A spanyol helyzet fokozódik

Alexis Sanchez_labdaval.jpgA Barcelona edzője, Tito Vilanova elrontotta a Barcás játékosokban reménykedő juventinok kedvét, mivel elmondta, hogy Alexis Sánchez márpedig nem fog Torinóba költözni januárban.

A napokban látott napvilágot egy olyan pletyka, miszerint a Bianconeri (ismét) szemet vetett a chileire. Úgy tűnik nincs értelme tovább bízni a transzerben, mert a Barcelona esze ágában sincs eladni a támadót.

"A srác jól játszik és még sok van hátra a szerződéséből. Remélem, hogy sokáig velünk maradt." - tette egyértelművé a helyzetet Vilanova az ESPN Espanának.

Sánchez 2011-ben csatlakozott a katalánokhoz 26 millió euróért, ez idő alatt eddig 56 mérkőzésen 16 gólnál jár.

Viszont, ha már Spanyolország a téma, akkor nem maradhat el a szokásos Llorente-hír sem. Mint tudjuk, a Juve már egy ideje kergeti szeretetével Llorentét, akinek megszerzésére két út is kínálkozik: januárban egy nem túl nagy összegért megvásárolni vagy várni júniusig és ingyen elhozni.

Ha minden igaz, az Öreg Hölgy átigazolásokért felelős igazgatója, Beppe Marotta szóban már megállapodott a csatár képviseletével. Ennek értelmében a Juve januárban 6-7 millió euró körüli ajánlatot fog tenni az Athletic Bilbaonak. Mások szerint azonban inkább várna a Juve nyárig és az így megspórolt átigazolási díjat tulajdonképpen magának a játékosnak ajánlanák fel, aki így 5 millió eurót kaphatna kézbe évente.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544904810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád nem szeretett 2012.11.13. 11:27:31

Egyre jobbak ezek a pletykák :D A realitást nézve januárban 1 támadó esélyes csak az pedig Llorente. Nyáron meg jó lenne megcsípni William et a Sahktar támadóját meg esetleg azt a Benfica támadót Cardozo jelenleg ez a realitás az Olaszországban tapasztalható válság mellett. Hiába mondja mindenki h klasszis kell 30-40 millió euróért én inkább azt mondom igazoljuk le Llorentét meg Williamet ez a kettő 25 körül lenne és szerintem bevállna. Plusz megmaradna a pénzügyi stabilitása a Juvénak nem hiányzik h adósságba verje magát a klub mert azt csak úgy tudná megoldani mint a Malaga... eladja a jobb játékosait. Szal maradjon meg a középosztály nem kell ide Van Persie meg Cavani ien 8-10 milliós fizetéssel.

Trieszt120506 2012.11.13. 11:41:22

"Plusz megmaradna a pénzügyi stabilitása a Juvénak nem hiányzik h adósságba verje magát a klub mert azt csak úgy tudná megoldani mint a Malaga"
Az Agnelli családot tradíciók kötik a Juventus-hoz, nem pedig holmi villogási vágy vagy hobbi. Tehát amíg a Fiat, vagy az Exor nem megy csődbe (jelenleg nyereséges mindkettő), addig erre nincs reális esély.

Tessék Fiat-ot venni! :)

Trieszt120506 2012.11.13. 11:46:07

@Trieszt120506: vagy Ferrari-t, Maserati-t, Alfa Romeo-t, Lancia-t, Dogde-t, Jeep-et, Chrysler-t, Iveco-t.
Van választék.

juventino92 2012.11.13. 11:50:32

@Anyád nem szeretett: Ezt a Willianosat ugye te se gondoltad komolyan h Llorente meg Willian 25 lenne, Willianért tavaly nem fogadta el a Sakhtar a 25öt aa Chelseaatől v a Tottenhamtől azt hiszem a jelenlegi teljesítményével 40 millióra taksálják a szakértők hozzáteszem jogosan más kérdés mennyit kér érte a Saakhtar... én nekem is ngy kedvencem lett Willian és énis örülnék ha nyáron jönne de én inkább úgy gondolkodom hogy télen jöjjön Llorente nyáron meg Williannért 20at ajánlani Vuciniccel egy ccsomagba mer az már meghaladja azt az összeget amire aa Sakhtar is hajlaana

juventino92 2012.11.13. 11:58:21

@Trieszt120506: Óriási bajban volt már a Fiat már Gianni Agnelli idején is, a szakértők kérték is őt hogy adja el a részvényeit de ő nem akarta h a Juvéval együtt idegen kézre kerüljön, azóta a gyár súlyos százmilliós hiányokkal zár minden egyes negyedévet, egyébként a Fiat az Exor része mivel az Exor egy befektetési multivállalat Elkann hozta létre...
www.vezess.hu/hirek/oriasi_veszteseg_fiatnal/38548/
tessék ez idei kimutatás, és ez Gianni utolsó évei óta ilyen folyamatos veszteségekkel jár, mára kb felére csökkent az Agnelli vagyon:)

Trieszt120506 2012.11.13. 12:11:17

@juventino92: Ott van benne; "A konszern amerikai leányvállalata, a Chrysler teljesítményének köszönhetően a csoport 358 millió euró nyereséget ért el. "
A Fiat valóban veszteséges(a váláság Európát érinti a legjobban). De maga a Fiat csoport nyereséges!

juventino92 2012.11.13. 12:26:29

@Trieszt120506: Az Exor nyereséges amelynek része a Fiat is meg a Chrysler is...www.exor.com/?p=categorie&s=investimenti&lang=en
Így épül fel a vállalat
és az hogy a Fiatot kicsit kisegíti az amerikai része attól még ott a cikk végén hogy "A jelentés közzétételét követően a társaság részvényének árfolyama 6 százalékkal esett a milánói tőzsdén."
és elolvasod a második cikket amit linkeltem neked abban meg az van a végén hogy "A papírok gyengélkedése miatt megfeleződött az amúgy tekintélyes családi vagyon, amely 5 milliárdról 2,3 milliárdra apadt.

Az egyébként igen népszerű üzletember azért kavart ekkora viharokat, mert évek óta nem volt hajlandó megtenni a Fiat-konszern szanálásához elengedhetetlen lépést, vagyis a veszteséges autógyártó divízió leválasztását és eladását. Ez persze érthető, hiszen az autók tették ismertté a család és a cég nevét, ám a dolog másik oldala, hogy az autógyártás 1997 óta nem hozott nyereséget, sőt 2001-ben például már 540 millió dolláros veszteséget okozott."
Tehát az a Chrysleres rész csak annyiban segített hogy az Exor részvényei ebben az évben csak 6%ot essenek és ne többet

juventino92 2012.11.13. 12:32:00

@Trieszt120506: Meg alapjáraton ha az a cikk címe hogy óriási veszteség a fiat műveknél aminek része a Chrysler, és a Fiat az Exor része ami 6%ot csökkent a tőzsdén hogy lehetne már nyereséges pláne hogy az Exor az Agnelli vaagyonból áll mi már 10 évvel ezelött felére apadt... ha az Exor nyereséges lenne akkor a Juve se így költekezne még ha nemis a tradíciónk része a villogás akkor is ezelött pár évvel megengedhettünk mgunknak egy 50 milliós Buffont meg Nedvedet, most viszont Marotta kijelentette hogy nem engedhet meg maagának a klub 30 milliónál értékesebb játékost

Anyád nem szeretett 2012.11.13. 12:33:33

Nyugi srácok igazatok van. de sztem tudjátok h mire akartam kilyukadni. Annyi a lényeg h ne vegyünk már ien túl sztárolt majmokat mint Van Persie meg Dzeko és a többi .. lehet h be se vállnának és akk pá egy csomó pénznek. Épp tegnap néztem az olasz bajnokság összefoglalóját és láttam h a Palermo 2-0 ra csapta a Samp ot mindkét gólt egy nyáron vett 18 éves fiatal szerezte (Dybala ha jól rémlik) 12 millióért vették ami ha azt nézzük sok egy gyerekért de akk se 30-40-50 millió. Tény hogy Agnelli jól áll pénzügyileg de azért ne dobáljunk már 30 milliókkal mert az nagyon sok Fiat de még Ferrari is :D Szal az én véleményem az h csatárért nagyon maximum 20 milliót kell adni és az tényleg a plafon és ezt úgy lehetne elérni h nem ien befutott túl sztárolt embereket kell nézni hanem feltörekvő fiatalokat. És amit egyikőtök mondott Willian ről h 20 millió és Vucinic és szó nélkül belemennék látva Vucinic mentalitását. Ez az én véleményem :D

Trieszt120506 2012.11.13. 12:34:47

@juventino92: az a bajom a második linkeddel, hogy: 2003. január 24.-én írták. Az minden, csak nem aktuális.

Viszont, ha valaki tudna a Fiat csoport pénzügyi teljesítményéről valamiféle dokumentumot linkelni, azt megköszönném. Mert én is csak ebből a pár hatásvadász címmel ellátott magyar cikkből tudok informálódni.

Trieszt120506 2012.11.13. 12:41:03

@juventino92: na, most már totál szétoffoltuk a témát. De; en.wikipedia.org/wiki/Fiat
Itt még 1.334 milliárd eurós profitról ír. (2011-es adat)

Type-R 2012.11.13. 14:10:55

@Trieszt120506: A Fiat nagy trutymóban volt, de mára felálltak, annyira, hogy bekebelezték a Chryslert is. Nem olyan rossz a Fiat helyzete manapság.

hellan (törölt) 2012.11.13. 14:14:35

@Type-R: Addig nem is lesz gond, ismerve h az Exor mennyi pénzt pumpál az F1-es Ferrari csapatba, ill. vmilyen más sportág csapata is több pénzt kap majdnem, mint a Juve. Talán krikett csapat.

juventino92 2012.11.13. 14:17:13

Szerintem tényleg ne offoljuk szét ennyire a témát, lényeg a lényeg még hogy még ha bebe csúszik egy egy jobb év a Fiat akkor se áll olyan stabil lábakon mint a 80as 90es években mikor a ngy legendáink érkeztek, emelett megváltoztak a piaci körülmények az arabok villogó stílusú pénzinvesztálásával a nyugat európai futballban, emellé még hozzájön hogy Olaszország válságban van így az autóeladások is nemcsak Olaszországban de európa szerte is a béka segge alatt vannak, az hogy most még vannak az pontosan annak köszönhető hogy Chryslernél Maazdánál stb az Elkann alapítottaa Exor aa 2000es években többségi tulajdont szerzett... A lényege az egésznek hogy mára már nem engedhetünk meg akkora kiadásokat mint régebben mivel az araabok meg az oroszok ffelverték az árait a játékosoknak... Régebben a Juvéba játszani pénzügyi szempontból is egy játékosnak non plusz ultra volt mára már inkább csak amiatt mer azért még mindig mi vgyunk a Juventus... hozzátenném ha Elkann leválasztaná a vállalatból a Fiatot mármint ténylegesen a FIAT autók gyártását, azzal az Exor máris jelentős nyereségbe fffordulna, és ez a Juventust nem érintené mer a FIAT mint aautómárka és a Juventus mint márka az Exxornál kétt különálló dolog....aaz már máskérdés hogy egy Agnelli akinek a neve egybe forrt a FIAT aautóvaal sose fogja leválaasztaani ezt a márkát.....naa ennyit az offos okoskodásról:D

Gabuero 2012.11.13. 14:21:52

Citybol Balotelli lett kirekezstve Tevez visszateresevel es Dzeko formajanak koszonheton csak 4. szamu csatar es tul draga ez a citynek szoval lehet megy. Akar itt is szivesen latnam Mariot viszonylag olcson ellehetne hozni.

Szerintem telen ilyen jatekosok johetnek szoba : Walcott,Llorente,Villa,Nani,Adebayor,Cardozo

Nyaron meg talan : Willian,Suarez.

Telen jo lenne Llorente,walcott nyaron meg willian suarez es keszek is lennenk ( de szep alom ) :D

juventino92 2012.11.13. 14:23:03

@hellan: nekem volt szerencsém vmilyen úton módon megtekintené nemtudom már hol a tévébe vgy aa neten egy indiaai krikett mérkőzést ahova ugye Elkann beinvesztált, azt úgy képzeld el kb mint egy amerikai szintű baseball mérkőzés szintű fanatizmust, Nou Camp nagyságú arénába ezek után lehet érthető a beffektetés, ezek a pénzek is segítik a Juvét és ezáltaal az Exort , egyébként Elkann az egész F1et ffelakarja vásárolni a Ferrarin keresztül azt hiszem, egyébként az EXOR magaa tényleg nyereséges, de benne a FFIAT mint autómárkaa veszteéges, és az Exxor mint befektetési multicég oda invesztál több pénzt ahol több a haaszon

dferi90 2012.11.13. 15:25:23

@Trieszt120506:
Alfa lesz a választott karácsonyra!:)

hellan (törölt) 2012.11.13. 15:56:41

Mai hírek alapján legvalószínűbb érkezők: Llorente és Peluso.

Type-R 2012.11.13. 15:57:21

@hellan: egyre inkább elszomorítasz

hellan (törölt) 2012.11.13. 16:02:01

@Type-R: Ne is mond, magam sem akartam elhinni, hogy ismét felmerült Peluso neve, mikor balon tud játszani DC, Padoin, Pepe és Giak is, sőt akár Isla is és Giovinco is bal szélső volt, mielőtt kölcsönbe ment.

juventino92 2012.11.13. 16:13:00

@hellan: kár hogy Conte megjárta az Atalantát is edzőként, mer akk Padoinon se kellene idegeskednem hogy egy ilyen istenadta rakás szerencsétlenség mások kárára rontja aa levegőt, akkor már inkább hozza vissza Conte De Cegliebe a tavaalyi formát. úgyis ha visszatér sokaknak drasztikusan jobbaan og menni a játék

Gabuero 2012.11.13. 16:34:39

Rossz hir hogy az Inter is kinezte maganak willian-t es fel is vettek shakhtarral a kapcsolat meg 35 milliot is adnanak erte...

csak mi szorakozunk megin pelusokkal tokom kivan.

Apuleius 2012.11.13. 16:39:19

@hellan: A Llorente varangyot már lenyeltem, de Peluso... Armero nagyságrendekkel jobb megoldás volna.

juventino92 2012.11.13. 16:46:23

@Gabuero: Hogyha Sneider elhagyná a hullarablókat nyáron, abból a pénzből őt vennék, de ez egy hogy csak találgatás kettő meg még Williannek rákell bólintania, és ha esze van a jövőben ha sikereket akar elérni hozzánk jön
...

Gabuero 2012.11.13. 16:58:55

@juventino92: haat azert mostansag inter se gyenge, ha lenne esze joehtne hozzank csak
1. mi nem nagyon erdeklodunk aktivan iranta.
2. biztos tuti 10000000000% hogy amig marotta itt van 20 millional (max!) tobbert nem jon senki.

juventino92 2012.11.13. 17:05:32

@Gabuero: Ez nem csak Marottaa hibája, haa elolvasod a fffentebb írtaakat megérted miért...

Gabuero 2012.11.13. 17:06:33

@juventino92: Amondo vagyok hogy ha lenne se adna ki ekkora osszeget :D

juve28adam 2012.11.13. 17:29:06

Valahogy gondoltam ,hogy még mindig képben van az a senkiházi Peluso, Marotta nagy csodálója a srácnak...

Llorente 5 milliós fizuját meg nemtom hová tenni...VICC!

hellan (törölt) 2012.11.13. 18:40:13

Sok helyen tapasztalom, hogy aggodalmat fogalmaznak meg Llorente állítólagos 5Mes fizuja miatt.
Látjuk, hogy nagyobb csatárt nem fogunk igazolni és csakis ilyen Llorente/Osvaldo szintű csatárok jöhetnek szóba.

Llorente EB és VB győztes csatár, nehogy már sajnáljuk azt az 5M-et tőle, mikor ilyen Matri-félék alibiznek a pályán nálunk. Kit érdekel, ha ő lesz a klub legjobban fizetett játékosa?! Manapság az ilyet nem nézik és nekünk sem kell.

juve28adam 2012.11.13. 18:46:14

@hellan: Bocsi hellan ,de Én ezt akkor is felháborítónak tartom...Lehet hurrogni stb. ,de nem érdemelne ekkora fizut SZERINTEM! egy ilyen szintű játékos.

babo410 2012.11.13. 18:54:33

Na akkor az itt felmerült dolgokhoz csak annyit, hogy tök mindegy hogyan áll a FIAT, milyen jól megy az Exornak, mert nem attól függ, hogy mennyi pénze van a klubnak, ugyanis ha emlékszünk, akkor 2006-ban, mielőtt kizártak minket a B-be, az volt a terv, hogy a Juvét saját lábra állítsák. Ez most sincsen másképpen, vagyis nem pénzel minket az Exor se, se a FIAT. És a Juve ki tudja gazdálkodni a pénzt játékosokra idéntől. De egyenlőre nem fér bele, hogy 30 felett vegyünk bárkit is. Az inter meg ha eladja Sneijdert, abból könnyen okoskodik. Meg ők könnyen vesznek játékosokat, hiszen a Mourinho éra óta nem vettek komoly pénzekért játékosokat, tehát náluk nem ment el évente egy csomó pénz. Secco alatt fölöslegesen, de ez most mellékes. És nekünk nincsen 50 milláért eladható játékosunk. Illetve van, de őket meg nem szeretnénk eladni.
Peluso meg szerintem hatalmas kavcsa, nyáron se jött, és Marotta, vagy a vezetőség más tagja szájából nem olvastam lenyilatkozni, hogy érdeklődnénk iránta. Vagy Armero fog jönni szerintem, vagy senki a bal szélre. Nem is kell. DC, Giac meg tudják oldani a januárt. De hogy a témához is szóljak, sajnálom, hogy nem adja el a Barca Sanchezt, mert kell nekik. Szívesen láttam volna itt még csak 23 éves, és KP-sként lőtt annyi gólt minden évben, mint tavaly Marchisio.

juve28adam 2012.11.13. 19:13:46

"Peluso meg szerintem hatalmas kavcsa, nyáron se jött, és Marotta, vagy a vezetőség más tagja szájából nem olvastam lenyilatkozni, hogy érdeklődnénk iránta" Ezt rosszul gondolod.. Nyáron többször is felmerült a neve, és utolsó napon Marotta egy Hotelban volt ,ahol több üzletet is megkötött, Peluso is terítéken volt, csak valamiért (hála a jó égnek... de ami késik nem múlik sajnos) nem jött...Mondhatni itt páran kiizgultuk :) .... emlékszem még rá

juve28adam 2012.11.13. 19:14:18

@juve28adam: Természetesen ez neked szólt @babo410: :)

babo410 2012.11.13. 19:49:19

@juve28adam: Jó hírek voltak róla, meg egy állítólagos tárgyalás Pelusoról. De ebből mi volt igaz ki tudja, de nem jött! Szerintem olyan nagyon nem érdeklődhettünk iránta, mert nem hiszem, hogy bármi olyan nagy akadálya lehetett volna a leigazolásának. Ha kellett volna, már rég itt lehetne.

2012.11.14. 02:14:18

@hellan: Buffon se ért el kevesebbet Llorrenténél,csak ő ráadásul úgy,hogy nem csak a cserepadról figyelte,ahogyan a többiek játszanak,Llorrente nem az a szint,aki megérdemelne 5 milliós fizut,meg hogy ő legyen a legjobban fizetett játékosunk,kapásból ide se kellene hozni,max ingyen padra,de ebbe már kezdek belenyugodni,hogy márpedig itt fog kikötni,és ő lesz az évek óta beígért klasszis csatárunk!Hurrá!Lehet ünnepelni!

venember83 2012.11.14. 07:33:13

@hellan: Azért Vidal pl. lehet megorrol kicsit a vezetőségre emiatt, mert ugye a két játékos nem hasonlítható össze, s kétlem, hogy Llorente lenne olyan hasznos csatár szinten a Juventusban, mint a chilei, akit lassan fél Európa leszerződtetne.

ZenTech 2012.11.14. 09:05:04

@venember83: Ez az erről beszélek én is amikor azt mondom, hogy egy nagy fizuval érkező csatár könnyen megbonthatja a "csapategységet". Sokan ezt nem veszik figyelembe, csak hüledeznek, hogy miért nem lehetett 7-8 milliókat ajánlani ennek vagy annak a top csatárnak.

juventino92 2012.11.14. 10:52:45

Willian, ebből úgy veszem le mégse megy az Interbe... nem érttem pontosn miről ír-->www.calciomercato.com/rassegna-stampa/anzhi-su-sneijder-inter-willian-costa-troppo-930973

babo410 2012.11.14. 11:34:43

@juventino92: Azt nem mondja, hogy nem megy, csak annyit, ha kell vkinek, akkor le kell tegyék a 35 millát érte, mert különben nem eladó. Én szívesen látnám a Juvéban, de kétlem, hogy kifizetnénk a 35 millát érte. És nem tudom hogy kp-re kéne e ennyiért játékost venni. Max akkor lenne jó megoldás, ha csatárt is tud játszani olyan jól, mint irányító kp-t.

juventino92 2012.11.14. 11:43:40

@babo410: Szerintem nem tud csatárt játszani végülis nem ő vágott 2-t a cselszkinek, centereket megszégyenítő módon, sztem simán tudná hozni ezt aa játékot támadóként is... 35 milla meg én már többször hangoztattaaam hogy egy 20+ Vucivaal megoldható lenne... Egyébként zis van aa ccikkbe hogy az inter sokallja aa pénzt érte

babo410 2012.11.14. 22:44:27

@juventino92: Azért a kp meg a csatár poszt nem teljesen uaz, de Én is úgy érzem jó lenne csatárnak is. :D Ha az inter sokallja az árát, akkor mi télen Vuci + 20-25 millával hozzuk el! :D Jól járnának az ukránok is, mi meg pláne! Am is a Sahtar edzője is van olyan kemény, mint Conte, Vuci nem lazsálna náluk se sokat sztem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása