Conte: "A markunkban volt a győzelem"

Antonio Conte sajnálkozásának adott hangot, amiért csapata eltékozolta előnyét a Napoli elleni találkozón: "A markunkban volt a győzelem."

Conte Antonio_4.jpgA zebramezeseknek 2000 óta egyetlen alkalommal sem sikerült győztesként távozniuk a San Paolo gyepéről, s az utolsó alkalommal a Juve mai edzője még a csapat középpályáján játszva vette ki részét a diadalból.

"Az első félidőt látva, a markunkban volt a győzelem, s az esély, hogy növeljük előnyünket a Napolival szemben." - nyilatkozta a mester a Sky Sport Italianak.

"Nem jártunk sikerrel, de ami a csapat karakterét illeti, nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, rendkívül tüzes légkörben. Dicséret illeti a játékosokat, amiért tartották magukat ebben a stadionban."

"Nem veszítettük el higgadtságunkat, s az egész mérkőzésen versenyben voltunk. Tizenegy forduló van hátra, s minden nyitott még, így teljes erővel kell tekernünk a pedált, hogy az élen maradhassunk."

"A Scudetto matematikailag nagyon messze van még, mivel hat pont az előnyünk, ami ugyan komoly előny, de még harminchárom pont szerezhető. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy még játszanunk kell a Milan és az Inter csapataival, valamint a szezon meglepetéscsapatával, a Cataniával."

"Mindvégig keménynek, elszántnak és motiváltnak kell maradnunk, hogy begyűjtsük a pontokat, mivel minden mérkőzés nehéz, s egy esetleges meglepetés mindig ott lebeg a fejünk fölött."

"Nincs több lehetőség tréfára és botlásokra. Ha jól teljesítünk, elérjük a célunkat, azonban, ha nem így teszünk, teljesen normális, hogy másvalaki végez majd az élen helyettünk. Ezért kell szerénynek maradnunk."

A Napoli elleni rangadó időpontja péntekre került, hogy a Juventus nyugodtan készülhessen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágójára a Celtic ellen.

"Ebben a szezonban a Bajnokok Ligájára is oda kell figyelnünk, ami rengeteg energiát elvesz mind fizikai, mind pszichológiai értelemben. Azt kértem a csapattól, hogy maradjanak koncentráltak, hiszen mostantól a végéig mindenkire szükségünk lesz."

"A Scudetto elhódítása hatalmas fegyvertény volna. Az első felvonást 3:0-ra hoztuk a Celtic ellen, de távolról sem vagyok nyugodt. Egészen addig, míg felhangzik a mérkőzés végét jelző sípszó, nem fogok megnyugodni."

"Amíg a mérkőzés nyitott, ott kínálkozik a lehetőség az ellenfél számára az a csoda, hogy megfordítson mindent. Számos lehetőségünk volt, hogy eldöntsük a mérkőzést, a 2:0-ás vezetés súlyos pszichológiai csapás lett volna a Napoli számára."

"A szurkolóik szünet nélkül buzdították csapatukat, s ugyanígy tettek a mi szurkolóink is, mivel hallottam őket a kispad mögött. Nem lehetett egyszerű hallatni a hangjukat ebben a légkörben."

"A Napoli sokkal elővigyázatosabb volt a szünetet követően, visszavettek, területet hagyva nekünk, hogy támadást vezethessenek a megüresedett területen. Szükségszerű, hogy az ember megfontolja a lehetőségeket egy ilyen mérkőzésen, mivel nem kell ész nélkül támadni, s kockázatot vállalni. Az érettség jegyének tekintem ezt a srácoktól."

Contét megkérdezték a Giorgio Chiellini és Edinson Cavani között lezajlott küzdelemről is. A Juventus védője meghúzta az uruguayi támadó haját, aki viszonzásul belekönyökölt ellenfele arcába.

"Giorgio csak ellenőrizte, hogy van-e Cavani haján zselé. Ami a könyöklést illeti, a felvétel ott van, így mindenki meghozhatja róla a saját ítéletét. Ezek a szituációk előfordulhatnak az ilyen feszült mérkőzéseken, s mindenki maga ítélkezhet róla."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr195113106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2013.03.02. 17:46:05

"Giorgio csak ellenőrizte, hogy van-e Cavani haján zselé." hát ez nagyon baba :P szerintem ezt írták neki XD de nagyot szólhatott :D

babo0410 2013.03.02. 21:24:56

Conte egy állat! XDDDDDDDDDDDD

juve28adam 2013.03.02. 21:44:16

Jot nevettem ezen en is ,de mar ideje lenne vmit mutatni is Contenak es ez altal a csapatnak is. Kicsit aggodom.

regularjohn 2013.03.02. 22:03:08

cavani meg nyílván azt hitte, hogy chiello a zselét nyúlja le a hajáról, és ezért pipásodott be... :)

Drughi Di Bianconeri 2013.03.02. 22:20:50

"Nem jártunk sikerrel, de ami a csapat karakterét illeti, nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, rendkívül tüzes légkörben. Dicséret illeti a játékosokat, amiért tartották magukat ebben a stadionban"

Azért illeti őket, mert szürkén, enerváltan, egyszóval : SZARUL játszottak ezen a mérkőzésen ? Beleértve a középpályát is, talán még Vidal volt úgy, ahogy rendben, de magához képest ő is pontatlanul, szürkén játszott.A "csatár"-nak gúnyolt barmaink egyre szarabbak...és könyörgöm senki ne merjen azzal jönni,hogy : az eredmények Contet igazolják, mert ez egy nonszensz...
Nem a Serie A-s híg fos tenger bajnokságból kell kiindulni...ez lett volna a nagy olasz rangadó ?!
Angliában, Németországban, Spanyolországban nem ilyen 1 rangadó, a bajnokság első 2 helyezettje közt.
Hol van a tavalyi tűz ?! Tavaly volt eredmény is, és szép játék is, valamint ennyire nem voltak szarok a támadóink sem.
Conte a tavalyi szezonban a zsenialitását mutatta, idén meg a fafejűség, és néha a teljes tanácstalanság szinonimája.Azt hittem még tovább fog fejlődni, de inkább visszalépést tett, főleg felfogásban.
Az meg SZÉGYEN, hogy ilyen senkiháziak,mint Padoin, Peluso, Matri stb....Juve mezt húzhatnak.Aki szerint Peluso jól játszott, az nem tudom milyen meccset nézett.Az,hogy nem kapunk róla gólt,még nem jelenti azt,hogy jól játszik,főleg hogy a "játéka" abból áll,hogy hátra meg oldalra passzolgat, vagy amikor előre indul, kicselezi saját magát, beadni mondjuk nem is tudna rosszul, de hát többnyire el sem jut odáig hogy beadhasson...
Igazából,ha belegondolunk ebben a szezonban jobbak voltunk Conte nélkül,mint vele...főleg játékban, ezt nem tudom mire vélni.
Hol van a tavalyi tűz, a lehengerlő, ellenállhatatlan játék,amikor még a szürke középszerek is remek, szinte klasszis teljesítményt nyújtottak (Pepe) ?! (most még a klasszisaink nyújtanak többször szürke teljesítményt)
HOL VAN A SPIRITO JUVE ? :(

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.03.02. 22:29:17

Azért a meccs nagyrészt Vucinic-en ment el. Ha berúgja azt a bizonyos ziccert, akkor 2-0ra megyünk. Utána, mivel középkezdés jött volna, teljesen másképp alakulnak a dolgok és Inler nem kerül helyzetbe, tehát abból gól nem született volna.(Persze ettől még akár lehetett volna másik gólhelyzete is a kukásoknak a párhuzamos világban :-).)
Tehát Vuci kihagyott ziccere megbomlasztotta a tér-idő kontinuumot, és ez okozta a két pont elhullajtását.:-)
Egyébként attól függetlenül, h a tavalyihoz képest jelenleg több pontunk van, esők vagyunk, ugyanannyi gólt kaptunk (ekkor a milán ment 4 v 5 ponttal), de van 4 vereségünk, én sem vagyok megelégedve sem a csapat sem Conte mentalitásával. Persze ezt ők tudják, h a bl mennyire befolyásoló tényező ebben.

babo0410 2013.03.02. 22:29:38

Nem értek egyet, mert a Serie A sem gyenge, és tegnap sem játszottunk sz.rul. Jó lehet mondani a csatárok rém gyengék voltak. De ettől függetlenül a csapat jó volt, az első félidőben még sokkal jobbak is voltunk a Napolinal, a 2-ban meg már megelégedtünk az 1 ponttal. Sajnos. Pihentünk inkább a BL-re.

babo0410 2013.03.02. 22:32:20

@Kotrevák Kelly: Én inkább azt látom, h a bajnokságban amig elég az 50-70%, addig a 200%-aot a BL-re tartogatják. Mert érdekes mód a BL-ben igen látványos meccseink vannak. Szerintem minél tovább akarunk menni a BL-ben, és amíg lehet nem szakadunk meg a bajnokságban.

4Evorg 2013.03.02. 22:37:29

@babo0410: Jó hát neked nem lehet szart mutatni, arra is rámondod, hogy cukormáz. Attól függetlenül, hogy a tegnapi játék nem volt annyira rossz, de a jótól is távol állt.

Kotrevák Kelly (törölt) 2013.03.02. 23:21:05

@babo0410: Sztem meg qrvára komolyan kéne venni a bajnokságot is, nehogy véletlen a két szék közé essünk. Mit láttuk, képes a csapat 8 pontot is elszórakozni...
Azért a scudettora még mindig nagyobb az esélyünk, mint a bl trófeára.

Drughi Di Bianconeri 2013.03.02. 23:53:23

@Kotrevák Kelly: Egyet értésben a kommented tartalmával,csupán annyival egészíteném ki,hogy a BL - trófeára reálisan nézve SEMMI esélyünk nincs.
Esetleg óriási mákkal eljuthatunk a döntőig, ahol aztán bármi megtörténhet (lásd tavaly a Chelsea-t).

Tony. 2013.03.03. 02:02:37

Engem igazából kvára nem érdekel a BL. Sokkal fontosabb, hogy megnyerjük a bajnokságot.

Visszaszereznénk a papíron elvett címeinket, 1 re lennénk a 30tól (hivatalosan). És akk jövőre mindenki pofájába lökhetnénk, hogy már így is megvan a 30.

Hacsak meg nem nyerjük a BL-t minden más eredmény elérése mellett elbuknánk a bajnokságot az nem érné meg. Sok ez a két front még idén, csatár nélkül, vmire való pad nélkül. 6 Pont meg nem sok.

Drughi Di Bianconeri 2013.03.03. 02:22:28

@Tony.: Ezen azért kár aggódnod,mert láthatóan a 2-3 hónapja tartó szar játék alatt se tudott senki beelőzni, még csak emberi közelségbe sem jönni...
Szerintem a végére a Milan lehagyja a Napolit, én inkább tartok a bírók által 12 fősre duzzadt Milantól,mint az afrikaiaktól.
Óriási önbizalmuk lett Balotelli, meg a Barca verés óta, 11 pont,több mint kielégítő,de nem lepődnék meg,ha a végelszámolásnál ők lennének a 2-ak, utánunk néhány ponttal...

Drughi Di Bianconeri 2013.03.03. 02:33:35

@Tony.: @Drughi Di Bianconeri: Arról nem is beszélve,hogy az alaposan nívóját vesztett Serie A-ba, nem lehet csak arra esetlegesen sztárjátékost, vagy akár csak elismert jó játékost külföldről ide csalogatni,hogy megnyerheti a Serie A-t, azonban ha a BL-ben remekelnénk, akkor ez egy könnyebb feladat; persze addig nem míg Marrotta a sportigazgatónk.

2013.03.03. 02:33:36

Igen,a markunkban volt,és ha nem csak 20 percig lett volna hajlandó futballozni a csapat,akkor meg is lett volna...én nem mondom,hogy a meccs Vucinic-en ment el,de tény,hogy Gio-val együtt egy kalap szart se értek,egymást múlták alul,20 perc után már 3-0-ra mehettünk volna,de ehelyett 20 perc részünkről mi befejeztük a meccset,nem is akartuk bevinni a mindent eldöntő második gólt,ahogyan 1-1 után sem,kurvára nem voltunk bevállalósak,és ezek után a "minden meccset meg akarunk nyerni" duma tényleg csak egy nagy sablon szar,és hallani se akarom többet,mert kurvára nem akartunk nyerni,a lényeg az volt,hogy kibekkeljük x-re,ami alapvetően nem rossz eredmény Nápolyban,de mint láthattuk ez ellen a Napoli ellen csak akarni kellett volna,mert ők se voltak a top-on,hogy úgy mondjam bűnrosszul fociztak,vagy mondhatnám úgy is,hogy egy nagy krumpliszsáknyi szart nem ért egyik csapat se,csak annyi volt a különbség,hogy ők nem tudtak,mi meg nem akartunk...felejtsük el ezt a lagymatag szar játékot,mert lesznek még igencsak komoly kis meccseink,ahol nagy szükség lehet arra,amit úgy hívunk,hogy Spirito Juve,amit utoljára a Celtic ellen láttam a csapaton,de előtte is már csak elvétve találkozhattunk vele az utóbbi időben!Tudom,hogy hosszú ez a szezon,nem lehet mindig 1000 fokon égni,de a lényegi rész csak most jön,amikor igazán kell majd a tűz,remélem Conte összekapja a fiúkat,mert nincs sok világklasszisunk,de eddig se volt,mégis sikert sikerre halmoztunk,és mindezt azért,mert mindenki szemében ott volt a Spirito Juve,ez volt eddigi sikereink kulcsa,és remélem ez lesz a további sikereinké is!Forza Juve!

Utóirat:EZT A KIBEBASZOTT VUCINIC-GIO CSATÁRSORT FELEJTSÜK EL KURVA GYORSAN,MERT HA EZ LESZ MOSTANTÓL AZ ÁLLANDÓ,AKKOR MOST MONDOM,HOGY ELFELEJTHETJÜK A BAJNOKSÁGOT,MEG A BL-T,MEG MINDENT!

danimester1 2013.03.03. 08:21:48

@Drughi Di Bianconeri: @fire06: Egyet értek a hozzászólásaitokkal,minden benne van.Szerintem Contét megfogta ez az eltiltás.Azt sem tartom kizártnak,hogy esetleg fejben már az angol bajnokságban jár.Szerződést hosszabbított,amiben kért minőségi csatárt,de nem kapott.Nem tartom kizártnak,hogy a nyáron búcsút int,de remélem nem így lesz.A fafejűségéhez meg tényleg nem lehet mit szólni érthetetlen.Egy ilyen meccs után "dícséret illeti a fiúkat",részemről meg egy nagy seggbe rúgás. Matri is aki végre kezd formába jönni megint csak padozik(remélem nem túloztam!),Q is érthetetlen miért melegíti a padot,a két ballábas emberei meg mindig játszanak.A meccset tényleg nem akartuk megnyerni ez tisztán látszott főleg a 2.félidőben.Igaz egy szezont nem lehet hullámvölgy nélkül lehozni,de ilyen teljesítmény(ek)el sem.Az afrikaiak ellen kezdő lehetett Gio,aki 20kg és elnyomják,Matrinak kellett volna kezdeni,a kisember csereként hasznosabb lett volna.Ha a milan véletlenül tol egy veretlen tavaszt,akkor akár még a bajnokság is veszélybe kerülhet.A BL álmokat meg valóban csak hatalmas mákkal lehet kergetni,mert csatár nélkül nem fog menni,az ellenfelek meg az ilyen ziccereket be fogják rúgni.A Spirito meg valahol tavaly Bergamoban maradt??

GLB 2013.03.03. 10:15:41

Lassan a milan a nyakunkon

Cannavaro 2013.03.03. 10:22:50

elgondolkoztam, és így egymás mellé raktam, vuci-t, meg a spirito juve-t...... inkább nem mondom, mi jutott eszembe!!!!!!!

realsequator 2013.03.03. 11:26:50

@babo0410: Én most nem értek veled egyet babo! Sztem sem kéne a bajnokságot így félválról venni. Mert sztem meg (ha már mindig arról a "juve szintről" beszélünk) az nem Juve szint hogy két fronton nem bír kiegyensúlyozottan teljesíteni a csapat csak mindig vmelyik front javára. Nem játszottunk jól.

És Conte szvsz egyre szarabbul nyúl a meccsekbe. Mintha nem ugyanazt a meccset néznénk. Vuci az egyik nagy kedvencem nekem is mint martinnak de amit mostanában néha művel az hajmeresztő. Ha ez az évad elmegy bármely fronton is az csakis a támasósor hibája. Ami meg Conte és Marotta hibája. Az ilyen nyilatkozatokkal meg tele van idén a padlás. Inkább csendben emésszük a dolgot de ez a "tanulnunk kell a hibáinlból, türelmesnek kell lennünk, stb." pfffff!!!!! Én mindig bírom a vereséget csak ezt a dumát már ne....

Aut Caesar aut nihil!

4Evorg 2013.03.03. 12:30:13

@realsequator: Pontosan! Szerintem az a baj, hogy a idei Conte más, mint a tavalyi. Valahogy kezd el Del Nerisedni, ezt a nyilatkozataira értem. Tavaly meg merte mondani, ha szarul játszottunk, idén meg köntörfalazni látszik. Az az érzésem, hogy ez az ára annak, hogy a klub kiállt mellette míg ő távol volt. Mintha bedrogozták volna a Mestert.

babo0410 2013.03.03. 14:15:25

@realsequator: Nem azt mondtam, h jó, h félválról vesszük a bajnokságot, de amíg így is jók vagyunk nem zavar engem. pláne, ha a BL-ből ezáltal ki tudjuk hozni ami kihozható. és a bajnokságban is fel tudjuk venni a ritmust, ha nagyon kell. Mikor veszélyben az első helyünk, akkor nagyon fel tudunk pörögni. Jó példa erre az Udinei meccs, ahol a Lazio és a Napoli is elég közel voltak hozzánk, és milyen meccset nyomtunk! Nem kell aggódni. Annyit adunk ki magunkból a bajnokságban, amennyi éppen kell. Én is jobban örülnék, ha felpörögnénk minden meccsre, de mivel ezt az iramot nem bírnánk tartani, így inkább a bajnokságban beosztjuk az erőnket. Ha így is bajnokok leszünk akkor legyen. És azzal nem értek egyet, h tavaly máés lett volna Conte. És az, h nem mondja ki minden meccs után, h sz.rok vagyunk, miért baj? Pláne mikor nem vagyunk azok? Tavaly volt pár gyenge meccsünk, amikor kimondta, h még van hová fejlődni. Idén már veretlen bajnokként erre nem hivatkozhat. Azt meg nem mondhatja ki nyilvánosan, h nagy fostalicska a csapat! És szerintem azért a néhány gyenge meccsünktől eltekintve nem vagyunk rosszak.

4Evorg 2013.03.03. 14:36:44

@babo0410: Az a gond, hogy te a két végletben gondolkodsz, úgy az igazolások terén, mint a nyilatkozatok terén is. Nem kell azt mondania, hogy "fostalicska a csapat", de olyat sem kéne, hogy "nem jártunk sikerrel, de ami a csapat karakterét illeti, nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, rendkívül tüzes légkörben. Dicséret illeti a játékosokat, amiért tartották magukat ebben a stadionban"

A nagyszerűtől egészen messze áll néhány idei produkció. Tavaly azért Conte is kritikusabb volt a csapattal és magával szemben is, nem félt kimondani, ha valami nem úgy működött mint azt elvárta volna. Ehhez képest most megelégszik az erősen közepes vagy az alatti teljesítményekkel. Ez számomra érthetetlen. Oké, hogy pihenünk néhány meccsen, de az elszántságot, akarást lássam már azért, főleg egy Napoli/Milan/Inter/Lazio ellen. A kisebb csapatok ellen lehet pihenni, alacsonyabb fokozatra kapcsolni (egy szintig), de amikor a tét az, hogy 9 pont előnyünk lesz vagy 3, akkor igenis tegyék oda a játékosok magukat és ha valami nem jó, akkor az edző ne mézes-mázoskodjon (Ranieri, Del Neri-effektus), hanem a játékosaival és magával szemben is fogalmazzon meg kritikát.

Fejlődni meg mindig van hova, ha a Barcelona annyi éven keresztül csúcson tudott maradni, akkor egy bajnokságot nyerő Juvenak a fejlődés és a motiváció ne jelentsen már gondot. Hozzájuk képest a megkezdett úton még sehol sem vagyunk.

Egy szó mint száz, a tavalyi Conte nekem sokkal jobban tetszett, mint az idei.

babo0410 2013.03.03. 15:28:04

@4Evorg: Azért tavaly csak a bajnokság volt, idén ott a BL is. Persze, h nem adunk 100%-ot a bajnokságban, és azért dícséri sztem a csapatot, mert amit kitalált, amit akart azt megcsinálták. Nyerhettünk volna, de a hibákat nyilván a mester is látta, csak egy nyilatkozatban nem fogja ezeket kimondani. Azt majd az edzésen elmondja négyszemközt. Fejlődnünk kell szerintem is, de azért a tavalyi Juvéhoz képest fejlődtünk sok téren. Hosszú idő után ez az első BL szezonunk, nem tudunk még 100%-on pörögni mind a két fronton. Majd jövőre talán. De ez nem a spanyol bajnokság, ahol pihenés nélkül le lehet húzni egy szezont. Leszünk jobbak is. Én eddig elégedett vagyok a csapattal többé-kevésbé. Volt néhány meccs amit elszúrtunk, de a legtöbb meccset azért fél gőzzel le tudtunk hozni. Nem kell mindig elégedetlennek lenni. Szerintem egy nyilatkozattal is sokat lehet tenni a csapat önbizalmáért, ez a nyilatkozat inkább erről szólt szerintem.

Cannavaro 2013.03.03. 15:47:33

@GLB: az, hogy mi a f..t keres ez itt, ha sokan, és a vezetőség is, azt mondja, hogy azért nem vesznek sztárcsatárt, mer primadonna, és nem hal meg a csapatért, apályán??! ez az ember sokszor pont leszarja, hogy mi történik a pályán, egy kicsit próbálkozik, aztán meg épp, hogy nem húz egyet a vállán!! felveszi a fizut, osz jóvan!! pont ellenkezője szerintem a spirito juve-nak!!! (így mondtam el kulturáltan, de nem így jutott eszembe, de ez volt a lényege!!)

Alex8610 2013.03.03. 16:19:34

@4Evorg: Egytértek.Ha nem Conterol lenne szó azt mondanám nincs meg bennük aza sikeréhség mint tavaly.Több front több terhelés rendben van de akkor meg a döntéseit nem értem néha lásd pl a Roma elleni meccs.Másrészről viszont az idei statisztika a Juventus mellett szól/több rúgott gól több pont stb/.Ja és a mester nem tudja belőni a csatárok helyett a gólokat hiába alkalmazza a csapat jól a taktikát ha elől impotensek vagyunk.Gondoljunk bele hány pontot hullajtottunk el azért mert képtelenek voltunk eldönteni a mérkőzéseket és ordító helyzetek maradtak ki itt volt pl Vucinic a Napoli ellen IS.Ha ez rendben lenne nem 6 hanem 15ponttal mennék minimum és senkit nem szólhatna egy szót sem.Ugyhogy nem tudok neheztelni Contera szép dolgokat vitt véghez itt másfél szezon alatt sok örömet szerzett nekünk és nemhinném hogy ne baszná a csőrét az amit itt egyesek a pályán művelnek de pl hány csatárfelállást kipróbált már idén és egyik sem vált be plus ott van ugye a széljáték hiányosságai ez nem az ő kritikája hanem a sportigazgatóé.

babo0410 2013.03.03. 17:13:49

Conte rosszabb lenne, mint tavaly? Vagy a csapat? Nem hiszem szerintem. Megnéztem a tavalyi, és az ide statunkat. Tavaly 27 forduló után már volt 14 döntetlenünk, és csak 23 pontunk volt. És ami a leglátványosabb, hogy csak 39 gólt tudtunk lőni, és a Milan 4 ponttal előzött minket úgy, hogy 6 döntetlenjük, és 4 vereségük volt. Idén viszont 27 meccsen 59 pontot szereztünk, csak 9-szer nem tudtunk nyerni, ebből négy vereség lett. Viszont idén még egyszer sem előzött meg senki és 54 gólt lőttünk (15-tel többet, mint tavaly). Szerintem fejlődött a csapat, ha a bajnokságban nem is játszunk olyan látványosan jól, mint egy éve. Most van BL is, és oda koncentráljuk a nagyobb erőket.

babo0410 2013.03.03. 17:14:36

@babo0410: Akarom mondani, 53 pontunk volt tavaly ilyenkor.

4Evorg 2013.03.03. 17:29:48

@Alex8610: Van igazság abban amit mondasz, de kérdem én Vucinicet miért játszatja állandóan, ha nem képes meccsek eldöntésére, de még értékelhető megmozdulása is alig akad a szezonban. Q-t vagy Anelkát miért nem lehet betenni a kezdőbe pl.

Lehet, hogy jobban állunk pontok tekintetében, mint tavaly és ennek én is nagyon örülök. Tudom azt is, hogy kettős terhelés mellett, nem egyszerű, le is írtam párszor, hogy ilyen szempontból nehéz dolgunk van. Viszont a játék képe sokszor hagy kivetnivalót maga után és az az aggasztó, hogy ezt Conte elfogadhatónak tartja.

Én már sokszor elmondtam, hogy szerintem az idei nyár nagyon sok szempontból meghatározó és vízválasztó lesz (Conte, Marotta és a csapat szempontjából is).

Most fog eldőlni, hogy a fentebb említettek képesek e szakmailag egy magasabb szintre lépni. Ha Marotta nem tudja megerősíteni megfelelően a keretet, ha Conte megelégszik a közepes igazolásokkal, ha az egyes (jó) játékosok indokolatlan mellőzését nem teszi félre, akkor nyilvánvaló a válasz, hogy még nem érte el azt a bizonyos magasabb szintet (még). Remélem viszont, hogy ez nyáron megtörténik.

Contetól kicsit a tavalyi fanatizmust is hiányolom, nincsenek azok az ordenáré hajszárítós üvöltözések a pályán, amit pl. Krasic kapott vagy amikor Barzanak bekiabált, hogy ne menjen előre mert nem akar gólt kapni. Mintha megelégedett volna ezzel a néhol langyos játékkal. Ezt látszik alátámasztani Vucinic indokolatlan játszatása.

Ez az én meglátásom.

ui.: félreértés ne essék, szeretem Contét és jó edzőnek is tartom (persze van hibája még bőven), de a tavalyi Conte számomra sokkal szimpatikusabb volt a mostaninál.

Alex8610 2013.03.03. 21:29:25

@4Evorg: Vucinicnek nincs alternatívája eza szerencséje.Quagliarella lehetne az de
hogy ő miért nem játszik arra csak Torinoban tudják a választ.Anelka detto.A játék képévl énsem vagyok elégedett, Capellonal sem voltam de legyünk inkább így eredményesek.A szervezettség főleg a védekezés megkérdőjelezhetetlen a csapatnál.Conte előtti években ez sajnos közel sem volt így.Az idei nyár pedig igen igazad van, vízválasztó lesz Marottanak villantania kell különben jövőre pofára esés lesz.Ha elérte a határait akkor pedig köszönjük az eddigi munkáját de mennie kell.Conteba nemhiszem hogy kialudt volna a tűz bár az eltiltás nyilván nem volt egyszerű de lehetett látni hogy akkor is majd szétszette a kabinját mikor gólt lőtt vagy nyert a csapat.A szurkolók pedig persze hogy türelmetlenek, sikereket akarnak hiszen majd 6 évet vártunk arra ami tavaly bekövetkezett ami ekkora klubnál nagyon sok.Pláne azok után ami 2-3 éve történt a csapatnál.Nyáron sokminden kiderül.Remélem újra szintet lépünk.

babo0410 2013.03.03. 22:03:36

@Alex8610: Egyetértek a hsz-eddel. Annyi kiegészítés, Q valszeg a nagy szája miatt lett kegyvesztett. Összekülönbözhetett Conte-val. Anelka meg lehet még nem érzi annyira a taktikát, h beálljon, mert őt én is megnézném mit tud!

Drughi Di Bianconeri 2013.03.03. 22:24:29

@babo0410: Anelkatól én vonakodtam a legjobban;de játszatni kéne már, mert rosszabb nem lehet a jelenlegieknél, valamikor lánykorában gólkirály is volt ez az négus...
Nyilván nincs már sebessége, de esze van a játékhoz, az meg Matrinak nincs, Giovinconak töke és ereje nincs hozzá, Vucinicnak meg kedve nincs, Quaglianak meg jó szopótechnikája nincs (gondolom ezért került padra..miközben senkiházi Peluso, Padoin félék meg játszanak rendesen - röhej :D )

babo0410 2013.03.04. 17:20:12

@Drughi Di Bianconeri: Peluso miért senkiházi? Egyenlőre jól teljesít. Matrinak meg épp, h van esze, pénteken is egészen jól nyomta! Csak ugye kapott 15 percet, és sajna inkább a szélen mozgott.

Type-R 2013.03.05. 09:47:46

@babo0410: Ne védj már meg minden játékost egyesével! Kösz!

Apuleius 2013.03.05. 10:35:25

@babo0410: Őszintén irigylem a végtelenül pozitív hozzáállásodat, de néha mintha más meccsekről, más játékosokról beszélnél, mint amit mások néznek. Peluso (habár annyira nem botrányos, mint Padoin), elképesztően távol áll attól, hogy " egész jól nyomta". Tökéletesen jellegtelen játékos, akire abszolúte semmi szükségünk, nagyjából hozza De Ceglie szintjét (ami nem túl hízelgő), de ennyi. Vissza kell zavarni az Atalantához nyáron.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása