A hét kérdése

Döntetlen döntetlen hátán. Az idény eleji gyorsvonat úgy tűnik, visszagangolt és csak félgázzal működik. Persze nem áll meg, hiszen az rontaná a veretlenségi statisztikát. A gond csak azzal van, hogy a megbízható milánói gyors meg elrobog az új, de kissé még akadozó torinói mellett.

Magyarul megtorpanni látszik a csapat. Mi lehet ennek az oka? Ez lenne a keret igazi arca, a szezon kezdetén csak a bizonyítási vágytól túlfűtöttek voltak a játékosok? Vagy egyszerűen elfáradtak, kipukkadtak? Főleg a középpályára és a fel-alá robotoló Lichtsteinerre gondolok itt.

De ez még mindig nem adna teljes magyarázatot a gólképtelenségre. Mi van a csatárokkal? Vagy egyszerűen nem kell túlmisztifikálni a dolgot és csak pár meccses hullámvölgy jött el, miután főnixmadárként feltámadva meg sem állunk majd a scudettoig? Ezeket boncolgatjuk ma, ugyanis kérdéseink a következők.

SZERINTED MI A FORMAHANYATLÁS OKA ÉS MENNYI VAN MÉG A CSAPATBAN?

A pesszimisták szerint természetesen nem tud többet a csapat, míg az optimisták azt mondják, hogy hamarosan minden újra szép lesz. De vajon mi az igazság? Kommentben várjuk a véleményeiteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr34655135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

david 2012.03.15. 09:32:48

sziasztok! szerintem egyszerűen elfáradt a csapat. a középpálya mindenképp. nem érzem azt, hogy igazán minőségi csereemberek lennének, pedig az is marha fontos lenne. amiatt tarthatunk most itt. középpályára is kéne 1-2 oylan igazolás, mint a védelembe Cáceres, aki több helyen is bevethető. és akkor még szó sem esett a csatárokról. Matri érdekes eset, fontos gólokat szerzett, de egyáltalán nem egy klasszis. Q felépült, de ez nem igazán látszik a teljesítményén. DP meg nem kap annyi lehetőséget, hogy bizonyíthatna, meg amennyit érdemelne. Borriellót nem számítom a csatárokhoz, mert egy nagy nulla. Vucinicet nem tudom hova tenni.nem értem mért nem megy neki. kifáradt a csapat. ez látszik az ötlettelen játékon. ez a "majdapepeszélrőlbeadjaésmajdcsakleszvalami" dolog nem igazán jön be. se akkor ha lichti csinálja ugyanezt. a bal oldalról meg ne is beszéljünk. szerintem a kezdőcsapat kellően jó, de elfáradtak, amit totál megértek. ilyenkor kéne 1-2 jó csereember, ami nincs.nem tudom mi lesz, még bizakodó vagyok. 1-2 embert pihentetni kell valahogy. ki kéne próbálni/többl ehetőséget adni a fiataloknak, néhány embert meg elfelejteni (Borriello). és akkor még mindig ottvan Krasic és Elia, akiket nem tudom mért kellett leigazolni.

Marchisio 2012.03.15. 10:26:43

Nekem az a véleményem, hogy még csak nem is az, a baj, hogy elfáradtak, mert mondjuk az alapcsapat más csapatoknál is megvan szóval ez nem lehet ok a szezon felénél... Ami kezd hiányozni az a lelkesedés, és a kreativitás. Hihetetlenül pontatlanok a passzaink, a befejezések is, bár ezekhez nyilván hozzájárul, hogy nem eléggé jól vannak kiszolgálva a csatárok... Nagy hiba még, hogy mindent a 16oson belül akarunk megoldani, ott van Pirlo, Vidal, akik nagy lövők, tessék 20-25ről elereszteni 1-2bombát. Remélem sok van még a csapatba, de nem lesz könnyű dolguk.

Ismeretlen_191873 2012.03.15. 10:30:40

Nagyon remélem,hogy ez a döntetlen dömping a csapat mélypontja a szezonban,és mostantól inkább megint a győzelmek dominálnak.Valószínű ti is így vagytok vele de én egy kettős Juve drukker vagyok most. Egyik felem azt mondja hogy evés közben jön meg az étvágy,és mi a pics@ folyik itt hogy mindenféle bekkelős kiscsapattal csak szenvedünk és gyűjtjük az X-eket,a másik felem pedig örül hogy végre nem az EL helyekért küzdünk hanem a BAJNOKI CÍMÉRT! Én azért arra emlékszem vissza hogy nyáron nem megfelelően erősítettünk sajnos.Felsorolnom felesleges lenne hiszen számtalanszor leírta itt mindenki,hogy mit a hiányposztok. Szóval a szezonkezdés előtt az első három nagyjából reális cél volt. A dolgot ilyetén alakulása végett viszont joggal (?) kérjük számon akár az első helyet is sztem. Mert ha tudunk olyan teljesítményt nyújtani amilyet a szezon első felében akkor,valóban legalább 5-7 ponttal kellene vezetni a tabellát. Én azonban reális maradok,és azt mondom hogy leszarom a veretlenséget -ugyanis az nagyon szép,de se trófeát se európai kupaszereplést nem adnak érte- és ha már tudjuk hogy tudunk olyat hogy megverjük az intert,a milant,és mindenkinek komoly ellenfele tudunk lenni a serie-a ban akkor igenis irány a Scudetto. Ha mostantól tudnánk hozni az ősz eleji formát akkor a végén csak 2-3 pont döntene a JUVE vagy a milan javára a végén.A csapat mindenképpen fejlődött tavalyhoz képest,és a saját stadion is komoly jövőképet biztosít számunkra.Jelenleg két dolgot tartok fontosnak:első kettő között végezni az OLASZ bajnokságban,és nyáron JELENTŐS erősítéseket igazolni az arra rászoruló posztokra. Bajnoki cím,vagy kupagyőzelem már csak ráadás lenne. FORZA! :)

Ismeretlen_114321 2012.03.15. 10:45:31

Ennek a csapatnak nem szabadna elfáradni, tekintve, hogy nem játszunk nemzetközi porondon, azonban mégis úgy néz ki, hogy ez a helyzet. Conte nagyon kemény munkát végeztethet edzéseken, aminek év elején mindenki örült, mert 90 percig bírtak futni a játékosok, de ez a kemény fegyelem (és kevés egyéni szabadság, kreativitás), ami az idei szezonban a játékunkat jellemzi, lelohasztotta a lelkesedést. A középpálya és a csatársor egyaránt pontatlan, a védők pedig gyakran bénáznak mostanság. Az, hogy a formációt megint újra keressük, és folyton kísérletezgetünk vele, szintén előnytelen. Valószínűleg év elején sem a legjobb formációnkban játszottunk, de akkor még nagyobb bizonyítási vágy volt a csapatban, nagyobb lelki erő. +Érzésem szerint nagyon hiányoznak a kreatív játékosok a csapatból. Conte a munkásembereket szereti, akik követik az utasításait, és végigfutják a meccseket, de jelenleg olyan zebramezesre is szükségünk lenne, aki tud és mer a saját feje után menni, cselezni a 16-os előterében, ezzel helyzetbe hozni magát akkor is, ha a csapatnak egyébként nem megy. Pár ilyen váratlan játékossal most több győzelmünk lenne.

laac 2012.03.15. 11:03:56

Nincs itt gond ez a csapat erőn felül teljesít!Minden elismerés a stábnak és Contenak!Talán kicsit többet kéne fektetni a támadások begyakorlásába és támadni,támadni...!

FJ 2012.03.15. 11:07:01

laac Ott a pont. Nem szidni kell őket állandoan

Ismeretlen_161952 2012.03.15. 11:19:40

Hát ha valaki fáradtnak látta a csapatot a Genoa ellen akkor én tök más meccset néztem. HELYZETKIHASZNÁLÁS KELL! Keselyűk kellenek előre! Egyszerűen be kell rúgni azt a qva lasztit hadd rezegjen a háló. Forza Juve! Kövezzetek meg de én Scudettót akarok nyerni idén! Aut Caesar aut nihil... Ha nem ennek a mondatnak szellemében lépünk pályára és szurkolunk, megette a fene az egészet. "Vagy Caesar leszek vagy semmi"

mjz 2012.03.15. 11:33:02

fix 1. hely !

Juve4Ever 2012.03.15. 12:08:46

az eredménytelenségnek több oka is van. ha lehetősége van rá,akkor conte ugyanazt a 12-13embert játszatja,és csak a meccsek vége felé hajt végre számomra érthetetlen cseréket.oké,hogy nincs nemzetközi szereplés,de van olyan,aki eddig mindig kezdő volt,mindig végigjátszotta a meccseket,mert nincs megfelelő cseréje,vagy mer conte ragaszkodik az elképzeléseihez,akármi van. szerintem ennek köszönhetően sérült meg az idei szezon világ legjobb védője. conte próbálkozott számtalan taktikával,de az utóbbi meccseken rendre rosszat választ.és már ott bukik minden,hogy nem a megfelelő játékosokat nevezi a kezdőbe. hamar be kellett volna látnia,hogy chiellini nem szélső védő,bár akkor nem volt sok lehetőség mást odarakni(dc sérült is volt,a rajt előtt meg elküldte ziglert a p....ba,mert minek...) az utóbbi meccseken bonuccit a stadion közelébe se szabadott volna engedni,nem hogy a kezdőbe. ha már elhoztuk cacerest,lichsteinernek járt volna egy kis pihenő. észre kellene már venni mindenkinek,hogy pepe,akinek a szezon elején volt pár jó meccse(hasznosan játszott,futott,küzdött technikai tudás nélkül)az azért volt,mert jóval tudásán felül játszott.hisz sem előtte(udineben) sem utána soha nem játszott úgy.ő max egy csereember. vidal eléggé felemás teljesítményekre képes.valahogy meg kellene találnia a jó teljesítményt,és azt folyamatosan nyújtani. pirlora nem lehet panasz,sajnos nincs cseréje,és sokszor játszótársa sem. marchisio nagyon mély ponton van,ráférne egy kis kihagyás,hogy össze tudja szedni magát.képes rá.nagy szükség lesz rá. a középpályán van a legtöbb játékosunk,mégis mindig az előző 3 játszott,ha nem volt valaki eltiltott.ha már krasicot nem küldték el,játszhatna pepe helyett.ha jobbnak nem is jobb,legalább gyorsabb.és még ott van elia is. vidal helyett ottvan a fiatal és tehetséges marrone,aki bizonyította,hogy képes jó teljesítményre.de marchisio helyén is játszhat.maradt még giacherini és estigarribia,akiknek voltak jó megmozdulásai.cserének és egy félidőre ők is jók. támadók.gyakorlatilag nincsenek. vucinic.sose volt egy ász.nálunk se lett az.nem a posztján játszik.de ha ott jászana se tudna több gólt rúgni.kihagyja a kihagyhatatlant is.viszont ha elkapja a fonalat nagyon hasznos.sajnos ilyen ritkán van. matri.a cagliariban lehet hogy nagy ász volt,de egy Juventus kezdőbe kevés.nagyjából az összes gólja úgy pattant be róla a kapuba vagy hasonló szituáció következtében esett. q.a szezon elején jó volt,jött a sérülés.aztán még egy.sajnos kizökkent a játékból.képes lehet visszatérni és nagy szükség lenne rá. del piero.hiába öreg.hiába lassú,szerintem kezdhetne nyugodtan,60percet simán végigtol.kreativitás van benn. boriello=amauri az meg hogy nem lehet a scudetto a cél,az az idény során kiderült,hogy nem igaz.igaz,hogy az utóbbi időbe nem így van.de a látottak alapján bőven lett volna esélyünk arra,hogy most a milan előtt legyünk pontokkal.ehhez nem kellett volna más,mint rotáció,jobb helyzetkihasználás,igazságos bírói ténykedés és egy kis szerencse.ezzel a nem túl acélos kerettel meg lehet nyerni ezt az elég gyenge seria a-t.

Ismeretlen_114665 2012.03.15. 12:23:53

Hogy mi az oka? Amit már a két átigazolási időszakban is megmondtam: Vucinic (nyáron) 18 millióért vicc (amin egyedül a Roma röhög) Borriello-t (még ha csak 500.000 és kölcsön) szintén vicc volt idehozni, ilyen erővel maradhatott volna Toni. Q sajnos sérülékeny Del Piero-ban nincs bizadalma Conte-nak... (sajnos, még kiegészítő emberként se) Matri-ban meg kb ennyi van időnként lő egyet de hosszútávra, úgy hogy ő lenne az első számú ékünk nem lehet bízni, ráadásul most már Conte se rakja a kezdőbe ami miatt oda a magabiztossága... Emellé jön még, hogy a középpálya elfáradt, merthogy ott sincsenek minőségi csere emberek arra meg hogy valaki a védelemből betalál alapozni több mint rizikós (még ha idén sokszor előfordult is) Egyébként viszonylag (Bonucchin kívül) a védelemmel nincs baj, nem kapunk sok gólt csak a gólok nem jönnek aminek szerintem ez az oka amit fentebb írtam... Hajrá Juve!

frenky 2012.03.15. 13:07:29

Nekem az a véleményem erről a dologról, hogy nem Borriello és Padoin szintű játékosokat kellenne igazolni. Ha Padoinért ki tudtunk adni 4,5 milliót, akkor szerintem Guarínért is ki tudtunk volna adni akár 11 millát is. Persze, hogy kényelmesek a középpályásaink, ha nincs konkurenciájuk. A támadó szekcióra ugyanez vonatkozik, mert Borriello nem kihívás a csatároknak. Szerintem a leghatékonyabb csatársor Elia Vucinic Quagliarela. Azért adtunk Eliáért tizenvalahány milliót, hogy a padott koptassa, miközben gyors, jól cselez és tipikus szélső. Vucinic nem szélső támadó szerintem sokkal hatékonyabb középcsatárként, míg Q múlját nézve talán a legjobb csatárunk. "Guiseppe Rossit a csapatba!!!"

Tubi 2012.03.15. 14:19:18

Ez a csapat szerintem még a sok x ellenére is erőn felül teljesít de ha a veretlenség megmarad és a BL. ugrik rajtunk röhög majd Európa.Én arra gondoltam hogy Conténak sajnos kialakult egy állandónak mondható kezdő 11-e, és lehet hogy ez kényelmessé tett néhány játékost.Talán ezért nem harapnak annyira, nem csúsznak másznak úgy mint a szezon elején amikor azt gondolhatták hogy több játékos is versenyben van a posztjukért.Probléma még az igazi klasszis,klasszisok hiánya is, annó volt egy Trezegól akinek akár a hátáról is bepattant a labda, egy Nedved aki képes volt váratlant húzni stb.Most sajnos ilyenek nincsenek /talán Pirlo de őt néha lassúnak és körülményesnek érzem/ csak szorgos munkásemberek akiknek conte bácsi felrajzolta a táblára merre menjenek mit csináljanak és ők úgy is tesznek.A csatárok szerintem nem annyira rosszak de talán csak Matri a klasszikus befejező közülük ő pedig szerintem hozza azt amit tud, Vucinic-től többet vártam de ez sajnos több emberről elmondható volt a közelmúltban, Q-ról meg azt érzem /ne legyen igazam/ hogy a térdsérülése után már ő sem lesz a régi mint anno DP.

Tony 2012.03.15. 14:27:01

1. A támadók(csatárok) valójában a szezon kezdete óta a nullával egyenlőek (kivéve Matri). Akkor még ugy ahogy elment ez a helyzet,mert voltak mások akik góll,gólokat szereztek (Pepe,Marchisio) 2. A minőség hiánya. Ez hosszú távon mindenhol kijön. Bajnokí címhez a Juve kerete ebből a szempontból kevés. Konkret példán: Mindneki látja,hogy sokszor minden ellenére megteremtjük a gólhelyzeteket arra,hogy eldőljön a meccs,de az egyéni képességek hiánya miatt ki is marad. A keretben pedig nagyon elkéne 1 olyan játékos aki 1 villanással eldönt 1 meccset. 3. A legfontosabb. A rotáció hiánya. A középpályán nincsen értelmes variációs lehetőség. Hiába a heti 1 meccs,a Pirlo,Vidal,Marchisio trió gyakorlatilag minden meccsen mind a 90 percet fenn tölti a pályán. Elfogytak. Őszintén megmondom,hogy elég sötéten látom a jövőt. Az Inter,Napoli kiesése nagyon rosszul jött,lehet lassan az Udinese is követi őket. Félő,hogy innentől mindegyik gőzerővel startol a BL helyek,amit ha igy megy tovább néhány fodulón belül elveszíthetünk.

glaci19 2012.03.15. 14:48:25

Én is osztom azon véleményeket hogy fáradságról nem beszélhetünk,hiszen nincsenek nemzetközi meccsek,csupán a heti bajnoki fordulók.Jövőre ha elérjük a bl-t akkor mi lesz???Úgy gondolom hogy nem is a középen lévő marci-pirlo-vidal tengellyel van a probléma,mondom annak ellenére hogy az tény hogy mind vidal és mind marci kicsit visszaesett az elmúlt időszakban,de véleményem szerint a probléma nem itt van.Az előttük elhelyezkedő támadó szekcióban keresendőek a bajok.Én a téli átigazolási időszakban is azt mondtam s ettől tartottam hogy ez befog következni,hogy a támadószekció kevés lesz,gólképtelen lesz.Vucsinics lenne az egyetlen,ki tud színt vinni a támadásokba és van benne váratlan,de elég formahanyatlás van nála is,meg amúgy is ő nem is szélső.Szóval szerintem mindenképp itt keresendő a probléma,a pepe típusú játékosok max cserének jók.De remélem a dobogón ott fogunk maradni s meg lesz a bl.S akkor kell a támadószekcióba legalább egy kreatív ember,s egy befejező csatár.

Ismeretlen_197458 2012.03.15. 15:17:42

@frenky Cácerest hoztuk, mert csak egy eu-n kívüli helyünk volt. És Guarín még mindig sérült. Én viszont ott látom a sok döntetlen okát, hogy Vucinic sokat önzőzik, mostanában nem nagyon volt jó meccse a Genoain kívül, és az is csak egy 0-0-ra volt elég. Matri nem kap elég labdát, Pepe se azt nyújtja, mint ősszel. Tehát a csatároknál van a fő gond. Én abban látom a fő okot, hogy a csatárok nem képesek betalálni. Nem egy Vucinicet kellett volna elhozni pénzspórolás okán, hanem bizony legalább a duplájáért Rossit, vagy még 30-at talán ki lehetett volna csikarni a tulajokból, és végre a bajnoki címet kitűzni. Legalább is úgy kellett volna vásárolni nyáron, hogy bajnokok akarunk lenni. Akkor nem érték volna be zs tervként Vuciniccel, meg télen Borrielloval. És az a vicc, ha tényleg tudott volna a vezetőség még 30 millát kérni Agüerora, és tételezzük fel, hogy meg is szerezzük, akkor most tényleg a bajnoki címért mennénk legalább 10 pont előnnyel a Milan előtt. Sztem akkor most ha 7 döntetlenünk lenne sokat mondtam. Kellett volna nyáron egy jó csatár.

Ismeretlen_197458 2012.03.15. 15:20:47

Tavaly is az volt a fő gond, hogy jött del neri, aki ugye a Samp-ot 4. helyre bevitte, és rögtön a vezetőség azt hitte, hogy ha a sampot be tudta hozni 4-nek, akkor egy középszerekből álló Juvét fél gőzzel is bevisz a BL-be. Nem jött össze, mert itt nem volt aki a csapatot húzta volna.

csuma 2012.03.15. 15:21:08

Különös vélemények hangzanak itt el, közülük néhány a szokásosnál is meglepőbb. Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki belesérült volna az edző bizalmába, de ahogy olvasom Chiellinivel ez történhetett. Egyszerűen túl sokat játszott és ez okozta a sérülését. Öreg hiba Conte... Peperől is egészen érdekeset olvastam. Ősszel megszállhatta valami/valaki, mert állítólag a saját tudásának határain kívüli teljesítményt nyújtott. Ebből csak arra következtethetek, hogy valójában nem is Ő volt a pályán, hiszen valaki képességeiből adódóan vagy birtokában van egy adott teljesítménynek, vagy nem. Vagy mi? :) Ami még szórakoztató, bár igaz, nem új keletű nézet itt a blogon, azaz általános fáradtság ami jellemzi a csapatot. Szerencsétlen focisták. Valószínűleg nem volt elég nekik gyerekkoruktól kezdve állandó edzésben lenni. Felnőtt férfi létükre elfáradnak a heti átlagos 1,1 meccsükön. Ennek ellenére próbálkoznak, minden igyekezetükkel azon vannak, hogy győzzenek, de hát FÁRADTAK! Hát szegények, Istenem, nem tudnak futni már!!! Hiába pihennének akár napokat az sem segít. Meg az a csúnya Conte sem engedi, hogy kipihenjék magukat. Minden nap edzeni küldi őket, aztán hétvégén meccsezni. Borzasztó, micsoda megátalkodott gonosz ember ez! Nem gondol szegény FÁRADT focistákra. Szerintem nem kell 'túlgondolni' ezt az egész formahanyatlás témát. Természetes, hogy egy csapatnak vannak hullámvölgyei egy szezon során, ez alól mi sem vagyunk kivételek. Ráadásul minél rövidebb a pad, minél kevesebb a minőségi játékos (mint Chiellini, Gigi, Pirlo), annál inkább várható ennek a bekövetkezése. Szerintem ezek a dolgok abszolút fejben dőlnek el. Idén mindenképpen. A sérüléshullám hála az egének eddig elkerülte a csapatot, van egy stabil kezdő aminek volt már ideje összeérni, és taktikailag is széles a repertoárunk. Ha egy játékos nem sérült és ismeri a társai képességeit, észjárását, a taktikát stb. akkor már csakis rajta múlik, hogy mit hoz ki az adott meccsből, milyen arányban hoz jó és rossz döntéseket. Egy csapat akkor tud eredményes lenni, ha az alapfeltételek adottak (fizikai egészség, taktikai ismeret, csapattársak ismerete, ellenfél ismerete stb.), és egy adott meccsen az "összjódöntések" halmaza felülmúlja az "összroszdöntések"-két. Most ez nagyon bután hangzik, de lényegében eddig vagyunk képesek leírni egzakt módon egy csapat működését, a monitor innenső oldaláról(keret, taktika, fizikai tulajdonságok). Ezen túlmenően minden az emberi elmében dől el, szóval inkább pszichológia, és kötve hiszem, hogy akárki is erről a blogról személyes kapcsolatot ápolna a Juventus jelenlegi keretének tagjaival (pszichológus még akár akadhatna is "köztünk"). :) El kell fogadnunk a jelen helyzetet, hogy minden (a csapatot érintő) exogén tényező változatlansága mellett a csapat rosszabbul teljesít, mint ősszel. És azt is el kell fogadnunk, hogy jelen pozíciónkból nem vagyunk képesek erre magyarázatot adni. HACSAK, nem az IDŐJÁRÁS minden elrontója! Javaslom, hogy az "általános-fáradtság" elméletét váltsuk fel a "szélsőséges-észak-olasz-időjárás-viszontagságainak-elviselhetetlensége" teóriájával! Szegény Lichti megszokta már a római tavaszt, Elia is az Északi-tenger páratartalmához szokott, Barzagli sérülését is okozhatta a mediterráneumba való visszatérés, Marci pedig egyenesen 'tavaszgyűlölő' ezért ilyenkor mindig depresszióval küzd. Hát látszik a fején!

devil-z 2012.03.16. 00:17:26

Nem formahanyatlás, szerintem ennyit tud a csapat. Amikor ment a szekér akkor erőn felül teljesítettek a srácok, Pepe, Marchisio is fontos gólokat szereztek mostanra visszaesett a teljesítményük a valós szintjükre. A középpályáról hiányzik a kreativitás [egyedül Pirlo már kevés, néhány meccsen az ő teljesítménye is nagyon visszaesett] Csatár poszton pedig nem kis probléma van, hanem óriási. Matrin kívül mindenkit elzavarnék (DP ugye sajnos megy magától is, Q pedig már nem lesz a régi, bár ő megérdemelne több lehetőséget) és vennék egy igazi, vérbeli csatárt A gólképtelenség, a döntetlenségi-széria figyelmeztető jele annak, hogy nekünk már nem lesz beleszólásunk a Scudettóba.

babuci 2012.03.16. 07:16:53

Szerintem a formahanyatlás oka annyi h nincsennek igazi jó gólt lőni tudó csatáraink.Ez eddig azért nem volt annyira szembetűnő mert a középpálya lőtte helyettük a gólokat.Ennyi.Meg nincs meg az az átütő erő...Szerintem hiányzik még egy kreatív mozgékony támadó is.Pl Giovinco.

MdewC 2012.03.16. 12:12:43

Forza! Szevasztok, több előttem szóló kommentel teljesen 1et értek. Alpjáraton sokat lépett előre a csapat, hihetetlenül jó az új stadion, nem panaszkodhatunk az edzőre, akarnak a játékosok. Azonban látszik, hogy tényleg az út elején vagyunk, sokat kell még fejlődni. Nem vagyunk világklasszis szinten, ezt mindenki látja, pedig a Juvénak ott van a helye a legjobbak között. Egyáltalán nem szeretném szidni a játékos állományt, de sok erősítésre van még szükség. Ez lenne a legfontosabb szerintem, szégyen, hogy a csapat vezetősége nem áldoz kellően a jobb játékosokra. Minőségben és a minőség mennyiségében is kell előrelépni. A többi pedig az edző dolga, hogy milyen taktikával áll ki egy csapat, valamint, hogy mennyire tüzeli fel a játékosokat a győzni akarásra. Mindenképpen több rotáció kellene, mások is kapjanak lehetőséget. (Del Piero-t kötelezően beraknám még pár percre is, a legenda nyáron elmegy.) Addig viszont amíg ezen előbbiek nem változnak, éjjel nappal a kapura rúgást gyakoroltatnám az emberekkel és aki 1000-ből nem lő be 990-et, az nem játszhatna a következő meccsen! ;) (Jó lenne, ha lenne ismét egy sztárunk akire támaszkodhat a csapat, egy ikon, mellette több tehetség! Ez mindenre vonatkozik!) Hajrá! :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása