Két bianconero is a forduló válogatottjában

A tegnapi BL-meccsek végeztével a goal.com megválasztotta a forduló legjobb csapatát, amiben a nyújtott teljesítményt látva teljesen jogosan, több juventino is helyet kapott. Érdekesség, hogy egyetlen angol csapat labdarúgója sem került be az All Starsba.

Gigi_Buffon_mezben.jpgTegnap kiderült, hogy már tíz csapat biztosan résztvevője az egyenes kieséses szakasznak, ami annyit tesz, hogy már csak hat hely kiadó. Ezek egyikére pályázik a Juventus is, viszont a Paris Saint-Germain, Schalke, Arsenal, AC Milan, Borussia Dortmund, Real Madrid, Saktar Donyeck, Valencia, Bayern München és a Barcelona csapatának nem kell már izgulnia. Köszönhetően annak, hogy a Bianconeri a kiesés szélére sodorta a címvédőt, a londoniak másik két nagy csapattal, a Manchester Cityvel és a Zenit Szentpétervárral kézen fogva eshetnek ki.

A hihetetlen jó teljesítményt nyújtó olasz bajnokcsapatból Gigi Buffon rögtön a legjobbak között találta magát. Magabiztosan védte kapuját, nem ismert védhetetlen labdát. A másik torinói a forduló válogatottjában nem más, mint a fáradhatatlan középpályás, Arturo Vidal. Labdaszerzéseivel, passzaival és nem utolsó sorban góljának köszönhetően nagyban hozzájárult az Öreg Hölgy Kékek felett aratott győzelméhez. Mellettük még Stephan Lichtsteiner is nagyon közel volt ahhoz, hogy a prominens társaságba kerüljön, de Dani Alves góllal is megkoronázta jó játékát, így hajszállal ugyan, de a svájci előtt végzett és került a legjobbak közé.

A teljes csapat pedig a következő:

Kapus: Gigi Buffon (Juventus)

Hátvédek: Dani Alves (Barcelona), Philippe Méxes (AC Milan), Mats Hummels (Dortmund), Christian Fuchs (Schalke)

Középpályások: Arturo Vidal (Juventus), Joao Moutinho (Porto)

Csatárok: Lionel Messi (Barcelona), Willian (Saktar), Mario Götze (Dortmund), Rui Pedro (CFR Cluj)

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr204919862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása