Barzagli: "Mindenre figyelünk"

Andrea Barzagli idén csúcsformában játszik a Juventus védelmének közepén. A belső védő eddig mind az öt fordulóban pályára lépett, játékával bebiztosítva helyét a hátsó alakzatban.

Andrea Barzagli

A 2006-os világbajnoki győzelem után meggyőző teljesítményének köszönhetően újra meghívót kapott az olasz válogatottba is.

A Szerbia és Észak-Írország elleni EB-selejtezők után Barzagli csatlakozott a Bianconeri keretéhez, és készen áll, hogy egykori csapata ellen bizonyítson.

Barzagli egy évet töltött a Chievo csapatánál, ám nagyon jó emlékeket őriz Veronáról.

"Serie A karrierem a Chievónál kezdődött. Az egyik legjobb évemet töltöttem ott, és ez nagyban köszönhető a veronai környezetnek."

"A Chievo ellen nem könnyű játszani, nehéz mérkőzésre számítok. Pellissier? Veszélyt jelenthet, de nem csak ő. A játék minden aspektusán dolgozunk, figyelünk a legkisebb részletre is. Tudjuk, hogy nagyon kell figyelnünk, koncentráltnak és harcosnak kell lennünk, és jobban kell akarnunk a győzelmet, mint ők."

A Milan 2-0-ás legyőzése után itt az újabb megmérettetés a Juventus számára. Bár az aktuális olasz bajnok legyőzése nagy önbizalmat és hitet adott a csapatnak, Barzagli tudja, hogy a játékosoknak nem szabad elbízniuk magukat.

"A győzelem megerősített bennünket, hogy jó úton járunk, de még csak a bajnokság elején vagyunk. Nyugodtan tovább kell dolgoznunk, csak a munkánkra összpontosítanunk, és nem szabad az ellenfelekkel foglalkoznunk. A következő néhány mérkőzés alatt kiderül, hol is állunk valójában."

Mióta Barzagli visszatért Olaszországba, újra a válogatottba került, és nagyon elégedett, ahogyan a dolgok jelenleg alakulnak.

"Néhány hónap alatt minden megváltozott. Semmi rosszat nem mondhatok, mert Németországban is nagyon boldog voltam, de egy olyan nagyszerű csapat, mint a Juventus ajánlatát nem tudtam visszautasítani."

"Nagyon jól ment a munka az elmúlt hónapokban, és ez még nagyobb erőt ad a folytatáshoz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr764654687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása