunior 2013.06.23. 18:31:14

@Hurka75: funkcionális analfabéta vagy, megtanultál írni/olvasni csak használni nem tudod azokat, megválaszoltam a kérdésedre, az nem az én problémám hogy nem jutott el a tudatodig, de lásd milyen rendes vagyok veled, megadom a kérdésedre a végső választ: 42 ( a la Galaxis útikalauz stopposoknak) :) béke

Hurka75 2013.06.23. 19:18:27

@tjunior: Lassan súrolod (alúlról) babo szellemi szintjét!

keshudioo 2013.06.23. 19:55:32

@tjunior: @Hurka75: Nincsenek barátaitok vagy családotok, akikkel foglalkozhatnátok szabadidőtökben?!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása