Játékosok nyilatkozatai

A tegnapi Inter elleni győzelem alkalmával Quagliarella szerezte az első Zebra-gólt egy távoli lövésből. A játékos saját bevallása szerint ösztönösen cselekedett.

Matri_Quagliarella_pacsi.jpg"Ösztönös gól volt. Megkaptam a labdát, láttam, hogy van helyem ellőni, úgyhogy kapura tűztem. Nagyon boldog vagyok, hisz ezzel megtörtem a gólcsendet egy erős ellenfél ellen. Anelkához rohantam örömömben, mert korábban megbeszéltük az öltözőben, hogy együtt ünneplünk. Jó érzés a padon ülő társaidra gondolni ilyenkor, hiszen ők is keményen dolgoznak a hét folyamán.

Conte két éve folyamatosan cseréli a támadósort. Nem aggódunk, mindnyájan megkapjuk a lehetőséget. A csapatnál senki nem frusztrált amiatt, ha nem kezdhet, a lényeg, hogy mindenki készen álljon, mikor szükség van rá.

Tiszteljük a Bayernt, de nem félünk tőlük. A szokásos hozzáállással megyünk Münchenbe, megpróbáljuk a saját játékunkat játszani. Az edző mindig csak az utolsó pillanatban tájékoztat minket, ezért egyelőre nem tudjuk, ki fog Németországban kezdeni."

A második Juventus-gólt Alessandro Matri szerezte, ezzel megszerezte a győzelmet csapatának.

"Óriási győzelem ez számunkra, a mérkőzésen végig feszített volt a tempó. Nagyon fontos három pontot szereztünk, innentől kezdve a Bayernre kell koncentrálnunk.

Sok energiánkat elvette a rangadó, a Bayern előtt fel kell majd töltődnünk. Vasárnap csak egy laza tréningünk lesz, de hétfőn már a keddi mérkőzésre készülünk."

Sebastian Giovinco bokája megsérült a mérkőzés utolsó perceiben, mikor Cambiasso egy elkésett becsúszással eltarolta AtomAntit.

"Kicsit aggódunk, mert fáj a bokám."

Cambiasso a mérkőzés után meglátogatta a Bianconeri öltözőjét, és bocsánatot kért Giovincótól.

"A karrierem önmagáért beszél. A Juventusnál tudják, hogy baleset volt. Utána bementem az öltözőjükbe megnézni, hogy van Giovinco. Mindketten futballisták vagyunk, nem szerettem volna sérülést okozni neki. Nem tűnt vészesnek a sérülése. Elkéstem a belépőmmel, de bárki, aki ismer, tudhatja, hogy senki bokáját nem akarnám eltörni."

Az Inter játékosát Antonio Conte személyesen is megvédte.

"Tisztelem Cambiassót, csakúgy mint Zanettit vagy Samuelt. Játszottam ellenük, és tudom, mindhárman tisztességes játékosok. Szép gesztus volt Cambiassótól, hogy a meccs után bejött az öltözőnkbe bocsánatot kérni. Ezek a focisták dicséretet érdemelnek. Cambiassót a frusztráció vezette a becsúszásnál, de nem akarta bántani Giovincót."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr895185759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2013.03.31. 16:08:22

Mekkora ember Quagliarella! Remélem, ha eladunk vkit a csatárok közül, az nem ő lesz! Imádom, kedden kezdhetne! Gio szerintem nem fog játszani, és Vucinic se biztos, így ki(k) marad(nak)? Q és Matri. Ha csak egy csatár kezd, az Q legyen!

ambrobert 2013.03.31. 16:13:25

Quagliarellanak a kezdőben van a helye, ilyen gólt a keretben csak Vucinic tudna, ő viszont a már százszor leírt közhely szerint nem mindig akar. Nem tudom, milyen lesz a Bayern elleni meccs, viszont én úgy látom, hogy a tipikus kupameccs jellegű meccseken, mint amilyen az inter elleni bajnoki volt, nem kontrolláljuk eléggé a játékot, amikor az ellenfél elkapja a fonalat. Rengeteg volt a hiba, amikor nyomott az inter, például Pirloé, amiből a gól lett, ezt még szoknunk kell. És ami az egész szezonra jellemző, a 16-osig látványos játékkal eljutunk, a kapu előtt meg mintha minden játékos másik klubban játszana, nem érzik egymást, ez viszont sajnos szánalmas.

Cannavaro 2013.03.31. 16:30:58

@ambrobert: Q-matri, még érzik is egymást nagyjából!!! nem örülök senki sérülésének, de azt nem bánom, hogy e miatt azok kezdhetnek akiknek mindig kellene!!! remélem valamelyikük be is talál, és amellett hogy az idegenben lőtt gól nagyon kéne, még hátha conte is belátja, hogy a kezdőben a helyük!!(matri csak addig, míg jön egy minőségi befejező, én dzeko-t látnám ott legszívesebben!)

ambrobert 2013.03.31. 16:56:58

@juve1986: Én is így vagyok Giovinco sérülésével, nem kívánom, hogy kiessen, de így Quagliarella több szerepet kaphat.

Tomi82 2013.03.31. 18:37:29

Matrit még mindig nem tartom nagynak...nem tudom mi helye van egy ilyen csapatban...de hát amég nincs más addig nincs mit tenni..

Anelka játéka már jöhetne...mi a ló fa...nak van itt ha nem játszik

Mondjuk nem a Bayern ellen kell "debütálnia" de játszhatna már 10 percnél többet...

csakajuve11 2013.03.31. 19:23:46

Cambiassot én sem olyannak ismertem, aki ilyet tenne, de amit Conte mond:
"Tisztelem Cambiassót, csakúgy mint Zanettit vagy Samuelt. Játszottam ellenük, és tudom, mindhárman tisztességes játékosok."
Zanetti is tiszteletreméltó, de Samuel hogy tisztességes :D Nála nagyobb patkány talán csak Materazzi volt.

Remélem Quagliarella kezd, számtalanszor bizonyította már, hogy miért kell neki kezdőben lennie folyamatosan. Vucinic flegmázásából meg már rohadtul elegem van. Senki sem teheti meg ebben a mezben, amit ő szokott művelni. Senkinek nincs erre joga!

MdewC 2013.03.31. 22:54:54

Szerintem várjunk még Q kezdésével. Tény, hogy a legjobb formában lévő csatárunk, de idegenben nem biztos, hogy az ottani védekező játékhoz Ő a legalkalmasabb. Sztem ha játszik is, akkor nem az egész meccsen.

2013.04.01. 19:25:32

Quagliarella mindig mestere volt az ilyen látványos góloknak,óriási gólt rúgott,de azt se felejtsük el,hogy utána a gólpasszt is ő adta a győztes gólunknál...nagyon hasznosan játszott és szerintem is neki kell játszania a Bayern ellen is!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása