Branchini: "Suáreznek meg kell értenie, hogy mit képvisel a Juventus"

Luis Suárez minden vágya, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljen, s ebből a szempontból nem volna célravezető, ha a játékos Liverpoolban maradna, ez pedig csodálatos forgatókönyvet jelenthet a Juventus számára, véli Giovanni Branchini FIFA ügynök.

Suarez Luis.jpgHabár nem képviseli Suárezt, Giovanni Branchini az uruguayi támadó ügynökével, Pere Guardiolával dolgozik, aki a nyártól a Bayern München csapatát edző Pep Guardiola testvére. 

"Nem én vagyok Suárez ügynöke, de együttműködöm Guardiola testvérével. Csak a személyes véleményemet tudom elmondani ebben az ügyben." - nyilatkozta Branchini a Tuttosportnak.

"Pep testvére az ő ügynöke, de ez nem jelent garanciát arra, hogy Suárez csatlakozik a Bayern Münchenhez. Mindeddig még nem hallottam róla, hogy a Bayern akár csak közeledett volna a Liverpoolhoz Suárez ügyében."

A hét során a támadó egyértelműen kijelentette, hogy tárt karokkal várja az ajánlatokat, amennyiben azok a Bajnokok Ligájában érdekelt klubokól érkeznek.

"Nem mondott olyasmit, hogy bizonyosan elhagyja a Liverpoolt, mivel a családja jól érzi ott magát. Igazi életmódbeli választás áll Suárez előtt."

"Hogy a Juventus képes lehet-e meggyőzni őt? Bizonyosan. Amennyiben Suárez belátja, hogy nem célravezető Liverpoolban maradnia, távol a Bajnokok Ligájától, s attól a lehetőségtől, hogy tovább fejlődhessen a pályafutása csúcsán, úgy az csodálatos forgatókönyv lehet a Juventus számára."

"Suáreznek teljes mértékben meg kell értenie az Öreg Hölgy vonzerejét, hogy a Juventus egykor mit képviselt, mit képvisel most, s mit fog képviselni a jövőben. A Juventus egy hatalmas klub, s nem szorul rá arra, hogy bárkinek is könyörögjön, hiszen a nagy játékosok már most is arról álmodoznak, hogy oda igazolnak."

"Amennyiben kiejtenék a Bayernt a Bajnokok Ligájából, az döntőnek bizonyulhatna Suárez számára, aki így igazán megértené, hogy milyen hatalmas a jelenlegi Juve."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr445163779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabuero 2013.03.24. 14:05:27

:DD hat azert van benne 1-2 tulzas de igaza van barcsak suarez igy latna a dolgokat. Szerintem az utolso mondatban van valami.

4Evorg 2013.03.24. 14:30:04

Szerintem reális esély mutatkozik Suarez nyári megszerzésére, de akkor értelmes ajánlattal kell előállni.

Cannavaro 2013.03.24. 14:31:40

beppe bepppeee!! :D :D

Tony. 2013.03.24. 14:43:55

Az eddig sem volt kérdéses, hogy magát a játékost el lehetne-e csábítani. Ez pénz kérdés. Amíg a klub nem hajlandó 20m-nál többet adni valakiért, addig el lehet felejteni az ilyen játékosokat.

Type-R 2013.03.24. 14:54:00

"A Juventus egy hatalmas klub, s nem szorul rá arra, hogy bárkinek is könyörögjön..." - de jó lenne, ha így lenne most is, mint régen!

Cannavaro 2013.03.24. 16:00:35

@Type-R: az még lesz pár év, mire ténylegesen így is lesz!!

devil-z 2013.03.24. 17:32:06

Ha Guardiola egyet csettint akkor Suárez már másnap a Bayernnél van orvosi vizsgálaton, ilyen egyszerű.

Kár az ilyen reményt keltő nyilatkozatokért, megint sokan fognak koppanni..

Drughi Di Bianconeri 2013.03.24. 17:44:49

@devil-z: Szerintem senki- akinek van józan esze, és helyén értékeli Marrottat az elmúlt évei alapján- nem reménykedik Luis Suárez leigazolásában.
Nagyon szeretném, már régóta nálunk látni (az Ajaxtól idehoztam volna),de nem fogom.
Suárez szerintem 50 Misi alatt nem fog klubot váltani, és ez már alapból nagyon leszűkíti a reális kérői sorát, egy szűk elitre (anyagi értelemben értem az elit kifejezést).
Suárez következő klubja a M.City, Real, PSG,Chelsea, Bayern valamelyike lesz.Utóbbi az ügynöke személye miatt igen csak valószínűsíthető,de szerintem nem fog a szigetországból eligazolni.

2013.03.25. 02:04:48

Magával Suarezzel szerintem pillanatok alatt létrejöhetne az egyezség,feltéve,ha nem játszanánk vele is olcsójánososdit!
Ennek ellenére sajnos esélytelennek tartom,Marotta egészen biztosan nem tud vele megegyezni,egyszerűen ő nem egy szaktekintély,őt az olyan ügynökök és játékosok,mint Suarez valószínűleg kiröhögnék,ahogyan a Liverpool is,mert isemrve Marottát betámadná őket valami 9 millió+Felipe Melo és/vagy Isla ajánlattal...én nem reménykedem ilyen játékosokban,én abban reménykedem,hogy egyszercsak úgy beindulnak a csatáraink,hogy futószalagon fogják gyártani a gólokat...

4Evorg 2013.03.25. 08:55:29

@devil-z: Szerintem épp ezért fontos a gyorsaság. Ha a transzfer-időszak kezdetén rögtön intézkedünk és meg is tudunk egyezni vele és a klubjával, akkor lehet esélyünk.

devil-z 2013.03.25. 13:32:42

@Drughi Di Bianconeri: nem csak ezen a blogon de máshol is olvastam olyan szurkolótársakat akik nem hogy Suárez de Sánchez érkezését is vízionálják (egyszerre persze), szóval azért nem mindenki tudja helyén kezelni a dolgokat :/

@4Evorg: A gyengélkedő Serie A-ban szinte alig van igazán jó támadó, ha van azt vagy viszik (Cavani szerintem) vagy már kiöregednek (Di Natale pl.)
Tehát a tendencia az, hogy több 'sztár' távozik mint érkezik.
Ezen jóformán csak MI tudnánk változtatni, MI lehetünk a legvonzóbbak a Suárez-féle játékosok számára de a vezetőség konkrétan kijelentette, hogy nekünk nem kellenek ilyen kiemelkedő játékosok. Ezt meg minden egyes igazolással alá is támasztják.

Suáreznél pláne cseszhetnénk a gyorsaságot (amúgy sem gondolom, hogy ide akarna jönni) de a legnagyobb gondot az jelenti, hogy nem is akarunk ilyen nagyobb nevet igazolni.

Foghatjuk a pénzhiányra (szerintem nem), foghatjuk a sokat emlegetett csapatmorál megtartására (szerintem nem) foghatjuk marotta szerényes képességeire (féligazság szerintem) vagy akár a gazdaságosságra törekedésre: ugye minek jöjjön egy 25-40 milliós csatár ha megoldjuk a bajnokságot a lófasz vucsi-gio sztárduóval? (az igazság másik fele szerintem)

4Evorg 2013.03.25. 13:39:17

@devil-z: Teljesen igazad van abban amit mondasz, én most egy kicsit félretettem Marotta képességeit és elvi alapon, stratégiai szempontok alapján közelítettem meg a dolgot.

Mely szerint ha Suarez távozni akar és egy olyan klubba, ami BL szereplő, akkor adott a szituáció. Le kell(ene) rá csapni mégpedig a Bayern előtt. Egyébként én úgy gondolom, hogy ha ezt gyorsan meglépnénk, akkor nem nagyon bánkódna Suarez, hogy nem a müncheniekhez igazolt. Ezt abból gondolom, hogy egy hótszar Liverpoolban már évek óta húzza az igát, felüdülés lenne neki Torinoba költözni.

Tehát értem amit mondasz és valószínűbb a Te forgatókönyved, de hátha mégsem...

hellan (törölt) 2013.03.25. 14:28:10

Úgy érzem, hogy ez a Branchini nevű ügynök jól látja a helyzetet. Suarez asszem 26 éves, lássuk be a Pool egy angol középcsapattá süllyedt, amely távol áll a BL-be jutástól.
Suarez most kell, hogy váltson és sztem is nagyon jó esélyeink vannak a megszerzésére, de félek Marotta az egyetlen akadálya ennek, mert ha Conte őt kérné is augusztus közepéig garaskodunk majd 2-3M-en aztán jöhetnek a Bendter féle sztár megoldások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása