Juventus - Siena: 0-0

A Juventus annak ellenére is vezeti a tabellát, hogy mindössze 0-0-ás döntetlent ért el a nagyon szervezetten védekező Siena ellen.

Juventus - Siena: 0-0

Antonio Conte egykori csapata ellen bizonyíthatott, a játékosok pedig kipihenten várhatták a mérkőzést, mivel a keddi, Parma elleni összecsapás elmaradt az Olaszországot sújtó hóhelyzet miatt.

Bár a Juve végig uralta a találkozót, és szinte végig a Siena térfelén zajlott a játék, mégsem sikerült gólt szerezni, és egyre inkább feltűnő, hogy a tíz emberrel védekező csapatok ellen nem megy a Juventusnak.

Igaz persze az is, hogy a játékvezető egy teljesen jogos büntetőt nem adott meg a torinóiaknak.

Ettől függetlenül a mérkőzést meg kellett volna nyerni, de körülbelül 5 perc után már tisztán látszott, hogy vagy csak egy egyéni villanás, vagy egy óriási mázli kell a Siena legyőzéséhez.

A toszkán kis csapat nagyon jól védekezett, a felezővonalat is alig lépték át, kapusuk, Pegolo pedig ihletett formában védett. Ennek meg is lett az eredménye, a Siena nagyon értékes ponttal távozott Torinóból.

A Juventus számára külön fájó lehet, hogy a riválisok botlottak, így több pontra lehetett volna növelni az előnyt. Döntetlent játszott a Milan, kikapott az Udinese és az Inter. Igaz, ők - sorrendben - a Napoli, a Fiorentina és a Roma ellen léptek pályára, nem egy kiesés ellen harcoló klub ellen...


JUVENTUS - SIENA: 0-0

Összegzés:

Sárga lapok: Pegolo 72', Barzagli 74', Borriello 83', Chiellini 92', Parravicini 94'


JUVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe (Giaccherini 38'), Matri (Quagliarella 76'), Vučinić (Borriello 61')

fel nem használt cserék: Storari, Bonucci, Marrone, Del Piero

edző: Conte


SIENA: Pegolo ; Vitiello, Rossettini, Terzi, Del Grosso; Giorgi (Reginaldo 69'), Vergassola, Gazzi, Brienza; Destro (Parravicini 73'), Calaiò (Gonzales 56')

fel nem használt cserék: Farelli, Rossi, Contini, D'Agostino

edző: Sannino


Játékvezető: Peruzzo

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr204655027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_137164 2012.02.05. 19:56:08

Mint az elöbb említettem csak a 2. félidőt láttam és jól játszottunk ,mindössze 1 gól kellett volna a franc egye meg! Nem csak ezen a meccsen múlik a bajnokság... Tök jó lenne veretlenül megnyerni a scudettót!!! Bár már alig várom hogy a Bajnokok Ligájában lássam a csapatot úgyhogy a 2. hely a minimum elvárás A hab a tortán a bajnoki cím lenne! Forza Juve

Catanese 2012.02.05. 20:07:50

Már kb. a huszadik perc után látszott, h teljesen rossz taktikával próbálkozik Conte. Egy sima támadó 4-4-2-vel a Siena verhető lett volna könnyen, de szinte mindent középen erőltettek. Ami veszély volt azt szélről induló akciók jelentették. Vucinic, Vidal, Pepe nyugodtan leülhetne a padra néhány hétre vagy a lelátóra. Ugyanazok játszottak megint, ennyit a rotálásról.... Boriello... hát ennyit Toni is tudott volna és nem került volna pénzbe ! Most februárban olyan előnyre lehetne szert tenni, h 99% - ra miénk lenne a scudetto, de ilyen impotens taktikával szórjuk a pontokat kiesőjelölt csapatok ellen .... Bolognában sem várok más eredményt. Conte - vedd már észre, h a 3 csatáros játék nem működik ( főleg Matri-t zavarja ) , mert egymás lábát tapossák a támadóink a 16-oson belül. DP-t a kezdőbe, h formába lendüljön, mert különben nem lesz bajnoki cím, bár te úgy is a Milan-t "vizionálod"...

Alessandro 2012.02.05. 20:15:32

Van egy nagyon fontos mondat a cikkben, "csak egy egyéni villanás, vagy egy óriási mázli kell a Siena legyőzéséhez" Sajnos nincs olyan játékosunk, aki képes lenne megvillanni egy olyan meccsen amikor szinte senkinek nem megy a játék vagy betömörül az ellenfél. Igaz hogy nem mi vagyunk a bajnokság esélyesei, de így is magasan vezethetnénk a tabellát. Jelenleg úgy néz ki, hogy egy rangadót nagyobb esélyünk van megnyerni, mint legyőzni egy gyenge kis csapatot.

devil-z 2012.02.06. 00:39:37

Ez már régóta így van, hogy nem a rangadók hanem a kis- és középcsapatok okoznak nekünk fejtörést leginkább. Az egyik probléma, hogy az eddigi játékosok akik parádéztak (Pirlo, Marchisio, Pepe) beszürkülnek, nem tudják azt a pluszt adni amit a bajnokság első felében. A másik probléma a már névben is nevetségesen hangzó támadósor, vucsi-bori kettőssel az élen. Nem tudom mit gondoltak mikor ezeket idehozták, egyelőre semmit sem érnek. Q halovány önmaga, Matrit meg bírom, de lássuk be nem egy Trezeguet..

juvebt 2012.02.06. 07:35:20

Az a baj tegnap helyzetet sem jutottunk el, nem volt mit elszerencsetlenkedni, szegény Matrinknak. Szerintem ezt elsősorban most Conte rontott el, meg a padra sem tett olyan embereket akik egy kis lendületet hozhatnak volna a szélélén.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása