A Juventus Diamanti nyomában

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus élénk érdeklődést mutat a Bologna játékosa, Alessandro Diamanti iránt.

Diamanti Alessandro.jpgA 29 esztendős olasz válogatott játékos a szezon lezárultát követően egy magasabb színvonalat képviselő klubhoz távozhat, mivel remek évet produkál jelenlegi csapatával.

Az elmúlt időszakban Diamantit főként az Interrel hozták hírbe, de a legújabb híresztelések szerint az Öreg Hölgy is beszállni látszik a játékos aláírásáért zajló küzdelembe.

Diamanti főként sokoldalúságával kelthette fel Beppe Marotta érdeklődését, hiszen több poszton is bevethető játékosról van szó.

A Juventus feltehetően készpénzzel és más játékosok bevonásával próbálna megegyezésre jutni a Bolognával.

A Calciomercato hírei szerint az évek óta vergődő támadórészleg megerősítése mellett, a Juventus vezetőségének feltett szándéka, hogy a csapat más csapategységeit is mélyíteni tudja megfelelő igazolásokkal. Pirlo, Pogba és Llorente leigazolását követően, Beppe Marotta most újabb ingyen igazolható célpontot talált a Twente csapatát erősítő, 1988-as születésű belső védő, Douglas személyében. 

Douglas 2007 óta erősíti jelenlegi csapatát, s a brazil-holland kettős állampolgársággal rendelkező védő szerződése júniusban jár le a Twenténél.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr385179513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MarekCsont 2013.03.29. 13:07:35

hozzánk jön levezetni? vagy mi a f*sz?

MdewC 2013.03.29. 13:16:55

Nekem egyébként most fog lejárni a szerződésem. Kéne szólni Beppének!

juve28adam 2013.03.29. 13:26:25

Mint azt már mondtam, Diamanti ellen csak az életkora szól. Különben több Bologna meccset is láttam, ahol engem nagyon meggyőzött. Küzdős, hajtós futballista, remek rúgótechnikával. Padra tökéletes lenne, nameg mégsem egy Giacc, Padoin szint.

Douglas meg középhátvéd cserének tökéletes lehetne. Régen láttam már Twente meccset, akkor nem volt rossz.

MdewC 2013.03.29. 13:34:18

@juve28adam: Jó technikás és hajtós, de ne már!

Hurka75 2013.03.29. 13:35:04

Diamanti jön, Motta-Sörrensen-Pazienza-Gabbiadini marad a Bolognában!
+ grátiszba megkapják Padoint és az áldásomat!

Drughi Di Bianconeri 2013.03.29. 13:51:18

Gondolom pont Sörensent meg Gabbiadinit vonnánk bele az üzletbe.Egyiket sem kéne,Sörensen egy jó védő, és még jobb lesz, Gabbiadini meg cserecsatárnak teljesen jó lenne, pár év múlva ide.
Amúgy Diamanti nem rossz játékos,de hát nem is mérhető egy lapon Hernanes-el.
Pont ezért fogjuk leigazolni,mert olasz, kis csapatban játszik,és "sokoldalú", azaz Conte berakhatja bal hátvédnek is,mert soskzor szeret posztjaiktól idegen posztokon játszatni embereket.
Nekünk nem kellenek "sztárok",ezért nem fog inkább Diamanti érkezni,mint Hernanes/Verratti.
Amúgy nem lenne bajom vele, hasznos kiegészítő embernek teljesen jó,főleg hogy Giacc,Padoin szinttől azért komolyabb színvonalat képvisel,de nem érzem azt,hogy egy DIamanti majd különbséget jelent nekünk BL meccseken pl.
Tehát ha Ő érkezik, nem vágok eret magamon (főleg,ha Padoin végre eltakarodik),de azért nem is fogok ujjongani örömömben.

Drughi Di Bianconeri 2013.03.29. 13:56:33

Ja azt majd elfelejtettem.
Douglas egy egész jó kis védő, amennyire emlékszem (régen láttam holland bajnokit), ingyen nagyon jó lenne !

Cannavaro 2013.03.29. 14:42:32

douglas jöhet, de ne diamanti-ra költsünk má!!! RvP-t is mindenki ki kezdte a kora miatt(tudom a fizetése) de micsoda különbség!!!!!

MarekCsont 2013.03.29. 14:46:03

@Drughi Di Bianconeri: Veratti többször nyilatkozott már arról hogy nyáron egészen biztosan elhagyja Párizst, tetszett neki a Francia kaland de visszaakar térni az olasz bajnokságba, és már többször mondta hogyha olasz csapat akkor neki a Juve, szerintem jönni fog. Itt egy kis videó róla:
www.youtube.com/watch?v=bnE7myWbpA0

regularjohn 2013.03.29. 15:40:00

én csipázom,totális elmebeteg :) jöhet nem túl drágán!

devil-z 2013.03.29. 15:59:55

Diamanti?

Atyaég, ne vicceljünk már.. vele is csak adnánk a szarnak egy pofont.

Drughi Di Bianconeri 2013.03.29. 17:22:35

@devil-z: A szarnak Peluso, Padoin, Giaccherini, J.Martinez, Motta,Anelka,Bendter stb féle játékosokkal adtunk egy pofont.
Diamanti-val sem vagyunk beljebb, de határozottan értelmesebb,hasznosabb CSERE játékos,mint Giacch,Padoin stb.
Nyilván nem kezdő szintű játékos, de hát jelenleg a VILÁGON nagyon kevés olyan középpályás van,aki kiszoríthatná az MVP trió bármelyik tagját...
Cserének meg csak nem lehet pl: Modric szintű játékosunk, nem a Real Margit vagyunk :D
Mint mondtam,Verratti/Hernanes kéne, ha nagyon akarnak valakit középrede Marrottából kiindulva, Diamanti a realitás - sajnos.
@MarekCsont: Ez igaz, és szép is !
DE, attól,hogy a játékos ide szeretne jönni, még nem garancia arra,hogy Marrotta le is igazolja; ha csak nem fizeti ki zsebből a saját átigazolási árának egy részét (lásd: Lichsteiner) :D

danimester1 2013.03.29. 17:38:25

@Drughi Di Bianconeri: Meg bocsátanék minden hibáját Cobrettinek ha ezt a két spílert idehozza!(Veratti+Hernanes)Vonjuk be az összes ballasztot és még akár Gio-t is,de velük nagyot szakítanánk.Részemről még Llorente mellé jöhetne Muriel is.Diamanti meg Bendő+Anelka helyett a padra tökéletes lenne.Így nem kéne mégsem olyan"sokat" áldozni a keret megerősítésére és a fizetésük sem az eget verdesi.A védelembe meg a padra ingyé' jöhet a srác a Twentéből.

devil-z 2013.03.29. 18:44:01

@Drughi Di Bianconeri: akkor most egy ilyen kategóriájú játékosnak örülnöm kellene mert hogy tőle mennyivel szarabb emberek vannak a keretben?

30 éves, nem tett le semmit az asztalra, nem nyert semmit, kis szar csapatokban játszott, képességei alapján meg egy Juventusban a cserének a cseréje lehetne. Számára tökéletes helyen van most.

Ideje lenne már a minőség felé elmozdulnunk és nem halmozni az ilyen töltelékembereket.

Szóval igen, én tartom magam ahhoz, hogy vele csak adnánk a szarnak egy pofont.

Drughi Di Bianconeri 2013.03.29. 19:28:08

@devil-z: Nem azt mondtam, hogy örülj...de ha szépen lassan a cseréinket is jobbakra cseréljük a mostaniaknál (márpedig Diamanti jobb,mint a mostaniak..sokkal) , az mégis csak előrelépés.
Látom nem értetted meg a lényeget , öreg.
Nem a Real Madrid vagyunk, hogy Essien, Modric, Kaka stb. szintű spílereket tartsunk a padon.
Ez a nem nyert semmit annyira fel tudja qrni az agyam...
Nyilván egy Bologna szintű sz@r csapatban minden esélye megvolt a trófeákat halmozni, igaz ?!
Hernanes, -akit imádok, és nagyon szeretném ha mégis Ő jönne Diamanti helyett- mit nyert ?!
Mégis tudja mindenki,hogy az egyik legjobb irányító Olaszországban.
De még mondhatnék számos példát arra,hogy ki nyert vagy nem nyert semmit,mégis remek játékosok.1 fecske nem csinál nyarat, csapat nélkül nehéz bármit is nyerni.Vajon ha Messi a Bolognában játszana, lenne 4 aranylabdája,és egy rakat trófeája ? NEM.
Most nehogy félreértsd, nem hasonlítom a Világ valaha volt egyik legjobba Messihoz, egy no-name Diamantit...
pusztán azt az aspektust próbálom megértetni veled,hogy az,hogy valaki nem nyert semmit 1 sz@r csapatban,még nem jelenti,hogy rossz játékos.
Mind mondtam: HA igazolunk középpályást, az szeretném ,ha Hernanes, vagy méginkább - a jövőre gondolva - Verratti lenne.
DE ismerve Marrottat, aki az olcsó, smucig, sunyi megoldások (ilyen olyan féltulajdonosi jogok stb...) mestere: Diamanti fog érkezni, HA fog bárki középre...
Ez önmagában nem akkora előrelépés,mint ha jönne Hernanes, vagy Verratti...sőőt, de ahhoz képest,hogy kik vannak cserepadon, igenis előrelépés.

Kérlek ne játszd itt az mmartin-t, az ilyen hozzáállás, és szemellenzős megnyilvánulás aligha jobb,mint a babo-féle hadd' ne mondjam mi. (na jó,azért annál még is jobb, elviselhetőbb)
Remélem megérted a mondanivalóm lényegét.
Üdv !

devil-z 2013.03.29. 20:01:28

@Drughi Di Bianconeri: Kissé túldramatizálod a helyzetet.

Nem kell itt babózni, mmartinozni meg fél oldalon keresztül picsogni csak mert valakinek nem ugyanaz a véleménye mint neked, ez az igazi szemellenzős megnyilvánulás.

Annyit írtam, hogy rohadtul nem örülök annak, hogy ilyen kategóriájú játékosokkal boronálnak össze erre jössz azzal, hogy hát vannak nála szarabb játékosaink, a Reál Madrid kispadjával meg hogy ha Messi a Bolognában játszana?!
Ember, őt már gyerekként felfedezték, érezték a különleges képességeit jóhogy nem egy Bolognában játszik 30 évesen.

Hadd döntsem már el én, hogy mi a véleményem és hogy hogy viszonyulok Diamanti esetleges leigazolásához ;)
Üdv.

BigP86 2013.03.29. 20:30:00

ez a véleményem Marotta munkájáról (és ebbe Diamanti igazolásának ötlete is beletartozik):

www.youtube.com/watch?v=LanCLS_hIo4

:DDD

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása