Conte: "Mi is csak emberek vagyunk"

Antonio Conte nem fogadta kitörő lelkesedéssel a hétvégi Sampdoria elleni végeredményt.

A Bianconeri 1-0-ra vezetett még a szünetben a 10 emberrel felálló Samp ellen, a második félidőben azonban Icardi duplázni tudott, s ezzel megszerezte a genovai klubnak a győzelmet.

Antonio Conte_oltony.jpg"Nem repdesek az örömtől, mikor veszítek. Nehezen emésztem meg a vereséget, a klub sem fog kellemesen visszaemlékezni erre a mérkőzésre. Ez egy olyan meccs, amely alapján fejlődni fogunk. Ez a csapat felnőtté válási folyamatának része.

Idegesítő kontratámadásokból kikapni. Elemezni fogjuk, hogy mit csináltunk rosszul. A Juventust is csak emberek alkotják, nem földönkívüliek.

Előttünk áll két kemény hónap, összeszorított fogakkal fogunk küzdeni. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki a második félidőben, de a befejezéssel problémák voltak. A Sampdoria ügyesen védekezett, de szerencséjük is volt. Nem voltak könnyű helyzetben 10 emberrel, ezért mindenképpen dicséretet érdemelnek."

A Sampdoria kis híján 9 emberre fogyatkozott Palombo Matri ellen elkövetett szabálytalanságánál, a bíró azonban továbbot intett.

"Szerintem egyértelmű büntető volt.

Vidal azért nem játszott, hogy rápihenhessen a Milan elleni kupamérkőzésre."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr835002492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SoloLaJuve 2013.01.07. 15:46:31

kár lenne a bíróra,buffonra,giovincora vagy vucinicre fogni,az egész csapat,conte valamint a vezetőség hibáztatható a vereség miatt.
egyik új igazolás se játszott azonnal a leigazolását követően,de ennek a pelusonak kellett.érthetetlen néha,amit conte csinál.miért nem marrone vagy caceres játszott?miért?miért?miért?
padoin meglepő módon nem volt szar,ahogy eddig mindig.pogba ennél jobban nem is alibizhetett volna.pirlonak volt 1-2 rossz,eladott labdája,de összességében hozta a tőle elvárható minimumot.marchisioba látom a legnagyobb potenciált abban,hogy del piero közelébe érhessen.nem a tegnapi meccs alapján,úgy általában mindig.
de ceglie epizódszereplő,meg is látszik a teljesítményén.
giovinco-ból már csak a gólok hiányoznak,amúgy a legjobb játékosunk elől.
matrira én már nem pocsékolok szavakat...
vucinicnek egy lehetősége volt,oda rúghatta volna ahova akarja,de a tőle megszokott hanyag,nagyképű,leszarom hozzáállásával széttörte a felső lécet.
q nálam még mindig fényévekkel többet ér mint matri,így nálam ő kezdett volna most is.pár perc alatt ne sokat várjunk tőle.
ez a vereség ismételten üzenet kellene hogy legyen a vezetőségnek,hogy csatár mindenképpen kell.ha nincs pénz,nem akarnak pénzt adni senkiért,vannak fiatalok kölcsön,akik bőven magasabb szintet képviselnek mint matri.ez nekik miért nem jön szóba sosem?
egy veretlen szezon után furcsa érzés kikapni látni a csapatot,rövid időn belül 3szor is,főleg úgy,hogy mindhárom vereség elkerülhető lett volna.ne feledjük,conteval ez az első vereség.eljött az idő,amikor már ő sem volt elég.ezek után úgy gondolom,nem ez volt az utolsó vereség.
még nincs nagy baj,de hamar változhat a tabellán elfoglalt helyünk,ez a +5 pont 2forduló alatt -1 lehet.szerdán kizúghatunk a kupából.szar érzés lenne pont a milan ellen.ez a január közel sem lesz olyan könnyű,ahogy sokan gondolták.

Drughi Di Bianconeri 2013.01.07. 17:04:38

Ez a vereség egyértelműen Conte valamint a vezetőség hibája.
Tudjuk jól,hogy Conte imádja a féltehetségű, "szimpatikus" , ügyetlen ezáltal sztár allűröktől mentes játékosokat,el is fér max. ilyen a kezdőbe, aki nem tud focizni, de legalább lelkes és szétfutja a belét (lásd tavaly Pepe), na de nem egyszerre 4-5.
Mit keresett egyszerre kezdőben Padoin,Peluso(vicc,hogy idehoztuk azt a senkit) De Ceglie és Matri (róla semmi pozitív nem mondható el, a fentiek sem) ?!
Értem én,hogy Conte nem szereti a sztárokat, de ez azért gyalázatos,hogy ilyen kezdője van 1 Juventusnak...
Sajnos nagyon messze vagyunk még egy Barcelona szinttől, ahol a B sőt C csapat is agyonveri a La Liga-t.
Azt sem értem a Mesterben,hogy miért kell posztjain kívül erőltetni játékosokat ? Padoin elvileg belső középpályás,nem célszerűbb lett volna a lesérült Marchisio helyett középre húzni, jobb szélre meg Cácerest ?
Többet nem szeretnék ennyi falábút egyszerre kezdőben látni.
Persze mindez nem mentség arra, hogy kikaptunk, hazai pályán, egy emberhátrányban lévő, kiesőjelölt csapattól.
Mondjuk ha ilyen meccsekkel, játékkal megtartjuk a bajnokság végéig azt a 4-5 pont előnyt, és cserébe a BL-ben remekelünk, egy sokkal összeszedettebb, jobb kezdővel, akkor legyintek rá.De remélem a vezetőség belátja,hogy ez nem az atalanta, vagy a sampdoria, túl sok már itt a középszerű játékos...

babo0410 2013.01.07. 23:21:03

@SoloLaJuve: Egy vereség miatt nem kell rögtön rémeket látni! Nagy csalódás volt a meccs, de Conte tanúl belőle, és hidd el, a bajnokságot behúzzuk, a kupában meg továbbmegyünk!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása