Behrami: „A Juventus nem erősebb”

Valon Behrami bízik benne, hogy a Napoli képes lesz pénteken megállítani a Juventus pontgyűjtését a nápolyi rangadón. A bajnokságot vezető két csapat a Stadio San Paolo gyepén találkozik péntek este közép-európai idő szerint este háromnegyed kilenckor.

Valon Behrami_Napoli mezben.jpg„A nézők minden bizonnyal segítségünkre lesznek” - nyilatkozta a középpályás a nápolyi klub hivatalos rádióállomásának.

„Walter Mazzarri nagyszerűen olvassa a különböző momentumokat, amin a csapat keresztülmegy. Jelenleg megpróbálja levenni rólunk a terhet, mivel tudja, hogy egy ilyen meccs már maga elég motivációval szolgál. Hat pont van a két csapat között, szóval ez a meccs lehet a mérleg nyelve, péntek este megtudhatjuk, kik is vagyunk és mire vagyunk képesek. Valamiféle ítélettel fog szolgálni, és biztos vagyok abban, hogy péntek este meg fogjuk tudni, hogy előre kell tekintenünk avagy az üldözőinkre kell koncentrálnunk.”

„Az is fontos, hogy ne távolodjunk el a valóság talajától, mivel a második hely is nagy eredmény és megéri megvédeni ezt a helyezést. Bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk jelentősebb célokat kitűzni, de minden rajtunk múlik.”

A nápolyi klub argentin legendája, Diego Armando Maradona meglátogatta Nápolyt ezen a héten, és azt tanácsolta a csapatnak, hogy a győzelmet célozza meg.

„Maradonának igaza van, le kell támadnunk a Juventust” - folytatta a svájci középpályás. „Ő a Napoli szimbóluma, szavai pedig nagy fontossággal bírnak, mivel nagyszerű tudni, hogy ez a bajnok minket buzdít. Papíron a Juventus nem erősebb a Napolinál, azonban ha figyelembe vesszük a tapasztalatukat, egy kis előnnyel vágnak neki a találkozónak.”

A torinói zebrák játékában rendkívüli hangsúlyt kap az Andrea Pirlo, Arturo Vidal és Claudio Marchisio alkotta középpályás trió.

„Készen állok a harcra. Hogy gólt fogok-e szerezni? Ahhoz csodára lenne szükség! Arra kérem a szurkolókat, hogy ne felejtsék el, hogy ez a Napoli nagyszerű dolgokat visz véghez, és ne hagyják, hogy pár közelmúltbéli nem túl pozitív eredmény elkedvetlenítse őket” - zárta nyilatkozatát Valon Behrami.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr585109118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jozef26 2013.02.28. 18:31:26

Azért ez a Maradona nagy IQ fighter lehet. A győzelmet célozzák meg... pedig én biztos voltam benne, hogy Mazzarri épp a vereségre készíti fel a Napolit.

Apuleius 2013.02.28. 18:40:24

@Jozef26: Maradonának már fénykorában is csak három élő agysejtje volt, azokat pedig, sajnálatos módon, azóta elpusztította a drog. Mindig élmény a Maradona és Pelé között zajló "ki mond nagyobb baromságot" versenyt figyelni.

Jozef26 2013.02.28. 20:09:59

@Apuleius: Egyetlen mentségük, hogy fejlődésben erősen visszamaradott országokból származnak. Maradonan abból is látszik, hogy gőze nincs a focihoz, hogy rövid időn belül megbukott mint edző. Az ilyen nekem ne dumáljon taktikáról.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása