Átigazolási vegyes röviden

A Sky Sport24 néhány nappal ezelőtti híre szerint a Juventus edzője, Antonio Conte Varsóba repült, hogy megnézze a lengyel válogatott Robert Lewandowski szereplését az Európa-bajnokság első mérkőzésén.

Ugyanakkor Franciszek Smuda, a lengyel válogatott edzője kijelentette, hogy a Borussia Dortmund csatára valószínűleg a Manchester Unitedbe igazol.

A 19 éves Pescara játékos, Marco Verratti ügynöke megerősítette a hírt, miszerint a jövő héten ismét találkoznak a Juventusszal, de nyitva hagyta az ajtót a Paris Saint-Germain előtt is.

A Tuttosport értesülései szerint a Juventus és a Brescia hamarosan megállapodnak a 21 éves Omar El Kaddouri átigazolásáról.

Az Udiniese igazgatója, Giampaolo Pozzo a klub tv-csatornáján adott interjújában megerősítette, hogy a Juventus érdeklődik a 23 éves szélső, Mauricio Isla, és a szintén 23 éves középpályás, Kwadwo Asamoah iránt, de kiemelte, jelenleg nem folytatnak tárgyalásokat.

Miután sok olasz lap azt írta, hogy a Bianconeri már le is igazolta a két játékost, a csapat sportigazgatója, Fabrizio Larini a calciomercato.com-nak adott interjújában elmondta, hogy már találkozott a Juventus vezetőségével, és a tárgyalások fontos részhez érkeztek.

Ami az új csatárt illeti, a FIFA egyik ügynöke, Roberto Calenda megerősítette a Sky Sport24-nek, hogy a Juventus komolyan érdeklődik a brazil Internacional játékosa, a 22 éves Leandro Damiao iránt.

Alessandro Matri a Sportitaliának adott interjújában elutasította az őt és a Fiorentinát összekötő pletykákat.

"Nem megyek sehova, a Juventusban maradok."

Martín Cáceres elmondta, nemrég megkereste válogatott csapattársa, Suárez, és a Juventusról kérdezte. Azonban a goal.com értesülése szerint a játékos jelenlegi csapata, a Liverpool egy új és jobb szerződést ajánlott az uruguayinak.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr194659442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabuero 2012.06.12. 21:19:05

Verrattiert a PSG na ez gusztsutalan mindenkit megvesznek :DD persze hogy nyitvahagyja annyi penzert

Baggio 2012.06.12. 21:56:05

ha megy a PSG-be akkor +sem érdemelné a Juve mezt,de ez igaz minden olyan játékosra,aki helyettünk őket választaná,vagy bármelyik arab olajost....Lewat én nem tartanám komoly erősítésnek és nem hiszem,hogy 30 alatt mozdítható lenne...akkor meg Suarez közel annyiért..22gól németeknél azért nem annyira kiugró eset..Dortmund eleve full támadó csapat

FJ 2012.06.12. 21:58:10

Kolarov, Isla, Asamoah, Leali, Verratti, Gabbiadini, Damiao. Ők jöjjenek. Plusz még egy középsővédő mondjuk Dedé olcsón

epaska 2012.06.12. 22:35:33

Verratti nem 19 éves?

Ismeretlen_28314 2012.06.12. 22:41:31

@epaska: de

adams 2012.06.12. 23:58:25

Isla meg Asamoah sorsa közel sem dőlt el még sztem....Damiaonak én örülnék ha már Cavanira nincs esélyünk .INkább jöjjön 25millióért Damiao aki fiatal és nagy lehetőség van benne,mint Persie aki nem is fiatal és fizikálisan kérdéses ,hogy bírná e az olasz focit,bár az angol is kemény.Leali a miénk ,Pogbáról nagyon hallgatnak.A csatár kérdést jobban erőltetném .Haladjunk ,minél előbb álljon össze a keret!

juve28adam 2012.06.13. 07:46:39

Lewa egyenlőre nem kell,nem rá van szükségünk. Asamoah és Isla pedig már jó lenne ha az orvosi szobában töltenék idejük egy részét...Mi van velük? Verratti nyitva hagyja az ajtót a PénzeSGé előtt? Nehogy ő is egy zsoldos legyen már...(igazából nagyon nem izgat a gyerkő,ha jön jön,ha nem nem...) Damiao nagy tehetség(bár a Brazil válogatottban nem villog) örülnék neki,de megint csak nem rá van szükségünk... Matri maradjon csak itt, nagyon sajnálnám,ha elpasszolnánk. Suárezről sztem letehetünk...

frenky 2012.06.13. 08:30:11

Kolarov, Asamoah, Isla, Falcao és késza csapat!!!

buffon91 2012.06.13. 10:55:42

frenky: +1

peti 2012.06.13. 10:59:37

ebben az idényben mivel volt a probléma? a gólrugással... a támadó szekció közül be kell látni hogy boriello matri és quagliarella nem juve szintű játékos és nem is lessz az sose. tehát a csatár ( és a balbekk) poszt a legégetőbb. de ide sem kell sztárigazolás inkább fiatal tehetséges játékosból jöjjön több akik tudnak egymás cseréi lenni az én álmom Vucinic-Jovetic-Destro-Lewantowski-Damiao és minddenkit leverünk. Conte elég jó edző ahoz hogy összerakja a csapatot de egy dolgot nem szabad elfelejteni: a Juventus erössége a csapategységben van és azt egy van persi egy pillanat alatt szétgyúrhatná.

Drughi Di Bianconeri 2012.06.13. 11:17:52

peti ! Értem én amit mondani akarsz, de több ponton logikai fa(i)lba ütközöl :) Lewandowski tényleg jó játékos,de amennyit kérnének érte (kb 30M) messze nem ér,hiába fiatal. Damiaot én nem szeretném a Juventusban látni,mégpedig azért nem , mert hála az évek óta a brazil focistákat agyonhájpoló médiának,messze túl vannak értékelve ezek a brazil "tinik"(Damiao 22),így lehet az,hogy egy Európában semmit nem bizonyító Neymarért, Gansoért 50 millákat kérne a Santos...Damiaoért is kb 20-25 Mt kérnének..ha 5Mbe kerülne max 10be, azt mondnám, Ok,1 próbát megérhet,de így: kizárt... Jovetic,na Ő nagyon rendben van,évek óta itt játszik,nem is akárhogy, fiatal, technikás,tehetséges + Vucinicet jól ismerheti a válogatottjából. De Ő sem center,mindazonáltal érkezhetne legalább 2 csatár, 1 Center, és egy előkészítő aka. szélső támadó a jobb oldalra,mert Pepét iszonyatosan kevésnek érzem a Blbe.(olasz bajnokságba még elmegy,meg a kupába...de a Bl az más kategória) Így érkezhetne egy jobb szélső(Nani nálam a favorit,de hát iszonyat sokba kerül),vagy előkészítő csatár(Suárez,Jovetic). Centerre pedig óriási szükség van, ide egyre inkább csak RVP-t vagy Cavanit tudom elképzelni,mert Dzeko nekem kevés(annyit Matri is tud,ha formában van...),Higuain marad a Realnal,ahogy Benzema is,más meg hirtelen nem nagyon jut eszembe,aki úgy illene ide center posztra,valamint meg is bízhatunk a tudásában.

Ismeretlen_102246 2012.06.13. 11:24:32

Na azért nem minden brazil van agyonra hypolva. Rendben, hogy Diego nem jött be itt (most mindegy mi miatt) és Melo is csak az utolsó évében, de ez nem jelenti azt, hogy a brazilok rosszak. Pato és Kaká elég jó játékosok voltak a Milanban. Miért ne lehetne Damiao is jó? Sztem kifejezetten jó játékos és Neymarhoz (illetve más dél amcsi csodasztárokhoz) képest olcsó is.

Drughi Di Bianconeri 2012.06.13. 11:34:16

nem pont Melora, és nem is Diegora gondoltam..mindketten jó játékosok,bár nálunk nem váltak be,különböző okok miatt. Kaká nekem nagy kedvencem volt,de Ő is beláthatná,hogy jobb lenne hazamennie, vagy valami,mert a sérülése/műtétje óta,még árnyéka sem tud lenni,egykori,világklasszis önmagának.Pato..hát tehetséges...Robinho is az..de ennyi..Pato soha az életben nem lesz Ronaldo(az Fenoménra,nem a buzerátorra gondolok...),mint ahogy Neymárék sem. Szóval lehet félreértetted a mondanivalóm lényegét,nem a brazil tinikkel van bajom(azzal együtt hogy a mostani brazilok messze nem olyanok,mint valóban világklasszis elődeik,és talán soha nem is lesznek..),hanem szvsz. nekünk már Európában bizonyított,klasszis,megbízható,rutinos játékosra van szükségünk(a rutin természetesen nem az életkorra vonatkozik,hiszen Joveticet,Cavanit is rutinosnak tartom). Bajnokok Ligájában indulunk,és egy Juventusnak nem abból kell ez,hogy álljon,hogy túléljük a csoportkört,nyerni kell oda menni,de legalább 4 be el kell jutni,hogy üzenjünk Európának,hogy újra a világ elitbe tartozunk...az idén a Chelsea győzelme azt jelenti számomra,hogy bárki nyerhet,ha csapatként jól működik(persze a Cselszkij esetében ez 8 év alatt több 100M eurót is jelent:D). Tehát mindezek fényében, nem érzem azt,hogy nekünk egy Damiao majd Bl-t nyerhet...

Ismeretlen_147985 2012.06.13. 11:42:52

Én nem láttam még a klubjában játszani ezt a Damiao gyereket (szerintem sokan vannak így), de amit a brazil válogatottban nyújt, az valami óborzalom. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy egy labdát nem tud lekezelni. Persze ettől függetlenül lehet, hogy a méltán híres és színvonalas brazil ligában hétről-hétre remek teljesítményt nyújt, nem is akarom túlságosan kritizálni az a 3 meccs alapján, ahol játszani láttam, de már a stílusából adódóan sem való a Juventusba. Ugyebár mi alapvetően egy olyan játékost keresünk előre, aki magának ki tud alakítani helyzeteket, nem feltétlen kell őt helyzetbe hozni. Na most ha valaki nem ilyen játékos, akkor az Damiao. Elől áll egy szál magában, amikor pedig megkapja a labdát (már amikor képes átvenni azt) vagy szimplán eladja, vagy a védők elveszik tőle. Ha nem rakják a fejére, vagy ha nem hozzák 100%-os ziccerbe, akkor ez nem fog gólt rúgni.

Ismeretlen_114321 2012.06.13. 12:13:56

Végre napvilágot látott (Goal.com), hogy a Juve kész belevonni Giovincót a Cavani üzletbe. Lavezzi távozásával nehéz lesz meggyőzni a nápolyi együttest, de úgy gondolom, hogy Giovinco a legpiacképesebb játékosunk, ráadásul támadó is, így lehet még esélyünk Cavanira. A cápa megy legelöl, a remény hal meg utoljára.

Ismeretlen_147985 2012.06.13. 12:18:44

keshudioo: Éppen most akartam megosztani ezt a remek hírt mindenkivel, de megelőztél. Egyébként én úgy gondolom, hogy éppen Lavezzi távozása miatt lehetne könnyebben meggyőzni a Napoli-t, hogy adja el nekünk Cavani-t, Giovinco-ért és némi készpénzért cserébe. Szerintem Giovinco ideális megoldás lenne a Napoli-nak Lavezzi pótlására, s ebben az esetben már "csak" Cavani helyére kellene találniuk egy középcsatárt. De Laurentiis szerintem szívesen látná Giovinco-t a csapatában.

peti 2012.06.13. 12:21:58

ok akkor vucinic jovetic renedben van. és destro? meg még ki? mert cavanit nem fogják elengedni suarez nem jön van persi meg nem tudom... eléggé kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban.

Tony 2012.06.13. 12:46:25

Ezzel a Gio-Cavani biznisszel mindenki jól járna. Nekünk lenne egy nagyszerű befejezőnk, a Napoli tudná pótolni Lavezzi-t és az argentínért, valamint Cavaniért kapott léből bőven vehetnek egy másik komolyabb támadót. Giovinco pedig bizonyíthatna egy erősebb csapatba. Jöjjön már létre az üzlet!

Gabuero 2012.06.13. 13:19:25

Cavanis uzletrol annyit hogy most olvastam hogy visszvesszuk Gio-t es meg is TARTJUK, erdekes akkor megse vonjuk bele semmibe

csuma 2012.06.13. 14:13:09

A Cavanis üzletben én is nagyon reménykedem. Csak attól tartok, hogy a "törpe" megvétózza majd, miután az Inter is a képbe került nála. Én sem láttam még Damiaot a klubjában játszani, viszont amilyen videók terjednek róla a neten, azok a statisztikáival párosítva elég meggyőzőek. Nyilván egy video torz képet ad a valóságról, de valamit mégis csak megragad belőle és azaz, hogy kibaszott gólérzékeny játékosról beszélünk. Tény, hogy nem egy Cavani vagy RvP, de még bőven lehet olyan jó, vagy jobb is. Az idő majd úgy is eldönti. Persze priori továbbra is Cavani, ez egészen egyértelmű, hiszen Ő lenne a tökéletes ember számunkra, mind játéktudását, stílusát és mentalitását tekintve. De én akkor sem leszek elkeseredve, ha Damiao érkezik. Kockázatosabb, de bejöhet! És inkább Ő, mint a lengyel.

csuma 2012.06.13. 14:15:01

*prioritás

Ismeretlen_150170 2012.06.13. 15:08:19

Felejtsétek már el ezt a Gio kölcsönadását, eladását. Teljesen kézenfekvő lenne ha visszahoznánk. Nem tudom ez mennyi pénzbe fájna, de biztosan nem 20 millába már pedig a kis olasz piaci értéke simán van annyi ami jelen esetben a tudását is reálisan tükrözi. Magyarán hülyeség volna nem visszavenni pár milláért és nem adni neki még egy esélyt. Ha már csak annyit produkál munt Vucinic már akkor jól jártunk és még fiatal és jövőre is el lehet adni és azt már bebizonyította hogy egy kisebb csapatban tud nyerő ember lenni ezért ha nem jönne be akkor is lenne kérője bőven, szerintem rajta már nem bukhatunk, csak nyerhetünk, de előbb kapjon még egy esélyt.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása