Galliani: "Nincs minőségi különbség"

Adriano Galliani kissé felkavarta az állóvizet a hétvégi rangadó előtt azzal a kijelentésével, mely szerint a Juventus nem jobb csapat a Milannál.

Adriano Galliani_mosolyog.jpg"Szeretném kihangsúlyozni, hogy a 15 pontos különbség a 8. forduló óta nem változott. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 24 bajnokin ugyanannyi pontot gyűjtöttünk, mint a Bianconeri.

A keretünk nem alsóbbrendű a Juventusénál. A bajnokság háromnegyedében partiban voltunk a Juvéval. Nincs minőségi különbség a két csapat között.

Ha a Milan és a Juve ugyanezzel a kerettel kezdené a következő szezont, egész biztosan nem lenne ismét 15 pontos különbség a két együttes között.

Egy csapat versenyképességét kizárólag hosszútávon lehet mérni. Ezért dolgoztam ki egy új statisztikát, mely szerint az elmúlt 5 évben a Milannál semelyik csapat nem gyűjtött több pontot.

Holnap a Juventus a győzelemért játszik csak úgy, mint mi. Bármi is legyen a mérkőzés végeredménye, 2013 a Milan számára így is kiemelkedő, és Max Allegri is magához méltóan jól teljesít."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr65236203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tony. 2013.04.20. 12:31:19

Az biztos, hogy jövőre komoly riválisunk lesz a Milan, nem lesz olyan Hawaii mint idén volt.

danimester1 2013.04.20. 12:41:05

Tény,hogy tavasszal nagyon megy nekik igaz némi segítséggel,de akkor is.Egyszer már leírtam a dühöngőbe,de mégegyszer,nem elképzelhetetlen a tavaszt veretlenül lehozhatják.Nem mond hülyeséget viszont "segítség" nélkül megnézném mennyi pontjuk lenne.Ami nekünk a gyengénk az nekik az erősségük.(védelem---csatárok)Jövőre komolyan számolnunk kell velük ez nem lehet vitás.Az öreg kopaszt ismerve tuti húz megint valami váratlant,nagyot a mercaton,mint pl. anno Ibra vagy Balotelli esete.Sajnos nekünk nincs ilyen profink.A minőségi résszel azért vitatkoznék,mert nekik a csatárjaikon kívül max. Montolivo és Boateng a védelmük,a kp.-juk szintén nem olyan "hűde" a kapusposztról ne is beszéljünk.Rájuk is ráfér bőven az erősítés.

bianconeri_2007 2013.04.20. 12:56:05

való igaz, az előnyünk ősszel épült ki, amikor conte eltiltott volt, miközben allegri a pálya mellett dolgozhatott meccseken is. ez komoly különbség, nem, fester?

babo0410 2013.04.20. 13:53:27

@danimester1: Húz valami váratlant? Pénz nélkül nem hiszem, hogy olyan jól fognak igazolgatni. És szerintem is jövőre nagyon jók lesznek, de a bajnoki címünkre nem lesznek veszéllyel!

sanyi10 2013.04.20. 14:23:49

"Ezért dolgoztam ki egy új statisztikát, mely szerint az elmúlt 5 évben a Milannál semelyik csapat nem gyűjtött több pontot." ez egy hulyeseg. Akkor ki nyert tobb bajnoksagot(hosszutav).Kojaken mar meg se lepodom

danimester1 2013.04.20. 14:43:18

@babo0410: Őszintén?!A Balotelli,Ibrahimovic kölcsön,opció,részletre nem váratlan és nagy húzás?(meg lehetne még sorolni pl.Robinho stb.)A kis védenced Cobretti képtelen ilyen kaliberű igazolásokra!Mondj egy példát mi lenne neked olyan húzása(A kopasznak ill. Cobrettinek) amin meglepődnél,utóbbit persze pozitív irányban.Ez a pancser már akkor váratlant húz amikor nem 2-3x-s áron hoz ide ekelábúakat...Neked megfelel az ilyen Padoin és társai kaliber nem is vitatkozom veled,mert hiába mond itt neked bárki bármit érvelni próbál ésszel te mindig megmagyarázod...Most is jók,jövőre meg még nem tudhatjuk mi lesz,mert benne van a pakliban,hogy mi is "kaphatunk" egy jókora sérült listát vagy egy bazi nagy formahanyatlás ect. ez sok összetevős dolog.Szerintem ha ép ésszel gondolkodsz beismerheted hogy a két guru nagyon nem egy kategória semmilyen téren.Igen,képes pénz nélkül is váratlant húzni,ha kicsit utána nézel a dolgoknak be fogod látni.(Ibra opcióval relatíve kis pénzzel és scudettót nyertek,+most Balotelli ezek valóban egy amatőr munkáját igazolják...Ellenben Padoin 5,Martinez 12,stb egy profi munkáját minősíti...)

csakajuveésalex 2013.04.20. 14:44:24

@babo0410: Hát papa ezt azért gonold át mégegyszer.Jőre ku...va veszélyesek lesznek.Bármit igazolunk jövőre mindenki a BL-re fog figyelni a Juve táborból , mert most megint meg lesz a bajokság és nem lesz akkora az izgalom talán csak a 3 csillag miatt,de mi juventinok megnyertük ezért BL láz lesz.Pláne ha belenyúlunk a tutiba és Marotta felszív valamit a bajnokavatón és inspirációt kap csodát tenni!
Szoktam álmodni!Igen szoktam nem szégyen és szeretett klubbom a világ tetején akarom látni!Álmodozó vagyok , naív, optimista, balek, hüje?
Lehet...de én hiszek még a mikulásba, hiszek bármibe amikor a Juvéról van szó!Megszépíik a napjaimat amikor meccset nézhetek.Láthatom ahogy legyőzzük az ellenfelet!Küzdünk ,harcolunk , szenvedünk, és végül diadalmoskodunk.
Meg akarok velet osztani valamit.:
www.youtube.com/watch?v=Hfjj1kAQ0W4
Emlékezzetek mennyire nehéz volt...
Sok optimista juventino és NAGY ellentábor.
ÚJ STADION!
Micsoda fantasztikus srácok érkeztek!
Pirlo,Pogba,Vidal,Gio,stb
Nem ők a világ teteje?
Lehet...
DE ők adták nekünk a hitet a jövő JUVENTUSÁBA!
FORZA JUVE GRAZIE ALE!

köszönet spigyboynak a fantasztikus videóért

babo0410 2013.04.20. 15:24:57

@sanyi10: Végül is igaza van, nem szerzett náluk senki több pontot az elmúlt 5 évben, ha az ideit is beleszámítjuk, de ez idő alatt csak 3. és egy első, meg egy 2. hely jutott neki, mi meg azért kétszer is bajnokságot tudtunk nyerni, és egyszer 2-ok lettünk. És 5 szezonból 3x előztük meg a milant. Tehát a statja szép, csak hülyeség. :D

babo0410 2013.04.20. 15:33:28

@danimester1: Akkor volt pénze a milannak. Olyan fizut kapott Ibra hogy az nem igaz. Robinhot meg sose tartottam olyan jó csatárnak. És ha már Marottanál tartunk Barzagli 0,5 milláért, Pirlo ingyen, Storari 2. számú kapusnak, Vidal 10 milláért nem voltak váratlan húzások ennyi erővel? Csak hogy fikázhass megint! Am leírtam, hogy jövőre jó lesz a milan! @csakajuveésalex: Jó lesz a milan jövőre, de akkor lehet meg a 3. csillag hivatalosan. Szerinted a csapat nem fog nagyon harcolni érte? Szerintem de! Én biztosra veszem, hogy jövőre se lesz könnyű dolga annak, aki előttünk akar majd végezni!
És nem kell mindig hasraesni Galliani előtt! Ő is akkora maffiózó, mint Moggi volt!

csakajuveésalex 2013.04.20. 15:53:25

@babo0410: Persze hogy harcolni fognak a fiúk!Viszont nagy lesz a nyomás és sok jó csapat lesz jövőre és persze BL.Én azt szeretném ha jövőre 3.csillag + 1 ezüst és egy bl serleg legyen a mezen a szezon végén.

danimester1 2013.04.20. 16:03:07

@babo0410: Erre utaltam azzal,hogy megmagyarázod!Itt kezdődik pont,hogy ingyért,kiöregedő játékosok.Ez a legtöbb ami vele kapcsolatban elmondható,ezek nem váratlan húzások az "ásztól" hanem nevezzük "zs" megoldásoknak,persze neki is sikerült egy-egy jó igazolása,de már kitárgyaltuk,hogy ez inkább Conte és a csapat érdeme.Ha minőségről van szó ez a töketlen balfaszvirág sírva menekül,mert nem képes egy épeszű ajánlatot letenni,képtelen értelmesen tárgyalni,égeti magát és klubunkat,az elpazarolt kölcsönjátékosok meg a másik,ott kúrják át ahol csak akarják.Szépen gyorsan felsoroltad a "sikereit",de tovább tartana a negatívat.Nem fikázom csak a tényeket ill. ténykedését írtam le.Nem esek hasra a kopasztól,de ő érti a szakmát a te védenced pedig nem.Tudom nehéz beismerni,de ez van.Ha akkora maffiózó,mint ahogy írod,akkor Mogginál is jobb!Tudod miért!?Nem tudtak rábizonyítani semmit és az ő csapata (sajnos) "csak" -8-al indult,de ebbe inkább ne menjünk bele.Ember vízhordókkal,zongoracipelőkkel lehet harcolni ez nem vitás,de nem(mindig)vezet eredményre.Az eredményességhez minőség kell,de itt be is fejeztem nem akarlak "megtéríteni".

4Evorg 2013.04.20. 16:26:09

Tény, hogy Galliani jobb szakember, mint Marotta, mint ahogy az is, hogy ennek ellenére (most) hülyeségeket beszél.

Senkit nem érdekel az olyan statisztika, ami egyoldalú és arra épül, hogy a Milant bálványozza. Valamint az sem érdekel semmit, hogy a bajnokság 3/4-ben pariban voltak a Juveval. Mi az egész bajnokság altt kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk, ezzel kell versenyezni. Ha olyan fasza ez a Milan, akkor a rajtnál miért szorult be?

Nem is értem ezt a nyilatkozatot.

sanyi10 2013.04.20. 17:02:43

@babo0410: lehet tobb pontot csinalt, s valszeg ugy van, nem nezem meg mert nem is erdekel, mig mi vagyunk a bajnokok, lekaki:D."Ezért dolgoztam ki egy új statisztikát" nekem ezen van a lol. vmi muszaly kohogjon O is. S ha ez se a Milane lenne, akkor azt talalna ki h ki vakarja meg tobbet a toket 90 perc alatt?:D

2013.04.20. 19:50:43

Összekapta magát a Milan elég rendesen,kemény meccs lesz!Ha az év elejét nem szúrják el annyira,akkor most egy még fontosabb meccset játszanánk velük,Balotelli sokat jelentene nekik,ha játszhatna...óvatosnak kell lenni,habár a bajnokságot hatalmas bravúr lenne innen elbukni,de a Milannak kell a három pont,ha tartani akarják a lépést a Napoli-val...meglátjuk,de én úgy érzem ezt a meccset a Vuci-Marci kettős fogja hozni nekünk...ez az én tippem,legyen igazam! Forza Juve :))

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása