Mai pletykaáradat

A Juventus és az Atalanta tárgyalásokat folytatott tegnap az U21-es válogatott Manolo Gabbiadini ügyében. Az Öreg Hölgy érdeklődik a 20 éves csatár iránt, akiben sokan a jövő csillagát látják. Gabbiadini 23 bajnokin mindössze egy gólt jegyzett idén, de az mindenképpen jelent valamit, hogy ennek ellenére is olyan csapatok állnak érte sorba, mint a Borussia Dortmund.

Manolo GabbiadiniÚgy tudni, a Juve 4 millió eurót ajánlott a bergamoiaknak a csatár 50%-os tulajdonáért. Állítólag a jól bevált módszert alkalmaznák most is, vagyis az üzlet nyélbeütése után kisebb csapathoz küldenék kölcsönbe a játékost. És esetleg a Verratti-transzerferben is szerepet kaphat.

Következzen most egy nagyobb név, konkrétan Mats Hummels, akire állítólag személyesen Antonio Conte vetett szemet. A Mester mindenáron középső védőt akar igazolni és a legjobb megoldásnak a németet tartja.

Még így sem tűnik azonban valószínűnek, hogy Hummels Torinóban kössön ki, már csak azért sem mert az ára eddig sem volt alacsony, de ez az EB-n tovább növelheti azt. 18 millió euróról beszélnek vele kapcsolatban, a Bianconeri egy ekkora összeget pedig inkább egy csatár szerződtetésére fordítana.

Ha már csatárkérdés, akkor jöjjön Mattia Destro! A Juve-kiszemelttel kapcsolatban az a hír járja, hogy több nagy klub is szeretné soraiban tudni a fiatal támadót. Ezek között a klubok között pedig felmerült az újgazdag PSG neve is, de egyelőre még mindig a Siena és Genoa közös tulajdonában van Destro. A Juve lemondott róla és ezért fordult Gabbiadini felé? Meglátjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr654659488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2012.06.27. 13:36:28

Gabbiadini egyáltalán nem érdekel, de az vicc kategória, hogy a játékjogának a fele 4 millió, Verratti-é meg körülbelül 5. A kettő együtt meg tulajdonképpen Zapata vételára... Hummels remek játékos, nyilvánvalóan nemcsak Conte, hanem sok más edző is szívesen látná a csapatában. Nem lesz a Juventus játékosa. Destro ügye elég kacifántos, mivel a Genoa és a Siena közös tulajdonában van, nem lesz egyszerű leigazolni. Ráadásul elég komoly összegről pletykálnak a vételárát illetően (16 millió euró). Ha már pletykáról van szó, akkor megjegyezném, hogy állítólag Jovetic szerződésében szerepel egy kivásárlási ár, ami 30 millió euró. Elméletileg aki ezt az összeget lerakja, az viheti a játékost. Marotta gondolom már készül, ha nem jön össze egyik nagy név sem, akkor még előkerülhet Jovetic neve is.

csuma 2012.06.27. 13:51:48

Úgy tűnik Conte mester továbbra sem elégedett a védelem összetételével, és velem ellentétben, lehet a bal bekk esetleg a sztár csatár rovására igazol belső védőt. Ő a Mester, szóval én bízom benne, csak aztán nehogy egész évben 0-0 és 1-0-as meccseket játszunk. Nekem Hummels nagyon szimpatikus, főleg az EB-n nyújtott teljesítménye miatt, de év közben is amikor láttam megbízható volt hátul. Csak attól tartok, hogy az Ő vételára meghiúsítaná más posztok, mint a csatár és a szélső hátvéd, megfelelő megerősítését. Én egyébként sem vagyok biztos abban, hogy Ő szívesen cserélné le a sárga-fekete mezt a zebracsíkosra. A Dortmund elég jó, német bajnok, BL résztvevő, fiatal, fejlődő csapat. Igaz, hogy idén és tavaly két ászukat is elvitték, de eddig mindig sikerült szinte a semmiből pótolniuk őket. @mmartin91: Én nem bánkódnék ha végül Jovetic lenne a sztárigazolásunk. Persze jobban örülnék mondjuk Higuainnak, vagy Cavaninak, de egyelőre úgy tűnik egyedül RvP-re van esélyünk, de érte is legalább 30 milliót kéne letenni, amit a kora és a lejáró szerződése miatt sokallok. Akkor inkább a 22 éves Jovetic. De remélem Cavani kiakad, vagy a Real elviszi Tevezt és Higuain besokall.

Ismeretlen_197458 2012.06.27. 14:18:15

Nem tudom mi igaz ezekből a hírekből, de azt nem hiszem, hogy a csatárigazolás rovására igazolnánk le Hummels. És nem érdekes, hogy ez pont ma jön elő, mikor holnap a válogatott a németekkel játszik? Én úgy érzem Hummels csak akkor jönne, ha marad pénz a sztárcsatár mellett rá.

Gabuero 2012.06.27. 14:40:54

Ha tenyleg 70-80 milliobol gazdalkodhatunk akkor abbol ugye elment 15, meg bovan kell maradnia egy csatar + 2 vedore Hummels ara 20M euro transfermarkt.de szerint

juve28adam 2012.06.27. 15:01:45

Gabbiadini számomra egy vicc,ha már fiatal olaszt akarunk ,akkor Destro. Hummels nagyszerű védő aki min. 1 évet még marad a Dortmundban szerintem. Szóval megint oda lyukadok ki ,hogy Zapata jöjjön.

Rikster 2012.06.27. 18:18:21

A transfermarkt szerint egyenlőre annyi, hamarosan frissítik és a szerződését figyelembe véve szerintem 30 alatt alig ha hozható....Nekem nagy álmom hogy a Juve-ban láthassam focizni.

Ismeretlen_220870 2012.06.27. 18:32:12

Szerintem a középhátvéd poszt szorul legkevésbé fejlesztésre. Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres megoldja. Bal oldali klasszis védő kellene, meg klasszis csatár. Nehogy addig menjen a huzavona, amíg van Persie-t is meggyőzik, hogy maradjon. Mert szerintem befejező csatár kellene. Előkészítőben nem szenvedünk hiányt.

melákovics 2012.06.27. 19:03:11

@ Grant : Ha Conte huzamosabb ideig megmarad a 3-5-2-nél, akkor bizony 3 védő posztra nem elég 4 ember. Kell oda még bőven védő és nem egy, hanem kettő rögtön. Én inkább néznék szét olasz honban. Pl Astori nem rossz kis védő lett, símán mozdítható kb 7 millióért, és még szerintem lehetne szemezgetni hasonló olcsó de jó védőket. Ha meg maradunk a 4-3-3-nél, akkor pedig inkább szélső hátvéd kellene, szóval hátvédnek mindenképp kell érkeznie, mindegy melyik taktikánál maradunk. Bár azért beszédes az is, hogy kb az olasz válogatott is símán átállt a 3 védős rendszerre, mint a Juve, és a kezdő gerincét is Juve játékosok alkotják szinte. Ha tippelnem kellene, akkor megmaradunk a 3 védő mellett, akkor viszont attól függően, hogy Cáceres-re miként számít Conte, mint szélső, vagy mint védő, 2 vagy 3 védő is kelleni fog. Mert nem biztos, hogy lesz megint olyan szerencsénk, mint idén, hogy elkerülnek a komoly sérülések, főleg mivel 3 fronton akarunk helyt állni! Hummels jó védő nagyon is, de csak ő valószínűleg nem lesz elég a védelembe, és akkor még a csatárproblémát el sem kezdtük!

Ismeretlen_672611 2012.06.27. 19:08:01

Astori-ért 15 milliót ajánlott a Szpartak Moszkva, 7 millióért tuti nem jön ide.

Supi 2012.06.27. 19:43:41

Én meg úgy tudom, hogy ingyen igazolhatóvá vált Astori, hacsak nem hosszabbította meg a szerződését, legalább is pár hete több újság lehozta a nyáron ingyen igazolható játékosok nevét, és Ő is köztük volt. Gabbiadini fele 5 millió?! Látom mindenki minket akar palira venni. Ciro-t adtuk 4-ért, aki azért rúgdalta a gólokat és hasonlításképp Borini is ennyiért kelt el, ez azért vicc összeg, habár ugyanez igaz a 16 milliós Destro vételi árra is. Hummels-nek örülnék, mint szerintem mindenki, de nem hinném, hogy ennyit kiadnánk 1 középhátvédért, meg nem is hinném, hogy a Serie A-ba igazolna.

Ismeretlen_220870 2012.06.27. 20:32:31

@melákovics: szerintem Contéra nem igazán jellemző, hogy huzamosabb ideig leragadna akár egy taktikánál, akár egy formációnál. Szerintem a formációt is a taktikához és ahhoz igazítja, hogy melyik játékosa milyen formában van, és melyik poszton van bevetésre váró klasszis játékosa. Lehet, hogy úgy tűnik, leragadt valaminél, de lehet, hogy csak kényszerűségből. Ami állandó volt, az a Barzagli-Bonucci-Chiellini Lichtsteiner /DeCeglie védelem 3-5-2, vagy 4-3-3, esetleg 4-4-2 (attól függően, hogy ki volt bevethető a védelemben és mire gondolt a taktikánál) és a Marchisio-Pirlo-Vidal tengely. Minden mást folyamatosan változtatott. Valószínű, hogy minél több variációs lehetőséget akar. Azért az a 3 front meg szerintem 2, mert idén a BL lesz a prioritás és serie A címvédés. A kupa szerintem arra jó lehet, hogy a kevesebbet játszók is játékban legyenek. Pontosan nem tudhatjuk mennyi az a pénz, amiből idén igazolhatunk, de nekem az a véleményem, hogy vegyük meg a sztárcsatárt, meg a bal oldali klasszis védőt, és ha még marad pénz lehet középső védőt is venni. De kb. ennek kéne lennie a prioritásnak.

Ismeretlen_220870 2012.06.27. 20:35:54

A védelem ilyen akart lenni: ---------Barzagli-Bonucci-Chiellini------- Lichtsetiner--------------------//DeCeglie Ebből a 3, vagy 4 vagy 5 védő. (Eseténként Caceres is).

melákovics 2012.06.27. 22:08:51

@Grant : Értem mire akarsz célozni és egyet is értek, hogy előbb rendezzük le a csatárkérdést, és lássuk mennyi marad. De Conte szerintem nem így gondolkozik. Rendben van, hogy taktikailag ennyire képzett edzőnk Lippi óta nem volt - Capello is csak a 4-4-2 -, de azok alapján tudunk csak következtetni, hogy mit is akarhatunk, hogy kikkel hoztak szóba minket. Pl Asamoah Vidal helyettesnek lesz szerintem tuti, de Isla inkább a 4-3-3-ben lenne jó a csatár mellett. Lehet, hogy komplex játékosokat keresünk, akik tudnak több taktikához is alkalmazkodni, meg felálláshoz, de jelen pillanatban a 3-5-2- és a 4-3-3 az amiből kiindulhatunk. Egyikhez van kb elég védőnk, a másikhoz nincs egyáltalán. Ellenben az, hogy nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyi pénzünk van igazolni, egy remek húzás volt. Mert eddig mindig az volt, hogy nyár elején címlap sztori volt, és szinte senkit sem tudtunk megszerezni. De most nem tudni mennyit lehet költeni, így nincs az, hogy mindenki tudja, hogy nem engedhetjük már meg, hogy 1-2 millióval többet ajánljunk, mert nincs már annyi a költekezés miatt. Ezt most nagyon jól csinálták, igazi nagy csapathoz méltón!

dino 2012.06.28. 09:27:14

A piacon Hummels a legjobb védő, de nagyon sokan akarják és az ára is elég borsos.Szerintem Zapata-t kellene megvenni potom pénzért.Ő nagyon megbízható volt az Udinese-be és most egy rossz szezon után potom pénzért meglehetne őt szerezni.A balbekk poszt meg szerintem annyira nem is hiányposzt, mert De Ceglie tavaly szezon végén elég jól teljesített már és szerintem még jobb lesz ennél, de ha már őt kéne pótolni akkor szerintem csak is Armero jöhetne szóba.12 gólpasszt adott most is a szezonban, és ő elég jól is védekezik.Az Udinese már évek óta jó játékosokat talál...

györki sándor 2012.06.28. 10:58:03

dino: egyet értek! De ceglie játéka nekem is tetszik, és chiello is ott van szükség esetén! én nem vennék bal bekket!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása