Verratti: „Nem gondolkodom a Juventuson”

A fiatal középpályást bizonyos hírforrások ismét hírbe hozták az olasz bajnokkal, viszont a játékszervezőt hidegen hagyják ezek a hangok, mivel jelenleg jól érzi magát a klubjánál.

Marco Verratti_Azzurri.jpgNyilatkozatában Marco Verratti kihangsúlyozza, hogy a Paris Saint-Germain feladataira koncentrál, bár pletykák szerint a Juventus vissza kívánja csábítani az olasz középpályást a hazai bajnokságba.

A torinóiak már a nyár folyamán versenyben voltak az akkor Pescaránál bizonyító középpályás játékjogáért, bár az ifjú válogatott inkább Ancelotti csapata mellett döntött. Azonban továbbra is úgy tűnik, hogy a Juventus nem mondott le a játékmester megszerzéséről, aki remekül helyettesíthetné idővel Pirlot, viszont a PSG játékosát nemigen hozza lázba az átigazolás gondolata.

„Örömmel tölt el, hogy a Juventus még mindig érdeklődik irántam, mivel nagyszerű csapatról van szó. Azonban jelenleg csak a Paris Saint-Germain-re koncentrálok”- nyilatkozta a játékos a Tuttosportnak.

Verratti eddig tizennyolc alkalommal lépett pályára a párizsi alakulat színeiben, gólt viszont még nem tudott lőni.

Az új Pirloként is emlegetett játékost a szerződése 2017-ig köti a francia csapathoz, így amennyiben a párizsi klub vezetésében nem áll be radikális változás, nem valószínű, hogy a közeljövőben Marco Torinóba tenné át a székhelyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr524953580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2012.12.08. 16:38:00

Most már egy nagyszerű csapatról beszél a srác,de mégsem minket választott.A PSG-re kontcentrál,mert ott játszik és onnan kapja a hatalmas lovét amiért oda ment.Szerintem ha nem jön be neki a francia meló,akkor lehet lesz esély az elcsábítására.Igaz szerintem ha menne is,akkor inkább vagy anglia,spanyolba.Nálunk is vannak tehetségek inkább én nekik adnék esélyt a bizonyításra,nem pedig súlyos eur milliókat egy-egy fiatal tehetségért.Véleményem szerint nálunk már elindult ezzel kapcsolatban egy folyamat,ami remélhetőleg be is válik.Hiányolom Marrone-t,mert benne látok potenciált,hogy a későbbiekben átvehesse Pirlo helyét.Persze ez csak akkor lehetséges ha a mester nem védőnek akarja.A csatárposzton kívűl pedig meg kéne keresni szundi helyettesét is.

venember83 2012.12.08. 16:49:00

@danimester1: mi mást nyilatkozhatna, minthogy nagyszerű csapat? Semmitmondó politikai korrektség, semmi több véleményem szerint. Amúgy szerintem nem a lóvéért ment el, egyszerűen csak megegyezett Ancelottival, hogy játszatni fogja, Torinóban pedig még Szundi bőven bírja, nem lenne sok meccse Verrattinak. Plusz itt van Pogba is, akit mindenképpen játszatni kell Vidal vagy Marchisio helyén, egy Verratti-Pogba páros meg elég veszélyes lenne a háromvédős rendszerben.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása