Átigazolási pletykakörkép

A legújabb pletykák szerint a Juventusnak reális esélye lehet a Paris Saint-Germain svéd klasszisának Zlatan Ibrahimovićnak a leigazolására, annak ellenére, hogy a vélhetően a Real Madrid felé tartó Carlo Ancelotti a Le10Sport értesülései szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy a játékos vele tartson legújabb állomáshelyére.

Cavani Edinson.jpgAz FC Barcelonát és az AC Milant is megjárt góllövő ugyanakkor nem az egyetlen játékos, akit a zebramezesek nyomon követnek annak reményében, hogy megerősíthessék a csapat gyengélkedő támadórészlegét. Az Il Mattino értesülései szerint az Öreg Hölgy attól sem riad vissza, hogy a 27 esztendős, saját nevelésű középpályást, Claudio Marchisiót, a cserepadra szorult Alessandro Matrit, valamint készpénzt ajánljon a Napoli vezetőségének, hogy ennek segítségével megelőzhesse a Manchester City és a Real Madrid csapatait az Edinson Cavani aláírásáért zajló versenyfutásban.

A Juventusnak vannak jelöltjei a középpályára is, s a Tuttomercatoweb állítása szerint Fabio Paratici szombaton Franciaországban járt, hogy saját szemével mérje fel a Toulouse 24 esztendős játékosa, Etienne Capoue képességeit. A Sportmediaset szerint a Juventus harcba száll a Napolival a Sampdoria 21 esztendős játékosa, Pedro Obiang leigazolása érdekében. Ugyanez a hírforrás úgy véli, hogy a torinóiak távolról sem ragaszkodnak a mindeddig keveset bizonyító Mauricio Islához, s helyette kísérletet tesznek majd arra, hogy megkaparintsák az Udinese legfrissebb felfedezettje, a 18 esztendős támadó középpályás, Piotr Zieliński fele játékjogát.

A Fichajes.com arról számolt be, hogy az Atletico Madrid komolyan fontolóra vette a Juventus által is régóta figyelt uruguayi támadó, Luis Suárez leigazolását, hogy megfelelő helyettest biztosítsanak az Anglia felé kacsintgató Radamel Falcao távozása esetére.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr155253439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2013.04.30. 12:12:12

Aztacudarmindenségit! :D Marcit?! Soha! :D

Barolo 2013.04.30. 12:21:43

@MdewC: Én sem adnám szívesen..... bár idén azért elég harmatos a teljesítménye.....
Forza Juventus!

DP88 2013.04.30. 12:25:38

Marchisiot... Jól vagytok?

venember83 2013.04.30. 12:29:07

Marchisio a Nápolyba? Kizárt.

bianconeri78 2013.04.30. 12:44:49

Marchisio maga a Juve..100 millióért sem..

Tony. 2013.04.30. 12:57:39

Én simán eladnám/bevonnám, egy Cavani féle üzletbe mindenképp. Sokkal többet érne Cavani, mint amekkora hiányt jelentene az olasz, hiszen ott toporog mögötte Paul Pogba például, aki talán már most is jobb játékos.

De nem kell aggódni, mert ilyet úgysem húzna meg a vezetés, előbb adnák el Vidal-t, mint az érinthetetlen Marchisio-t.

juve28adam 2013.04.30. 13:11:53

Marcit soha! Itt marad! Még egy Marci-Cavani egy az egyben cserét se fogadnék el!
Örülök ,hogy Obiangot figyeljük, örülnék neki ,de nagyobb az esélye annak ,hogy Poli fog jönni onnan. -.-

DINOBIZZO 2013.04.30. 13:34:14

hat ez nagyon kamu...marchisio a legnagyobb juventino a csapatban kesz vicc ez a hir.....obiang am tenyleg jo es nem lenne rossz de szerintem nyaron kozeppalyara mindenkepp verrattit kell megszerezni...szeleket kellene erositeni mint pl zuniga nem lenne rossz vagy egy kolarov...csatarsorba meg ibra vagy suarez tok mindegy melyik jon mert mind a ketto ronaldoval meg messivel van egy szinten...azt csinalnak a palyan amit akarnak...jovore tanarok leszunk nagyon:)

4Evorg 2013.04.30. 13:51:11

Marchisio - még ha néha gyengén játszik is - sokkal többet jelent a Juve számára mint egy szimpla játékos. Az eszmét képviseli, a hagyományt és ezt a rosszabb meccsei után sem szabad elfelejteni. Egyébként nem értek egyet azzal, hogy rossz szezonja lenne, ez maximum az utóbbi pár meccsére igaz. Semmiképpen sem szabad eladni.

juve28adam 2013.04.30. 14:06:30

@4Evorg: A torinói derbyn szerintem jól játszott, mindenütt ott volt, és ugyebár adott egy gólpasszt, plusz gólt is lőtt. Azt meg senki se tudhatja ,hogy mennyire hátráltatja Őt a nyavalyája ami miatt már rég meg kellett volna műteni, de Ő inkább a csapattal maradt. RESPECT!
Tényleg nem értem azokat akik eladnák.

MdewC 2013.04.30. 14:31:42

Marcit eladni?! :D Vki nagyon másnaposan írhatta a cikket! :D

2013.04.30. 14:46:13

A Cavani-s részen jót nevettem...persze,Marchisio a Napoliba...vicc...egyébként a világ összes pénzéért se adnám el,Ibrahimovic-nak egyáltalán nem örülnék,Suarez kell,nála jobb opció nincsen!A Sampdoriás srácon már meg sem lepődök,hisz Marotta az átigazolási guru,szal Poli,Obiang vagy Bonaventura közül az egyik bizonyosan érkezni fog!

Tony. 2013.04.30. 14:56:05

Akkor ezek alapján Giovinco vagy De Ceglie is legyen örökre Juve játékos.

Tony. 2013.04.30. 14:57:39

Annyit azért meg kell érteni, hogy a Juve nem egy játékos, és ilyenek, hogy a "világ összes pénzéért sem" és társaik elég mókásak. Itt a Juve, mint klub sikere a fontos, nem az, hogy egy saját nevelés élete végéig itt játsszon.

west30 2013.04.30. 14:57:40

Cavaniről nem tudom elképzelni hogy Juventus játékos legyen,
rengeteg pénzbe kerül és a Napoli biztos nem menne bele semmilyen játékoscserébe ami a helyzetükben érthető is,lesz aki fizet érte egy vagon pénzt.

@fire06: Kivételesen Obiang nem tűnik rossz játékosnak inkább ő jöjjön be a középpálya közepére mint Giaccherini,de szinte biztos vagyok benne hogy Marotta 10milla alatt nem tudná megvenni a srácot.

babo0410 2013.04.30. 15:37:09

@Tony.: Ezt szinte sejtettem, hogy te a csapat egyik ikonját eladnád! Valakinek éppen nem úgy megy, már el kell adni? Teszem hozzá Marchisio remek szezont fut. Az meg, hogy a két 7. helyen befejezett szezonban nem volt ő se jó, az az edzők sara. Nem tudták átadni a győztes mentalitást. Nem szabad soha eladni Marchisiot! A csapat egyik nagy ikonja! És ő szerintem a Napoliba soha nem is menne! Inkább elmegy a Bayernbe, mintsem a legnagyobb ellenfelünkhöz! Már-már ellenség. És azt se felejtsük el, hogy a Napoli ultrái még a csapat buszát is megdobálták, annyira utálnak minket. És Marcinak is volt egy nyilatkozata, hogy rühelli a Napolit. Ha nem is pont ezeket a szavakat használta.
A Gazetta szerint viszont Conte meg szeretné hosszabbítani az 5millás szerződését, és olyan erősítéseket kér, amivel a BL-ben sem kell szégyent vallanunk (ehhez viszont a taktikán is lenne mit változtatni, tehát ez a dolog kétélű fegyver). És a Gazettában ezek a neveket hozták fel, mint kiszemetek: Suárez, Ibra, Jovetic, Sánchez, Higuaín, Benzema. És állításuk szerint Diamanti nagyon közel van ahhoz, h leigazoljuk. Ennek viszont nem örülnék, mert ha nyáron az Ibra, Diamanti, Robben hármas jön, akkor az eddig elkezdet fiatalítás a támadósorban visszafelé sülne el! Diamanti 2 nap múlva lesz 30 éves, Robben meg 29. Remélem inkább fiatalok jönnek. Persze Ibra jöhetne, ha olcsón el tudjuk hozni.

babo0410 2013.04.30. 15:38:35

Ja és Cavani túlságosan szereti a Napolit, így szerintem sem Marchisio nem menne a Napoliba, sem cavani nem fog akarni ide jönni. De állítólag a City Cavanit és Mazzarit is meg szeretné kaparintani.

4Evorg 2013.04.30. 16:04:38

@Tony.: Giovinco és De Ceglie esete teljesen más, sosem tudtak stabil kezdőjátékossá válni a Juveban, ellenben Marchisioval.A csapat sikere fontos és nincs eladhatatlan játékos, viszont az sem járja, hogy a játékosokat tárgyként kezeljük és jó ajánlat esetén senki sincs biztonságban.

Victor90 2013.04.30. 16:14:41

Teljesen felesleges Marchisio-n vitatkozni,mert úgy sem fog távozni!Ahogy Edinson Cavani sem lesz a mi játékosunk.

Ibrahimovic visszatéréséről eddig el sem gondolkoztam,de most már muszáj.Kibaszottul tudnék neki örülni,mert ő 1 eszméletlen játékos!Szezononkénti 20 gólt minimum várhatnánk tőle(a bajnokságba).

Én mondjuk már 1 Gomez-nek is tudnék örülni,aki nem 1 Matri.Ő a ziccereket általában könyörtelenül bebassza,1 igazi vérbeli gólvágó....
Minden bizonnyal távozni fog a Bayerntől,úgyhogy ő reális célpont lehet számunkra.

Tony. 2013.04.30. 16:14:43

Marchisio egy ikon lenne? Mikor mindössze 2 éve produkál legalább egy elfogadható teljesítményt?

Itt mindenkit az érzelmei vezetnek. A Juventus előrelépne egy Marchisio-Cavani cserével és csak ez ami számít.

Persze sokan telefújnának egy csomag papírzsebkendőt, de ha egy év múlva BL-t nyernénk Cavani-val, akkor már senki nem emlékezne rá, mert akkora űrt nem hagyna maga mögött.

Type-R 2013.04.30. 16:21:05

@Tony.: Nem biztos, hogy előrelépnénk Cavanival Marchisio NÉLKÜL. Az MVP középpálya a csapat játékának alapja. Ha onnan kiveszünk egy embert, az nagyban befolyásolhatná az eredményességet még akkor is, ha ott van Pogba beugrónak. Cavanival kétségtelenül javulna a támadószekciónk, de a középpályát nem kellene gyengíteni. Cavani kellene, de úgy, hogy Marchiso IS marad.

babo0410 2013.04.30. 16:25:24

@4Evorg: Teljesen osztom a véleményedet! Vannak olyan játékosok, akik mind a hűségükkel, mind a tudásukkal kivívják a szurkolók tiszteletét, mind a klub megbecsülését. És ezek a játékosok olyanok, hogy akkor és oda mennek el, amikor ők és ahova akarnak. DC is egy nagyon szimpi játékos, de ő nem az a szint, aki a Juvénak kell, soha nem lesz igazi ikon. Ahogy Gio se biztos. Mondjuk ő még lehet, ha jövőre, mint szélső támadó lehetőséget kap, és tud vele élni. És a klub jelenlegi ikonjai Buffon, Chiellini és Marchisio. Ők sehová nem mehetnek. És ikon lehet még itt Vidal és Pogba is (igaz erre kicsi az esély, szerintem 2-3 éven belül mind a kettő távozni fog). Egy igazi legendás klubnak mindig szüksége van olyan játékosokra, akiknek az említése kapcsán egy adott klub jut az emberek eszébe. Mint pl. Puskás öcsi = Kispest,Real, Giampiero Boniperti, Dino Zoff = Juventus.

babo0410 2013.04.30. 16:28:37

@Tony.: Marchiso már Ranieri idején is nagyon jól játszott. Az, hogy a két 7. hely kapcsán rosszul játszott, sokszor észre se lehetett venni, az nagyban az edzőknek köszönhető. Ha tudták volna a csapatot motiválni, nem a 7. helyen végzünk, és Marci is jobban játszik!

Zsil 2013.04.30. 18:52:33

Minden játékosnak meg van az ára és mindenki pótolható.A Marchisio Cavani cserével véleményem szerint mi járnánk jól bár ez soha nem fog létre jönni.Vidal esetében emlegetett 45m.euro ha igaz lett volna már nem lenne Juventus játékos.

danimester1 2013.04.30. 18:54:30

Már megint egy megosztó pletyka!Mennyi lesz még hehehe!Cavani nem fog idejönni ez szinte 99.9%!Isla mehet vissza,ezzel teljesen egyetértek.Ha már szó van Suarezről,az Atletico simán ránk licitál árban és fizuban egyaránt=szinte esélytelen.Marci meg szimpi meg Juventino meg minden,de nem pótolhatatlan.Írjátok,hogy nem szabad eladni meg ikon(??? mire fel???),de sajnos pont a legnagyobb ikonunkkal bántak el a legjobban...Ugye nem kell ecsetelnem...Obiang?Nem értem!Capoue,Zieliński?? nem hallottam még róluk,de én úgy gondolom,hogy az ilyen fiatalokért "felesleges" pénzt kiadni!Miért?Van nekünk egy faszipántos akadémiánk...Ezekből a pénzekből simán össze lehetne garasoskodni egy klasszis árát...Mindegy hagyjuk sok pletyka lesz még csámcsoghatunk,vitatkozhatunk.

buubreds 2013.04.30. 19:00:56

@Tony.: Sajnos ha a mostani csapatot elhagyná Marchisio elég nagy űrt hagyna maga után, játék terén is, de leginkább egy vezért vesztene el, szerintem a jelenlegi legnagyobb vezért. Minden csapatnak kell egy olyan játékos, aki a csapat stílusát leginkább képviseli, nálunk ez egy az egyben Marchisio. Én tényleg nem adnám el semmi pénzért, főleg, hogy más csapatrészek szorulnak erősítésre, jó lenne, ha a középpályára közepére nem kellene két játékost beszerezni, elég munka lesz Pirlo "utódjának" a keresése.

buubreds 2013.04.30. 19:02:49

@danimester1: Arról a "faszipántos" akadémiáról idáig csak egyetlen olyan játékos került ki, aki jó szintet tud hozni, Marchisio. Én már elvesztettem a bizalmamat az akadémiánkban.

NucLeo 2013.04.30. 19:03:18

Cavanit el lehet felejteni,Marci sem fog más olasz csapatban játszani.Az MU érdeklődése inkább reális,de egyetértek veletek,hogy nem szabad a kp.-t megbontani.De ha belegondoltok,anno Moggiék lazán elpasszoltak olyan játékosokat,mint Baggio,Ravanelli vagy éppen Vialli... hogy helyet kapjanak új sztárok.Persze Marotta nem Moggi,ettől nem kell tartani.
Az Ibrás pletykát eddig teljesen képtelen ötletnek tartottam,de a pletykagyár annyira hatékonyan működik,hogy kezdem beleélni magam...gondolom a következő Marotta nyilatkozatig:D

Tony. 2013.04.30. 19:48:20

@buubreds: Nekünk azt hiszem egészen különböző elképzeléseink vannak arról, hogy mi az "vezérnek lenni".

Marchiso egy szürke eminenciás, semmilyen tulajdonsága nem egyezik egy vezér tulajdonságával. Ő mint vezér még viccnek is rossz. Még életemben nem láttam, hogy bármilyen gesztikulációval, kiabálással vagy bármivel hatást gyakorolna a többiekre. Van, hogy fel sem tűnik, hogy a pályán van.

Nagy űrt? Pogba fél perc alatt betölti azt az űrt.

buubreds 2013.04.30. 19:56:28

@Tony.: Érdekes engem pont ezek a tulajdonságai ragadnak meg, amiket te hiányolsz.
Pogba jelenleg nagyon messze van még Marchisiotól.

4Evorg 2013.04.30. 21:33:19

Ha annak idején Del Pierot egy-egy gyengébb szezon után eladták volna...

Tony. 2013.04.30. 22:55:39

@buubreds: Akkor mi valószínüleg 2 külön embert figyelünk hétről hétre. Pogba pedig jelenleg is több már Marchisio-nál.

@4Evorg: Senki nem említette, hogy a teljesítménye miatt adnánk/cserélnénk el, pusztán egy jó lehetőséget ragadnánk meg.

west30 2013.05.01. 01:06:27

Egyértelmű hogy jelenleg Pogba(akit én egyébként Pirlo helyett is játszatnék) jobb mint Marchisio és mindenképpen több van a franciában mint az olaszban,de ennyi ember minimum kell a középpályára sőt még elférne 1 komolyabb játékos arra a posztra,ezért értelmetlen lenne Marchisio eladása ami nem is fog megtörténni valószínűleg soha.

@4Evorg: Szerintem Del Piero és Marchisio között ég és föld a különbség,az öreg minden tekintetben jobb játékos volt és többet jelentett a csapatnak még a legrosszabb szezonjaiban is hiába kapott hideget meleget akkor.Marchisio letudja itt a karrierjét,de vezér sohasem lesz szerintem és jelenleg még csak ikon sem,egy szürke eminenciás és nem több amivel semmi probléma abból is kell a csapatba.

devil-z 2013.05.01. 01:53:58

Marchisio és a vezérjellem, ahahah. :D
Ő egy tipikus "jómunkásember", szimpatikus a klubhűsége (tudtommal ügynöke sincs) és nagy ritkán megvillan a klasszis oldala, ennyi.

Eladásával semmilyen pótolhatatlan űr nem keletkezne inkább a vezetőség köphetné szemen magát, hogy egy ilyen lojális és megbízható embert dobnánk el míg pl. egy flegmán sétálgató fostalicska továbbra is alapember marad.

buubreds 2013.05.01. 02:58:02

@Tony.: Hát ezek szerint tényleg más embert nézünk :). Én a jelenlegi csapatból mindenkit hamarabb eladnék, de Marchisio maradna (beleértve Buffont is). Én nem tudok kiállni senki mellett a csapatból, mindegyiküket szeretem, de úgy érzem, hogy nekem Marchisio jelenti most a Juventust.

buubreds 2013.05.01. 03:05:17

Mellesleg én továbbra sem látom a játéknak azt a részét, amiben Pogba jobb lenne Marchisionál, leszámítva a távoli lövéseket. Érzem, hogy egyszer a francia még sokra viheti, de még nagyon nem ott tart.

venember83 2013.05.01. 10:20:56

@buubreds: Marchisio viszont már kb. a csúcson van, ennél jobb már nem hiszem, hogy lesz, ez a nagy különbség. Persze nem adnám el, ahogy Alexet se adtam volna semmilyen körülmények között, de nem én vezetem a Juventust.

babo0410 2013.05.01. 17:43:54

@buubreds: És Pogba 5 év múlva már nem biztos, hogy itt lesz még! Sőt lehet, hogy van egy kedvenc csapata, pl. a Real, és akkor 2-3 év múlva elmegy oda. Ő és Vidal nem hiszem, hogy a teljes pályafutását itt fogjá tölteni. De most nyáron a kp közepéről nem fog senki elmenni. De viszont szó van róla, h Lichti is mehet egy jó ajánlat esetén, és szerintem megfelelő ajánlat esetén a csatárok közül bárki távozó lehet.

2013.05.01. 23:46:56

Marchisio testesíti meg azt a fajta jellemet,akit tényleg áthat a Spirito Juve!Soha egy pillanatra se adja fel,soha nem áll meg,megalkuvás nélkül küzd és hajt minden egyes meccs minden egyes másodpercében,és mindezt csakis egyvalamiért teszi,mégpedig a Juventusért!Lehet,hogy nem vezérjellem,de ugyan honnan tudjátok,hogy nem is lesz az soha?!Neki mindig helye lesz itt,soha nem fog távozni,és ez így van rendjén!Felesleges összehasonlítgatni Pogba-val,mert én például a következő szezontól igyekeznék úgy formálni a taktikánkat,hogy mindketten bent legyenek a csapatban,mert lássuk be,Pirlo se lesz már fiatalabb!
Szerény véleményem szerint egyébként,ha Conte meg merné lépni azt,hogy Marcinak ugyanolyan kötetlen szerepkört biztosít,mint Pirlo-nak,akkor,ha nem is hátravontan,de el tudná mozgatni a csapatot,ebben biztos vagyok!Kvalitásai és képességei alapján Marchisio egy klasszis játékos,csak ez a fajta taktika sokszor megeszi őt...
Aki meg eladná Marchsio-t egy Cavaniért,az ne mondja nekem,hogy valóban Juventus-drukker...hülye gyerekek,Buffont is eladnátok,mi?!Meg ezek szerint akkor nektek Alex se hiányzik?!

Mr. Ocean 2013.05.02. 09:29:51

@fire06: Respect a monológért, szebben én sem tudtam volna megfogalmazni ezt. Il Principino a szurkolók körében abszolút kedvenc. Én sem adnám Cavaniért, bármennyire is elnézném őt a Juve csatársorába.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása