Alessio mérkőzés utáni nyilatkozata

A Juventus megbízott edzője, Angelo Alessio szerint csapata mindent megtett a tegnapi 0-0-ás döntetlennel végződő meccsen, de egyszerűen nem ment nekik a góllövés. A kapufa és főleg a vendégek ihletett formában védő kapusa, Federico Marchetti segítette a Laziot abban, hogy elcsenjen egy pontot a Juventus Stadiumból.

Angelo Alessio_sajto.jpgA Bianconeri ezzel magára húzhatja az Inter együttesét, akik a Cagliari legyőzésével két pontra jöhetnek fel a regnáló bajnok mögé a tabellán. A meccs után Alessio nem tudott egyértelmű hibákat kiemelni csapata játékával kapcsolatban, de úgy érzi, továbbra sem sikerül megtalálni a góllövő cipőt, főleg védekezőbb típusú ellenfelekkel szemben.

"Csupán egyetlen dolog hiányzott, ez pedig a gól volt. Számos helyzetet kidolgoztunk, az első perctől kezdve domináltunk, de nem tudtunk betalálni. Elégedettek vagyunk a csapat teljesítményével, fölényben voltunk és arra kényszerítettük a Laziot, hogy védekező játékot játsszon."

A mérkőzésről hiányzott Andrea Pirlo, aki az elmúlt fordulóban kapta meg negyedik sárga lapját, így egy mérkőzésről eltiltották. Helyettese a fiatal Paul Pogba volt és bár a csapat játékán látszódott Pirlo hiánya, Alessio nem gondolja úgy, hogy ez nyomta rá bélyegét a játék képére.

"Nem gondolom, hogy a (Pirlo) hiánya érződött volna. Sok szögletet és szabadrúgást kaptunk, Bonucci révén pedig a kapufát is eltaláltuk. A Lazio jól vette fel a védekező stílust, és mi megfelelően nyomás alatt tartottuk őket. Megismétlem, egyetlen dolog hiányzott csak, az a bizonyos döntő áttörést. Akár gólparádé is kerekedhetett volna belőle."

A Lazio edzője, Vladimir Petkovic is ellismerte, hogy tegnap a Juventus volt az erősebb csapat a pályán, így boldogak az egy pont megszerzésével.

"Megfeleltünk a teszten és ezért boldog vagyok, még akkor is, ha kicsit sokat szenvedtünk hátul. Néhányszor támadást is vezettünk, de a Juventus túl erős és nyomás alatt is tartottak minket az egész mérkőzés alatt. Jobban kellene hinnünk magunkban!" - zárta az interjút a Lazio mester.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr44912683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása