Mérkőzés előtti nyilatkozatok

Ma délután 15:00-kor a Juventus Milánóba látogat, hogy lejátsszák a szezon második Derby d'Italiáját.

Antonio Conte_sajtótájékoztató.jpgAntonio Conte minden energiájával az Inter elleni mérkőzésre koncentrál; szerinte a derbi jelenleg fontosabb, mint a soron következő Bayern elleni Bajnokok Ligája mérkőzés.

"A szezon meccse mindig a soron következő, tehát most az Inter elleni. Sok újság írja, hogy a Bayern elleni találkozó a legfontosabb összecsapás, de ne higgyünk nekik. Be akarjuk biztosítani az előnyünket a tabellán, nem hibázhatunk. A Juventus és az Inter két fantasztikus csapat, melyek között a múltba visszanyúló rivalizálás van. Nem a tabellát figyeljük, és nem is akarunk jósolni. Mindkét csapat nyerni szeretne, a döntetlenből semelyikünk nem profitálna.

A lehető legerősebb kezdőt fogom pályára küldeni, de sok mindent át kell gondolnom. Számításba kell vennem a válogatott játékosok állapotát, valamint azt, hogy akik itthon maradtak, megfelelő hozzáállást mutattak-e az edzések alatt. Vučinićnek sajnos láza van.

Ha jó napot fog ki az Inter, bárkit megverhetnek. Ha mondanom kellene egy játékost, akit ma nem szeretnék pályán látni, az Zanetti lenne. Ő a csapatuk szíve, szívesen edzeném egy nap. Az Inter tabellán elfoglalt helye nem tükrözi az erősségüket. A dél-amerikai játékosaik most érkeztek vissza a válogatottól? Nekünk is van 15 emberünk, akik nem rég érkeztek haza, és nincsenek 100%-os állapotban, de a futballistáknak az ilyen mérkőzésekre fel kell szívniuk magukat, és elfelejteniük a fáradságot.

Hogy edzeném-e valaha az Intert? Mi mindannyian profi szakemberek vagyunk. Soha nem mondhatjuk, hogy soha. Jómagam Juventus-szurkoló vagyok, de ha valaha a Milan vagy az Inter edzője lennék, ugyanígy állnék hozzá. Bármely csapatnak, amelyet edzek, a legnagyobb rajongója vagyok. Amikor a Sienát, az Atalantát vagy a Barit vezettem, mindent megtettem a győzelem érdekében. Mindenkinek meg kell értenie, hogy én profiként minden esetben a legtöbbet hozom ki magamból.

Pogba válogatottbeli kiállítása nem volt jogos. A második sárga lap elkerülhető lett volna, de az elsőt nem érdemelte meg. Nem csinált semmi rosszat, épp ellenkezőleg, megmutatta, hogy folyamatosan fejlődik játékosként."

A mérkőzés előtt természetesen a kék-feketék vezetőedzője, Stramaccioni is megszólalt.

"Jó teljesítményt akarunk nyújtani a pályán. Úgy fogunk játszani, ahogy az odavágón, de más taktikai hozzáállással.

A Juventus minden csapatnak gondot tud okozni. Nyíltan fogunk játszani, fontos a jó teljesítmény. Egy rossz játékkal megszerzett döntetlen vagy győzelem jól mutatna a bajnoki tabellán, de nem tenne jót a csapat moráljának.

Nem gondolnám, hogy a Juve kizárólag a Bajnokok Ligájára koncentrálna. Az biztos, hogy az én játékosaim most csak a Zebrákra figyelnek."

Az Inter csapatkapitánya, Zanetti is várja már a találkozót.

"Ez egy olyan mérkőzés, amely mindenki számára fontos, hiszen történelme van. Amióta az Internél játszom, tudom, hogy mit jelent a játékosok számára ez az összecsapás a futballpályán és azon kívül is. Ez egy olyan meccs, amelyet minden futballista meg akar vívni."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr955183727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cannavaro 2013.03.30. 12:32:02

nem eshet meg az a szégyen, hogy az inter egy szezon alatt kétszer ver minket!!! oda kell baszni nekik egy 5-öst!!!! forza!!!!

csakajuveésalex 2013.03.30. 13:07:38

A realitás talaján maradva szerintem Antonio pontosan tudja mi a dolga.Ki fog küldeni 15-00 kor egy szellemileg teljesen felkészített b vagy c csapatot és egy x-el vagy 0-1 el lehozzák a meccset a kedvenceink.Nem lessz itt nagy dara,de nem is bánom ha kedden legalább 2-őt verünk!

Cannavaro 2013.03.30. 13:14:26

vuci hiányát meg kicsit se bánom, legalább nem az álomduó kezd, és Q vagy matri játszik, akik jobb formában vannak!!! chiello viszont hiányozni fog!!
@csakajuveésalex: esélyes ez a forgatókönyv, de hátha!!!

babo0410 2013.03.30. 13:34:17

Conte ennyivel profibb edző. Nem azt mondja, amit a szurkolók akarnak, és a szíve mélyén gondol. Ő az internél? Soha nem lehet tudni. De ő is tudja, hogy előbb menne külföldre, mint a két milánói kutyához. Strama meg erre a kérdésre azt mondta, hogy ő sha nem menne a Juventusba, mert a drukkerek ezt a választ akarták hallani. Ma tutira nem fog az megtörténni, ami ősszel. Olyan pocsékul nem fogunk játszani. Szerintem az X minimum meglesz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása