A Juve a Bayernnel játszik

CL draw.jpgMa 12 órakor került sor a BL negyeddöntőinek sorsolására. Itt már azonos nemzet csapatai is összekerülhetnek egymással, nem úgy, mint a korábbiakban. Ágakat még nem sorsoltak, a következő körbe kerülő négy csapatot ismét a véletlen fogja egymáshoz rendelni.

Steve McManaman a korábbi BL-győztes angol válogatott játékos arany keze válogatta a golyóbisokat, a Juventus csapatáé az utolsóként került kihúzásra. Sajnos akkora szerencséje nem volt a Bianconerinek, mint az előző fordulóban, ahol viszonylag könnyű ellenfelet kapott. A juventinok egybehangzó véleménye szerint, hogy három csapatot lett volna jó elkerülni, ezek pedig a Real Madrid, a Barcelona és a Bayern München.

Elsőként a spanyol újonc, a Málaga került kihúzásra, amely mellé a német bajnok, a Borussia Dortmund csatlakozott. Ezután McManaman a Real Madrid emelte magasba, aminek párja a Galatasarayt lett. Sajnos ezzel a két leggyengébb ellenféljelölt ki is esett a képzeletbeli kalapból, itt már biztos volt, hogy a Juve nem ússza meg annyira könnyen a dolgot... de legalább a Realt sikerült elkerülni. A maradékból a PSG lett volna a legideálisabb ellenfél.

A következő csapat az említett együttes, a PSG lett, mellé azonban nem az olasz bajnokot, hanem a Barcelonát sorsolták, így nyilvánvalóvá vált, hogy a Bayern München együttesével játssza a negyeddöntőt a Juventus. Öröm az ürömben, hogy a németek kezdenek otthon, így az Öreg Hölgy alkothat maradandót hazai pályán a visszavágón. Lehetett volna jobb is, de meglátjuk, mit hoznak az április 2-3-i és 9-10-i mérkőzések.

A párosítások.

Málaga-Borussia Dortmund
Real Madrid-Galatasaray
PSG-Barcelona
Bayern München-Juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr275136110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabuero 2013.03.15. 12:52:02

Revansot kell vennunk 1-4 utan.
MArketingilek mindekepp jo fogas a meccs!
Es itt van az a pillanat hogy sztem aki ezt az osszecsapast megnyeri az a BL-t is megfogja sztem!

szabo2323 2013.03.15. 12:58:20

Szerintem meg nagy szar hogy az egyik leg erőseb csapatot kapjuk mert a nagy ágyuk szinte mind könnyedén tovább fog jutni mi meg ha tovább is jutunk nagyon kifogunk merülni :/

Drughi Di Bianconeri 2013.03.15. 13:01:54

Pont a Bayern-t akartam leginkább,hogy elkerüljük, de ha belegondolok...
Végre 2 valódi erőfelmérő meccs lesz a szezonban, méghozzá olyan csapat ellen, akit GYŰLÖLÖK , ráadásul meg kell bosszulnunk azt az égést, amit elszenvedtünk 2009ben.
Szerintem senki (így én sem) nem fogja számon kérni,ha ne adj' Isten nem jutunk tovább,mivel alakulóban lévő csapat vagyunk, gyakorlatilag a semmiből támadtunk fel Conte révén.
Persze ha előbújik belőlem, a vérszagra gyűlő Juve drukker, akkor meg kell csapni azokat a bőrnadrágos, arrogáns parasztokat, de rendesen,mert mi a Juventus vagyunk, még akkor is,ha jó pár éve nem jártunk ilyen "magasságokban" a BL-ben.

Ha kiesünk ellenük, DE őszinte, harcos, küzdelmes győzelemre törő játékkal (szép focit nem tudok remélni, mert olyat régóta nem játszottunk,és főleg nem a hipergyorsaságú Bayern ellen, jó lesz az olaszos bekkelős foci is, ha tovább jutunk :D )
akkor senki nem marasztalhatja el se Contet sem a csapatot.
Szerintem a motivációval nem lesz gond, mondjuk fura is lenne a favoritnak kikiáltott ellen ellen motivációs gondokkal kiállni :D

Nagyon várom ezt a meccset, ez az egyetlen rangadó a negyeddöntőben,nagy meccs lesz !
Forza Juve !

szabo2323 2013.03.15. 13:02:49

Arról meg nem is beszélve,hogy a bajnokságba még kikkel fogunk játszani :/

juve28adam 2013.03.15. 13:05:09

Tartok a meccstől ,mert nem játszottunk meggyőzően az utóbbi mérkőzéseken. Remélem összekapjuk magunkat és sikerül egy szép eredményt elérnünk a németek ellen. A továbbjutás azért nem lehetetlen, és számomra külön öröm ,hogy idegenbe kezdünk.

ambrobert 2013.03.15. 13:07:00

Azért is lesz nehéz továbbjutni, mert a Bundesliga már szinte megvan nekik, mi pedig a Scudettoért megyünk, de mivel a visszavágó itthon lesz, van esélyünk.

SoloLaJuve 2013.03.15. 13:09:30

most majd kiderül,tényleg olyan jó-e ez a túlsztárolt bayern és az is,hogy mi hol is tartunk.
a legutóbbi meccsből nem szabad kiindulni,akkor volt ferrara és zaccheroni ámokfutása.
van bennem aggodalom,mert a számok valóban azt mutatják jó ez a bayern,de mégse,mert nem tartom annyira jónak a keretüket,a bundesliga egyáltalán nem mondható erősnek,a bl-ben se egy kemény csoportból jutottak tovább,és a nem túl erős arsenallal is csak egy sima meccset játszottak,úgy,hogy gyakorlatilag bajnokok otthon.
de mégis aggódom,mert 3nappal egy inter meccs után megyünk münchenbe,amit meg kell nyernünk,presztízsből,visszavágásból meg amúgy is.és azért is aggódom,mert a csapat megmutatta,hogy bármire képes.kikapni,döntetlent játszani nulla,semmi csapat ellen,szarrá verni a bl címvédőt.úgy játszani,hogy bárkit leverünk,úgy játszani,hogy bárki szarrá ver minket.
egyáltalán nem gondolom úgy,hogy jobban kellene félnünk a bayerntől,mint nekik tőlünk.két meccs lesz arra,hogy kiderüljön ki a jobb csapat.

devil-z 2013.03.15. 13:20:53

Annak örülök, hogy elkerültük a spanyol nagyágyúkat de belegondolva konkrétan a mi párosításunk ahol kétséges a továbbjutó; szerintem a többiek hozzák a 'kötelezőt'.

Nagyon össze kell szednünk magunkat / jó napot kell kifogni, hogy továbbjussunk ezzel a kerettel (szélsők, csatárok, megfelelő cserék nélkül)

A 2 meccsen bármi megtörténhet de én nem vagyok túlzottan bizakodó - már csak a bajnokság miatt sem, elég sok nehéz meccs vár ránk ott is.

danimester1 2013.03.15. 13:26:27

A másik oldalon pont reggel írtam,hogy ők lesznek....Kemény összecsapásra számítok és tartok tőle,hogy nekünk ez lesz a végállomás.Az is egy kellemetlen tény,hogy pont az izé meccs után megyünk,így tartok tőle hogy a bajorok ellen tartalékolni fogunk és nehézzé tehetjük a bajnokságot is.Ez a két mérkőzés lesz az idei szezon erő felmérője és ki fog derűlni hol is tartunk.Szurkolói szemmel pedig azt várom,hogy haza küldjük őket és visszavágjunk 2009-ért.(A Barcától még mindig jobbat kaptunk.Az EL sorsolás csodásra sikerült ott is a nagyobbak kaptak könnyebb ellenfelet.)

Gabuero 2013.03.15. 13:27:04

Azert a Galata PSG sem mondanam lefutottnak.
Yilmaz 8 golja + Drogba + Sneijder es tobbiek okozhatnak meg meglepit foleg otthon. PSG-bol meg remelem Ibra vag 1-2 a buzi katalanoknak!

babo0410 2013.03.15. 13:34:26

Én nem izgulok. Nem fogunk annyira kimerülni, h ne legyen erőnk simán továbbmenni! Akkor említhetnénk, h a Barca meg nagyon kimerült a Milan ellen, vagy a Bayern az Arsenal ellen, vagy a Real az MU ellen a 16 között. És azért én a PSG-t sem írnám le! Az Ibra Ancelotti kettős tud azért meglepit okozni. Ancelotti van olyan jó edző, hogy megnehezítse a dolgát a Barca-nak. Nem véletlen, h a negyeddöntőben vannak. Mondjuk nem lenne gyenge, ha a döntőben Juve-Galata meccs lenne. :D És én azt se tartom lehetetlennek, hogy az elődöntőben a Málaga, a Galata, a PSG és mi legyünk, habár nem reális. A Galata kiverheti a Realt, a Málaga a Dortmundot, de sajna a PSG nem fog továbbjutni. Pedig mekkora lenne! Mi meg nagyon bízom benne, hogy megcsináljuk, ami a bajnokság szempontjából irtó fontos lenne. Ki kell ejteni a Bayernt. És érdekes azt is megnézni, h melyik csapatnak mennyire lehet csak a BL-re koncentrálnia. Málaga: Nagyon nincs még meg a BL helyezés nekik, de ha jól tudom amúgy is mind1, mert eltiltották őket a nemzetközi kupáktól, mert nem fizettek a játékosoknak. (Mondjuk ez mennyivel másabb, mint mikor egy gyári munkásnak mondják h köv hótól bizonytalan ideig nincs fizu! Egy focista könnyebben vészeli át, és könnyebben talál új melót. De egy egyszeri ember?) Tehát a Málaganak csak a BL van, nem kell másra figyelniük. Nagy előny. Dortmund: Csak a BL-re kell figyelniük, a bajnokságot már matematikailag is csak két botlás választja el a Bayerntől. Mindegy már a BVB-nek. Vagy mégsem? A háta mögé még erősen figyuznia kell, mert még nem biztosított a BL helyük. De ők is koncentrálhatnak a BL-re. Ilyen szempontból viszont a Málaga jobb helyzetben van. Vagy most pirítanak egyet a BL-ben, vagy akkor évekig nem lesz lehetőségük. Ki tudja mikor jutnak el ide legközelebb? Real Madrid: Már csak a BL maradt nekik, itt mindenféleképpen mutatni kéne valamit, mert 2002 óta még csak döntősek se voltak, és ez blama nekik. Mourinhonak is az lenne, ha pont a Reallal nem nyerne BL-t. A bajnokság már elúszott, így csak a BL-re koncentrálhatnak, habár a 2. helyük még nem biztos, de sztem inkább
3-ok lesznek, de a BL-ért mindent. Galataseray: Nem tudom milyen erőt képvisel a török bajnokság, de csak 4 pontra vannak a 3. helytől, ami csak EL-t ér. Így szerintem a bajnokságot sem vehetik félvállról. De ha Drogba jól játszik, akkor a Yilmaz-Drogba csatárduó nagy meglepit okozhat a Realnak. Yilmaz lőtte a legtöbb gólt a BL idei kiírásában. Nagyon megy neki. PSG: Még nem biztos bajnokok, így két fronton kell megosztani az erejüket. És ők nem biztros hogy idén azonnal akarnak BL-t nyerni. Nagy fegyvertény ez a Barca-nak, de azért nem lesznek esélytelenek Barcelona: Csak a BL-re kell koncentrálniuk, már tuti bajnokok, és a bajnokságot mindig kirázzák kisúlyból. Max a Real lehetne ott ellenfél, de ők is lemaradtak nagyon, így minden erőt lehet a BL-re tartogatni. Bayern: Szintén csak a BL van nekik, csak az a kérdés mikor lesznek matematikailag is bajnokok. Akár már a jövőhéten is meglehet.
És mi: Láthattuk, h a bajnokságban csak félgőzzel küzdünk, a rangadókon jó az 1 pont, lényeg ne jussanak közelebb elvet nyomjuk. Így is van 9 pont előnyünk a Napolival szemben. A Bajnokságban most úgy néz ki, h nem lesz ellenfelünk, mert a Napoli nagyon rossz formában van, a Milannak meg max 81 pontja lehet, amivel igen ciki lenne ha megnyernék a bajnokságot. 11 pontot kéne elszórakozzunk ehhez. Remélem nem tesszük.
A Málaga, Real, Barca, Bayern és talán a Dortmund 5-ös minden erővel tud a BL-re figyelni, ez nekik nagy fegyvertény lehet. Mi is feltettünk mindent a BL-re remélem meg is lesz. Köv körben tök mind1 kik jutnak be, ha továbbjutunk csak a Barca-t nem kéne megkapjuk majd!

babo0410 2013.03.15. 13:39:31

Ja zért az is bíztaó lehet nekünk, hogy a 3 bemelegítő meccsünk után még csak gólt se kapva nyertünk 5 meccset 13-0-s összesítéssel. Ez pedig nem kis eredmény!

Szbence 2013.03.15. 13:40:31

Szerintem nem kell félnünk a Bayerntől, ha összekapjuk magunkat győzhetünk, az Arsenal elleni meccsen is látszott h verhetők. Contének össze kéne állitani két olyan kezdő 11-et amivel nyerhetünk, és ha tovább jutunk lesz egy pihent 11. Szerintem..

Gabuero 2013.03.15. 13:47:49

Ja es mondanom sem kell hogy ha tovabbjutnank akkor csatart is konnyebben tudnank ide csabitani! pl : Suarez,Aguero stb.

Gabuero 2013.03.15. 13:48:33

@Szbence: Wengert fel kene hivnia Contenak mi volt a recept :DDD

babo0410 2013.03.15. 13:52:26

@Gabuero: Bár jönne Agüero! :) Én nem bánnám, ha megint úgy alakulna a két meccs, mint a Celtic ellen, h már az első meccsen továbbjutunk. És a visszavágón meg pihennénk egyet, és azt is egy laza játékkal lehoznánk. Csak sajna ahhoz, h a visszavágón pihentetni tudjon Conte, ahhoz az első meccset Münchenben legalább 4-5-0-ra kéne nyerni. A 3-0 nem lenne életbiztosítás, a visszavágón is lenne bőven dolgunk. De szerintem ha 2-1-el megyünk tovább, már az is jó lesz. Aztán lehet olyan sima két meccs lesz, hogy csak nézünk ki a fejünkből! :D

2013.03.15. 13:54:17

Nemes bosszú kell az 1-4-ért!!!

bianconeri78 2013.03.15. 14:01:36

Amilyen formában idén van a Bayern,nem gondoltam volna,hogy a BL-ben a 4 közé sem jutnak..

ejhaa 2013.03.15. 14:10:34

csúnyán lemaradtam a sorsolásról,na majd mondom letöltöm...erre meg,nem ide kattintottam?
amolyan celtic-es receptre az Allianz-ban sztem egy x-re jók lehetünk sőt,ha elől beverdesik a heylzeteket még nyerhetünk is.Ez a legnagyobb bajunk,a csatárok..hátul..középen minőséget képviselünk!Legyen X!itthon meg elverjük őket.

Gabuero 2013.03.15. 14:16:53

@babo0410: Kozzeppalyan gyengek vagyunk most se pirlo se marci,vidal nem nyujtja azt amit eddig most ugy nezki elol hatul ( bar hatul mindigis jok voltunk) megtaltosodtunk mar csak kozeppalyanak kene ujra osszekapnia magat es akkor osszecsomagoljuk az oktoberfestet!

Es en BL-be Matri-Q val kezdenek ( amire persze kicsi az esley contet nezve bar Q-nak nagyon megy bl-be )

babo0410 2013.03.15. 14:29:47

@Gabuero: Szerintem az, h a bajnokságban nem játszik jól, sztem csak félgőzzel nyomják, az MVP kp, aaz nem azt jelenti, h a BL-ben nem fognak parádézni. Celtic ellen mit nyomtak már! És attól nem, félek, h Conte nem a legjobb csatár kettőst fogja Conte felküldeni a bajorok ellen. A visszavágon a skótok ellen is ők játszottak. Szerintem a bajnokságban direkt kapnak kevesebb lehetőséget. Így fittebbek a BL-ben. Idén elmarad az Oktoberfest úgy elp.csázzuk a bőrgatyásokat! :D ;)

4Evorg 2013.03.15. 14:35:14

@babo0410: A Celtic =/= a Bayernnel. Contétól is tartok, nehogy megint rágörcsöljön a Vuci - Gio csatárkettősre.

babo0410 2013.03.15. 14:35:37

És ezek a párosítások azért jók (már nem nekem, hanem az UEFA-nak), mert a legerősebb 4-es juthat így a köv körbe. Elég kicsi az esélye, h egy meglepi csapat legyen a 4-ben. Ezért fog kiesni a Bayern! :D

Apuleius 2013.03.15. 15:04:13

Nehéz ellenfelet kaptunk, de messze nem a legnehezebbet, így bízom a továbbjutásban. Két kemény, kiegyensúlyozott mérkőzés következik, s nagyjából egyenlőek az esélyek. A Juventus teljesen egyenrangú ellenfele lesz a Bayern-nek. Könnyebb lenne, ha lenne legalább egy épkézláb csatárunk, de a német csapatnak vannak komoly gyengeségei.

Tony. 2013.03.15. 15:09:10

Akkora gáz lesz. Most már tényleg az egész futballvilág szeme ránk szegeződik és akkor a több 10 vagy 100millió ember előtt kiállunk majd Giovinco-val, meg Matri-val, meg Vucinic-al akik majd ott botladoznak meg vergődnek elöl ahogy szoktak. Öröm lesz nézni ilyen óriási meccseken.

Apuleius 2013.03.15. 15:35:43

Az a legkeményebb az egészben, hogy milyen meccseink lesznek a bajnokságban a Bayern elleni összecsapások előtt és után... Néhány nappal a müncheni meccs előtt játszunk egy rangadót idegenben az Inter ellen, a két BL meccs között szerencsére egy hazai könnyed bajnoki a Pescara ellen, majd a hazai Bl visszavágó után hétvégén idegenben a Lazio... Hááát kíváncsi leszek. Ilyenkor lenne jó, ha nem Padoinok és Giaccherinik ülnének a kispadon.

deluxe93 2013.03.15. 15:49:11

@Apuleius: Mi bajod van azzal az isteni Giaccherinivel,egy ekkora bombagól után :D Pedig most úgy elhitte magáról h jó

Tomi82 2013.03.15. 16:28:17

Nem kell beszarni...ki gondolta volna hogy ez a fos arsenal visszajön Münchenben???

Szerencs és 100%-os játékkal legyőzzük őket!!!

Forza

Harka1976 2013.03.15. 16:46:57

Én nem szeretem a német focit nem is nézem,és csak egy csapatnak szurkolok
Forza Juve!

chiellini 2013.03.15. 16:50:19

Szerintem ha a Juve nyer holnap akkor 12pont ()+1mert ugye a Napolinak meg kell előznie minket)a 30 pontból szereznek max 20at abból 13 az előnyünk. A Napoli -Milán meccsen ha döntetlen akkor kb pontot se kell szerezni a bajnoksában.

Tomi82 2013.03.15. 17:02:26

nem a bajnokság hajrájrán fog eldőlni a bl továbbjutás....

9 pont az előnyünk...

Csak a csapat erősségén múlik hogy legyőzzük e a németeket...
sőt április eleje még messze van tartalékolni...szóval a bajnokikat nyerni kell és akkor a két meccsre lehet majd tartalékolni a bajnokságban.

Alex8610 2013.03.15. 18:04:29

Na most kellene előkukázni Anelkat az ő rutinjára mindenképp szükség van a BLben.Jó lenne ha olyan lenne nekünk mint tavaly Drogba a Chelseanek.Kiegyensúlyozott meccs lesz,nincs félni valónk.Ja és alap hogy élőben lesz megnézve hamár itt játszanak a szomszédban:)

realsequator 2013.03.15. 18:21:39

Geccc... Jobbat is el tudtam volna képzelni..

Na de ha a Bajor Münkent kell megütni akkor Őket kell megütni.

Ha nem akkor mindenki mondjon le!!!! :DDD

venember83 2013.03.15. 18:43:20

@Apuleius: remélhetőleg marad még addig a 9 pontos előny, hogy legyen mit leadni a fogalmatlan B sorral.

Tomi82 2013.03.15. 19:00:37

@Alex8610: 700 km bakker ...az azért nem a szomszéd...

JCH-n már fent vannak az utazás árak....de jó is lenne...

hurbiny3k 2013.03.15. 19:28:37

@Tomi82: Épp levelezésben vagyok velük, s jól le is maradtam a hazai Pescara meccsről.. 120 euro utazással jegyárral nagyon baráti..

hurbiny3k 2013.03.15. 19:31:24

a Bayern elleni bl meccs meg kábé a duplája.. Abban benne van a szállás is

Szbence 2013.03.15. 21:00:04

Megint idegenben kell erősnek lennünk.:)

Szbence 2013.03.15. 21:34:56

@Gabuero: Végy egy Q Gio párost és adj hozzá egy kis Marchisiot. Fűszerezd meg egy kis Pirloval. :DD

Alex8610 2013.03.16. 13:15:00

@Tomi82: Ma már az sztem nem távolság többen megyünk autópálya végig szal no problem meg asszem megéri:)

Tomi82 2013.03.16. 13:46:30

Meg persze...Udine is kb ennyi volt,,,,,megérte látni a csapatomat de azért nem egyszerü egy buszon 10 órát ülni.....

Bár Torino messzebb volt....de kibirnám minden hétvégén ha csak arról lenne szó

de hát ezek a piszkos anyagiak....lol

Tomi82 2013.03.16. 13:47:09

jut eszembe ..jch val szoktál menni vagy kocsival?

Sandro Corleone 2013.03.16. 17:22:50

@hurbiny3k: azért ne tévedj, a jch 220ért adja a münchenit...

hurbiny3k 2013.03.16. 17:26:25

Azért írtam, hogy kb..:)

Alex8610 2013.03.16. 17:43:41

@Tomi82: JCH-val majd sztem a visszavágóra megyünk Torinoba amugy általában kocsival Győri vagyok szal itt szedem össze a csapatot aztán go.Am jah nem olcsó sajnos:(bajnokin nemis voltam idén lehet majd év vége fele idén a BLre spóroltam ott régen láttam a csapatot.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása