Nedvěd: "Conte a mi világklasszis játékosunk"

A Juventus legendája, Pavel Nedvěd úgy gondolja, hogy a kispadra vasárnap visszatérő Antonio Conte jelenti majd azt a világklasszis erősítést, amelyre csapatának szüksége van.

Nedved Pavel.jpg"A csapat vidám napjainak ezzel vége szakad." - viccelődött Nedvěd. "Játékosként nem szerettem volna, hogy Conte üvöltözzön velem a kispadról, de félretéve a tréfát, egy világklasszis edzőt tiltottak el, akinek a visszatérése nagyban megnehezíti majd mindazok dolgát, akik próbálnak megállítani bennünket."

"Dicséret illeti a játékosokat azért, ahogy a távollétére reagáltak. Contét ismerve, bizonyosan sokat szenvedett amiatt, hogy távol kellett maradnia a játéktól, de kívánom, hogy tudja az egészet a háta mögött, s csak a jövővel foglalkozzon."

A zebramezesek bejutottak a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé, s az egykori középpályás, jelenlegi sportigazgató az eddigi kiváló szereplés kapcsán latolgatta az esélyeket.

"Talán három vagy négy csapat is szerepel a kiírásban, amelyek erősebbek nálunk, de a különbségek elenyészőek. Mindenesetre nem mindig az a csapat győz, amely papíron a legesélyesebb." - nyilatkozta Nedvěd.

"A Bajnokok Ligája egy rendkívül nehéz sorozat, mivel a kieséshez bőven elegendő, ha egy csapatnak akár csak egyetlen gyenge félideje akad a két mérkőzés során. Szeretném elkerülni a Real Madridot a következő fordulóban, de sok múlik azon, hogy majd aktuálisan melyik csapat lesz jobb formában. Természetesen egy kis szerencsére is szükség van a Bajnokok Ligájában."

Nedvěd volt a legnagyobb sztárja a 2003-as kiírásnak, amely során a Juve egészen a döntőig menetelt, de eltiltás miatt nem léphetett pályára az Old Traffordon, a Milan ellen megvívott döntőben.

"Játékosként soha sem hódítottam el a Bajnokok Ligáját, habár ezzel a célkitűzéssel igazoltam a Juventushoz. Nagy megelégedéssel töltene el, ha igazgatóként magasba emelhetném a trófeát."

"Minden rajtunk áll. Ha úgy játszunk, ahogy az igazi Juventus, akkor csak kevés, vagy szemernyi esélyt sem hagyunk az ellenfeleinknek."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr594954421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2012.12.08. 16:48:02

Vele együtt én is elsírtam magam,hogy nem lehet ott a döntőben.A mai napig úgy gondolom,hogy sárgát nem ért az a szabálytalansága,csak kicsit túl pörgött.Mindenki tudja,hogy az ő eltiltásával gyakorlatilag kihúzták a Juve méregfogát.Sajnálatos,de ez már a múlt és mi előre tekintünk.A BL-ben az esélyeken sokat tud javítani egy jó sorsolás,esetünkben még az is,hogy velünk lesz a mester.Félni valónk nincs egy csapattal szemben sem,de lebecsülni sem szabad senkit.(igaz ez nálunk amúgy is így van)Szerintem az idei kiírásban már teljesítettük a célunkat,mert továbbjutottunk a csoportból ráadásul első helyen.Innentől már minden csak ajándék és nem elégszünk meg ennyivel.A csapatunk képes lehet a négybe kerülni,sőt akár a döntőbe is,de ez már csak inkább álom.A januári mercatot majd kiderül mennyire tudja Beppe megerősíteni a csatárposztot.Véleményem az,hogy ezen fog múlni,azaz túlnyomó részt ezen.(is)

Cannavaro 2012.12.08. 17:48:35

mikor azt mondtam, az akkor még barátomnak, (egy ideje nem beszélünk)hogy máshogy alakultak volna dolgok, ha magasan legjobb játékosunk, az akkori aranylabdás játszik, azt mondta ez nem kifogás, meg nem igaz!! aztán amikor, egy meccsen kikaptak káká nélkül, egyből az volt a kifogás, hogy mer nincs káká, meg 100% hogy nyertek volna!! kapja be!!! gyökkér!!! :)

SoloLaJuve 2012.12.08. 18:32:18

én is úgy gondolom,ha játszott volna,meglett volna a trófea.sajnos még mindig nincs hozzá fogható szélsőnk,de úgy gondolom hozzá fogható nem is lesz,és más csapatban sincs.nem csak a Juventusban hagyott nagy űrt,hanem az egész futballvilágban.

2012.12.08. 22:08:00

Sohasem fogom elfelejteni azt a harmadik gólt, amit a Real ellen lőtt, és ahogy utána letérdelt a szurkolók előtt.
Soha senki nem lesz már akkora kedvencem, mint Ő volt.
Csak egyszer találkozhatnék és foghatnék vele kezet élőben...

juventino92 2012.12.08. 22:22:10

Ne beszéljünk ilyenekről gyerekek, hogy kik voltak itt pár éve... mer gombóc van ilyenkor a torkomban rosszul vagyok az idegtől mikor belegondolok hogy a rohadt FIGC nem bombázza szét azt a 2006os csapatot akkor most nem Messiről Iniestáról Xaviról és mindent megnyerő Barcelonáról, hanem Nedvedről Trezegueről Camoranesiről Del Pieroról és a mindent megnyerő Juventusról beszélnénk... egyetlen egy ami vígasztal hogy sokkal látványosabbnak tartom a mostani Juventust, mint a 2006ost és ha végre meghúzna végre a vezetőség egy nagy csatár igazolást akkor 2-3 éven belül Barcelonai magasságokban szárnyalnánk... nem kell ide Cavani meg Falcao meg Suarez, én Lewandowskit meg Mhytariant szeretném ide nagyon akik alárendelnék magukat a csapatnak mégis nagyon nagy ígéretnek mondhatóak

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása