Marotta Buffonról és a nyári igazolásokról

A tegnap felkerült Marotta nyilatkozat másik fele Buffonról és a lehetséges igazolásokról szól. Hallgassuk hát az transzfergurut!

Beppe MarottaBár Del Piero nem fog új szerződést kapni -legalábbis Marotta nyilatkozata alapján ez tűnik valószínűnek-, Buffonra azonban más szabályok vonatkoznak.

"Ő még sokáig itt marad. Egy pillanat alatt meghosszabbítjuk a szerződését és itt maradhat a Juventusnál egész életére." - mondta Marotta Buffon jövőjéről.

Marotta kommentálta a januárban kútba esett Tevez-igazolást is, amelynél a Milannal, az Interrel és a PSG-vel csatázott a Juventus.

"A jelenlegi gazdasági krízisben, az olasz futball nem engedheti meg magának, hogy 100 millió eurós játékost vásároljon. A Milan nagyszerű üzletet kötött Zlatan Ibrahimoviccsal, mert ő kölcsönbe érkezett és amúgy is a nélkülözött volt a Barelonában."

"Tevez hasonló szituációba kerülhet és ezért figyeljük is őt. Természetesen, előbb  meg kell kérdeznünk Conte véleményét is erről. Nem akarjuk csak a piac alsó szegmensét megcélozni, mivel fejlődni akarunk a csapat minden területen."

"Olyan játékosokat fogunk igazolni, akik nevükkel talán nem kerülnek a címlapra, de hasznosak a játékstílusunk szempontjából."

Marotta a ma esti Juve-Napoli rangadóra is kitért, főleg a két nagy sztárra, Cavanira és Lavezzire.

"A Napolinak sok kiváló képességű játékosa van és nem lennék csalódott, ha Edison Cavanit a Juventusban láthatnám. Lavezzi kivásárlási ára 31 millió euró, ami megfelelő egy orosz vagy angol csapatnak." - utalt Marotta arra, hogy nem a Napoli két ásza az Öreg Hölgy első számú célpontja a nyáron.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974655184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktor17 2012.04.01. 14:47:21

nah akkor nyáron se jön egy sztár játékos se mondjuk már megszoktam mióta marota papa van megint majd csak ilyen középszerü emberkék fognak jönni

Ismeretlen_181235 2012.04.01. 14:58:35

Én meg nem értem mi a különbség a capitano és Buffon között. Mert a kor- és a fizetés-különbség nem magyarázza meg miért kell egy "anyának" ekkora különbséget tennie két "gyermeke" között. A mercato kapcsán, meg bízzunk abban, hogy mi "hozzá nem értek" transzfergurunk valamilyen véletlen folytán meg fogja szerezni Rossit 20 misi alatt!

Diego2889 2012.04.01. 15:08:04

Cavanit a Juvéba ! :D

Kotrevák Kelly 2012.04.01. 15:21:22

Buffonra mér vonatkoznak más szabályok, mint Del Pierora??? Végülis, nemtom, ki a f@szom húzott le 19 évet a Juventusnál. Amíg ez a gyík lesz a felelős az átigazolásokért, addig be kell, h érjük a középszerű játékosokkal, akikből hátha lesz valami...

Ismeretlen_147985 2012.04.01. 15:28:46

Buffon a világ legjobb kapusa, így értelemszerűen a Juventus kezdőjátékosa, míg Del Piero egy cserejátékos. A két játékos már nem mérhető egy mércével. Ettől függetlenül el ne kezdjen valaki támadni, én is szeretném ha maradna az öreg. Viszont a két játékos most már ég és föld.

Ismeretlen_197458 2012.04.01. 15:40:39

Szerintem meg Buffon kezdő, még mindig nagyon jó, míg Alex csak csere, és sajna lehet, hogy Alexnek se tetszik, hogy kevés lehetőséghez jut. Szerintem Alex még játszani akar, ezért megy el, azt nem tudom elképzelni, hogy azt mondták neki, hogy köszi öreg vagy, mehetsz a fenébe.

Ismeretlen_197458 2012.04.01. 15:51:01

Ja és az igazolásokhoz csak annyit, hogy nekem nem jött le a nyilatkozatból, hogy csupa olcsó középszert akarnak venni. Sőt inkább azt mondta, hogy nem a piac aljáról akarnak kukázni, hanem okosan igazolni pl Tevezt, ha Conte rábólint. Kell egy jó csatár ezt tudja a vezetőség is, de nem 50 milláért akarnak csatárt hozni. És ez a címlapokon való villogás inkább arra utal, hogy nem rekordösszegeket akarunk kipengetni egy játékosokra, hanem okosan igazolni jobb neveket. Pl. ha tavaly el tudta volna hozni Agüerot vagy Rossit kölcsönbe, vagy részletbe, elhozta volna. Idén is inkább erre törekszik. Válság van, szerintem ha nem kerülnek képbe megint a nagy arab milliárdosok által irányított klubok, akkor hozhatóak olcsóbban jó játékosok. Csak nem a Madridból, a Barcából, vagy a Man. Cityből kell próbálkozni.

Petike007 2012.04.01. 15:52:27

Magyarország a 10 millió mindenhez értő ember országa. Ki tudja, lehet, hogy Alex ki akarja magát próbálni az Egyesült Államokban, elvégre nyilatkozta, hogy mennyire szeretne ott élni, és hogy nyaralni is csak oda jár rengeteg barátja van ott stb... Marotta, meg már bocsánat, de hülye lenne az újságírók orrára kötni, hogy kit akarunk nyáron igazolni. Azt mondaná, hogy: "nincs mese Dzeko kell", mi lenne rá a reakciója az Internek és a Milánnak? (Persze nem beszéltünk egyéb újgazdag klubokról stb...). Iszonyat módon felvernék az árakat. Engem nem izgat, hogy ki akarunk ide hozni, mert pletyka szinten, mondani lehet bármit. Engem az érdekel, hogy újra van csapatunk, amit Conténak és Marottának köszönhetünk. Amikor Marottát szidja a sok zseni ezt is tarsa szem előtt...

Ismeretlen_201466 2012.04.01. 16:03:36

Ezzel Marotta tulajdonképpen körvonalazta, hogy nyáron ugyanaz lesz, mint eddig. Nem lesz sztárcsatár, kapunk majd egy Caracciolot. Nem fogunk nagy neveket venni, jön még pár vízhordó. Pedig ha BL indulás lesz akkor kell, hogy legyen pénz nagy igazolás(ok)ra. De ha mást nem...könyörgöm egy 20-25 millát szorítsunk már ki Rossira.

gyorijuventuno 2012.04.01. 16:17:33

Nem oly nagy név Marotta úr Rossi-Sahin-Valencia-Cardozo....stb Bőven lehet okosna igazolni csak jól körbe kell nézni és nem csak Olaszország-on belül.... 60-70 millióból lehet erősíteni ha felesleget eladjuk és jön be pénz.... De nem tagadom előre én Cardozo ( benfica) Valencia ( Man utd) Rossi ( Villareal) és Gio-Inmobile kettős vissza.... Aztán csatáraink mehetnek tán egy maradhat.... KÖzéppályán adott fix 3as Gia tökéletes csere Marrone is + kéne egy minőségi csere.Védelembe kéne még egy olyan ember ki több poszon tudna játszani mint Caceres és Bonucci mehet a Zenitbe

Ismeretlen_220870 2012.04.01. 16:50:20

Szerintem épphogy nem mondott semmit. Okosan kell igazolni Conte segítségével, de most már klasszisokat posztra. Keretfeltöltésre már nincs szükség, emiatt nem kell elengedni a vízhordó típusú játékosokat sem. Azt meg biztos el akarják kerülni, hogy mindenki rajtunk akarjon nyerészkedni, mit tavaly. Azt azért remélem hogy az inter semmilyen kupaindulást nem szerez, mert biztos minden játékosra rálicitálnának megint, akit meg akarunk venni. @gyorijuventuno: csak ezt a Giovincot felejtenénk már el...középszerű, mégis nagyképű játékos. Pont hogy nála a csapatérdek másodlagos. Del Piero tud padozni szó nélkül, ha a csapatérdek azt kívánja? Vagy pl. Inzaghi, Kaká, Drogba, és még sorolhatnánk.

csuma 2012.04.01. 17:35:58

Szerintem lesz esélyünk a nyáron egy komoly csatárigazolásra, mivel a leggazdagabb klubok közül többen csatárposzton erősítenének. Így a Man City Falcao-t nézte ki, a Real RvP-t, a Barca-Neymar vonal is lehet idén beérik, és abban is biztosak lehetünk, hogy a Chelsea sem akar kimaradni a buliból (pláne nem egy ilyen idény után). Ezek a játékos mozgások komolyan befolyásolhatják olyan csatárok helyzetét, mint Higuain vagy Dzeko. Ezenkívül G.Rossi szinte biztosan távozik a Villarealból, mint ahogy Jovetic is a Fiorentinából, kik az idei pocsék teljesítményük miatt komoly pénzügyi gondokkal küzdenek. Szóval egy szó, mint száz, ezek az ügyletek lavinát indíthatnak el, s szerintem tucatnyi igen komoly játékos fog váltani. Elfelejtettem még megemlíteni pár embert: Robbenről is tudni vélik, hogy a nyáron tovább áll (nem igazán jön be neki, hogy nem alapkezdő), akkor a MU és a Tottenham a brazil Damiao-t nézte ki, és akkor ott van még az elefántcsontparti Doumbia, aki a CSKA-ban az utóbbi 158 meccsén 106 gólt lőtt, róla is pedzegetik, hogy nyugatabbra teszi át a székhelyét. És akkor még Torres, Tevez és Suarez helyzete is több, mint kétséges. Ha Marotta olyan ügyes, mint amilyennek Torinoban hiszik, akkor illene elcsípnie legalább 1-t a felsoroltak közül.

szabo2323 2012.04.01. 17:37:52

Szerintem minden esélyünk megvan rá ,hogy egy két klasszist igazoljunk! És nekem is az a véleményem @gyorijuventuno nak Giovinco nem ide való vagy csak padra.

Ismeretlen_201466 2012.04.01. 17:55:49

Csuma gondolatmenete jó, tényleg valószínű, hogy minőségi játékosok lesznek elérhetőek a nyáron. Viszont senki ne gondolja, hogy a Real Híguaint, vagy a City Dzekot ezért fillérekért fogja eladni. Könnyen lehet, hogy megszerezhetőek lesznek, viszont az áruk így sem lesz 30 milla alatt. Ezt meg Marotta bácsi aligha fogja kifizetni. Egyébként ha már javaslatokat teszünk akkor Gaitánt a Benficaból szívesen látnám. Középpályára csak 1-2 minőségi cserét hoznák, Pirlo féle játékost úgysem találunk. Aki fiatal és összehasonlítható Pirloval annak az ára biztos 25 milliónál kezdődik. Hátsó alakzatban pedig Bonuccit kell lecserélni, és hozni egy Kolarovot :D

Gabuero 2012.04.01. 18:01:07

Higuain kell nyaron ugyis elmegy mourinho

juve28adam 2012.04.01. 18:05:54

Istenem ,hogy lehet még azok után is idekívánni Giovinco-t miután simán lerúgta (asszem) Lichtsteiner fejét...kis nyomorult majomja. Amúgy én sem számítok nagy igazolásokra azthiszem senki sem fog csalódni Marottaban a nyár folyamán,hozza amit megszoktunk tőle. HA!! esetleg vmi csoda folytán 20-25 millió körül veszünk,akkor már jöjjenek az olyan nevek csatárposztra akik sztem megszerezhetőek,mint pl: G.Rossi,Soldado,Jovetic,Damiao vagy éppen az olaszhonban megbukott Huntelaar...ki tudja, talán nálunk nem lenne olyan rossz :D

Juveteam 2012.04.01. 18:55:54

Lavezzi nagy igazolás lenne,de ezek a balfékek sajnálnak érte 30 milliót. Vicc...

Ismeretlen_197458 2012.04.01. 20:17:58

Nem sajnálnak Lavezziért ennyit, pont az a nyilatkozat lényege, hogy a Chelsea és a City is szívesen látná a csapatában, nekik meg a kivásárlási ára aprópénz. Másik fele meg az, hogy nekünk el se adják ennyiért, és el se akar jönni Napoliból a nyáron se Lavezzi se Cavani. Legalább is ezt nyilatkozták 1-2 hete. És minőséget fogunk szerintem igazolni. Állandóan Ibráról beszélnek, hogy mekkora lökés volt a Milannak. Szerintem egy hasonló támadót akarnak a csatársorba hozni.

Ismeretlen_197458 2012.04.01. 20:20:25

Ja és pont arról van szó, hogy ez inkább egy jelzés a klubok felé, hogy mi nem fogunk 40 fölött adni senkiért. 30 fölött talán (bízom benne, mert alatta olyan akire nagy szükség lenne nem bizti lesz), de irreális összegeket ne várjanak tőlünk. Ne minket nézzenek hülyének ha lehet.

Ismeretlen_102246 2012.04.02. 12:27:59

Nem értem miért osztjátok itt sokan Giovincot. Juve nevelés, aki sosem mondta, hogy nincs esélye annak, hogy visszatérjen. BTW a jelenlegi szezonban 10 gólt szerzett és 7 gólpassza van idáig. Azt hiszem ez nem is olyan rossz teljesítmény tőle. Én szeretném, ha vissza tudnánk hozni, mert nagyon kreatív kis játékos, aki sok fantáziát adhatna az előre játékunkhoz. Nagy igazolásnak örülnék. Tévez nem is lenne rossz ötlet.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása