Moggi: "A Napoli ugyanolyan erős, mint a Juventus"

Luciano Moggi úgy vélekedik, hogy a Napoli ugyanolyan játékerőt képvisel ,mint a Juventus, s jelenlegi keretük nem szorul további erősítésekre.

Moggi Luciano_szivar.jpgWalter Mazzarri legénysége mindössze három pont hátrányból üldözi az Öreg Hölgyet, s Moggi szerint a nyári kiváló erősítéseiknek köszönhetően, készen állnak arra, hogy mindvégig versenyben maradjanak a bajnoki küzdelemben.

"Úgy hiszem, hogy a Napolinak semmit sem kell tennie, mert a csapatukat felépítették már júniusban." - nyilatkozta Moggi.

"A Napoli kerete elég bő, s ugyanolyan erősek, mint a Juventus."

A Juventus a legutolsó négy mérkőzéséből három alkalommal játszott döntetlent, s annak ellenére, hogy változatlanul vezetik a bajnoki tabellát, Moggi úgy érzi, hogy pályán kívüli események némileg megzavarhatták a csapatszellemet.

"A Juventus háza táján idegesség tapasztalható a Conte és Marotta személyét övező viták miatt, s tovább növeli a meglévő idegességet a félelem, hogy nem lesznek képesek abban az ütemben előrelépni, ahogy szeretnének."

"A Juve pillanatnyilag nem olyan erős, mint amilyenek két hónapja voltak."

"Talán Chiellini hiánya fontos tényező, hiszen az ő személye komoly kihatással van a küzdőszellemre. Pirlo csakugyan alapvető fontosságú, de ez a csapat képtelen gólt lőni. Pogba jó játékos, de nem egy fenomén."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr505049524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ToTTy-Juve 2013.01.28. 19:10:10

Megint igaza van sok mindenben, de talán a mi keretünk erősebb, viszont a Napoli most összeszedettebb, jobban koncentrálnak fejben és ráadásul kevesebb fronton is küzdenek. Remélem én is, hogy véget ér az ideskedés a csapat háza táján. Conte pedig ismét meg akar majd nyerni minden sorok következő meccset, de nem úgy, hogy közben az azután következőn agyal.

Tony. 2013.01.28. 19:17:27

Napoli kizárólag a liga legjobb csatárának köszönhetően lehet versenyben velünk.

venember83 2013.01.28. 19:24:23

@Tony.: nekik legalább van csatáruk.

MdewC 2013.01.28. 19:25:21

Hülyeséget beszél.

rockitbaby 2013.01.28. 20:18:20

@Tony.: Teljesen egyetértek. Ha nincs Cavani, akkor bizony ez a Napoli sehol sem lenne. Mennyi és mennyi pontot hozott már nekik. Bezzeg nálunk! Vegyél ki egy csatárt és meglátod, a helyzet semmit sem változik. Mert a csatáraink képtelenek akkor gólt lőni, mikor nagyon szorul a hurok. Majd az összes góljuk második vagy harmadik, cirka kegyelemdöfés jellegű. Nagyon kellene egy 15+ gólos csatár, de legutóbb, mikor ilyen is volt, az bizony a Trez+DP korszak volt! És bizony ez nem most volt...

devil-z 2013.01.28. 20:31:38

Cavanit 16M euróért vette meg a Napoli, mi meg jóval több mint 200M eurót költöttünk az utóbbi években és pontban szinte ugyanott állunk.

Lelehet vonni a következtetéseket. Ezek után aki úgy érzi nyalja tovább barmotta popsiját.

(félreértés ne essék, nem akarom, 'egyemberes' csapat legyünk de mégis felháborító, hogy ennyi pénzből nem telik ilyen szintű játékosra - vagy legalább olyanra aki megközelíti ezt a szintet)

Juvegaspy 2013.01.28. 20:49:35

@devil-z: te igazán hülye vagy.....

4Evorg 2013.01.28. 21:46:14

@Juvegaspy: Ezt alá tudod támasztani, vagy csak beböfögtél valamit az éterbe???

GLB 2013.01.28. 22:11:18

@4Evorg: gondolom úgy érti,hogy nem csak Cavanit vették.tehát nem csak 16 millát kell számolni.

babo0410 2013.01.28. 22:21:10

@devil-z: Ehhez csak annyit, nem Marotta-t védve, hogy sajna nekünk volt pár évig egy Secconk, aki igazolt össze vissza, minden koncepció nélkül, és osztott nagy fizukat olyanoknak, akik nem érdemelték meg. Azzal a kerettel, amit Secco rakott össze semmire nem mentünk volna. Pl. Diego nem rossz játékos, de ide lett hozva Ranierinek a 4-4-2-jébe. Még jó, h akkor repült. Aztán jött Ferrara, hiába kért vkit (azt most hagyjuk, h kit, nem az a lényeg), teljesen más játékstílusú Melot kapott. Na és lett egy semmire nem jó keret, amit Marotta le kellett cseréljen. Most azt hagyjuk, mennyire jól tette, nem ez a lényeg. Csak arra akarok kijukadni, hogy mi csak lecseréltünk egy egész csapatot (pár alapember maradt csak, de egyik sem Secco szerzeménye).
De azért ha kicsit jbban utánajártál volna, mikor mi feljutottunk, akkor jutott fel a Naőpoli is. Kb. ők is 5 évig épitkeztek. Nekik nem volt egy Seccojuk, aki a kukába dobott volna egy rakat pénzt. De ők is elköltöttek a csapatra legalább annyit, mint nálunk Marotta, csak ők hosszabb ideig tudtak építkezni. És ezzel most egyáltalán nem kívántam Marottat védeni, még mielőtt megvádolnátok vele. Amúgy anno Amauri helyett elhozhattuk volna Cavanit, csak az a baj, hogy Amauri akkor 28, Cavani 21 éves volt, és már akkoriban sem szerettük a nagyon fiatal játékosokat kipróbálni. A Napoli is csak 23 évesen igazolta le. Igaz akkor igazolták le, amikor jött hozzánk Marotta, és akkor is csatárt kerestünk. Nem emlékszem akkor kiket néztünk, de ezt akkor most Marottanak is felírom hatalmas fekete pontként, h nem ment rá Cavanira. Csak el lehetett volna az akkor még nem olyan nívos Napoli elől horgászni!

danimester1 2013.01.28. 22:22:51

@Tony.: Így van! Én a legjobbakat kívánva nekik remélem eléri őket is egy sérüléshullám és forma ingadozás úgy kb. márciusban!:-)Addig mi talpra állunk és mint tavaly egy szép hajrá ha egy ponttal is de behúzzuk a bajnokságot,utána meg a kupát!
@devil-z:A felháborodásod jogos!Annyit tennék csak hozzá,h szerintem ők "csak" ugyanolyan jól jártak vele,mint mi pl. Pirlo vagy Vidal leigazolásával.Igazából belőle ott lett ilyen játékos.(nevezhetjük klasszisnak)

babo0410 2013.01.28. 22:24:22

@babo0410: Mondjuk azt nem tom, hogy 2010-ben mennyi pénzünk volt h támadót vegyünk, de sztem a Palermoból el lehetett volna hozni opcióval nem? Mert ha igaz, akkor 2011-ben Agüeroért 35 millát adtunk volna, és Rossiért is 25-öt, tehát egy 25 legalább lett volna Edisonra 2011-ben, és jobban megérte volna, mint Amauri.

Magyar Közöny 2013.01.28. 22:24:54

1. A Napoli nincs egy szinten a Juventusszal, max az egyetlen csapat, aki feltudja venni a harcot, ne felejtsük el, a 2013-as évben 7 pontot vesztettünk el kb, hogy magunk ellen játszottunk
Most jönnek a ha-val kezdődő pontok:
2. Cavani lesérülne, vagy eladnák, első négyben sem lennének, örülök neki, hogy mi nem egyszemélyes csapat vagyunk, a Lazio eredményeit is meglehet nézni Klose játéka nélkül
3. Cavani nálunk játszana már megnyertük volna a bajnokságot

Viszont azt észrevettem, idén a Napolinál érzem azt, mint tavaly nálunk.
Summa summarum, ennyit számít egy minőségi csatár (persze nem mindenható, lásd Liverpool,bár ha nem Suarez lenne náluk, lehet hátul küzdenének)

Barolo 2013.01.28. 22:45:00

Moggi azért nagyon szeret szart keverni és ebben igen jó is! A Napolinak szerintem gyengébb kerete van mint nekünk (ha nem is sokkal)..... ettől függetlenül egyértelmű, hogy jól összerakott csapat, és ha nagy szerencséje van akkor akár meg is nyerheti az idei bajnokságot (én erre százalékosan max. 15%-ot adnék jelenleg). Cavanit legkésőbb a nyáron el fogják vinni szerintem, de ha kis szerencsénk van akkor még a héten megveszi az Arsenal.
Forza Juventus!

devil-z 2013.01.28. 23:33:13

@Juvegaspy: ilyen komoly érvek ellen nem tudok vitába szállni.

@GLB: gyengébbek kedvéért zárójelbe is odaírtam a lényeget; nálunk dolgozik a transzferkirály, az igazolások atyaúristene, ha valakinek akkor neki nem szabadna gondot okoznia egy normális csatár - és mint látjuk nem is kell 40-50M eurókat költeni, hogy találjunk.

2.5 éve alatt mégis képtelen volt orvosolni ezt a problémát..

@danimester1: igen, vannak játékosok akikkel jól jártunk és kiválóan játszanak de épkézláb támadó nélkül pl. a középpálya is nagyobb terhelés alatt van hisz a gólokat is nekik kell szállítani.

sanyi10 2013.01.29. 07:33:17

@devil-z: Mar nem azert, de ezt a 2.5 evet mas szemmel is lehet nezni. 100 ev bojt utanan megint partiba vagyunk minden teren. van egy jo vedelem (bal szel mondjuk szar, de igy is a legkevesebb golt kapjuk) a kozeppalya egesz jo, a csatarsor pedig szar de legalabb nem 1 emberes. sztem ez nagyon fontos. Megneznem micsi barca, napoli, juhnajted s starsai a ha a golvago kidol 3 honapra. Tavaly almodni nem mertel volna veretlenul bajnokok leszunk...mekkora dolog a 7dik hely utan...s iden orvendjuk h szepen h megfingattunk mindenkit a csoportkorben. Igy is fel lehet fogni, nem kell annyit szidni mindenkit, a transferek 70 szazaleka jo, bevalt. Azt mondom jovore legyen 80. Amen

Tomi82 2013.01.29. 07:38:15

Persze hogy jobb a keretünk bár nem sokkal...nekünk főleg Cavani kellene hogy sokkal jobbak legyünk náluk,

De szerintem rafinált az öreg és csak ezzel a kijelentésével akarja talán feltüzelni a juvét...

Nem hülye az öreg...

danimester1 2013.01.29. 08:14:05

@devil-z: Viszont még annyit hozzáfűznék,hogy Cavanit a szélekről támogatja egy Hamsik,Maggio...Nálunk ez is problémát okoz,mert jelenleg nincs olyan szélsőnk aki tud beadni,sajnos ez az igazság.Szerintem ha ez meg lenne oldva/lett volna oldva,akkor azért a jelenlegi csatáraink is jobban termelnének. Cavani képes magának helyzetet teremteni,jó a fejjátéka és a szabadrúgástól sem riad vissza,sőt.Mikor lesz ilyen támadónk?Sokszor beszéljük itt a blogon,h fiatal támadó/k.Szerintem nálunk az a probléma,hogy eredmény kényszer van és ezért nincs idő úm. "beépítgetni" őket.Ellenben,miért kell nézni pl.: ilyen Boris anno Amauri féle senkiket éveken kereszetül hatalmas fizetésért.Ezek a fiatalok teli akarattal elszántsággal nem utolsó sorban harmad,negyed annyi fizetésért jobb produktumra lennének képesek.

danimester1 2013.01.29. 08:21:34

Az öreg Moggi!Nem beszél hülyeséget,de már kezd unalmassá válni az a hozzáállása,hogy "én vagyok a nagy szaktekintély majd én megmondom".Vitán felüli a szakterületén belül kiválóan dolgozott rengeteg jó igazolása volt.Azt azért ne feledjük,h miatta is volt ott a klub ahol.

Cannavaro 2013.01.29. 14:19:08

@danimester1: "Azt azért ne feledjük,h miatta is volt ott a klub ahol"
teljesen egyetértek!!!!!!!!!!!

lehet itt mellébeszélni, de nálam egyértelmű, hogy marotta-nak nem sok köze van a jelenlegi eredményeinkez!! ez conte műve, és hatalmas szerencse pirlo-val, és barza-val, meg az amúgy is itt volt játékosokkal, és a csapat hozzá állásával!! marotta 2éve nem tud csatárt igazolni, és csak alázza a juvét a fergeteges ajánlataival!! és csak arra képes, hogy kölcsön + opció!! egy kupac sz..-al egyenlő!!!!!!!!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása