Útmutató Juventus jegyek igényléséhez

Sokunkat érdekel hogyan lehetne Juventus meccsre menni. Van aki már sokadik mérkőzésére készül, de vannak olyanok is, akik még sosem látták élőben a "zebrákat". A szurkolói kártya bevezetésével azonban nem olyan egyszerű Olaszországban drukkolni a csapatnak.

A juventushungary.hu csapata összeszedte mit is kell tenni annak érdekében, hogy részesei lehessünk az Öreg hölgy által okozott kollektív eufóriának. Álljon itt az átvett cikk, aminek eredetijét ezen a linken éritek el. A posztban a konkrét elérhetőségi adatokat nem tüntettük fel, ezt keressétek az eredeti cikkben!

Olvassátok hát, reméljük mindenkinek segítségük szolgál!

"... Ahhoz, hogy biztosan bent legyél a stadionban akár hazai pályán, akár idegenben, két dologra van szükséged:

1.       Juventus Club DOC klubtagsági – a Juventus Club DOC Anzio-Nettuno csoportba, amelyik Olaszország egyik legnagyobb ilyen szurkolói klubja több ezer taggal. Ha tag vagy náluk, garantálják neked a jegyek megszerzését idegenbe a vendég szektorba és hazai pályára is. Az egy szezonra szóló tagsági díj új tagoknak 40 euro, régi tagoknak 35 euro (mely havi 4, illetve 3,5 euro összeget jelent, egy szendvics árát a McDonald’s-ban!).

2.       Tessera del Tifoso – szurkolói kártya. Az olasz kormány bevezette a szurkolói kártyát, amely egy fényképes igazolvány, hasonló a bankkártyához. Csak ennek a birtokában lehet idegenbeli mérkőzésekre menni, valamint hazai mérkőzéseken is erősen ajánlott a megléte. A szurkolói kártya nélkül érkezők hoppon maradhatnak – egy nagyobb rangadón például esélytelen, hogy bejussanak a stadionba. Csak akinek van szurkolói kártyája, azoknak tud biztosan belépőt biztosítani az Anzio-Nettuno Juventus Club DOC. Idegenbeli mérkőzésre pedig nélkülözhetetlen a megléte. Az ára három évre 15 euro.

Hogyan igényelheted?

Az alábbi pdf fájlt (letöltése jobb klikk, Link/Hivatkozás mentése más néven) kell kinyomtatni, kitölteni a mellékelt kitöltési útmutató (letöltése jobb klikk, Link/Hivatkozás mentése más néven) szerint, mellékelni a megadott igazolvány másolatát, valamint 4 db színes igazolványképet (nem kell odaragasztani a papírra), s ezeket elküldeni ... részére a következő címre: ... . A 60 eurónak (melyben az 5 eurós postaköltség is benne szerepel) megfelelő 16800 forintot (régieknek 55 euro) pedig a következő bankszámlára kell utalni: ... az előbbi névre.

Megjegyzés: Szurkolói és tagsági kártya nélkül, szerencsés esetben, miután lejárt az elővásárlási joga a szurkolói kártyásoknak, a megmaradt jegyeket értékesítik a szurkolói kártyával nem rendelkezők részére.

Érdeklődni szintén ....-nál lehet, e-mail: ... továbbá az alábbi fórumtémában is lehet kérdezni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr474654350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása