Nedved nyilatkozata a meccs után

Nedved Pavel_szigoru.jpgAntonio Conte nem akart a médiához szólni a tegnapi 2-0 arányban megnyert mérkőzés után. A Mester még mindig csak a lelátóról szoríthatott csapatának, mivel két mérkőzésre szóló eltiltását tölti Leonardo Bonuccival egyetemben. A győzelem és az a tény, hogy a Napoli nem bírt a Lazio csapatával azt eredményezi, hogy az Öreg Hölgy 5 ponttal meglógott a második Nápoly elől.

Conte helyett Pavel Nedved igazgató állt a kamerák elé, hogy értékelje a látottakat.

"Nagyon elégedettek vagyunk a csapat hozzáállásával. A Fiorentina nagyszerű stílusú focit játszik, nagyon tehetséges edzőjük van és egy igazán veszélyes csapatot alkotnak. De ma nagyon akartuk a három pontot, jól játszottunk és elértük, amit akartunk."

"Egy nagy teszt volt ez a mérkőzés, ahol mindenki ugyanazért a célért dolgozott. Januárban volt egy gond a formánkkal, de nem lehet az egész szezon során csúcsformában játszani. Mostanra megint jó formában vagyunk és készen állunk Európára."

"Teljesen mértékben tisztában vagyok vele milyen hangulat fogad majd minket Glasgowban, mivel én már voltam ott és első kézből megtapasztalhattam meg. Az oroszlán barlangjába fogunk belépni és nem hiszem, hogy a csapatot különösebben motiválni kellene. Ki kell majd bírnunk azt a 90 percet, de már megmutattuk, hogy készen állunk." - zárta a korábbi aranylabdás.

Mirko Vučinić és Alessandro Matri is betalált a mérkőzésen, a félidőre már kétgólos előnnyel mehetett a Bianconeri. Matri cipője nélkül szerezte találatát, a meccs után pedig a következőképpen vélekedett a helyzetről.

"A cipő a gól előtt leesett a lábamról, miután valaki rátaposott a sarkamra, így a zoknimmal találtam a kapuba. Nos, kiderült, hogy így a legjobb." - mondta viccesen a csatár.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr205072625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2013.02.10. 14:49:23

a januárhoz képest elég jó meccs és játék volt.de ennél tudnak még jobban is játszani.remélem fokozatosan érnek el arra a szintre a srácok,mert most már nem lehet szarozni.
féltem a peluso,dc bal oldaltól,de mindketten jó teljesítményt nyújtottak.
matrinak ez lett volna a feladata eddig is és ezután is,remélem most nem emeli az égbe senki,csak mert végzi a dolgát.ettől függetlenül még mindig nem Juventus szint.nyárig hozza ezt a formát,és jó pénzt láthatunk belőle.
vidal hihetetlen dolgokat művel a pályán.szerintem már ő is elérte a pótolhatatlan szintet.ha lenne olyan hülye a vezetőség,hogy jó pénzért eladják,hatalmas veszteség lenne,a pénzzel nem mennénk semmire.
barzagli fáradtságra panaszkodott,de most is olyan szalagot fűzött be,amit nem sok védő tud jelenleg.2éve 95%-os teljesítményt nyújt.ha most megsérülne,vége lenne az idényünknek,ez 100%.ahogy chiellinit nem tudjuk pótolni,úgy őt se tudnánk.hihetetlen magabiztosság,tudás és rutin van az emberben.nálam marotta legnagyobb fogása.
kedden a pokol vár ránk,de ilyen ráhangolódással jó esélyünk van a győzelemre.

Cannavaro 2013.02.10. 16:02:58

pavel-nek, jobban állt a zebra mez!!! :(

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása