Conte hátvédeket szeretne

Antonio Conte, a Juventus egykori kiválósága és a Bianconeri jelenlegi edzője jelezte a csapat vezetői felé, hogy a védelem még erősítésre szorul.

A Sporting elleni 2-1-es vereség után világossá vált Conte számára, hogy a védelemben még vannak gyenge pontok. Többek között Chiellini mellé szeretne igazloni egy megbízható középhátvédet, illetve mindenképpen szeretné megerősíteni a védelem bal szélét.

Conte kérését követően újabban felmerült a Porto futballistája, Rolando neve, akit 15 millió euró körüli összegért engedné el a portugál bajnok. Conte követelésének következményei lehetnek, hiszen ha valóban ragaszkodik a védelem megerősítéséhez, akkor jelentősen csökken annak esélye, hogy Rossi Torinóba költözzön.

A Porto védője kiváló igazolás lehet, ám nem ő az egyetlen olyan játékos, aki árban és tudásban is megfelelne az Öreg Hölgy számára. A szakemberek úgy vélik, hogy Per Mertesacker bármelyik csapat számára jelentős erősítés lenne, és kész csodának tartják, hogy még a Werder Bremen alkalmazottja a 26 éves német válogatott játékos, aki 12-13 millió euró ellenében távozhatna Brémából.

A védelem bal szélére ideális megoldás lehet Bastos leigazolása, akinek neve már régóta felmerült a Juventusnál. A történet azonban nem ilyen egyszerű, hiszen a Fiorentina játékosának, Juan Vargasnak ügynöke azt nyilatkozta, hogy ügyfele szívesen igazolna a Bianconerihez, de még nem érkezett semmiféle ajánlat a 27 éves perui játékosért. Vargas kiváló teljesítményt nyújtott a dél-amerikai kontinenstornán, akit 15-20 millió euróért engedné el a firenzei klub. Vargas és Bastos együttes érkezése lenne igazán nagy fogás, hiszen a pálya bal széle jelentősen megerősödne.

A Juventus helyzete azonban nem egyszerű, hiszen a védelem mellett a csatársort is szeretné megerősíteni. Ehhez azonban legalább Rossi(30 millió) érkezése szükséges. A felsorolt játékosok valóban erősítést jelenthetnének, csak sajnos a mercato nem egy menedzseres focis játék szabályai szerint működik, így könnyen elképzelhető, hogy a Juventus vezetői döntésre kényszerülnek: Megszerezni Rossit vagy eleget tenni Conte kérésének?

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr964654122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juveboy24 2011.07.25. 22:32:05

Én továbbra is azt mondom, hogy nem csatárposzton kell erősíteni. Liechsteiner Rolando Chiellini Vargas Krasic Vidal Pirlo Bastos Matri Quagriella

Ismeretlen_149085 2011.07.25. 22:39:03

Na ezek nagyon érdekes fejlemények. Egyetértek Contéval, a védelem még erősítésre szorul, szerintem is egy középhátvéd, meg egy balhátvéd kell. Nem gondoltam volna, hogy ilyen viszonylatban jön elő újra Bastos vagy Vargas neve, ezért lennének jó igazolások, több poszton is bevethetőek. Mondjuk a Portóból még nem igen igazolt el senki Boas-t leszámítva, így Rolando kérdéses. Mertesackert meg semmiképp nem hoznám el. Ha a középhátvéd 15 millió lenne, akkor még olyan 10 maradna, amiből Perottit szélre elhoznám.

babo410 2011.07.25. 22:39:34

Azért jó hogy látja Conte hová kell ember és szól! Ez tetszik. De azért kéne legalább egy csatár is. Mert sztem nem annyira jó, ha van Matri meg Q és aztán az a Toni aki max csere, de ha vmelyik megsérül, hosszú távon már nem hiszem h megoldás lenne. Alex meg nagyon jó, de sajna hosszabb ideig ő se bírja, és sajna lassúlt már rengeteget, láttuk tavaly, h mekkora hátránya van belőle, h lassúlt. Ebből kifolyólag sokszor körülményes. Én hoznék még egy támadót is, de a kp. pláne a bal kp meg egy védő fontosabb!

Tony 2011.07.25. 22:39:52

Vagy-vagy? Na ezekből lehet igazán leszűrni mennyi pénze is van valójában a Juventus-nak. És valóban, Chiellini mellé is kellene valaki + Zieglert sem tartom megfelelő megoldásnak. Sajnos valljuk be nagyon sok munka lenne még ezzel a kerettel,miközben lassan vége van júliusnak is és nagyon nem tartunk előrébb.

Juvefan23 2011.07.25. 22:42:08

Egyetértek Juveboy24 álláspontjával. Személy szerint biztos,hogy nem hoznék csatárt,szerintem felesleges!

Alessandro 2011.07.25. 22:42:11

Bár számomra is rendkívül ellenszenves a R Madrid és M City féle játékospolitika, de sajnos az a nagy helyzet hogy egy nyarat bizony úgy kell lejátszani a klubnak mint egy menedzser játékot és nagyon komoly összegeket áldozni. Szerintem Rossi ide hozatalát már lezárhatjuk, túl sokba kerül számunkra. Igaza van Contének, erősítésekre van szükség, Rolando képzett jó játékos, Mertesacker pedig jó testfelépítésű magas játékos, jelen helyzetünkben akár mindkettőt hozhatnánk, Varga és Bastos összehasonlíthatatlan a Pepe, Grosso, De Cegie, Ziegler négyessel, helyük lenne a kezdőben. A cikkben említett 5 játékos kb 100 millióba kerülne, ennyit a jelenlegi keretünkre szó nélkül még el kellene költeni, ha újra a bl-ben akarunk szerepelni. Reálisan nézve ezen hátvédek közül talán Bastosra lehet esély és szerintem el is fogy a pénz idénre. Legalábbis semmi jel nem utal ennek ellenkezőjére. Conte pedig lassan rá fog jönni hogy mit is vállalt, hogy őt is egy bábnak használják, aki jobb ha befogja a száját és ne szóljon bele az igazolásokba, mert ezek a vezetőink nem fognak az ő véleményére adni.

babo410 2011.07.25. 22:43:58

De most eszembe jutott valami, amiről lehet mindenki megfeletkezet. Ha nagyon kell van itt 70 milla pluszban igazolásokra, amihez végső esetben lehetne nyúlni! Hiszen volt vmi olyan, h kapunk plusz 70 milla kölcsönt, amit dec 31-ig kell visszaadni. Na abból lehetne vagy védőt, vagy csatárt venni. Én nem aggódom. Jönni fog csatár is, meg védő is, meg bal kp is. Csak abban bízom, hogy Pazienza kevés szerephez jut majd. A többi meg nem lesz olyan rossz remélem. Csak pirlo is szedje össze magát. Meg húzzon el a selejt!

Ismeretlen_108746 2011.07.25. 22:56:51

Szerintem már a Sporting elleni meccs előtt is a napnál világosabb volt, hogy a védelem még komoly erősítésre szorul. Bastos és Vargas minőségi játékosok, de náluk "védőbb" játékosok is kellenének. Rolando-t nem igazán ismerem, de Mertesacker-től az isten mentsen minket. A Copa-n nekem tetszett Coates, őt szívesen látnám, ráadásul még nagyon fiatal is. Remélem a vezetőség nem gondolja komolyan, hogy VAGY védő, VAGY Rossi. Csak és kizárólag IS-IS megoldással fogunk az egyről a kettőre jutni.

Alessandro 2011.07.25. 22:59:51

babo410: jó vicc volt, de szerintem te sem gondoltad komolyan. Végső esetben 70 millió? Nem tudom honnan vannak az információid, szerintem valamit nagyon félreértelmeztél, ha lenne ilyen, akkor Agüerot vagy Rossit már leigazoltuk volna. Furcsa hogy Vargasért még senki nem tett ajánlatot, nem hiszem hogy majd éppen mi teszünk, állítólag Bastossal régóta tárgyalunk, nevetséges ez a tökölés is vele, még akkor is ha esetleg az útlevelére, ez csak ködösítés a klub részéről szerintem, ilyen semmitérő játékospolitikával nem lehet előre jutni.

goku06 2011.07.25. 23:00:04

Na de akkor az a kérdés hogy Bonuccival mit szeretne? Mert Bonuccit ha belevonnánk Vargas leigazolásába, akkor maradna pénz Bastosra, és a Lichsteiner-Rolando-Chiellini-Vargas Krasic-Vidal-Pirlo-Bastos Q-Matri csapat azért nem lenne gyenge. Szerintem ilyen nevek mellett nem kellene Rossi sem. (persze akkor kevés a csatárunk, de meg lehet próbálni kölcsönbe venni valakit, vagy egy fiatalt beépíteni.. de a lényeg hogy Rossi helyett Vargas sokkal jobban kell a csapatnak!)

tudojuve 2011.07.25. 23:22:05

Na ez tetszik! Nem kell szopakodni Rossival, Vucinic meg sztem nem kell. Jobban örültem volna Zapatanak 7 milláért, de ő már a Villarealé. Rolando és Mertesacker is jó lenne, a németnek jobban örülnék. Inkább vegyünk egy Bastost/vargast + Mertesackert/Rolandot mint Rossit. Egy porondra elég jó a csatársorunk!

Baggio 2011.07.25. 23:24:37

Rolando-Vargas-Bastos....kegyetlen erősítés lenne és elvileg még Rossi is beleférhetne mellettük az anyagi keretbe....nem hiszem,hogy VArgas-BAstos 1ütt jönne:-( ha igen,akkor jövőre csak 1szervezőt kéne venni és kb kész csapatunk lenne BL-re..talán még 1vkp-t

goku06 2011.07.25. 23:29:06

Abban bízhatunk, hogy ha Conte nincs megelégedve Krasiccal (valahol ezt olvastam, talán juventushungary), akkor rá akar menni arra hogy a baloldalt megerősítse.. egy Bastos-Vargas páros megoldaná a bal oldalunk problémáját, másik oldalon pedig Lichsteiner és Krasic.. végre nem egyoldalú csapatunk lenne, és nem lenne olyan hogy Krasicon 2 védő van.. végre kihasználnánk a széleket.. Ilyen szélsőkkel még az Amauri-Iaquinta csatárpárossal is nyernénk a meccseket kb :D

csucsuuu 2011.07.25. 23:32:30

ooohaaaa nah mostmár én is pesszimista vagyok xp 1. védelem erősítése lessz 2. Jön még csatáár...(Vucinic[ marchisio meg 1-2 millio] 3. akkor olyan védőt vegyél aki még chiellinit is kiszorítaná a kezdőből és akkor én így sakkoznék--> Marchisio-Roma, Bonucci-Fior(vargasért) és még bastos 4. Ha agüero úgyse jön akk sztár csatár maradjon jövőre BL re így is simán kell hoznia a csapatát főleg ha össze-vissza beleszól mindenbe xp ha meg nem akk jövőre más eddző más csapata és az exor meg a végén vagy lelép vagy belepumpál már egy rendes összeget a csapatba a negyedik kicsit sok lett de már untam a számozást :D(Del papa meg így is bomba ha kevesebbet fut max messzebről lő:D problem ?:D) Forza Bianconeri

juventus ye · http://juventusa blog 2011.07.25. 23:42:06

Conte kezdelek már csipni azt hittem te is fogalmatlan vagy!A Sportig meccset néztem és a védelem kész káosz,Barzagli vagy hogy hívják nem ért egy forintot se egy gól róla kaptunk :@!!!Két védőre van szükség egy belső és egy bal védőre meg bal oldalon Bastosra!Ez 40 max 45 millából meg lenne ,de így nem lesz csatárigazolás amire most nincs akkor szükség mind a védelem megerősítésére.Remélem igy lesz!!!!FORZA JUVE

babo410 2011.07.26. 00:57:16

juventuz.freeblog.hu/archives/2011/06/23/A_vezetoseg_jovahagyta_a_fejlesztesi_tervet/ Íme a hír amiben benne van a 70 illa kölcsön dec 30-ig és az exor adta! Jöhet a sztár igazolás is még akár!

g3ronymo 2011.07.26. 03:23:40

hát szerintem is inkább jöjjön egy középső és egy balszélső védő ÉS Bastos, minthogy csak Rossi. Q és Matri idén kezdőnek jók lesznek, cserének akkor meg tartsuk meg Tonit meg Jakit na és ugye a Capitano. Bal szélen nagyon fontos lenne az erősítés, így kicsit tehermentesíthetnék a jobb oldalon Krasicot.

babuci 2011.07.26. 07:22:56

Nagyon jó szerintem is h Conte szól h szoker van kell ide oda játékos..ROLANDO lenne messze a legjobb vétel szerintem!ROLANDO IGAZI KLASSZIS VÉDŐ!!!Chiellini-vel szerintem nekünk lenne európában a legjobb középsőhátvéd kettősünk...Bonucci-t bekell vonni Vargas üzletbe és Martinezt bekell vonni a Vargas üzletbe és Bastos-t meg simán elkell hozni..amúgy Vargas szerintem védekezőbb szellemű mint Bastos szóval szerintem Bastos helyezkedne majd előlrébb! ja és persze kéne egy jó csatár...én egy Lavezzi-t mondanék mert vmi kreatív csatár kéne Q vagy Matri mellé...

gyorijuventuno 2011.07.26. 07:38:41

BOnucci-Vargas ccsere max 3 millio... Bastost 15ért megvenni Rossi 28 millio Rolando 15 millio 61 millio lenne ez kb.... De ha Galatának 6-8 ért elpasszoljuk Amaurit ... Sissoko megy 6 ért Martinez-Grygera-Grosso-Iaquinta =15-18 millio Rosszabb esetben 27 millioval lehetne csökenteni kiadásokat és akkor nem tünik olyna vészesnek a dolog + eladjuk eme játékookat kiknek fizetése elég magas igy fizetéseknél se kell annyit kifizetni Bal oldalt bastos-vargas megoldaná jobb oldalt krasic-lichtsteiner és eléggé jo mozgo mondhatni melos szélsőjátékkal Toni is maradhatna hisz tömnék minőségi labdákkal mivel véleményem szerint 15 golt is tudna lönni köv szezonban

Alessandro 2011.07.26. 08:37:30

babo410: nem kell mindent elhinni, persze reménykedni lehet. Semmi garancia nincs rá hogy pl azt a 70 milliót részben nem költöttük el. A kölcsönzött, majd véglegesen leigazolt játékosok kerültek közel 40 millióba, Lichsteiner 10 körül, Vidalért pedig először 5 milliót fizettünk. Tehát kb maradt 15, és talán ez növekedhet a játékoseladásokból befolyt összeggel. Nem véletlenül írják ebben a cikkben, hogy ha hátvédet igazolunk, akkor csatár már várhatóan nem érkezik.

Csülök 2011.07.26. 08:57:11

Na igen, ez a Vargas-Bastos kettős igazán elgondolkodtató... Hiszen ha belegondolunk, nekünk indén csak a bajnokság és a hazai kupa van... A bajnokságban a két támadónk egymás nélkül, fél szezon alatt 10 gólt szerzett... Tehát ha nincs sérülés, és egyszerre a pályán vannak, egész jók lehetünk a góllövésben! Pláne, hogy most már van két olyan játékos a kp-n, aki tudja tömni őket labdával, és még a szélsőktől is segítséget kapnának! Amúgy Zieglert sem temetem, mert attól, hogy most a kieső Samp tagja volt, tavaly még Bl résztvevő Samp tagjai is volt!

Ismeretlen_135933 2011.07.26. 08:58:47

Hetek óta ezt magyarázom, hogy nem a támadó szekcióba kellene igazolni. Ha egy belső+bal védő kell neki: akkor egyszerű, Cáceres a mi emberünk. Kettő az egyben. Bal szélre (kp-ra) pedig érkezhetne egy nagyobb összegű igazolás is. (Bár továbbra is azt tartom, hogy oda Giovinco lenne a tökéletes, csak hát ő ha vissza is jön, nem most...

Csülök 2011.07.26. 09:00:40

De szükségünk van egy csatárra is! Legalább kölcsön! Amauri,Laquinta,Toni ezeknek csá! Alex,Matri,Quagriella marad! Ha valaki sérül, kell aki átveheti a helyét! Alex nem bírna végig játszani több meccset egymás után!

sanyex3210 2011.07.26. 09:09:08

nem kell ide csatár vannak nagyon tehetséges fiataljaink azokat kel beépíteni

Ismeretlen_128760 2011.07.26. 09:21:20

Nekem ez a cikk egy Conte nyilatkozatára épülő külső személy elemzésének tűnik... Tehát a felmerülő nevek teljesen fiktívek szerintem. (egyelőre) Nagyon kíváncsi vagyok milyen keretünk lesz szeptember elsején! Eddig tetszik, amit csináltunk, de még messze nincs kész a keret, nagyon el lehet még rontani...

joceeb 2011.07.26. 09:34:13

Sziasztok! Olyat szeretnék kérdezni hogy az amerikai túrán mikor lesz a következő meccs és hol lehet megnézni?

Ismeretlen_150170 2011.07.26. 09:42:57

Azért megnyugtató hogy komoly szakemberek dolgoznak a klub háza táján és még ideje korán felismerik hogy melyik csapatrész szorul erősítésre! Mind ezt egy Sporting elleni edzőmeccsből szűrték le! Az eddig nem tűnt fel a tisztelt szakvezetőinknek hogy az elmúlt két évben kettesével, hármasával kaptuk a gólokat, BRAVO!!! Na majd most biztos megoldják! Máshol azt írták hogy Conte csalódott Krasicban. Mivan??? Ezt is egy meccből szűrte le? És elképzelhetőnek tartja hogy a csapat 4-3-3-ban fog játszani! Akkor minek adtuk kölcsön Melo-t?? Azért a szaros 1,5 milláért? Most meg már azon agyal Conte hogy megfelelő szélsők híján jobb lenne a 4-3-3. Nem hiszem el ami itt folyik még abban reménykedem mint ahogy hangoztatta Marotta és Angelli is hogy a jó üzletek augusztusban születnek, de addig remélem már eldöntik hogy mit akar játszani a csapat, mert ez vicc amit jelenleg művelnek, pedig csak Bastos-t kellett volna már leigazolni a bal szélre és kész a 4-4-2, e helyett eljátsszák a mi vagyunk a nagy juventus és igazi klasszisokat fogunk igazolni és megy a színház a vakítás Agüero és Rossi leigazolásáról. Jelenlegi helyzetre is nagyon igaz hogy néha a kevesebb az több, és nem csinálnánk segget a szánkból! Már csak egy pár hét maradt hogy a selejtektől megszabaduljunk és hogy eldöntsük mit akarunk és meg is valósítsuk azt!

Ismeretlen_150170 2011.07.26. 09:45:57

Ja és most már jöhetnének a Marotta féle kölcsönszerződések, másra úgy sincs pénzünk, gyerünk Beppe ehhez legalább nagyon értesz, húzz bele!

Zsoca 2011.07.26. 09:47:10

Jó ,hogy végre valaki látja ,hogy mi is a hiba.Bastost,Vargast mindenképp le kellene igazolni,Ronaldo is jöheten , de Ezen felül még ha akkarunk Csatárt akkor Agüero-t kéne meg szerezni ha nem akkor megoldás Rossi. Nem szabadott volna Melot és Amaurit kölcsön adni hanem pénzt csinálni belőle.Meg probálkoznék még Hazard le igazolásával meg Renato Agustoval és végül Schweinsteigerel.Januárban egy Klasszis balhátvéd egy fürge gyors jobb hátvéd. Chiellini, ha meg lenne Ronaldo még két minőségi belső védő.Motta,Gygera,Almiron,Martinez meehtnek. Kapus Poszta Adlert elhozni.Buffon helyettesének. Lehet hogy sokat kéne egyszer áldoznirá kb 200 milla vagy többet de akkor egy minőségi csapato kellene építeni és a hulladékot eladni. Vucinic meg ne jöjjön nem kell van olyan Szinten Matri is.

Csülök 2011.07.26. 09:52:29

Igen, de ha valamelyik csatárunk megint kidől hónapokra, akkor egy fiatal csatár, akit beépítünk, nem lesz elég....

Ismeretlen_20408 2011.07.26. 09:55:04

Nem tudom ti,hogy vagytok vele,de én igen csak figyelemmel követtem a copát.Simán láttam ott 4-5 olyan játékost,akiért igen is lenne perspektívája nálunk.Az Uru belső védője, coates,rám igazán mély benyomást tett! Szívesen látnám a juve mezében.Vagy a középpályán Arevalo Rios is nagy fogás lenne.Az udinei Islát szerintem pedig senkinek nem kell bemutatni!A Paraguayból pedig a hátvéd Marcos Cáceres és a bal szélső Estigarribia is egy nagyon tehetséges játékos. Én magam is 17 éve védőt játszok,ideje,hogy rendbe kapjuk a védelmet,de azért nyugodtan nézzenek körül,Rolando engem nem ejtett ámulatba,pedig szeretem a Porto-t,de nem fejtem ki az ellenérveimet,az elég hosszú lenne. Remélem Conte megfelelő instrukciókat ad a vezetőség felé,kikkel látja a védelmet megfelelően feltöltöttnek.

efedrin 2011.07.26. 10:06:41

Imádkozzatok fiúk mert a végén a nagy kapkodásban Én egy Vucsinics-Molonaro párost sem tartok elképzelhetetlennek.

zsigadani 2011.07.26. 10:11:23

Sztem meg igenis szükség van egy csatárra, már csak azért is mert Q nem éppen egy húzódásból jött vissza és erre nem olyan nehéz rásérülni. Aztán ha kiesik akkor mit csinálunk? Toni,Jaki,??? Del Piero baromi jó még mindig de már sokat lassult (igaz ezt helyettesíti a tudásával). Rossi+Bastos(Vargas)+Rolando Vargas talán azért lenne jobb mert talán Ő többet játszott baloladli védőként mint Bastos. Egyébként Lukaku-ért miért nem szállunk harcba? Tudtommal még nem vette meg a Chelsea. vagy igen ? :D Tudom hogy még nagyon fiatal de talán épp ezért lenne jó. és kevesebb mint Rossi.

Ismeretlen_147985 2011.07.26. 11:43:05

Nagyon jó hír, hogy a védelmet is erősíteni akarjuk, de ettől függetlenül Rossi-nak is jönnie kell. Egy nyár alatt nem lehet minden szekciót maradéktalanul megerősíteni, először be kellene jutni a BL-be, és majd jövőre tovább erősíteni a csapatot. Az már eddig is egyértelmű volt, hogy minimum egy középhátvédre szükségünk van. Rolando drága, nem ér ennyit, őt nem kellene erőltetni. Mertesacker kiváló játékos, de nem hiszem, hogy a Serie A-ban kellene futballoznia. A legújabb hírek egyébként Lugano esetleges leigazolásáról is szólnak. Baloldalra viszont szerintem nem kellene pazarolni a pénzt, Ziegler és De Ceglie igaz nem világsztárok, de inkább többet lőjjünk, mint amennyit kapunk. Ráadásul ha jön Bastos, akkor hárman azért lazán megoldhatnak 38 bajnoki meccset. Ha bejutunk a BL-be, akkor pedig jövő nyáron jöhet Kolarov, egy év City-s padozás után, Clichy mögött.

Ismeretlen_150170 2011.07.26. 12:05:27

mmartin91: Veled mi történt? Mostanában szimpatikusak a hozzászólásaid és most is egyet értek veled!

Ismeretlen_179374 2011.07.26. 12:17:28

Megtudná mondani nekem valaki, hogy mikor lesz a Juventus-Club América meccs?

goku06 2011.07.26. 12:31:45

Ha Bastos és Vargas közt választani kéne én inkább Vargast választanám. Mindketten 27 évesek, Vargas már ismeri az olasz focit, láthattuk jól is megy neki itt. Bár az árak döntőek lehetnek. Bastos jóval olcsóbb, de ha Vargasba belefoglalhatjuk Bonuccit (vagyis max a felét), akkor már az az üzlet se rossz. Mert ha Chiellini mellé akar embert Conte, akkor Bonucci padozni fog vagy eladjuk? erre lennék kíváncsi.

Ismeretlen_102246 2011.07.26. 12:53:39

Bonuccit nem szabad eladni. Már megint egy fiatalt akarunk kihajítani. Értelmetlenség. A belső védő posztra úgy láttam Diego Lugano lehet a kiszemelt (Fenerbahce).

goku06 2011.07.26. 13:05:39

De Bonucci padoztatásának sincs értelme. A Chiellini-Bonucci párost együtt lehetne hagyni szerintem, de ha mindenáron akarnak Chiellini mellé embert, akkor nem kéne Bonuccit jegelni 1 évig, ezért ha a felét passzolnánk el, még megmaradna, és fejlődhetne, mert itt ha hozunk elé egy Rolandot, akkor kb még1 fiatal tehetség karrierjét tennénk tönkre, azzal hogy a padon semmit se fejlődne. Ezért a felét el lehetne passzolni. A legjobb talán az lenne ha Bonucci mögé hoznánk embert és nem elé.. Balra pedig a komoly igazolás, és akkor Bonucci egy jó védelem tagjaként fejlődhetne. Nem lenne vele gond..

Ismeretlen_108746 2011.07.26. 13:17:00

Ez a Diego Lugano szál remélem csak valami elterelő hadművelet része. Nála jobb és fiatalabb játékosra lenne szerintem szükség.

Csülök 2011.07.26. 13:25:34

Mamadao Sakho a PSG-ből!

Ismeretlen_164215 2011.07.26. 13:47:37

Nem lenne baj, ha Bonuccinak is meg kellene küzdenie a kezdőbeli helyéért, csak ne kényelmesedjen el.

tudojuve 2011.07.26. 13:48:39

PSg tele van pénzzel, nem fogja eladni a legjobbját! Csak én sírok Zapataért? Hihetetlen mekkora bizniszt hagytunk ki. Luganot nem támogatnám, pár éve van még. Mertesacker vagy Alex kéne. Rolando csak sokadik nálam. Bonuccinak én is adnék még lehetőséget, fiatal és csak egy éve van itt.

Ismeretlen_149085 2011.07.26. 14:26:33

@tudojuve: Az Udinese nekünk biztos többért adta volna Zapatát, láthattuk Inlernél is, meg jelenleg közvetlen vetélytársak is.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása