Edzői nyilatkozatok

A Juventus a tegnap délutáni Derby d'Italián magabiztos győzelmet aratott az Internazionale ellen.

Conte Antonio_öröm.jpgA mérkőzés után természetesen mindkét szakvezető megszólalt. Lássuk, mit mondott Antonio Conte:

"Óriási lépést tettünk a győzelemmel, szinte már látjuk is az alagút végét. Még mindig van hátra nyolc mérkőzés, és a mögöttünk álló csapatok a botlásunkra várnak, ezért a földön kell maradnunk. Az Inter megvert minket otthon, a városi riválisuk ellen egy győzelem és egy döntetlen a mérlegük, ennek fényében kiváló eredményt értünk el. A győzelemmel a fejlődésünket mutattuk meg. Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk.

Annak tudatában megyünk Münchenbe, hogy Olaszországon belül elvégeztük a feladatunkat. Azért megyünk, hogy életben tartsuk az európai álmainkat. Mosolyogva érkezünk, nem félelemmel. Látni szeretnénk, mennyivel vagyunk lemaradva Európa elitjétől. Ki fog kezdeni? A lehető legjobb csapat megy majd pályára, de erre a döntésre még alszom egyet."

Matri és Quagliarella ismét bizonyították, hogy több lehetőséget érdemelnek Contétól.

"Nincs más olasz csapat, akik annyit rotálnák a csatársorukat, mint mi. Az alapján döntök, amit edzésen látok. A választásom ritkán bizonyul rossznak."

A Juventus szakvezetője az elmúlt napok főcímlapjairól is beszélt.

"Felháborító a szavaimat látni a főoldalakon, mert mind azt mondja, hogy a jövőm nem Torinóban van. Nem fogja pár sajtócikk elrontani a kapcsolatomat a Juventus-szurkolókkal. Sosem mondtam, hogy az Intert akarom vezetni. A rajongók tudják, ki Antonio Conte. Azért mondtam, amit mondtam, hogy tiszteletemet fejezzem ki az ellenféllel szemben. Eljöhet még az az idő, amikor búcsút intek, de egyelőre jól végzem a munkámat a Juventusnál, és remek kapcsolatot ápolok a vezetőséggel."

Az Inter edzője, Andrea Stramaccioni is nyilatkozott az Olasz Derbi után.

"Quagliarella fantasztikus gólt szerzett, amely teljesen kihúzta a lábunk alól a talajt. Palaciónak és Cassanónak volt egy-egy nagy lehetősége az első félidőben, a második félidőben pedig jobban játszottunk. Hátrálásra kényszerítettük a Juventust, de a második góljuk pont akkor jött, amikor a legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Jól játszottunk Olaszország legjobb csapata ellen. Keserű szájízzel térünk nyugovóra, hiszen többször egyenlíthettünk volna, nem érdemeltünk vereséget. Ennek ellenére tiszteljük a végeredményt. A Cassano elleni tizenhatoson belüli szabálytalanság? Nem akarok a bírókról beszélni. Cambiasso csúnyán szabálytalankodott Giovincóval szemben, de a mérkőzés után bement a Juventus öltözőjébe bocsánatot kérni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr815185283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4Evorg 2013.03.31. 10:44:20

Azt hiszem ez mindkét részről korrekt nyilatkozat. Grande Antonio megnyugtatta a szurkolókat. Egy valamit azonban kiemelnék:

"Nincs más olasz csapat, akik annyit rotálnák a csatársorukat, mint mi. Az alapján döntök, amit edzésen látok. A választásom ritkán bizonyul rossznak."

Szerintem ezt sosem tudjuk meg. Mármint ezt úgy értem, hogy lehet hogy ha Q rendszeres játékhoz jutna akkor még több pontunk és gólunk lenne.

Csucsukaaa 2013.03.31. 11:32:06

@4Evorg: de lehet le is sérült volna újra vagy csak simán bele fásul, hogy mindig neki kellene de igazad van sose tudjuk meg, így jó és a játékosoknak meg tetszik:D

MdewC 2013.03.31. 12:48:43

Forza!
"Cambiasso csúnyán szabálytalankodott Giovincóval szemben, de a mérkőzés után bement a Juventus öltözőjébe bocsánatot kérni."
Még szerencse, hogy nem a kórházba kellett mennie! Minimum 3 meccses eltiltás járna neki!
Hajrá!

2013.04.01. 19:21:28

A jobbik csapat nyert,ennyi elég lett volna mindkettőtől,mert egyszerűen ennyi volt a helyzet!Cambiasso meg tényleg nem egy hóhér,de ez most nagyon csúnya volt,viszont szimpatikus,ahogy utána viselkedett,ez benne volt a meccsben,frusztrált volt már attól is,hogy egy ilyen fontos meccsen csak csereként kap lehetőséget,aztán azért,hogy a csapat csődöt mondott,biztos voltam benne,hogy lesz egy kis cirkusz a meccs végén!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása