Napi pletykaáradat

A legújabb fejlemények szerint a Juventus még messzebb kerülhet Robin Van Persie megszerzésétől.

Az Arsenal holland játékosának már csak egy év van hátra a kontraktusából, így ő lett az átigazolási piac egyik legkeresettebb neve, és nagy valószínűséggel a Juve fő célpontja a támadósorba.

Pablo Armero_meccs.jpgDe nemcsak az Öreg Hölgy érdeklődik a 28 éves játékos iránt, hanem a torinóiak egyik legfőbb riválisa, a Milan is bejelentkezett érte a frissen Párizsba távozó Ibrahimović pótlására.

A Juve könnyen eleshet a holland alternatívájától, Giampaolo Pazzinitől is, mivel a Werder Bremen nagyon élénken érdeklődik iránta.

A bal hátvéd pozícióba kiszemelt spanyol Adriano ügynöke szerint kevés az esély arra, hogy pártfogoltja Olaszországban kezdi meg a következő szezont, mivel az bériai szívesen maradna a Barcelona kötelékében.

Más a helyzet Pablo Armeroval, akit a Tuttosport információi szerint már csak pár részlet választ el a Juvétól. Egy kölcsönszerződés részeként csatlakozna a csapathoz, és egy esetleges jó torinói szezon után végleg megvásárolhatná őt a klub.

Valószínűleg ezzel együtt jelenthetnék be Reto Ziegler távozását - a svájci nagyon közel áll egy esetleges Benficába szerződéshez.

A Felipe Meloért való versenyfutásban a Bayern München tűnik befutónak a Galatasaray előtt - erősítette meg a török média.

Végül a  Juventus és a rossoneri újabb pályán kívüli megmérettetésre kényszerülhet: a cél most nem a Serie A, hanem Mattia Destro elhódítása.

A 21 éves csatár jelenleg a Siena és a Genoa közös tulajdonában van. Enrico Preziosi, a Genoa elnöke, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a milánói klubbal, nem zárja ki a fiatal tehetség Lombardiába szerződését.


Írta: uluwme

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884660827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2012.07.16. 23:06:15

Pazzini Werderbe szerződése nem lenne rossz, sőt! Van Persienek annyira nem örültem volna, de inkább jöjjön ő, minthogy megint egy félmegoldás, vagy Pazzinit hozzák el. Mondjuk az meg nagy baj lenne, ha a Milan vinné el Van Persiet, mert az azt vonná magával, hogy a City nem adna el senkit, mert nem vett a helyükre senkit, így Dzeko is rögtön kihúzható lenne. Higuaínt nem adja el Mourinho, illetve múltkor volt egy olyan pletyka, hogy ha Cavanit megszerzik akkor eladják. De mivel se Higuaín, se Cavani nem lenne olcsóbb, ezért akkor Cavanit mi hozzuk el! Vagy hozzuk akkor Falcaot. csak az a baj, hogy se Falcaora, se Higura nem látok sok esélyt. Cavanira még lehet esélyünk, csak ahhoz szerintem vagy Giovincot, vagy Matrit kéne feláldoznunk, és még úgy is legalább 25 millát, ha nem 30 fölött kéne adni érte. Most lenne jó Moggi! Cavani már rég itt lenne, vagy tavaly lett volna Agüeronk. :D Joveticet meg nagyon szeretem, de az a baj, hogy nem befejező, és akkor kísérletezni, meg új posztra betanítani, amikor a BL-ben kell helytállnunk, nem nagyon van lehetőség.

juve28adam 2012.07.16. 23:45:29

Beígért klasszis befejező idén se lesz, Kolarov-ról is leteszek.
Armero-nak azért örülni fogok majd, bár a szerb szintekkel jobb, annak viszont nem ,hogy az Udinese odaért a 3. helyre...
Pazzini= hulladék sinteres. Matri többet ér nála.
Melo mehet 13-15 körül, Reto-ért mennyit kaphatunk? 8 szerintem reális összeg lehet.

MrJuventus 2012.07.17. 09:32:46

Bocsánat, hogy sokadszorra írom le, de a véleményem nem változott. Szívből remélem, hogy az a par@szt Cavani még véletlenül sem jön hozzánk. Oda való a napoliba. Remélem, hogy a nagy arc Van Persie sem érkezik. Huszonkilenc éves, most nagyon jó idénye volt, de emiatt nehogy megvegyük már. Suarez analfabéta a Juvéhoz. Jovetic, Pazzini? Talán. Higuainnak örülnék, de Falcaonálam a favorit. Csak elérhetetlen kategóriának tűnik az utolsó két játékos. Hozzuk vissza Ciro Immobile-t!

Cannavaro 2012.07.17. 09:37:22

én még nem írnám le RvP-t nem hiszem hogy a milan-ba menne túl magas a fizetése nekik!! csak a city köphet a levesünkbe!!! meg a juve sokkal többre lesz hivatott a következő idényekben! ezt RvP is tudja!!! nem tudom elképzelni hogy a milan-ba kössön ki!!!

MrJuventus 2012.07.17. 09:55:00

@juve1986: bárki jön, csak alázattal focizzon nálunk!

keshudioo 2012.07.17. 10:02:13

Nekem viszont változott a véleményem a fejleményeket nézve, mert eddig nem támogattam a holland leigazolását. Mostanában senkiről nincs hír, se Cavani, se Suárez, egyedül RvP az, akiről jönnek a pletykák, hogy hosszabbít-nem hosszabbít. Kétségtelenül meg kell szereznünk, ha mást nem tudunk, mert nem indulhatunk a Bajnokok Ligájában Matrival és Quagliarellával.

Cannavaro 2012.07.17. 10:12:11

@MrJuventus: így van!!!!!! de azért legyen klasszis ha lehet!!! torghelle alázattal se focizzon nálunk :))

Cannavaro 2012.07.17. 10:14:02

@keshudioo: én eddig is támogattam! de mostanra elfogytak az alternatívák, úgyhogy nem kérdés!!! meg kell vennnni!!!

steven-h (törölt) 2012.07.17. 11:38:32

Ha Marrotta összehozza ezt az Armero bizniszt is nálam már egy 5-s skálán 4-esnél jár az idei mercató, mert minőségileg mélyítette a keretet az udinei trióval, Lúcióval, Giovincoval stb. Sajnos még a beígért sztárcsatár nem jött ezt nem tudom h Marrotta tudásának tudjam be vagy szimplán a pénzhiánynak mert azért 50 milliókat nem tudunk csak úgy kidobni egy játékosra mint a City mondjuk ahhoz kellene h a sok felesleg menjen el ez nehezebb dolog. Másfél hónap van még az átigazolási szezonból és én bizakodó vagyok a csatárt illetően, bár én sem RVP párti vagyok, de ha ő jön akkor is 5-s mercatót zárunk.

m.martin91 2012.07.17. 12:01:23

Bár jó játékosnak tartom Armero-t, igazából azért nem tudnék teljes mértékben örülni az érkezésének, mert akkor Kolarov már biztosan nem lesz a Juventus játékosa. Persze könnyen lehet, hogy nincs is erre sok esély, lehet hogy Kolarov nem is szándékozik elhagyni a City-t, de amíg van erre esély, addig hiszek benne.
De persze sokkal inkább Armero jöjjön, mint valami Peluso, Poulsen-féle szerencsétlen.

Rivendell 2012.07.17. 12:01:50

szerintem idáig kb tökéletes mercatot futunk:-D

Immobile-Destro-Jovetic...és nálam kész a támadó szekció is...RVP--ért kötelező licitálni,hogy a Milan nagyobb összeget öljön bele

nem igazán lesz kétes poszt a csapatnál,mert a kezdő minőségét szinte hozza minden csere...kiv persze Pirlo posztja,de nincs olyan a mostani fociban aki hozná a szintjét csak a fix kezdő Xavi és Iniesta:-DDD

Rivendell 2012.07.17. 12:03:13

Armero üzlet azért jó,mert nem kell fixen 10-12millát lerakni csak ha beválik..ergo nem lutri üzlet és azért neki van tapasztalata + nem is rossz játékos..nem is kiscsapat embere,mert aki 3.nak végez már nem kiscsapat:-D

b.tom 2012.07.17. 12:03:23

az én mikuláslistámon sem szerepel az első 3-ban rvp, de jelenleg úgy néz ki, rá van csak reális esélyünk! pláne ha az is felmerül, hogy helyette pazzini jöjjön, elég elszomorító a helyzet! akkor már inkább igazoljuk le bármelyik dél-amerikai csatártehetséget, az kevésbé kockázatos. nálam a legrosszabb, de még elfogadható eset: berbatov kb 6 milláért, és mellette jovetics 20-22-ért

Shyr Kahn 2012.07.17. 12:19:01

@b.tom: Kezd az egész a múlt nyárra hasonlítani. Akkor Agüero -> G. Rossi -> Vucinic. Most idáig Cavani, RvP -> Pazzini.

Jelenleg pénzben nem akarunk annyit adni egy sztár játékosért, mint amennyit egy arab tulajú, nagy pénzes klub adhat. A real, city, chelsea, psg négyes miatt nagyon elszálltak az árak és sajnos a kereslet határozza meg az árakat... ez a négy klub meg elég sok "sztárt" keres/igazol le, így nem csoda, hogy pl. RvP 30 alatt nem valószínű, hogy hozható.

Cannavaro 2012.07.17. 12:34:34

RvP-re szükségünk van!! ha nem jön akkor nem leszünk semmivel jobbak mint legutóbb!! csak mélyítve van a keret de asmoah-n kívűl nem erősödtünk!sok udine meccset láttam az eőző szezonban én nem igazán vagyomk elájulva isla játkától! szerinte azt pepe is megcsinálja amit ő!!! armero (igaz még nincs itt) de támadásban jó de védekezésben DC-t jobbnak tartom!! lucio is inkább kispados! pogba még nagyon fiatal! egyedül asamoah aki szerintem képes lehet akár machisio-t is ki szorítani a kezdőből úgyhogy ha nem lesz sztár BEFEJEZŐ csatár nem leszünk erősebbek csak többen(szerintem)!! ja givinco meg egy ház méretű kérdőjel!!!! (ugyanezt leírtam a dühöngőbe is de ide is illik!!!) :)

MdewC 2012.07.17. 12:53:43

Forza!

1et értek, nagyon elférne a csapatban egy igazi befejező, aki fiatal és tehetséges. Pazzini-nek én sem örülnék, de a középpálya megerősítése minőségi lett. Lucio remek alternatíva a védelem esetleges sérültjeinek a pótlására. Nagyon várom az igazi híreket csatár kérdésben!

Hajrá! :)

sleepy8 2012.07.17. 13:10:36

@juve1986: Marchisiot??? Hát ezen most jót nevettem. Ha ő nem lenne, sehol nem lett volna meg ez a bajnokság. Bár tavasszal tényleg eltűnt egy kicsit. De ősszel...

Rivendell 2012.07.17. 13:14:38

simán kiszoríthatja Marcit Asamoah...ebben igaza van

Cannavaro 2012.07.17. 13:33:11

marchiso-nak közel sem egyenletes a teljesítménye,ezért érzem azt hogy asamoah-nak van rá reális esélye!! ha formában van a világ egyik legjobbja, csak ezt nem tudja tartani sajnos! de lehet hogy ez lesz az az idény amikor ez is sikerül! remélem!!!

sleepy8 2012.07.17. 13:38:57

@juve1986: Igen. A teljesítményével kapcsolatban ezt írtam én is. De igazad van, majd a pályán kiderül. :)

Goku06 2012.07.17. 14:28:22

a gond az lenne amúgy hogy akiket elérhető áron meg tudunk szerezni azok nem a center posztra valók.. Jovetic, Suarez.. mindketten a hátravont csatár szerepére jók.. ahova már van egy Vucinic-Giovinco párosunk..
tényleg nem maradt már opció csak Van Persie.
Immobile is jó persze, de ő még túl fiatal, BL-re ő is kevés lenne..
ha megvesszük Van Persie-t, 2-3 évig ő még jó, utána jöhet Immobile, de addig ő még nem elég nekünk..

védelembe Kolarovról nem sok szó van mostanában, nemtom miért.. de úgy néz ki hogy tényleg Armerot akarjuk, ez a kölcsönös dolog jól is hangzik. és akkor reménykedhetünk hogy a milan nem veszi meg mondjuk Kolarovot és Rolandot..

m.martin91 2012.07.17. 14:55:56

@Goku06: Igen, egyetértek. Az a baj, hogy Jovetic (őt megtudjuk szerezni, Suarez-t nem) nem középcsatár, így ha meg is vennénk, az megint egy 'D' megoldás lenne Marotta részéről, csakúgy mint tavaly Vucinic esetében. Hiába érkezne Jovetic, a problémánk nem oldódna meg, hiszen ő is olyan típusú játékos, mint a montenegrói ékpárja, gyakorlatilag ütik egymást. Jovetic lehetne utódja Vucinic-nek a Juventus-nál, dehát erre még felesleges gondolni, hiszen a legjobb csatárunk ősszel lesz 29 éves. Bármennyire is megváltozott Jovetic, s bármennyire is készen áll egy nagy klubra, egész egyszerűen a Juventus-nak nem rá van szüksége.

Szerintem Van Persie-t sem tudjuk elhozni, ő nem fog a Serie A-ba igazolni, én speciel már nem is gondolok az ő leigazolására. Akit lehetne mozdítani, középcsatár, elérhető kategória és még jó játékos is, az Dzeko. Más nem igazán van. Illetve valaki korábban bedobta Berbatov nevét (aki 5 millió fontért vihető), s én azt is el tudom képzelni, hogy ha Marotta nem képes senkit sem mozdítani, akkor elhoz egy Jovetic-Berbatov duót, de ebben az esetben Matri vagy Quagliarella egész biztosan távozik.

Rivendell 2012.07.17. 15:06:24

legjobb csatárunk ugye vicc akart lenni,mint Vucsi...pont ecsetelted,hogy nem kimondott csatár és ezt a góljainak száma is igazolja...alapvetően Conte lehet eleve Joveticet fix csatárnak akarná játszatni és nem olyan szerepkört akarna neki,mint a Fiorban amit betöltött.Vucsinak majd ott lesz Gio akivel +küzdhetnek és Jovát tuti fix befejezőnek tolná előre.

Nem lehet tudni mit akarnának vele játszatni..Suarez eleve befejező csatár is volt az Ajaxban /szabadon játszhatott/

m.martin91 2012.07.17. 15:09:36

@Rivendell: Nem, nem vicc akart lenni.
Persze, az lehet hogy Conte középcsatárnak hozná Jovetic-et, de az ember nem az. Innentől kezdve, hogy mi történne, azt senki nem tudhatja.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3398) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (933) elemzés (40) előzetes (863) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1655) játékosokról (9972) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2447) meccsek (4177) mercato (4173) nyilatkozat (7472) Olasz Kupa (331) összefoglaló (415) pletyka (4209) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (177) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (291) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása