Del Piero még nem döntött

Alessandro Del Piero idén nyáron zárta le a közel húszéves Juventusbéli pályafutását egy rendkívül emlékezetes szezonnal, de ügynöke és bátyja szerint még nem talált magának új csapatot.

Del Piero Alessandro_csók.png"Alessandro még nem választotta ki a következő csapatát, de mindez csak döntés kérdése. Bejelentkeztek érte Serie A-s csapatok is, de ő továbbra sem szeretne másik olasz egyesületben játszani."

"Azon vagyunk, hogy megfelelő lehetőségeket biztosítsuk Alessandrónak, és ha ez megvan, akkor fog dönteni. Addig is erőnléti edzővel készül, hogy azonnal az új csapata rendelkezésére állhasson."

Del Pierót többször szóba hozták amerikai, brazil, argentin, japán, spanyol és dubaji klubokkal.

"Jelen pillanatban egy csapat sincs kedvezőbb helyzetben a többinél. Tárgyalásokat folytatunk, de a futballban bármi megtörténhet. Olyan döntést fogunk hozni, ami mindenkinek kedvez."

"Jelenleg az USA lenne a legbonyolultabb választás. Dél-Amerika vagy az Emírségek lehet a végállomás, de nem zárnám ki Európát sem."

Del Piero nem fog részt venni a Juventus Stadiumban megrendezendő első bajnoki fordulón, mert a Bianconeri nem hívta meg az eseményre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424731228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ronny34 2012.08.25. 14:34:42

"Del Piero nem,fog részt venni a Juventus Stadiumban megrendezendő első bajnoki fordulón, mert Bianconeri nem hívta meg az eseményre."

Ez most komoly?

Egyébként most is nagyon furcsa ráeszmélni, hogy nem lesz ott többé a Capitano a csapatban.

SoloLaJuve 2012.08.25. 14:44:23

számomra még mindig rejtély,hogy miért kellett elküldeni.nem tudna senki értelmes okot mondani,hogy miért nem maradhatott,mert nincs.oké,hogy 38 éves lesz,de bőven elfért volna a keretben de még a kispadon is,főleg hogy 3 fronton megy majd a csata.nálam még mindig többet ér,mint mondjuk matri.
örülnék,ha nem valami komolytalan játszadozó arab szarba menne,egy kisebb vagy közepes európai csapatban bőven kezdő lehetne.
az meg hogy nem hívták meg elég undorító,bár ki tudja,lehet csak az újságírók tudják így.
örülnék ha úgy kezdődne a meccs,hogy Del Pierot mutatja a kamera és az egész stadion őt ünnepelné.ez lenne a minimum a majdnem 20év után.

Cannavaro 2012.08.25. 14:47:18

gyere vissza capitano :(!!!!!!!!!!!

juve28adam 2012.08.25. 15:25:34

De ez mekkora paraszt mód ,hogy meg se hívtuk a nyitómeccsre... Szánalmas mondhatom....Amit a legendáinkkal művelünk, az hihetetlen.

Tony. 2012.08.25. 15:29:15

Ettől a vezetéstől mi mást is várhattunk volna... Egy baszott búcsúmeccset sem kapott...

Amugy vissza is hozhatnák és eladhatnák,mint sztárcsatárt... A jelenlegi helyzetben ugyanis úgy fest a helyzet,hogy a szezon vége óta -2 csatár a mérleg,így még erősítést is jelentene...

supicool 2012.08.25. 16:16:09

Undorító, mocskos, tirpák vezetőség ez, aki ezt meg megkérdőjelezi az meg 1 ostoba idióta.
Érthetetlen, hogy bánhatnak így egy legendával.
Én még mindig visszavárom, ugyanis a jelenlegi 4 csatárunkból 3-nál még mindig jobb...
Szegényt viszont nem hiszem, hogy elhalmozzák ajánlatokkal, mert ha így lenne, akkor már réges rég valamelyik csapat tagja lenne, nem hiszem, hogy kockáztatna.

Drughi Di Bianconeri 2012.08.25. 16:31:10

Én azért bízom benne,hogy visszahozzuk,mint az Arsenal Henry-t...lehet ,hogy fizikailag nem bírna többet félóránál,de abban a 30 percben még mindig varázsolna !..főleg egy BL-ben,ahol Vucinicet kivéve az összes támadónk teljesen fogalmatlan,és azt sem tudja mi az,hogy BL-ben játszani...

Diego2889 2012.08.25. 16:56:40

Del Piero nem,fog részt venni a Juventus Stadiumban megrendezendő első bajnoki fordulón, mert a Bianconeri nem hívta meg az eseményre.

őszintén kb mire számítottunk??!! már tavaly se akartak vele hosszabbítani.. Trezeguet se volt már megbecsülve..ezt soha nem fogom elfelejteni a bunkó vezetőségnek.. Agnelli is 1 köcsög balfasz, kb Alexnek köszönhet mindent a Juventus.. örök hálával tartoznak a kapitánynak.. szurkolók millióinak okoz csalódást ezekkel a patkány döntéseivel.. hosszabbítani kellett volna 1 évet még h a Bl-ben játszhasson.. Az 1 év letelte után pedig 1 vezetői pozíciót tölthetett volna be.. Az egész vezetőség leszophat bő nyállal ..

DIZZYREED 2012.08.25. 17:12:58

remélem trez mellé megy a riverbe :)

TeOmo (törölt) 2012.08.25. 17:27:41

Jaj, hát félreállították, magyarul útban volt, zavaró volt a tekintélye, népszerűsége, azt meg azért nem lehet lenyeletni a szurkolókkal, hogy vizes tízest csináljanak belőle, a fontosabb posztok ki vannak osztva, ő már nem fért oda a díszpáholyba, kár, ez lenne a minimum.

The Old Lady 2012.08.25. 17:56:08

Legyen már elég a jajveszékelésből! Egy harmincnyolc éves játékossal szabadjon már szerződést nem hosszabbítani! Mindig csak az a téma, hogy mit köszönhet a Juventus Del Pierónak, de az soha, hogy mit köszönhet Del Piero a Juventusnak. Bőven ki van egyenlítve a számla. A Capitano egy legenda, igen, ki se osztották a mezét, megkapta a tiszteletet, és ha nem akarná máshol folytatni a karrierjét, biztos, hogy egy íróasztalt is kapna, ahogy Nedved is kapott. Ha a 33 éves Raúl (nem kisebb legenda) szerződését lehetett meg nem hosszabbítani Madridban, akkor szabadjon már megtenni ugyanezt az öt évvel idősebb Alexszel is! Akárhogy is fáj, ő ma már egy ballaszt. Nem mérhető a teljesítménye sem Matrihoz, sem Giovincohoz, sem Vucinichez, de még Q-hoz sem, és akkor a most érkező támadónkról még nem is beszéltem. Mondom ezt úgy, hogy Del Piero-feliratos 10-es mezem van még a "B" osztályból. Lejárt az öreg ideje, ennyi. Ilyen az élet. Azt kéne eldönteni az itt hörgőknek, hogy Juventus szurkolók-e, akik szerették Del Pierót, vagy Del Piero-hívek, akik mellesleg csípik a Juvét! Del Piero volt a Juventusért, és nem fordítva, ezt jegyezzétek meg! Több méltóságot! Forza Juve!

TeOmo (törölt) 2012.08.25. 18:02:57

@The Old Lady: Több méltóságot a hörgőknek? Szerintem ezt a krákogásnak sem nevezhető véleményt megtarthattad volna magadnak. :)

Cannavaro 2012.08.25. 18:44:12

@The Old Lady: "Akárhogy is fáj, ő ma már egy ballaszt" hát, hagy ne mondjak erre semmit...... mert kitörölnék!! nehezen állom meg, de nem fogok személyeskedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juventino92 2012.08.25. 19:26:05

Minden tiszteletem Del Pieroé egy élő hatalmas legenda, DE!! biztos vagyok benne hogy ez vmi újságírói eszme futtatás hogy nem hívták meg mért kéne vkit meghívni ha akar jön ha nem nem biztos vagyok benne hogy bármikor szívesen látják őt...Az Arsenalnál se hívják meg minden meccsre Henryt, akkor jön amikor akar ahogy Raul is akkor megy Real mecset nézni amikor akar...Az meg tény hogy jobb mint az összes csatárunk Mirkot leszámítva, de ezt azér még nem kéne lekövetkeztetni az előszezonból azért várjuk már ki legalább az első 8-10 meccset hogy tényleg élesben is ekkora fos e Matri...

juventino92 2012.08.25. 19:33:25

A tiszteletről meg csak annyit hogy annak rendeznek búcsú gála meccset aki szögre akasztja a stoplist, azért a Kupa döntőn szép búcsúja volt ígyis Alexnek, Trezt is megtapsolták, Nedved visszavonult kapott is egy zsíros állást a vezetőségnél:) Gary Neville is azért kapott búcsú gála meccset mert szögre akasztotta a stoplist...Henry se kapott gála meccset az Arsenaltól ahogy Raul se a Realtól mer még nem vonult vissza...Az már egy más kérdés hogy nem volt szép húzás Agnellitől a szezon kezdetén bejelenteni Del Piero utolsó idényét a Juvénál de ez abból is adódott hogy ezzel akarta elhesegetne a konferencián a figyelmet arról hogy a klubnak pénzügyi nehézségei vannak, ezenkívül ha eltekíntünk attól hogy mekkora tírpákság volt ez tőle Del Piero felé egy hatalmas marketing fogás is volt mer így mindig telt házas hazai meccseink voltak mivel ez Del Piero utolsó éve és kiváncsiak voltak a szurkolók, az megint más téma hogy Agnelli még fiatal és nem elég tapasztalt ahhoz hogy egy ügyet méltósággal elintézzen, hiszen mostis csak szájkaratézik ahelyett hogy cselekedne:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása