Giovinco: "Alig várom, hogy visszatérjek a Juventusba"

Sebastian Giovinco bevallotta, bizonyítani akar önmagának, miután megkapta a lehetőséget, hogy újra nevelőegyesületében játsszon. Mint ismeretes, az Öreg Hölgy tegnap jelentette be, hogy megvásárolja a Parmától a játékjog maradék 50%-át.

Sebastian Giovinco"Tényleg nagyon boldog vagyok." - mondta a 25 éves játékos a Tuttosportnak még a bejelentés előtt.

"Most csak az Európa Bajnokságra koncentrálok, de már alig várom, hogy visszatérjek a Juventushoz."

Giovinco egy olyan igazolás, amely biztosíthatja a klub utánpótlását. Seb az Empolinál volt kölcsönben a 2007-2008-as szezonban, majd a toszkán városban nyújtott lenyűgözött játéka után visszatérhetett a Bianconerihez.

Miután két nehéz szezont töltött Torinóban a kispadon, 2010-ben kölcsönbe került a Parmához. Egy évvel később a kék-sárgák megvásárolták a támadó játékjogának felét 3,75 millió euróért.

Az idei szezonban azonban nagyot játszott, ez pedig felkelthette Conte érdeklődését. Szám szerint 15 gólt szerzett a bajnokságban, amivel a góllövőlista hatodik helyén végzett.

Természetesen már arról is napvilágot láttak különböző találgatások, hogy melyik számot fogja kapni a régi-új játékos. Az ügynök, Andrea D'Amico szerint azonban Gionak nem fog problémát okozni, hogy hányasban játszik majd.

"Nem számít neki, hogy a 20-as számot kapta a válogatottban, ami korábban Paolo Rossié volt, de az sem, hogy a 10-est a Juventusban olyan játékosok viselték, mint Michel Platini, Roberto Baggio és Del Piero." - nyugtatta a kedélyeket az ügynök  arról, hogy nem lesz feszültség a mezszámból.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr74659469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2012.06.22. 22:44:40

Az ilyesféle nyilatkozatokat vártam vele kapcsolatban. Boldog a fiatal tehetség? Most boldog? Most, hogy a bajnokcsapathoz igazolt, most boldog? Értem. Vajon a 7. helyezett Juventushoz is boldogan igazolt volna vissza?... De mindegy is. Örülök, hogy boldog Giovinco. Fontosnak tartom, hogy a kiegészítő embereink is boldogak legyenek.

Tony 2012.06.22. 22:51:05

"Tényleg nagyon boldog vagyok" "alig várom, hogy visszatérjek a Juventushoz." Undorító. A szurkolók nem felejtik el amit az elmúlt években nyilatkozgatott.

atomtoma 2012.06.22. 22:55:13

Ej, mindig ezek a fránya mezszámok, oda neki a 9-est. XD Naná, hogy boldog, legyen is!.

FJ 2012.06.22. 22:56:58

Nem ő hanem ti vagytok az undorítóak nyomikáim. Nem mondott semmi olyat ami rossz lenne. Nagyobb Juventus szurkoló Ő mint ti vagytok.

juve28adam 2012.06.22. 23:01:24

hat en egyaltalan nem varom,hogy Gio visszaterjen...10-es mez meg felejtos...

ToTTy-Juve 2012.06.22. 23:05:20

Változnak az idők...változik a világ... de jobb sosem lesz. Bízom benne, hogy rosszabb sem :) Gio üdv újra itt. Nyilatkozz kevesebbet, mert a focihoz van eszed, de hosszú távra gondolni... na ahhoz nem sok. Kiváncsi vagyok vajon Conte milyen poszton akarja szerepeltetni és kit szorít ki a kezdőből? Marotta Úr! A "felesleget" mikor akarja eladni?

Ismeretlen_164215 2012.06.22. 23:05:44

Majd a pályán bizonyíthat, és remélem, hogy fog is, ha már a csapat tagja. A dumálás Amaurinak is ment.

Camoranesi90 2012.06.23. 00:01:07

Hihetetlen, hogy milyen emberek szurkolnak (szurkolnak?!?) a Juvénak.... nem nagyon tudnék olyan országot mondani, ahol a Juve-fanok így köszöntenek egy játékost - legyen az akárki. Mindegy, boldog vagyok, mert a legszimpatikusabb szurkolók kinyávoghatják magukat minden Gio-s komment alatt, és fontosnak tartom, hogy ezt tényleg mindennap megtehessék....

feri 2012.06.23. 01:28:31

Camoranesi90: igazad van, hányinger amit sok tizenéves szurkoló művel.

Tony 2012.06.23. 01:46:06

Tudjátok mi a vicces? Az,hogy a sok "tizenéves szurkoló",a "nyomikák" azért mert más a véleményük nem kezdenek el személyeskedni és különböző jelzővel illetni a másikat,csak mert az mást gondol... Az meg,hogy vkienek az ingerküszöbét súrolja,hogy egy játékos aki több éve nagy arccal hangoztatja,hogy márpedig ő ide soha nem jön vissza, stb... Aztán miután bajnok lett a csapat peköpi,hogy ő milyen elképesztően boldog,hogy visszamehet arra a helyre amit régóta átkoz... Hát hogy is mondjam...érthető. Ez sokaknak irritáló,ha vkinek nem akkor egészségére váljon,de senki ne vegye itt a bátorságot,hogy a más véleményen lévőket itt jelzőkkel illesse és megmondja,hogy kell fogadni egy játékost. Attól mert vki nem tetszik már kisebb szurkoló lesz az illető? Röhej. Gondolom mikor Cannavaro visszatért akkor az összes szutyok,idióta olasz drukker egy barom volt,mert nem fogadta örömmel...

Gabuero 2012.06.23. 01:52:32

Nekem ez az egesz Gio ugy semleges. Ha jo lesz akkor jo ha nem akkor kidobtunk egy rakasp penzt az ablakon en igy vagyok vele

Bianconero 2012.06.23. 01:54:19

Nem hinném hogy a sok tizen vagy hùszon éves szurkolók ujongnának itt.Legalábbis én nem tartozok közéjük de!!!Ha visszaolvasnál kis haver aki olyat nyilatkozik hogy soha többé nem akar visszatérni a Juvéhoz az ne csináljon ugy mintha nem történt volna semmi.Olyan se.gnyalo ez a kölyök hogy az már sérti az erkölcsnormált.A 10es mezt ha odaadják ennek a senkinek azzal a mesterbe,Del Pieroba rugnak bele mégegyet,mert ez a kis takony még arra se méltó hogy a cipőjét sikálja.Mindazonáltal Forza Juve Giovincoval vagy nélküle mertba vér kötelez !

Ruida 2012.06.23. 02:13:37

Belinkelnéd azt a nyilatkozatot, hogy SOHA nem szeretne visszatérni a Juventusba? Vagy azt, hogy ő nem akar visszajönni a 7. helyezett Juvéba? Vagy ez mind a ti agyszüleményetek? Amennyiben jön a konkrét nyilatkozat, én kérek BOCSÁNATOT!

Mártírka001 2012.06.23. 02:42:52

Végre visszakerült hozzánk az appeninek maradonája!!!Nehogy Vuci-t kiszorítsa majd:p A negatív kommenteket tényleg hanyagolni kéne..Bárki jön legyen az az újra aktivált Sebők Vili vagy torghelle)de azért bízom benne h nem látom őket juve mezben:D) annak szurkolok h legyen a csapat hasznára és mutassa meg miért focista...A Gio utálóknak üzenem h fogjátok ti még látni jövőre eleget és szokjatok hozzá h nem 3-4 gólt fog rugni..Forza Juve per sempre Mmartin tesónak üzenem..nem kell ide megmondóó pláne az a nagybahurrogóó azt ha mégsincs igaza meg sunnyogó Azokat a dilettáns hozzászólásokat amiből kb magadból is hülyét csinálsz..semmire nem jó és csak a morált rontod vele ennyi Jó éjt jó bulit skacok

Ismeretlen_164215 2012.06.23. 07:56:31

@Tony: "A szurkolók nem felejtik el amit az elmúlt években nyilatkozgatott." De bizony, a szurkoló könnyen felejt és hamar megbocsájt, elég pár gólpassz, tizenvalahány gól és küzdőszellem a pályán.

Mitya 2012.06.23. 08:23:26

Édes Istenem... :/ 1 csodálatos idény után amire senki sem számított ... ne legyenek már páran ennyire pesszimisták :S mindenki megállapította már h Conte kitudja hozna a maximumot a játékosaiból és oké ne legyen szimpatikus Giovinco mindenkinek de könyörgöm Olaszország egyik legjobb formában lévő támadója... ha tetszik ha nem ... sztem sem érdemli meg a 10-es mezt de egyáltalán nem tud elkeseríteni a tudat h újra nálunk van mert én is úgy vok vele h nem kapta ő meg azt a játékpercet itt h bizonyithasson. amúgy meg én is unom h egymást szapulják páran jó lenne ha ink összetartóak lennénk és nem lenézni egymást csak mert nem mindenben egyezik a vélemény... Forza Juve, Forza Gio :)

DonMatteo 2012.06.23. 08:25:24

"Szurkolók" :)

Natesz 2012.06.23. 08:35:57

A Parmával szenzációs szezont produkáló, és az olasz válogatottban is bemutatkozó Sebastian Giovinco úgy tűnik berágott a Juventusra. A Bianconerinél a 24 éves játékosnak sosem szavaztak bizalmat, így két év padozás, és a nyári kölcsönadás után nem szeretne visszatérni az Öreg Hölgyhöz. Sebastian a következőket nyilatkozta szombaton: „Nagyon boldog vagyok a Parmánál, de még mindig a Juventus tulajdonában állok a játékjogom 50%-át figyelembe véve. Az igazat megvallva, inkább lennék már véglegesen a Parma játékosa, és remélem, hogy ez a szezon végén be is fog következni. Nem akarok visszamenni a Juventushoz, mert soha nem kaptam valódi esélyt a bizonyításra mialatt ott voltam. Többet érdemeltem volna, mert mindig keményen edzettem, és a legjobbamat nyújtottam... hiszek magamban, és be akarom bizonyítani, hogy mennyit is érek valójában. Remélem, hogy megmutathatom a Juventusnak azt, hogy tévedtek, amikor nem bíztak bennem!" ezt közvetlen az után nyilatkozta, hogy parmába került. Szerintem ami fontosabb, hogy minden gólja után, amit ellenünk lőtt, látványosan nem ünnepelt, ha valóban utálná a Juventus és nem akarna visszatérni, biztos hergelte volna a szurkolókat stb. Felőlem a 10est is megkaphatja.

Supi 2012.06.23. 08:43:49

Hát én meg megfordítom. Szerintem az az undorító, ha valaki elfelejti, hogy ez a senkiházi mit köpködött a csapatra mikor nem volt és senki ne mondja azt, hogy ez szubjektívum, mert a nyilatkozatok napvilágot láttak, ergo vissza lehet olvasni. Érdekes, hogy ugyanilyen szituációnál mondjuk Melo-t elküldenétek a picsába, aki szintén jó idényen ment át, ráadásul Ő itt sem volt olyan nulla, mint mondjuk Giovinco. Szánalmas, ha valaki nem ért egyet a többséggel akkor azt már "tizenévesnek" esetleg "anti Juve drukkernek" kell ki kiáltani, csak azért, mert nem becsukott szemekkel áll a dolgokhoz, na ez az undorító... Nálam meg az nem Juventus drukker, aki Giovinco-nak adná a 10-es mezt úgyhogy még 1 kuma percet sem bizonyított, márpedig nem 1 olyan ember van itt, aki így gondolja. Az a baj, hogy kurvára nem vagytok következetesek...

Csülök 2012.06.23. 08:53:29

Szerintem azért boldog, mert egy olyan klub neveltje, ami elképesztő sikereket ért el és érhet is még el! Mivel nem játszatták, kénytelen volt elmenni! nem hiába...fejlődött! Most megkapja a lehetőséget...

Ismeretlen_114321 2012.06.23. 09:12:36

Nem kifejezetten örülök Giovinco visszatérésének, bár megmondom őszintén kedveltem a srácot pár éve, de ez a szimpátia kiveszett belőlem az idők folyamán; az okokat már a korábbi kommentekben említették. A leigazolása teljesen semlegesen érint, valahol még bízom benne, hogy bevonjuk egy nagy rangú üzletbe, másrészről, ha Conténak szüksége van rá, és bizalmat szavaz neki, akkor remélem, hogy a mesternek lesz igaza, nem pedig nekem.

juventus ye · http://juventus blog 2012.06.23. 09:20:08

Én azt mondom felesleges volt a leigazolása ,mert Mátri és Q is ugyan ezen a szinten vannak. Egy klasszis csatár kéne.Rúgott 15 gólt a fele büntetőből :D.De ha egyszer már leigazolták akkor remélem min annyit rúg mind Parmaba... Hajrá Giovi

Bianconero 2012.06.23. 09:21:03

Tessék Ruida barátom,csak hogy nehogy azt hidd hogy csak a pofám jár sok mással egyetemben!!!:) ez egy 2011 február. vévévé . Juventus hungary. Hu /index.php?option=com_content&view=article&id=4516%3Agiovinco-soha-toebbe-juventus&Itemid=176 spaceket kivenni,nemtudom hogy irjam be,nem akarok szabälyt sérteni de remélem mindenki elégedett.Nem vagyok gio ellen de mellette sem.

sajt 2012.06.23. 09:54:52

naná, hogy boldog. LOL: goal.com/en/news/10/italy/2012/03/14/2966412/giovinco-backs-ac-milan-to-beat-juventus-to-serie-a-title azért remélem a 10-es mezt nem kapja meg, azok után, ahogy el lett küldve a Capitano, elég nagy alázás lenne ha rögtön megkapná a kispösch. azért ennyire ne érezze már magát nyeregben. OFF: Giroud ki írta twitterre, hogy "gunner..." majd kitörölte. hm. RVP lesz ebből? :P

juvem 2012.06.23. 09:57:39

Amúgy egy dolog szeretni egy klubot és még egy dolog nekik "dolgozni"! - Ha 20as éveid elején járnál és nem lennél rossz játékos, akkor eltűrnéd e, hogy egy szezonban 3-4 meccset játszol?! amivel a karriered süllyesztőbe kerül kb!!! - na ezt a kérdést azért páran feltehetnék maguknak! Mert szerintem igen is jól játszott amikor itt volt mégsem kapott lehetőséget! És én sem maradnék egy olyan cégnél ahol nem léphetek előre pedig megvan rá minden lehetőségem, adottságom. Akkor átmegyek máshová ahol megbecsülnek! ilyen az élet! Abszolút megértem a srácot, és én amiket olvastam tőle, mármint a nyilatkozatokat, számomra nem volt sértő a juventus drukkerként! Szóval sok sikert neki, és remélem a pályán bebizonyítja majd, hogy nagyon is jól jártunk azzal, hogy visszavettük az 50%-át!

sajt 2012.06.23. 10:02:25

azt meg ne mondjátok már, hogy nem ünnepelt ellenünk. a 10/11-es tavaszi gólját igenis megünnepelte, elég látványosan.

Baggio 2012.06.23. 10:27:41

Vucsi pad:-DDD csatázhat 1mással az arcos és a lusta:-D

györki sándor 2012.06.23. 11:16:23

engem csak az érdekel hogy egy posztra van egy 15g+16gp-os giovinco, egy vuci,és egy már válogatott giaccherini!!! egyikük csak beválik azon a poszton!!!!! hogy miket nyilatkozgat az hidegen hagy ha jól fog játszani szerintem 4-5 forduló után már senkit se fog érdekelni szerintem!!!!:)

Juve4Ever 2012.06.23. 11:19:23

tény,hogy mondott olyanokat,amiket nem lehet megbocsátani.de a pályán még bizonyíthat és a segítségünkre lehet.és azt se felejtsük el,hogy az akkori vezetőség elküldte,mert azt mondták nem jó,holott nem is játszott. én személy szerint cavanit gyűlölöm és remélem sose lesz Juventus játékos.egy semmit nem nyerő mégis agyonsztárolt gusztustalan,undorító csapat undorító agyonsztárolt játékosa.soha nem ért 40 milliót,de még 30at vagy 20at sem,nem hogy 70et.remélem nem adunk érte semennyit,és marad ahol van,vagy valamelyik divatcsapat kifizeti az indokolatlanul magas árat.

Ismeretlen_147985 2012.06.23. 11:24:51

Natesz: Remek. Ezzel a bemásolt nyilatkozattal mindent elmondtál. Részemről ennyi, nincs miről beszélni.

hellan 2012.06.23. 11:38:52

Jelentések szerint Gio mégis megaajánlat része Cavani felé. Ajánlatunk Gio+Matri+20M=Cavani.

Baggio 2012.06.23. 12:04:06

Juve4Ever hasonlóan látjuk a dolgokat...nem kell ide Cavani pláne nem 50-60-70m-ért se 40+Gio se Matri+Gio+20 agyon van sztárola a srác..26éves korára 2x 20felett termelt..bravo..ő az Uru Roni... maradjon Gio és hozzanak a maradékból 2fiatal csatárt,akiknek nem feltétlen kell Olasznak lenni Ne is haragudjatok,de én is tuti beszóltam volna a csapat felé Gio helyében...pedig 7éves koromtól Juve szurker vagyok....és mondhattok ti bármit Gio-nak volt igaza,mert ahogy fixen kezdő lett más csapatban 1ből kimagasló szezont futott és lám már 2.szezonját,mint Cavani:-DDD most jön a sok sértődött,hogy Parmaban nem nehéz...ja,akkor mutassatok még pár egyént aki ilyen szintet hozott bármelyik kis-közép-nagy csapatból..ja hogy nincs..én kérek elnézést. ja hogy a bara is csak 1 Udinéből vett játékost és a PSG is csak 1palermoból...tudtommal k sem nagyok...sőt ott vannak még kiszolgáló játékos egyének is

Ismeretlen_177028 2012.06.23. 12:11:41

@Baggio: Cavani mérlege a Napoliban 96 meccsen 66 gól... azért azt nem a szél hordta össze...

Baggio 2012.06.23. 12:22:18

ahol 1dül csatár kb...+ nézzük már meg milyen kiszolgálók vannak mellette..illetve 1ik abból távozott most...ez kb olyan,mintha Higu statját néznénk..kb értelmetlen

Ruida 2012.06.23. 12:24:24

Ez a nyilatkozat 2011-es, tehát ez nem sokkal az után volt, hogy elküldtük kölcsönbe. Érthető, hogy ekkor még elég nagy frusztráció övezte viselkedését. Amúgy az utolsó mondat: "Remélem, hogy megmutathatom a Juventusnak azt, hogy tévedtek, amikor nem bíztak bennem!" Úgy tűnik a Juventus belátta, hogy ŐK tévedtek. Ennek ellenére persze megvan rá az esély, hogy megbukik nálunk. De szerintem sokakkal ellentétben én néztem Parma meccseket, és azok alapján nagyon nagyon vártam vissza! Remélem bebizonyítja a kételkedőknek is, hogy megérdemli a Juve mezt!

g3ronymo 2012.06.23. 12:34:46

hát aztán megérte ennek a kis majomnak a fele játékjogát eladni koszos 3,5 milláért, ha aztán 11 ért vesszük vissza. nem is értem ennek a konstrukciónak a lényegét. azt meg pláne nem, hogy ez a kis nagyszájú majom mit keres újra Torinóban.

Söndör 2012.06.23. 12:57:57

ha Giovinco a szerződéskötéskor tudta,hogy csak egy eszköz Cavanihoz akkor minden OK.De ha a klub Giovinco tudta nélkül szervezkedik akkor lesz igazán pipa.A caávó nem ér 45 millát

Ismeretlen_183096 2012.06.23. 14:05:14

Gio nem azt nyilatkozta, hogy csak akkor hajlandó visszatérni, hogy ha számítanak is rá a csapatnál, nem pedig belevonják valamilyen bizniszbe? Egyébként én sem örülök, hogy visszajött, de hasznára lehet a csapatnak, szóval hajrá!

Ismeretlen_197458 2012.06.23. 14:53:05

Én örülök neki, hogy itt van! És azt nem értem a sok negatív emberke miért utálja. Ő azt soha nem mondta, hogy soha nem akar visszatérni. Még hogy a szurkolók soha nem felejtenek? Érdekes. Gio annyit mondott, hogy akkor nem akar visszatérni, olyat nem, hogy soha. Most látja, hogy van esélye itt is játszani. Ennyi. Amúgy meg tényleg nem a legjobb nyilatkozatokat adja, de lehet, hogy az újságírók ferdítik el. Ja és ha a szurkolók nem felejtenek? Mert a sok állandóan köpködő emberke még Contet is lesenkizte meg bohócozta mikor idejött. És biztosak voltak ezek az emberek, hogy Conte rossz edző, Marotta egy barom, és rossz lett a keret, megint csak hetedik helyen leszünk. Év végén már ugyanezek imádták az egész keretet. És érdekes itt sokan ha nekik nem tetszik valami, pl. a kedvencük nem játszik, akkor Conte egy bohóc. De érdekes ezzel a bohóccal lettünk bajnokok. És Gio is nagyon jól fog játszani. Vucinic kezdő pozíciója veszélyben!

györki sándor 2012.06.23. 15:10:04

hellan: hol olvastad?????????

DonMatteo 2012.06.23. 15:32:18

Blikk. hu ( felesleges vele foglalkozni )

Ismeretlen_170848 2012.06.23. 15:57:47

A Giovinco gyűlölők táborát kérdezném, hogy Natesz által bemásolt nyilatkozatnál tovább olvasták-e, hogy miért is nem akar visszajönni a Juventushoz vagy itt leragadtak? Ha TI nem kaptatok volna kellő bizalmat és időt a bizonyításra, nem mentetek volna máshová, ahol ezt megkapjátok? Ő alapvetően nem egy kiegészítő ember és nem padoztatni kellene teljesítménye alapján, hanem minél többet játszatni! Érdekes, hogy minden statisztikai elem Giovinco mellett szól, mégis szidjátok, mintha itt az ellenzők közül bárki is többet érne tőle és játéktudása messze túlszárnyalná őt! Én a helyetekben nem nagyon ragadnék billentyűzetet a jövőben, főleg akkor nem, ha Giovinco nálunk kap lehetőséget és még a legnagyobb fanyalgókat is megfogja győzni a teljesítményével! Így legyen!

blake11 2012.06.23. 17:28:43

Ha jól játszik,úgy is befogjátok a szátokat..

Harka1976 2012.06.23. 18:15:51

Szerintem itt egyeseknek be kellene adni az önéletrajzukat a Juventus FC-hez mint tutti nyerö manager! Itt fikázodnak miközben a Klub veretlenül lett bajnok! Aki egy kicsit is ismeri a klub(és az Agnelli féle)játékosvásárlási politikát az tudja hogy nem fognak 3-4 sztárt venni egyszerre!Inkább kinevelnek! Forza Juve!

g3ronymo 2012.06.23. 21:42:19

babo0410: Igenis jogunk van nekünk szurkolóknak véleményt nyilvánítani itt a fórumon a csapatról, Marottáról, Contéról és a munkájukról. Egy-egy meccs után igenis joggal kritizálhattuk Contét, hisz valljuk be a sok döntetlenből néhány az ő számlájára volt írható. Véleményem szerint azok a kritikák az adott meccsre szóltak, hiszen a bajnoki cím megszerzése után mindenki éltette Contét, még a kritikusok is. Az évszázad poénja lenne, ha ez a kis nagyképű Giovinco kiszorítaná, vagy csak akár veszélyt jelentene Vucinic helyére :) Ha jól teljesít majd Gio, mindannyien együtt fogunk örülni vele, elismerjük majd a teljesítményét, de imádni nem fogjuk!! A fenti hozzászólásod alapján nem a Contét meg Giovincot kritizálók, hanem inkább te vagy a bohóc!

Ismeretlen_197458 2012.06.23. 22:09:29

@g3ronymo Nem a kritikával van a baj, hanem azzal, ahogy egyesek teszik! Ha bizonyos illetők nem beszélnének olyan tahó modon mindenkiről aki nem tetszik nekik, nem lenne semmi baj. Ha értelmes kritikák fogalmazódnának meg. De az, hogy mekkora nem értelmes kritika, meg az, hogy Elia miért nem játszott. És pláne azt birom, ha valaki nem tetsztik akkor az senki meg bohóc. Ez itt a baj, nem az, hogy kritikákat fogalmazunk meg egyes személyekkel kapcsolatban. Csak azt ne a magas lóról tegyük. És Contenak volt néhány hibája, de kinek nincs? És azok ellenére is bajnokok lettünk. De az is vicc volt, h mikor idejött, akkor egy senki meg bohóc volt. Most Marotta és Gio az. Kivi leszek, ha év végén megint 15gól/15 gólpasz lesz a neve mellett, és a csapat egyik legjobbja lesz, hányan fognak bocsánatot kérni itt azért amiért ilyen gusztustalanul nyilvánultak meg irányába. Az értelmes kritikával nincs baj. Ha valami nem tetszik azt el lehet mondani kultúráltan is. Akinek nem megy, az inkább hallgasson, mert csak magát égeti.

Ismeretlen_197458 2012.06.23. 22:11:58

Ja és akinek nem inge, az az előző hsz-emet ne vegye magára, de akinek az, az öltözzön fel de sürgősen!

Ismeretlen_122894 2012.06.23. 23:13:58

a vita innentől szerintem már értelmetlen, tény, hogy gio juve játékos, majd januárban vissza lehet rá térni, hogy megérte-e visszahozni és hogy mennyit tesz hozzá a játékhoz. addig a vita nagyban szubjektív (ahogy látom statisztika vs nyilatkozatok - picit nevetséges. azt kell nézni, hogy mit csinál vki, mert az árulja el igazán, hogy ki is ő valójában, és nem azt, hogy mit mond.) gio saját nevelés, aki mellőzött volt, ne említsük egy napon meloval, aki kemény egy szezont húzott le torinóban... és még egy gondolat: tőlem akár a 10-es mezt is megkaphatja; vagy bebizonyítja, h érett rá, vagy nem. de a bizalmat megérdemli. sokaknak jelezném, hogy del pieroból egy volt, legenda és halhatatlan, és minden juventino örökre szeretni fogja, de ő már a múlt, tovább kell lépni!

Ismeretlen_177028 2012.06.23. 23:24:20

Nanana, ne siessünk ennyire előre... január... előbb még kérdés, hogy a szeptembert megéri-e, mert simán bevonhatjuk még egy Cavani-üzletbe.

Ismeretlen_122894 2012.06.23. 23:41:16

jogos. de ha így van, akkor is értelmetlen a vita. :) kiváncsi vagyok erre az ajánlatra, én ugyanis kételkedem benne. nem tudom elképzelni, hogy úgy hozzuk vissza, hogy azt mondjuk neki, hogy megkapja a bizalmat, majd le is passzoljuk, ha pedig tudja, hogy ez benne van a pakliban, miért nyilatkozza a fentieket? jó, most éppen én lovagolok a szavakon, tudom...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása