Mai pletykák

A Sky Sport szerint a Juve kész ajánlatot tenni a Sampdoria 22 éves játékosáért, Andrea Poliért. Mint arról korábban már volt szó, Poli lehet a kulcs Jovetić megszerzéséhez.

juventus logo nagy.jpg

A hírforrás szerint Poli megvásárlása után a játékjoga fele azonnal felajánlásra kerülne a Fiorentinának a montenegrói elcsábításának reményében. Reméljük, hogy tényleg csak erről van szó és nem Poli lesz a megváltó a Juventusnál! Annál is inkább fájó lenne, ha Poli a torinóiaknál maradna, mivel a Bianconeri 5 milliót eurót és a holland tehetség, Ouasim Bouy játékjogának felét adná az olasz középpályásért.

A minap ütötte fel a faját az a pletyka, miszerint Emmanuel Eboué leigolását komolyan fontolgatja két olasz klub, a Juventus és a Fiorentina is. Az elefántcsontparti jobbszélső be akarja fejezni törökországi karrierjét, ezért került a képbe a két olasz csapat. A képet némileg árnyalja, hogy az ex-Arsenal játékos szerelmet vallott a PSG-nek és mint tudjuk, ha az arabok franciák akarnak valakit, akkor pénzzel szép szóval meg is szerzik az illetőt.

Egyre több hang szól arról is, hogy Quagliarella elhagyhatja Torinót, noha áprilisban 2015-ig hosszabbította meg szerződését. Most a orosz Zenit vetett szemet az olasz csatárra és úgy tudni, 12 millió euró összeget ajánlanának érte, amit Beppe Marottéák hozzá is csapnának a potenciálisan érkező csatárok (egyelőre még mindig Jovetić és Van Persie) árához. Quagliarella mindössze négy gólt szerzett nagyon súlyos térdsérüléséből való felépülése óta. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr84672350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apuleius 2012.07.23. 11:07:50

Ez a Poli mizéria remélem csak valami rossz tréfa. Nem hiszem, hogy lenne értelme elkótyavetyélni egy újabb tehetségünk fele játékjogát egy ilyen manőverért.

Quagliarelle felőlem mehet isten hírével. Sőt, remélem megy is.

juve28adam 2012.07.23. 11:10:23

Remélem ez a Poli ügy valami újságírói kitaláció, mert ha nem, akkor menten falnak megyek.
Q mehet is ennyiért.

Cannavaro 2012.07.23. 11:15:35

én inkább matri-t adnám el de azt se bánom ha mind 2 megy! csak hozzuk má el RvP-t, meg még valakit!! pl:jovetic! de mindenképp kell 2 csatár! ha marad valamelyik, ha nem! RvP,jove,destro!!!! ennyi maradt!! ebból lehet válogatni! suarez nem hiszem hogy jönne! dzeko-t nem tartom olyan jónak hogy megoldja a csatár problémáinkat! cavani,falcao elérhetetlen(szerintem!!!!!!)

supicool 2012.07.23. 12:21:26

Poli a legalja. Kevesebb, szerényebb képességű játékos van a világon, mint Ő, "tudása" már-már Aquilani-éval vetekszik, alibizésbe pedig túl is szárnyalja.
Az én szemembe Bouy fele többer ér, mint az a szerencsétlenség, pedig szerencsétlen miattunk hagyta ott az Ajax utánpótlását.
Pontosan az ilyen húzások miatt nem tartom értelmét ilyen Gabbiadini félékért milliókat adni, ahelyett, hogy a rájuk szánt összeget hozzácsapnánk a sztárcsatárra szánt pénzhez...
Ha Marotta ezt meghúzza akkor megint az egész világ látni fogja, hogy egy senki, egy olasz kiscsapat úgy szórakozhat vele, rángathatja, verheti át, ahogy akarja.

Eboué szerződtetése, valószínűleg Cáceres sérülése miatt jött szóba, tavaly azt is mondtam, hogy kiegészítő embernek jó, mert talán 3-4 milláért vette meg a Galatasaray, de Ő jobbhátvéd/jobbszélső, nekünk pedig arra a posztra van 2 emberünk, inkább olyan kellene, aki középhátvédet tud játszani sérülések esetén.

Quagliarella távozását meg nem, hogy elviselném, de örülnék is neki. Semmi szükség rá itt, pláne, ha ez a 12 millió igaz (ennyiből hozható Destro, ha tényleg nem tudott megegyezni a Roma-val).

izo 2012.07.23. 12:24:31

Nagyon jó lenne pénzt kapni Q-ért!Jó hogy leszálltak Matri-ról, ő kiegészítő embernek első osztályú!
Jovetic megszerzésének érdekében Bouy 50%-nak elvesztése elenyészőnek tűnik!
A montenegrói megszerzésével lezárul számunkra a mercato, legalább is ami az érkezőket illeti, és elégedettek is lehetünk vele!

sskk 2012.07.23. 12:33:28

Eleinte nem rajongtam az RVP ötletért, de a felmerülő lehetőségek közül továbbra is a legjobbnak tartom - minden más, még életben lévő alternatívát megalkuvásnak érzek - így Joveticet is, az meg külön egy vicc, hogy megvennénk Polit aztán vagy kérik, vagy nem. Ne tessék szerencsejátékozni, van pénzünk RVP-re, pláne, a ha Q megy (agyő), akkor tessék szépen kicsengetni, ráígérni még egy kicsit, ha muszáj és igazoljunk végre nem ingyen is egy sztárt. Nem azért, mert ez lett a mániám és nem is akarom, hogy a Juve olyan legyen, mint a Real Mourinho előtt, vagy a Chelsea pár éve, most a PSG, isten ments, de azért az is egy vicc, hogy képtelenek vagyunk megszerezni sztárokat. Most már bajnokok vagyunk, erős a csapat, erre szükség van. Emlékezzünk vissza, 2006-ig a Juve igazolt sztárokat, nem dögivel, de nem is volt ekkora izzadás, ha meg akartunk szerezni valakit. Őszintén nagyon becsülöm, hogy egy rakás fiatal tehetséget és kevésbé ismert (sztárokhoz mérten kevésbé ismert) kurvajó játékost igazolunk, akikből aztán bombaerős csapatot rakunk össze, de ha itt BL-győzelemről álmodozik a csapat (amúgy szerintem már a négy közé jutni is nagy szó lenne, ennyi nemzetközi kihagyás után), szóval akkor ne tessék már maguk alá vizelni megilletődöttségükben, hanem vegyük már meg RVP-t vagy valaki hasonló kalibert és hasonlóan gólerős fickót és kész. Pardon, ezeket muszáj volt hagynom kifakadni kis lelkem mélyéről :)

MrJuventus 2012.07.23. 13:08:00

Se Quagliarellát, se Matrit nem engedném el. Nagyon szeretem őket. Persze eredményességben nem éppen klasszis csatárhoz méltón termelik a gólokat, de én mégis inkább velük vágnék neki a hármas sorozatnak, mint pl Robin Van Persievel, Joveticcsel vagy Suarezzel. Az viszont való igaz, hogy befejező csatárra van szükségünk, TIM kupán is pont Fabio Quagliarella vagy öt gólt lőhetett volna az internek egyedül. Pont olyan kell nekünk, akiről mindig befelé pattan a labda.
Bárki jön nem lesz baj, csak alázattal és teljes szívvel küzdjön. FORZA JUVE!

Shyr Kahn 2012.07.23. 13:14:25

Nem befejező csatárra van szükségünk, hanem olyan csatárra, aki nemcsak sok helyzetet alakít ki/sok helyzetbe kerül, hanem jó arányban használja ki ezeket és szerez belőlük gólt. Legyen az befejező, vagy nem befejező... de inkább nem befejező :)

Shankin 2012.07.23. 13:26:08

@MrJuventus: Én meg nagyon remélem, hogy nem a Quagliarellával és Matrival vágunk neki a BL-nek.

Jozef26 2012.07.23. 13:59:24

Sokkal jobb lenne, ha először a nem kívánt játékosoktól válnánk meg (pl. Krasic, Melo, Pazienza), ahelyett, hogy a csatárainkat adjuk el... csak, hát a fent említett játékosok a kutyának nem kellenek... vagy nem annyiért, amennyit Marotta kérne értük.

Felőlem elmehet Matri vagy Q, de ha nem jön helyettük senki, hatalmasat fogunk szívni. Az meg szerintem nem üzlet, hogy majd augusztusban minden mindegy alapon megvesszük Jovetic-et 30 millióért csak mert mindenképpen kell egy csatár. Normális esetben először venni szoktak és utána eladni...

babo0410 2012.07.23. 14:14:15

@Jozef26: Krasicnak nincs még kérője, de ő elég válogatós. Melot a Galata leigazolná, velük egyezkedünk, de az Atletico Madrid is vinné. Pazienzat meg lehet a Torino fogja megvenni. De Olaszországból több ajánlata is van. Poli nem egy nagy játékos, de nem azért akarjuk elhozni, mert hátha kell majd a Fiornak. A Fiornak kell Poli. Meg akarják szerezni. Nyilván bizonytalanra nem vennénk meg. Amúgy azt nem értem, hoghy Marotta megint miért egy sz.rházi senki? Jó lenne leállni ezzel, mert már undorító, hogy Marotta külföldről úgyse senkit, Top csatárt úgyse, és különben is egy senki bohóc. Miért is? Unalmas már!

Jozef26 2012.07.23. 15:29:03

@babo0410:

Szerintem nagyjából mindenki egyetért velem, ha azt mondom, hogy Marotta már két éve hiteget minket, hogy vesz egy TOP csatárt és TOP játékosok érkezéséről regél, de eddig gyakorlatilag senkit nem sikerült megszereznie a felső elitből.

Ha nincs pénz, akkor ne ígérgessen. Nyilvánvaló, hogy apróért nem lehet sztárcsatárt venni.

babo0410 2012.07.23. 15:41:10

@Jozef26: Conte nyilatkozta, hogy tavaly két út volt. egy klasszis 45 milláért, vagy egy csapat. Idén meg jöhet még egy klasszis. És idén nem csak Marotta igérte. De szerintem akarnak klasszist. De amúgy most Agnelli állt ki és mondta azt, hogy Van Persieről szó se lehet, mert horror bért akar. A The Sun értesülése szerint ez a bér, amit tőlünk kért, az 13 milla lett volna évente. Ha ez igaz, ajkkor rengeteg. És nyilván nem úgy akarnak sztárt, hogy a klub miatta menjen csődbe. Jó példa a Milan. Abban viszont egyet értek, hogy azt mondta, hogy klasszis jön. Nem jól fogalmazott. Inkább azt kellett volna mondania, hogy szeretne klasszist, meglátjuk, hogy telik-e. Abban egyetértek, hogy ennyire biztosra tavaly nem kellett volna beígérni. Idén meg még jöhet klasszis. csak az a gáz, hogy ma már a sztárnak nevezett játékosok (hála az araboknak) olyan fizetéseket követelnek, amik vállalhatatlanok. Én is bízom a klasszisban, de ha nem egy Zs terv, hanem Jovetic jön a klasszis helyett, azt meg fogom érteni. De akkor ha nem klasszis jön, akkor egy olyan jöjjön, aki nagy valószínűséggel nálunk az lehet. És ne Pazzini.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása