Lewandowski távozása valós opció

A német bajnokcsapat lengyel származású támadója lassan szerződésének utolsó évéhez közeledik, így a dortmundiak nem zárkóznak el a játékos eladásától, ezzel tálcán kínálva a lehetőséget a potenciális vevőknek ajánlatok továbbítására.

Lewandowski Robert_gólöröm.jpgPénzügyekkel foglalkozó emberhez méltó módon a BVB igazgatója, Hans-Joachim Watzke, az egyik német újságnak adott interjújában arra utalt, hogy egy rendkívül meggyőző ajánlat esetén megválnának a nyáron a 24 éves támadótól.

Kérőkben pedig nincs hiány, hiszen a szezon kezdete óta olyan hírek terjednek, hogy a Manchester United és a Juventus is szívesen magához csábítaná a lengyel csatárt, aki eddig tizenöt Bundesliga meccsen kilenc gólt szerzett.

„Amikor csak beszélgetek Roberttel, nem érzem azt, hogy el akarná hagyni ezt a klubot” - nyilatkozta Hans-Joachim Watzke a Sport Bildnek„Ebben az ügyben mindenképpen döntést kell hoznunk az idény végén, és nincs kizárva, hogy ebben a döntésben gazdasági tényezők is komoly szerepet fognak játszani.”

„Vajon helyes megoldás lenne szert tenni egy nagyobb átigazolási díjra Robert Lewandowski játékjoga fejében? Avagy helyesebb lenne megtartani őt, ezzel emelve a csapat minőségét, valamint biztosítva, hogy ismét eljutunk a Bajnokok Ligájába, ami jelentős bevételekhez juttatja a klubot?

Ezt a döntést meg kell hoznunk, ez a mi döntésünk. Ezt nem mások fogják eldönteni.”

Watzke úr szavaiból egyértelműen kitűnik, hogy nem kívánják aprópénzért elvesztegetni a lengyel játékost, és mivel a Manchester United, talán a Manchester City, valamint a legújabb hírek szerint az Inter is a Juventus versenytársa a játékos leszerződtetéséért folytatott harcban, minden bizonnyal nem lesz egyszerű dolga a torinói klubvezetésnek, ha valóban Torino szebbik felébe kívánja csábítani a lengyel válogatottat.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814964373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frenk88 2012.12.14. 11:06:40

Vagyis, esélyünk se lesz leigazolni?! Ha már csak abból akarok kiindulni, hogy elvileg Kolarovért is egy 6,5 fontos ajánlattal szúrta ki a szemét a Man. Citynek, és ott a nagyobbik Manchesteri klubb is a kérők között...

Kérdezem én... Mégis mit akarunk itt ezzel az igazolási politikával???

Mert hogy világklasszis csatárunk az nincs, az egyetlen gólképes csatárunk büntibe van a többiek meg nem képesek eltalálni a kaput, nemhogy gól(oka)t lőjenek.

Jó lenne ha jönne, de nem fog mert nincs fölösleges 30-35 milliónk!!!
Marotta alkoss már végre vmit a csatárposzttal OMG!!!

Frza Juventus!!!

m.martin91 2012.12.14. 11:57:38

Szerintem egyértelmű, hogy Lewandowski a nyáron eladásra kerül. A Dortmund nem engedheti meg magának, s nem is lenne értelme, hogy a csapatnál tartsa a játékost. Lewandowski ugyanúgy fog távozni, mint a múlt nyáron Kagawa. A kérdés csak az, hogy hány klub gondolja majd komolyan a lengyel szerződtetését. Ha a nagyobb angol csapatok is beszállnak, akkor gyakorlatilag nincs esélyünk, de ha nem (márpedig szerintem ők Cavani-val és Falcao-val fognak foglalkozni), akkor van.

szabo2323 2012.12.14. 12:12:59

Nem tudom minek kéne a buzi Manchasterieknek még csatár hiszen mind két clubnál tele a padlás csatárokkal. Meg nem hiszem azt se,hogy a Dortmund rosszabb anyagi helyzetbe van mint mi,szerintem meg marad ott ahol van. Én inkább a citytől kukáznék valakit én még mindig Dzekot probálnám el csábítani.

devil-z 2012.12.14. 16:35:25

Az egyik olasz lapban azt írták, hogy Lewandowski az Intert részesíti előnyben.
Amúgy is kétlem, hogy a félszemű képes lenne letenni az asztalra egy olyan ajánlatot ami számukra meggyőző lenne.

Llorente is mintha egyre távolabb kerülne, Drogba tűnik az egyetlen elérhető opciónak - szerintem.

Jozef26 2012.12.14. 17:32:34

Én a United és a City helyében nem Lewandowskit igazolnám le, ha annyi pénzem lenne, mint nekik. Ott van Falcao, akit biztos, hogy el fog adni az Atletico és rizikó nélküli igazolás lenne számukra. Mondjuk, ha Lewandowski megnézi, hogy Kagawa mennyit játszik a United-ben elgondolkodik érdemes-e oda szerződnie.

my name is csuma 2012.12.15. 15:34:22

Szerintem a City-t és a MU-t is kivehetjük a kalapból. Eleve nem hiszem, hogy a lengyelért komoly erőket fognak mozgósítani, mivel eleve jobb csatáraik vannak. Meg abban se vagyok biztos, hogy Lewandowski szívesen igazolna a PL-be padozni. Ennél azért többre hivatott.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása