Barzagli: „A Bayern erősebbnek bizonyult”

A tegnap esti mérkőzést és a BL-ből való kiesést követően a nyilatkozatokat tekintve rendkívüli az összhang a Juventus csapatán belül, Andrea Barzagli és Paul Pogba is a német csapat erősségét emelte ki meccs utáni interjújában.

Barzagli Andrea.jpg„Határozottan jobban játszottunk, mint az első mérkőzésen, de a Bayern nagyon erős csapatnak bizonyult, egy nálunk erősebb ellenfélnek” - nyilatkozta Andrea Barzagli a Mediaset munkatársának.

„Fejlődnünk kell, hogy elérjük az ő szintjüket és talán kemény munkával képesek vagyunk felzárkózni. Ez volt az első Bajnokok Ligája szezon számunkra több év kihagyás után, sokak számára az első BL idény. A Bayern öt-hat éve ezen a szinten játszik, amíg mi csak most próbálgatjuk a szárnyainkat Európában.”

„Nagyszerű közönség előtt játszhattunk, és köszönettel tartozunk a támogatásukért. Most az a feladatunk, hogy a bajnoki szezont sikerrel zárjuk. Nagy kár, hogy nem tudtunk ünneplésre okot adni, de nagyszerű volt tapsot hallani a vereséget követően is” - zárta nyilatkozatát köszönetnyilvánítással a válogatott védő.

A BL-ben most bemutatkozó játékosok egyike Paul Pogba, a húszéves középpályás, akinek a visszavágón nem kisebb feladat jutott, mint az eltiltott Arturo Vidal pótlása.

„Nem tudtunk semmit tenni ellenük. Nagyszerű csapattal álltunk szemben, erősebbek nálunk, és ezt láthattuk a két mérkőzés során” - nyilatkozta a fiatal francia válogatott az uefa.com weboldalnak.

„Elégedett vagyok a nyújtott teljesítményünkkel, de egy jobb csapat ellen léptünk pályára, akik nagyobb tapasztalattal is rendelkeztek. Reméljük, hogy legközelebbi találkozónkkor készen állunk majd a küzdelemre.”

„Az volt a terv, hogy korán gólt szerezzünk, de nem adtak erre módot, nagyszerű játékot mutattak, így nem tehettünk semmit, főleg azt követően, hogy ők találtak be először - foglalta össze pár szóban a mérkőzést Paul Pogba.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr435216455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Type-R 2013.04.11. 15:30:04

"Elégedett vagyok a nyújtott teljesítményünkkel..." - ez vicc?

danimester1 2013.04.11. 15:54:57

Valóban fura ez az elégedett vagyok... blabla.Az első meccs nyuszik,tegnap meg semmi hagyják kényelmesen passzolgatni a bajorokat.Őszintén!!! Mi csak megtapsolhatjuk őket ezért a Bl szezonért,mert ezt senki nem várta(nem a tegnapi és múlt hetiért).Mint nyilatkozta is ez egy tanuló év volt és ahhoz képest pedig erőn felül teljesítettek.Ne felejtse el senki pl.cselszki 0:2ről visszajöttünk,aztán itthon,skótok 0:3,"ukránok".Szép volt jó volt ennyi.Szerintem itt a legnagyobb gond azzal volt/van,hogy a srácok már fejben és fizikailag is fáradtak nem véletlen hisz szezon vége lesz.Azt mondom ne bántsuk őket,ennyire képesek.Az állandó kezdők nem tudnak pihenni,mert a cserék semmire valók.(lásd Pescara)A bajnokságot remélem nem szúrják el.A nyáron erősíteni kell,fontos,hogy Conte is szedje magát ráncba és végre hagyja már a fenébe ezt a taktikát,találjon ki mást amihez kér igazolást.

babo0410 2013.04.11. 18:33:39

@danimester1: Egyet értek veled, csak annyiban nem, hogy a nyolc közé jutás reális volt, és én ezt vártam. nagyjából. De azért illet volna jó játékkal, és nem lelketlenül kiesni!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása