25 millió euró Jovetićért

Az olasz bajnok Juventus szeretné Torinóba csábítani a Fiorentina montenegrói támadóját, és a cél érdekében hajlandóak 25 millió euróra emelni ajánlatukat.

Stevan Jovetic 2.jpgA firenzei alakulat 30 millió eurós árcédulát akasztott Stevan Jovetić nyakába, amit még a Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta is őrült összegnek titulált. Korábban Matri és Pazienza játékjoga mellett egy 13 millió eurós ajánlat érkezett a toszkán városba, ám a Fiorentina nem kért a játékoscseréből. Most azonban úgy tűnik, a Bianconeri kész emelni korábbi ajánlatán, hogy a fiatal csatárral erősítsék meg a Zebrák támadóosztagát a következő szezonra.

A fiatal tehetség játékjogáért a Milan csapata is érdeklődik, de pénzügyi problémák miatt valószínűleg nem tudnak beszállni a licitbe.

Ha az üzlet létrejön, Jovetić csatlakozhat válogatottbeli éktársához, Vučinićhez és 4 millió euró körül kereshet fekete-fehér színekben.

A Fiorentina csapatában 85 meccsen pályára lépő csatár 22 gólt szerzett és 18 gólpasszt osztott ki az elmúlt négy idény alatt.

írta: keshudioo

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr414668391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juve28adam 2012.07.20. 16:48:44

Örülnék neki, hisz fiatal és remek játékos, klasszissá válhatna nálunk, de továbbra is azt mondom, hogy nekünk ( klasszis?? ) befejező csatár kell.

juve28adam 2012.07.20. 16:52:31

Örülnék neki, hisz fiatal és remek játékos, klasszissá válhatna nálunk, de továbbra is azt mondom,hogy nekünk (klasszis?? ) befejező csatát kell.

m.martin91 2012.07.20. 16:52:42

Úgy gondolom, hogy a 25 milliós összeg már egy komoly ajánlat lenne, ennyiért érdemes lenne elengedni a Fiorentinának, mert a játékos többet nem ér.

Mivel Van Persie leigazolására annyi az esélyünk, hogy semennyi, így valószínűnek tűnik, hogy ugyanaz történik mint tavaly, és sokadik opcióként Jovetic érkezik. Nem is lenne ezzel különösebb probléma (azon kívül, hogy Marotta megint bebizonyítja, hogy egy senki), csak az a baj, hogy Jovetic elsősorban nem középcsatár, s ezt már az olaszok is komolyan kielemezték. Alapvetően nem rá lenne szükségünk, de nincs más.
Mondjuk az évi 4 millió euró azért kicsit soknak tűnik.

juve28adam 2012.07.20. 16:53:27

xD sorry, az előbb nem jelenítette meg... erre most még helytelenül is írtam xD

ronny34 2012.07.20. 17:15:13

Bírom a srácot, de ide tényleg egy klasszikus befejező kellene. Ha ez tényleg így alakul, akkor azt tudom elképzelni leginkább, hogy Vucinic megy középre befejezőnek és Jovetic az ő helyére. Ami valóban kényszermegoldásnak tűnik. És letudhatjuk az átigazolási szezont úgy, hogy csak a Serie A-ból tudunk igazolni. Ami azért szomorú. A Juventus gyakorlatilag egy Serie A-válogatott lesz. Alapvetően nem szimpatizálok RVP-vel, de most már jó lenne megmutatni, hogy el tudunk hozni más nívós bajnokságból is nívós játékost.

Drughi Di Bianconeri 2012.07.20. 17:20:12

@ronny34:
amíg Marottának hívják az átigazolásokért felelős "szakemberünket",számomra úgy tűnik,hogy felesleges vágyakozni,ábrándozni klasszisokban.
Nem igazolt rosszul,és nem voltak nagy baklövései (leszámítva Mottát,és Martinezt,akiért bezzeg nem sajnált 14 M-t...),de azért közel sem nevezhető klasszis teljesítménynek,hogy elhozott 2 ugyan jó játékost egy olyan udineseből,akik minden évben eladják a legjobbjaikat,elhozott egy veterán,ám klasszis védőt,ingyen..meg visszahozta,alapos ráfizetéssel a 25 évesen még mindig "fiatal tehetség" státuszban lévő Giovincot.
Nem rossz igazolások,de ahogy mondtad: Marrotta képtelen Serie An kívülről igazolni.
Nyilván benne van,hogy alaposan csökkent serie A nívója,illetve nem is olyan vonzó egy klasszis külföldi játékos számára,de abban biztos vagyok,hogyha nem Marotta lenne a "szakértőnk" akkor jöhetnének klasszisok.Marotta egy középszerű átigazolási guru,középszerű igazolásokkal.Csak mi a veretlenül 30.Bajnoki címünket ülő Juventus vagyunk.Nem genova 2. csapata...

2012.07.20. 17:32:17

30 millió őrült,de 25 az nem...sok múlik azon az 5 millión egyébként,nem értem mit kell 5 milkákon vergődni a félszeműnek...szerintem nagyon jól járnánk Joveticcel!

ronny34 2012.07.20. 17:34:56

@Drughi Di Bianconeri: Igen, azt nehéz megítélni, hogy valójában mennyi mozgástere van (mennyi pénz áll rendelkezésre, mennyire vonzó a bajnokság), de néha beférhetne már egy komoly igazolás. Talán Vidal leigazolása volt egyedül az, ami említésre méltó és nem a Serie A-n belül történt. Ő se klasszisként érkezett, de nívós bajnokságból nívós játékosként.

Az látszik, hogy a Serie A-n belül "lubickol" Marotta, jól ismeri a viszonyokat és jól manőverezik, de amint "nyílt vízre" lép, már elfogy a levegő a vitorlájából. Ami első évben nem is volt baj, úgy voltam vele, hogy az olasz bajnokságon belül jó szakember érkezett, akkor szintet lépett, és fejlődni fog ő is. Na már most ez nem következik be egyelőre. Ahhoz ilyen lépések kellenének, minthogy most elhozná RVP-t, és elkezdené növelni a respektjét külföldön is. Ehelyett továbbra is begyűjtjük a többi olasz csapat húzóneveit.

Victor90 2012.07.20. 18:06:02

Mihelyst RVP-ről hivatalosan is lemondhatunk,Jovetic azonnal jönni fog!Ugyanaz lesz mint tavaly:Agüero-Rossi-VUCINIC!!!
Az első ajánlat egy kis helyzetfelmérő volt,ezt a Fior elutasította(jogosan),most a második ajánlat már jelentős,csak hogy,vonzó legyen a firenzei klub számára.....
Így a megegyezés napokon belül megtörténhet!Jovetic-en nem fog múlni az üzlet,az biztos igaz.
Szerintem az évi 4 millio euro-s fizetés a montenegróinak kicsit sok,de ez van(3-3,5M lenne a korrekt)!A képességeit elismerem,de nekem is az a bajom,mint a többségnek:nem befejező csatár Stevan!

maco79 2012.07.20. 18:39:17

Engem nem zavar ha nem jön klaszis. Végetem jöhet bárki csak legyen fiatal és rugjon sok golt. Ha most elhozná RVP allitolag ö klaszis akkor a többség örülne.De ha nem válna be akkor a szezon végén mindenki a Kobrát szidna.De ha beválna egy fiatal akkor magint ö a király.

Diego2889 2012.07.20. 18:41:39

én szerintem ez 1 rossz üzlet lenne.. 1. nem ér ennyit.. 2. nekünk befejező csatár kell.. és leginkább 1 klasszis.. Sajnálom h nem tudunk 1 klasszist se a csapathoz csábítani..

Tomi82 2012.07.20. 18:43:25

Van Persi is simán megérne 30 milkát ha jovetic is ennyit kóstál.

Ibra Silva a milántól szerintem bagóért ment el...nagyon el vannak szaladva az árak...ezt a fifának kellene szabályoznia valahogy mert ez nonszensz hogy 70-100 mill eurókról beszélünk egy játékosnál...

De befejező csatár nem lesz úgy néz ki.

Más: ha Cavani is elhagyja a Serie A-t akkor a színvonal még lejebb fog süllyedni.

Minden Ász elment néhány év alatt....Pastore,Ibra ,Silva,Lavezzi,(Cavani ha megy)...és biztos hogy még néhányat kihagytam..

Kezdem félteni a bajnokságot

Forza

Rivendell 2012.07.20. 19:52:52

kajak nem érdekel sem Cavani sem RVP..nekem tökéletesen +felel Jovetic is

nem vágom miért jöttök azzal,hogy nem képes sztárt hozni....nektek adnának 30-35 millát csatárra ti sem tudnátok a nagyobb nevek közül igazolni

nem látunk bele az átigazolási keretbe és így teljesen felesleges álmodozni és másokat kritizálni

Moggi sem azért volt ász,mert olcsón hozta a tehetségeket,vagy nagyobb neveket...neki mindig tele volt a zsebe és akkoriban még volt 1 jó Milan-Inter-Lazio-Roma...sőt Fior sem volt ilyen gáz és az Olaszok úgy indultak neki a BL-nek,hogy bármikor +nyerhetik,mint ahogyan tették is

ezzel a kerettel si lazán BL 8 lehet..ha jön Armero+Jovetic a 4 sem elérhetetlen erre példa az Inter és Cselszkíj,mert a Cselszkíjnek sem volt valami hű de ász kerete...

lesz itt még tűzijáték aug végén Joveticen kívül is....nem kell aggódni

Magyar Közöny 2012.07.20. 20:02:41

Jovetic leigazolasa úgy lenne az igazi, ha a holland is jönne, egyedül a montenegrói biztos,hogy kevés. Amennyire bíztam Rvp erkezeseben, annyira kezd tavolodni a tortenet... Ertem, hogy jovőre lejar a szerződese, nem akarnak irrealisan magas osszeget fizetni, de azert a felajanlott osszeg tenyleg keves az angol bajnoksag sztarjaert. A 2 jatekos szerintem elhozhato 40-45 misiert, na akkor jarna az igazan nagy respekt.
ha belegondolok, hogy nem lenne ez a City, Chelsea, Psg orosz/arab felvasarlas, mennyivel emberibb arak lennenek.
Egyebkent tenyleg kicsit lehet aggódni a Serie A-ert, mert egyreszt pocsek allapotban vannak a stadionok, ezzel egyenes aranyossagban keves a nező, tovabba rivalisaink jelentősen legyengulnek a nyaron. Ennek persze lehet orulni, csak kb ugyanaz lesz a szitu, mint a bundesligaban, ahol nyer a Bayern altalaban, neha lecsúszik az első helyről, a bajnoksagot unalmassa teve,ráadásul Blben is nagyjaból egyedul allnak normalisan helyt a nemet csapatok kozul. Kb 10 evvel ezelotti Schumacher dominancia jut eszembe sarkalatos peldakent.

Juve91 2012.07.20. 20:23:01

Arra még nem gondolt egyikötök sem hogy Marrotta nem tehet semmiröl?
mert ha meglenne a pénz Van Persie re és mondanák neki hogy igazold le, és mégsem tenné akkor már nem küldték volna el 2 év alatt?
ha odaadják neki a pénzt ő leigazolná, de mivel szerintem nem akarunk egy 28 éves játékosba 30 millió körüli összeget fektetni igy érthető.
Nem Marrotta tehet arrol szerintem hogy nincs pénz valakire, mert ha ő tehetne arrol hogy nem tudunk sztárt igazolni már elküldték volna.
ez az én meglátásom

2012.07.20. 22:57:16

Hát akkor ki a tökömre akarunk 30 milliót fizetni?!Cavani-ért 50 sok,Jovetic-ért 30 sok,Van Persie-ért a 30 sok...akkor mit akarunk?!Igazán jó játékost nem fogunk tudni leigazolni 10 millióért...ha klasszis kell,annak ára van 28 évesen is!Van Persie simán megér 30 milliót,de szerintem Jovetic is...fiatal,gólerós,mozgékony,gyors...lehet,hogy nem tipikus befejező,de mint mondtam már,a statikus centereknek már leáldozott a fociban...azt meg nem hiszem el,hogy senkire nincsen pénz,mert ez hülyeség,egyszerűen csak Marotta azt hiszi,hogy mindenki olcsójános csak azért,mert az Udinese kiárusítást tart...nem értem miért kábítja a népet állandóan,hogy klasszis fog jönni,ha nincs rá pénz,szal akkor valami csak van ott a tárcában.Ha meg nem akar 20 milliónál többet költeni egy játékosra,akkor ne kábítson mindenkit,hogy klasszis így meg úgy!

2012.07.20. 23:00:55

Van Persie-ért 15 millió az vicc...azt én is kiröhögtem volna az Arsenal helyében...nem baj,ha mi nem adunk,akkor a City úgyis kicsengeti majd a 30 milkát érte,Jovetic-et se fogják kasu játékosokért meg némi apróért odaadni,amit meg is értek,ha nekik pénz kell,akkor ez van,adni kell nekik pénzt...

hellan (törölt) 2012.07.20. 23:02:59

Di Marzio szerint mivel RvP és Jovetic megszerzése is nehéznek tűnik, ezért Dzeko felé fordultunk, ha megszerezzük megnyitjuk a Citynek az utat RvP-hez.

Gabuero 2012.07.20. 23:03:54

@fire06: En azon lepodtem meg hogy City is 15M ot ajanlott, es a united is! lehet osszebeszelt a 3 klub :DD

Gabuero 2012.07.20. 23:11:25

@hellan: Ez eleg kacsa szagu Dzeko tegnap nyilatkozta hogy sem a Milan sem senki nem erdekli csak a Man City-re koncentral. ( De azert nem is olyan reg nyilatkozta hogy milan drukker :D )

juve28adam 2012.07.20. 23:15:05

@hellan: :(( Mindenkit nehéz megszerezni. Lassan már kedvem se lesz olvasni kivel boronálnak össze minket az adott napon...
Adjuk már el Melo-t meg Zieglert és a befolyó összeget dobjuk rá valakire.(vagy ez a 2 játékos sem kell senkinek? xD)

hellan (törölt) 2012.07.20. 23:22:07

@juve28adam: Mutatok jobbat: www.bbc.co.uk/sport/0/mobile/football/18935349 xD

BBC szerint RvP-t és Suarezt egyszerre akarjuk leigazolni, nem tudom mit szívtak vagy mi bajuk van, de áhhh...:D

Gabuero 2012.07.20. 23:25:23

@juve28adam: Dehogy nehez, Varjal ezt megprobalom megertetni egy parbeszedben. JA, de nehez

Wenger : RvP 25M ert elado!
Marotta : hmm akkor teszek ert egy 8M-os ajanlatot.
Wenger : xD, vilagosan megmondtam hogy 25 alatt nem elado
Marotta : akkor teszek erte egy 15M -osat
Wenger : nem!
Marotta : ahh nehez megszerezni RvP-t

Addig oke hogy hatha kicsit olcsobbert, de egy PL golkiralyt nehogy mar 8M ajanljon erte utana meg 15-ot hat wenger sem hulye, sot ilyne ajanlatokat enis kirohognek.

Gabuero 2012.07.20. 23:26:43

@hellan: Cavani arabol ki is jon a 2! :D

keshudioo 2012.07.20. 23:40:40

@hellan: Én magam emelnék agyagszobrot Marottának a két kezemmel, de az már biztosan az apokalipszis jele lenne :'D

Gabuero 2012.07.20. 23:41:05

@hellan: Hulyevagy!:D ha ezt meghuzza MArotta akkora lef*som a bokam!

Beszelt olyanrol hogy tudjuk mit teszunk lehet ez lesz a meglepi xD
Aldasom ra hogy ezt meghuzza :D

hellan (törölt) 2012.07.20. 23:44:28

The Times elég neves lap és nem szokott lesüllyedni egy szintre, mint a Tuttosport, de ezt én elég erősnek érzem. :D
Csak zavar h a BBc és a Times is lehozta. :)

Gabuero 2012.07.20. 23:46:24

@hellan: miert zavar ? lehet marotta azt gondolja. Jolvan mostmar b*sszatok meg eleg legyen elhozom a 2 nagyot azt mindenki nezhet majd! :D

es ezt egyszerre hoztak le ? mert akkor lehet van valosag alapja

hellan (törölt) 2012.07.20. 23:49:19

BBC cikkre Twitteren találtam rá, még a Times-os cikkre egy külföldi Juve fórumon 10-20 perce linkelték.

Gabuero 2012.07.20. 23:51:44

@hellan: hat ez igy ejfelre eleg eros :)

hellan (törölt) 2012.07.20. 23:52:48

Nem az az erős, hanem majd ha Pazzinit szerezzük meg. xD

Gabuero 2012.07.20. 23:58:49

@hellan: ilyeneket viccbol se irj xD

keshudioo 2012.07.21. 00:11:45

@hellan: Hát pedig én is azt érzem, hogy lesz még itt meglepetés, de nem biztos, hogy a pozitív fajtából. Ne legyen igazam.

Type-R 2012.07.21. 00:15:40

@keshudioo: Azért ugye azt tudod, hogy posztot írunk az agyagszobrodról! :)

Gabuero 2012.07.21. 00:47:36

Arra lennek kivancsi hogy mennyit ajanlana az RvP-Suarez kettosert :D

Type-R 2012.07.21. 00:52:24

@Gabuero: gondolom egy 20 millió eurót szó nélkül adnánk kettejükért :)

keshudioo 2012.07.21. 01:01:32

@Type-R: "Azért ugye azt tudod, hogy posztot írunk az agyagszobrodról"

Titkon reméltem is :)

"gondolom egy 20 millió eurót szó nélkül adnánk kettejükért"

:D Én a 8 millió + Matri, Pazienza, Krasic, Melo, Ziegler kombinációra szavazok.

Gabuero 2012.07.21. 01:04:56

@Type-R: Ahh az nagyon keves!

Viszont egy 15M+Ziegler+Iaquinta ajanlatnak mar nem tudnanak ellenalni!

Gabuero 2012.07.21. 01:06:51

@Gabuero: Persze Zielger es Iaquinta-nak csak a fele jogat! es ev vegen opciossal megvehetik :DDDD xD

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása