Juventus - Bologna : 1 - 1

Nem bírt egymással a Juventus és a Bologna tegnap este a Juventus Stadionban.

Vucinic

A forduló hozott érdekes végeredményeket, ezek közé tartozik az Öreg Hölgyé is, aki csak döntetlenre volt képes az első pontját most megszerző Bolognával szemben... igaz, egy félidőt emberhátrány töltöttek.

Milos Krasić idén először került be a kezdőcsapatba, míg Paolo De Ceglie jobb híján visszakerült oda.

A mérkőzésről:

A Bologna jól kezdi a mérkőzést, Buffonnak védenie is kell, majd a 28. percben lerántják Chiellinit a 16-oson belül, de a bíró sípja néma marad.

Egy perccel később Pirlo zseniális játékintelligenciájáról tesz (ismét) tanúbizonyságot, amikor gyorsan elvégez egy szabadrúgást, amiből Vučinić gólt szerez. A bolognaiak úgy gondolják, mozgott a labda a szabad elvégzésekor, bár a játékvezető érvényesnek ítéli a találatot: 1-0. Vučinić a mennyben.

Ezek után Del Piero és Krasić is próbálkozik, de sikertelenül. Következik a fekete leves, a montenegrói feleselésért, majd szabálytalan becsúszásért is sárga lapos figyelmeztetést kap, így magától értetődő, hogy el kell hagynia a játékteret. A Juve 10 emberrel, Vučinić a pokolban.

Capitano helyett Matri áll be, majd Pirlo nagyszerű helyzetbe hozza Krasić-ot, aki hibázik, így elmarad a gól. Egy pillanat múlva már Buffon kényszerül hatalmasat védeni De Ceglie bakija után. Az ezt követő szögletnél Chiellini lemarad Portanováról, aki egy fejest követően megszerzi csapata idei első gólját: 1-1.

Ezután a Juventus 10 emberrel is támad, de a bolognai kapus, Gillet mindig a helyén van. Előbb Pirlo veszélyeztet, majd Chiellini találja el Matrit egy lövéssel, de Barzagli fejese sem ér gólt. Di Vaio a győzelmet is megszerezhetné a Bolognának, de ez is kimarad.

Dulakodás tör ki Portanova és Pepe között, amihez a társak is csatlakoznak. A Bologna sérelmezi, hogy a torinóiak nem állítják meg a játékot, amikor egy játékosuk a gyepen marad.

A Bianconeri végsőkig harcol és ostromolja az ellen kapuját, több szögletet is rúgnak egymás után. Sikertelenül. A játékvezető végül egy hármas ütközés után fújja le a mérkőzést, miután Gillet és Pepe is a földön hever. Vége, marad az 1-1.

A mérkőzés képe alapján egyáltalán nem igazságos a döntetlen. A Juve többet támadott, jobban akarta a győzelmet, a fölényes labdabirtoklást ért el. Igazán harcosan viselkedtek, már-már a Nationalelf jut az ember eszébe erről az akarásról. Persze az is igaz, hogy egy Bolognát mindenképp meg kell verni hazai pályán.

Talán, ha Vučinić nem állíttatja ki magát, minden másképp alakul. Talán. Az azonban biztos, hogy így jóval megnehezítette csapata dolgát. Ahogyan az is, hogy a kis botlás ellenére Conte sem szolgált még rá a negatív jelzőkre. Vasárnap Szicíliában, a Catania ellen lehet javítani. Így legyen!

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie (Vidal 74); Marchisio, Pirlo; Krasic (Giaccherini 60), Vucinic, Del Piero (Matri 46), Pepe

Bologna: Gillet; Casarini, Portanova, Antonsson, Morleo; Diamanti (Pulzetti 46), Perez (Krhin 46), Mudingayi, Kone; Ramirez; Acquafresca (Di Vaio 67)

Játékvezető: Gava

Kiállítva: Vučinić 45'

A Tabella 3 mérkőzés után:

1. Genoa 7 p.
2. Juventus 7 p.
3. Udinese 7 p.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514654340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása