Az Atletico bekavarhat Rossi leigazolásába

Könnyen lehet, hogy komoly valóság alapja van annak a pletykának, miszerint az Atletico Madrid beleszólhat a Juve-Rossi transzferbe. Spanyol sajtóértesülések szerint, Giuseppe Rossi lenne a megfelelő ember Sergio Agüero pótlására a fővárosi csapatnál.

A helyzet a következő: Carlos Tévez, a Manchester City csatára váltani szeretne, így a zsoldosok kénytelenek lesznek pótolni őt. Sergio "Kun" Agüero, a Juve korábbi elsődleges célpontja tökéletes igazolás lenne a City számára, így viszont az Atletico Madrid maradna gólzsák nélkül.

Itt jön a képbe a Villareal olasz válogatott csatára Giuseppe Rossi, aki jelenleg a Juventus elsődleges célpontja. A két klub nagyon közel jár a megállapodáshoz, ami huszonöt millió euróról és egyéb opciónális bónuszokról szól. A sajtó szerint eddig azért nem került pont a Juve-Rossi ügy végére, mert az Atletico Madrid is érdeklődik a támadó iránt.

Amennyiben Agüero ténylegesen Machesterbe igazol, a matracosoknak bőven lesz harminc millió eurója, hogy elhalásszák Rossit az Öreg Hölgy karjai elől.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr784654118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juveludi 2011.07.24. 14:04:19

Wát ö bjutiful szöprájsz..

Victor90 2011.07.24. 14:18:44

Valószínűleg Rossi-t lefogjuk igazolni.Csak a spanyolok,látván,hogy nekünk mindenképp kell egy sztár igazolás, visszaélnek a helyzetükkel (amit más is valószínű megtenne) és le akarnak még "gombolni" a Juve-ról néhány millio euro-t. Egyébként Rossi a Juventus-hoz szeretne szerződni,nem pedig a matracosokhoz.Létre fog jönni ez a transzfer,hamarosan.

Bianconero 2011.07.24. 14:22:53

szoval akkor ez a felállás: agüero-city tevez-inter,real,corinthians rossi-atletico !!!! de Rossi hülye lenne madridba szerződni a villarealból és inkább a juvéba jönne!

Vialli 2011.07.24. 14:25:25

Rossi nem ér meg 30 misit, nem is értem minek erőltetik annyira ezt a "SZTÁR CSATÁRT VESZÜNK" projektet. Szeintem Kakát most potom pénzért meg lehetne venni. Rá nem sajnálnék 35-40 milliót, de ez az Aguero is. Nagyon el vannak szállva itt az árak, szerintem a cicafiú transzfer óta. Ez a csapat még mindíg irányító középpályás nélkül játszik, jöhet ide akármilyen sztár csatár, nem fog labdát kapni...

Ismeretlen_149085 2011.07.24. 14:37:04

Nem érzem úgy, hogy az Atletico komoly ellenfél lehet. Cazorlát is azért nem adja a Villareal a Malagának, mert BL-helyért rivális lehet, ez áll az Atleticóra is. Ráadásul ehhez előbb Tevez-nek el kell igazolnia, Agüerónak meg a City-be.

babo410 2011.07.24. 14:47:22

Hát én nem is annyira vok oda Rossiért. Én még mindig Agüerot hoznám. És nem érdekes, hogy a Roma Krikicet vette meg, a Milan Ibrat és Robinhot, a zinter Tevezt fogja de ott van még Eto'o is. Félő, hogy a mi támadósorunk nem lesz olyan erős, pláne ilyen kp-val. Kéne még egy valag játékos ide, és a tegnapi meccs után azt mondom feltétlen kell egy csatár is, aki nem Rossi lenne! Kell Agüero! Érdekes am az is, h a Barca inkább Sanchezt vitte, a Milannak is inkább Ira és Robinho kellett tavaly. És kiél merül fel Rossi komolyabban? Az Atleticonál. Ennyit el is mond Rossi a képességeiről. Nagy csapatoknál komolyabban fel se merül az ő neve! Nekünk se rá lenne szükségünk. Ő ha gyenge a kp nem fog semmit se nyújtani. De Agüero képes lenne rossz kp mellett is mutatni vmit. Ha más nem helyzetbe hozná Matrit. Rossi ezt biztos nem tudná. Agüero ettől jó, ha kell akkor tud a kp-nek is besegíteni. Pirlo meg ha olyan gyenge lesz, mint tegnap, akkor bajban leszünk! Oda is kéne egy csereember. Marchisio meg tegnap megint sokat bénázott! Pedig a szakértők dicsérik! Érdekes.

babo410 2011.07.24. 14:55:27

És gyerekek a zinterg.ci mekkorát szakítana, ha leigazolná Tévezt, ezzel elindítana egy lavinát, és Agüero menne a Citybe, Rossi meg az Atleticoba! Akkor elvinnék az orrunk elől akiket kinéztünk. A zinter duplán is nagyot húzna Millito helyére egy sokkal jobb csatár menne, közben pedig belénk is rúghatnának egy nagyot. És akkor ha ez bejönne remélem mi nem Vucinicet hozzuk! Nagyon csúnya lenne! És akkor a támadósorunk kevés. Ha gyenge a kp-nk, akkor meghalna az egész. Sajna a jelenlegi csatáraink arra nem képesek, hogy gyenge kp esetén helyzetbe kerüljenek. Talán Q. Alex meg már öreg, és nem fog olyan intenzitással tudni játszani. Pláne ha kezdőként kell hétről-hétre játszania. Toni meg csak akkor jó, ha fejére tudja vki varázsolni a lasztit. És sokat van lesen. Így egyenlőre karcsúak vagyunk!

Csülök 2011.07.24. 15:03:09

Vialli És mire mennél Kakával? Megvennénk 40-ért, és egész szezonban sérült, és fizetését is álld... Kell a francnak Kaká...én utálom...

Diego2889 2011.07.24. 15:05:11

kemény lenne ha mindenkiről lemaradnánk..

Ismeretlen_170662 2011.07.24. 15:07:46

Kaka? hahaha

Ismeretlen_152362 2011.07.24. 15:17:12

tegyük fel, hogy az inter leigazolja tevezt és ezzel elindítja ezt a "lavinát". agüero city-be igazolása nyilván nem ütközne problémába, bár ha vmit nyerni akar, nem biztos, hogy oda kéne mennie, de némi pénzzel biztosan meg lehet győzni. de csak azért, mert az athletic ki tudná fizetni a kért összeget rossiért, az még nem azt jelenti, hogy oda is menne... az meg sem fordul a fejetekben, hogy esetleg a juvéban akar játszani, ha a fene-fenét eszik is? szerintem nem kell itt aggódni, meglesz a transzfer, marottából nem lehet több pénzt kisajtolni, nem hagyja ő magát.

adams 2011.07.24. 15:22:17

a tuttojuvén olvastam ,hogy Marotta nem fog 25nél többet adni Rossiért, szval ha valaki ad ennél többet akkor oda megy Pepito...nincs itt elég lové az a baj! Marottát megértem ,mert szarból várat nehéz! a Vidal igazolás is csoda volt! nagy üzletet csinált a kancsal! Rossi sztem nem lesz bianconero! VUcinic jön helyette , a szélére meg elhozunk valami hulladékot , max Vargast ! ennyi a Mercatónk! Lichsteiner , Ziegler , Vidal!!! Pazienza, Pirlo, VUcinic ?? , Vargas vagy vmi fos! nem volt itt akkora beruházás mint ahogy igérték .. sajnos ! Bastost ellehetne még hozni ,nagyon kéne...és ki lesz az új nagy sztár?? két sztárigazolást igértek az új arénába? Pirlo az egyik??HAHAH ,meg vidal?? ugyanmár , az embereknek egy igazi klasszis kell! Rossi sem sorolható abba a kategoriába! nem érzem erősnek ezt a keretet a dobogóra ! Inter ,milan fix h.előttünk lesznek ,Napoli nem gyengült sőt....!! Romába Krikic nagy fogás lehet és akkor még ott A klosés cissés Lazio! 3-4-5. reálisan 4hely amit tippelek ! most el is mentem ezt ,és júniusban megnézem h. jó e tipp! 1. Inter 2. Milan 3.Napoli 4.Juve. 5.Roma

Alessandro 2011.07.24. 15:24:25

Itt senki nem visz el az orrunk elől senkit, eleve a dolog ott kezdődik hogy az Agüeroért és Rossiért kért összeget sem raktuk le a spanyolok elé, tehát nincs miről beszélni, Rossiért én is nagy pazarlásnak tartanám a 30 milliót, de ezért nehéz elképzelni hogy bárkiért is letennénk ekkora összeget a nyáron. Egyébként komolyabb játékosok kölcsönvétele nem lenne hülyeség, ha nincs pénz rá, akkor kölcsönvehetnénk Kakát, ő már bizonyított, nem vagyok benne biztos hogy nálunk is annyit lenne sérült, mint Spanyolországban.

devil-z 2011.07.24. 15:26:47

Az egy dolog, hogy ez a nyomorult nem tudja megszerezni Agüero-t, de hogy még Rossi-ról is lemaradjunk, ahhoz már igazán tehetség kell. Vucinic? ne vicceljünk már.

Ismeretlen_122894 2011.07.24. 15:32:41

2010:diegot elengedtük a wolfsburgba olcsón, bízva a dzeko transferben, a wolfsburg jó fej volt? nem. 2011: tiagoval szerződést bontunk, hogy mehessen madriba. az atletico jó fej? ha a hír igaz, nem. (duplán nem, mert nemhogy aguero díjából nem enged, de még rossiért is bejelentkezik...) remélem, hogy nem szivatnak minket keresztbe... off: kaka nem lenne rossz opció, láttuk, tudjuk, mit tud, kérdés, hogy conte 424-ébe beférne-e.

Diego2889 2011.07.24. 15:48:55

csak azt lehet szivatni meg átbaszni, aki hagyja magát..

Lg 2011.07.24. 15:51:28

Ha még Bastos,és Rossi is +llesz,a Juve kerete az interhez és a milanhoh még mindig gyenge lesz,sajnos ez az igazság. Conte is 1 óriási rizikó,az 5 éve válságban lévő juvét,nem biztos,h az ő kezébe kellett vna adni. Rosszak az előérzeteim.

Ismeretlen_160819 2011.07.24. 15:53:49

Vicc, Rossira sajnáljuk a pénzt de tavaly Martinezért gondolkodás nélkül kifizettek 12 millát, de a legnagyobb csalódás az lenne nekem ha idehoznák ezt a falábú Vucinicet.

babo410 2011.07.24. 16:09:53

Martínez vicc volt, Rossi 30-ért kb akkora lenne!!! És azt egyébként honnan a büdös fenéből szoptátok, hogy Rossi ide akar jönni? Nekem pont az jött le, hogy nem akar. Tehát ha más többet ad érte, ő tuti nem fogja azt mondani, hogy csak a Juve! És Marottának tök igaza van. nem ér a gyerek 30-at! Annyiért nem kell! Am tudni arról vmit, hogy Agüero hova akar menni? És most nem azokat kérdezem, akik tutira veszik, h ide úgy se mert Marotta egy szar, meg egy 7. helyezett középcsapatba úgyse jön, hanem vki aki tud konkrét infót. Mert arról volt szó a héten, h hétvégére döntést hoznak az ügynökével. Erre kivi lennék.

epaska 2011.07.24. 16:14:09

babo410: Imádom az okoskodásaidat olvasni. Túlságosan elfogult vagy Agüeroval kapcsolatban. "És kiél merül fel Rossi komolyabban?" Barcelona...elég komoly érdeklődés volt. Tavaly a Milan és az inter is érdeklődött iránta. Idén a már általam említett Barca, Juventus, a Real neve is felmerült, és most az Atletico érdeklődik komolyan. "Ő ha gyenge a kp nem fog semmit se nyújtani. De Agüero képes lenne rossz kp mellett is mutatni vmit. Ha más nem helyzetbe hozná Matrit. Rossi ezt biztos nem tudná." Igen igazad van, téged igazolnak Agüero gólpasszai is... Agüero után ki érdeklődik komolyan? A Manchester City? A Realt nem ér mondani, mert az nem komoly, nem volt egyeztetés. A Barca miért nem őt akarta leigazolni? Simán lenne esélyük és pénzük is, mégsem ő felé érdeklődtek, hanem Rossi iránt.

Victor90 2011.07.24. 16:15:35

babo410!City fórumokon,azt írják 24 órán belül,Agüero a City játékosa lesz.A vételár pedig:38 millio euro.

Diego2889 2011.07.24. 16:24:36

Több helyen is Vucinicról írnak.. Ezek lennének a megigért világklasszisok?? Ez szánalmas lenne.. Tegnapi meccs után olvastam 1 cikket, h amilyen csúnya lett a mezünk, olyan szar a csapatunk is.. Sajnos elég negatívan látom megint a helyzetünket.. Elképesztő h Agüero helyett már Vuciniccel is beérjük..

adam0123 2011.07.24. 16:42:28

Vialli! nem is kell ennek a csapatnak irányító kp, mert mi nem olyan felállásban játsszunk

Ismeretlen_136749 2011.07.24. 16:57:56

Rossi is elég nyommer, ha a Juve helyett az Atleticot választja. Nem jobb csapat, mint a jelenlegi, amiben játszik. Minek menne oda?

babo410 2011.07.24. 17:11:21

Rossi se rossz, de ő nem az a tipikus a csapatot a válamra veszem ha kell játékos. Agüeroval nem vok elfogult, de attól még észre kell venni, h Rossi nem ér 30-at, max 25-öt, de azt is csak erősen. Agüero mse 45 millás játékos, de 38-ért már simán jó, és ha igaz, akkor a City nagyot húz vele! És azt Rossi soha a büdös életben nem jelentette ki, hogy ide jönne. Az, hogy a Barca érdeklődött utána, meg a Milan Inter, az még nem jelent semmit. Nem vették meg egyik se, mert belátták nem ér annyit amennyit kérnek érte. És Olyan hű de komolyan nem érdeklődtek iránta. A Barca se annyira, ha még is Sanchez ment! 30-at Rossi jelenleg nem ér! És én nem bánom, ha az Atleticoba megy, de akkor ne lefele süllyedjünk szintben, mert Vucinic nem alternatíva. Vucinic nem kell ide. És én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy Rossival nem lennék sokkal előrébb! Én még mindig Agüerot, vagy hasonló szintet látnék itt szívesen. De érdekes a Romanal Krikicet vették meg, a milannal Robinho, Ibrahimovic van, a zinternél meg Eto'o. Nem tom mi miért nem tudunk legalább 1 klasszist hozni? Pláne látva a tegnapi játékunkat. Az alapján már Pirlo se nagy klasszis. És lassan ott leszünk, hogy a beigért klasszis az majd Pirlo lesz, meg Bastos. Bastos még el is megy, de Pirlo? Már nem az. És kérdéses olyan tud e lenni amilyen volt anno. Még a végén uolyan szezont hozunk le mint tavaly. Kéne még pár igazolás. Vidal jó, de a kp elég szegényes. Kell balra valaki! És nagyon kell még 1 csatár. láttuk, h Matri is akkor jó, ha ki tudja a kp szolgálni. Ha nem, akkor ajjaj!

Ismeretlen_152362 2011.07.24. 17:25:21

nem lehet, hogy 38 millió fontot olvastál véletlenül? az athletic nem fog engedi a 45 millióból 1 centet sem. diego és tiago eladása ill. elengedése és ezáltal más játékoshoz való könnyebb hozzájutást feltételezni pedig hatalmas nagy baromság...

tudojuve 2011.07.24. 17:37:16

Az Atletico elmehet a picsába amúgy. Tiago kell nekik, de egy centet sem hajladóak fizetni érte. Mi felbontjuk a szerződését, elviszik ingyen...ok. Aguero árából egy nyanvadt centet sem hajlandóak engedni, erre még Rossit is elvinnék előlünk? Remélem örökre ott maradnak a spanyol középmezőnybe.

Supi 2011.07.24. 17:45:23

epsakanak teljesen igaza van babo410, elfogult vagy és nem látod be és legalább 30 kommentet írtál már ugyanarról, hogy Agüero mekkora sztár és Rossi mekkora 0. Na mármost az se igaz, hogy nem viszi hátán a csapatot Rossi, mivel mindkettő csapat az ATM és a Villareal is ugyanott végzett és pont, hogy Rossi nélkül a Villareal sehol sem lett volna az EL-be. És Agüerot meg ne hasonlítsd már egy Ibrahoz, aki előtte már bizonyított, vagy 1 szintén nem amatőrként érkező Eto'o-hoz... Ha meg 30-40 milla körül elhozható Kaká akkor ezerszer inkább ő, aki aranylabdás és már bizonyított a Serie A-ba és, akire tényleg mondható, hogy klasszis.

Ismeretlen_152362 2011.07.24. 17:52:52

én nem tudom mit vagytok úgy elájulva kakától. 29-30 éves, sérülékeny és alig játszott az elmúlt 2 szezonban. ha már 30-40 milliót kifizet a csapat, amire most van is esély, akkor ne 1 ilyen játékosra, sokkal inkább az agüero-rossi páros vmelyikére. a fizetési igénye 1ébként is az egekben lehet, mert gondolom a realnál nem 2 fillérért csücsült a lelátón...

juventusfan 2011.07.24. 18:03:17

Rossit le kell igazolnunk,nem ilyen botlábú Vucsinicseket!Rossi gólerős támadó.

Ismeretlen_147985 2011.07.24. 19:25:18

Rossi-t szerintem is mi fogjuk leigazolni. Ez az Atletico-s szál egy rossz vicc, ráadásul nem gondolnám, hogy Rossi ott szeretne játszani. Egyébként is közel állnak Diego megszerzéséhez, nem hinném, hogy a Rossi iránti érdeklődésük komoly volna. Ezt a Vucinic gyereket meg tényleg hagyjuk már, én is azt mondom. Egy botlábú, huszadrangú senki, aki gólt sem tud lőni, ráadásul nem kell a kutyának sem. Mondjuk az, hogy kedden tárgyal majd Vucinic ügynöke Angliában a Manchester United képviselőivel már egy másik kérdés...

Vialli 2011.07.24. 19:38:06

adam0123! "nem is kell ennek a csapatnak irányító kp, mert mi nem olyan felállásban játsszunk" de játszhatnánk, mint ahogy játszottunk is! nevezetesen egy Zidanne volt az irányítónk, ha jól emlékszem jól ment a csapatnak. Az a baj hogy Capello ezt a játékstílust hagyta ránk: középen két romboló és két gyors szélső camoranesi-vieira-emerson-nedved ez akkor jó is volt. de még mindíg azt erőltetjük. Ahogy a bianconeri blogon írták "motta az motta", én azt mondom kaká az kaká, olyan játékos, aki (milan mezben) mérkőzéseket döntött el egymaga. Ilyen játékost szeretnék a középpáylán és akkor előtte állhat torghelle sanyi is!

melákovics 2011.07.24. 19:49:49

@mmartin91 Nem mondom, hogy a montenegrói egy zseni lenne, és azt sem hogy komplett faláb, de azért az MU kicsit erős lenne. SAF is olyan szinten van, mint Moggi, nem sok rossz igazolást lehet felhozni ellene. De hogy mit látnak benne, fogalmam sincs. Persze tudom, hogy pletyka, de azért akkor is kicsit meredek. Ezzel nem téged akarlak bántani, mert te csak egy tényt közölsz, pusztán a tényen akadtam fent.

Supi 2011.07.24. 19:53:38

mmartin91 akkor Rossi leigazolása lehetséges Melo bevonása nélkül is?:D Na, de viccet félre téve, tudni lehet mennyiért igazol Diego az ATM-hez? Mert arra felettébb kíváncsi lennék, na meg Vucinicre is, hogy tényleg a MU-ban folytatja-e. Egyébként a tegnapi meccs alapján is szükség lenne Rossira és rajta kivül több kreatív emberkére, mint pl. Hazard, vagy 1 gyors Bastos, mert váratlan húzások nélkül nehéz lesz... Egyébként megint megmutatkozott, hogy ezt a 4-4-2-t lassan el kellene felejtenünk, sokkal inkább kellene, egy 4-3-3 és akkor Sissokonak is lenne helye, vagy egy 4-2-3-1, vagy ha netán szereznénk 1 vérbeli irányítót akkor 4-3-1-2. 1 szó, mint száz rengeteg hézagot kell még betölteni augusztusig, ha a BL a cél...

Alessandro 2011.07.24. 19:58:29

Eleve felesleges azon gondolkodni hogy Rossi mit akar, hol szeretne játszani, mivel még nem az a kérdés, hogy mennyi lesz a fizetése, vagy örömmel lakna-e Torinóban vagy éppen Madridban, hanem hogy ki tudjuk egy fizetni a pénzt érte, vagy valahogy megegyezik e a két klub. Ez is csak egy pletyka hogy közel van a két klub a megegyezéshez. Vajon tényleg adtunk volna Agüeroért 32 milliót és Tiagot? Mert akkor Rossiért simán ki lehetne adni a 30-at. Vagy abból a pénzből jött Vidal? Nagyon kevés pénz lehet igazolásokra. Arra felesleges hivatkozni, hogy Marotta próbál alkudni, a csapat jelenlegi helyzetében komoly játékosok esetén nem szabadna ennyit tökölni, még akkor sem ha Rossi reálisan nem ér többet 20 esetleg 25 milliónál. Bár ez nem elsősorban Marotta, hanem a befektetők és tulajdonosok hibája, hogy még mindig fukarkodnak a pénzzel. Ha tényleg erősíteni akarnának, szó nélkül ki kellett volna fizetni Agüeroért 45-öt, Rossiért 30-at, Bastosért 15-öt, Hondáért 25-öt és meg kellett volna tartani Melot. Az sokat nem segít ha Marotta le alkud pár milliót, időhúzásnak tökéletes, csak éppen nem erősödik a csapat, de ez nem csak az ő hibája.

babo410 2011.07.24. 20:29:45

Én Rossit soha nem húztam le csak azt mondom mindig, hogy semmivel sem jobb mint Matri vagy Q. És nekünk is kéne egy klasszis támadó, aki Agüero is lehetne, de csak azért nem Klasszis még, mert nem sztárcsapatban játszik. És azért mert Rossi idén életében először tudott 32 gólt lőni, nem kéne elájulni. Ha hosszabb ideig hozza ezt a formát. Én úgy érzem, hogy Rossi nem jobb a jelenlegi támadóinknál. Nem kell magasztalni annyira. Én se magasztalom Agüerot, de jobban örülnék neki, mert ő jelenleg jobb támadó, mint Rossi. Én jobban örülnék kun-nak. De jelenleg egyenlőre úgy néz ki, hogy még Rossi se lesz meg. De azért bizzunk benne. De azt be kell látni, hogy a Barca, Inter, Milan nem véletlenül nem igazolta le! Egyik, hog tavaly a zinter inkább vett egy klasszis Eto'ot, a Milan egy Klasszis Ibrát. Sokkal jobbak, mint Rossi. És igazuk is van. Nekünk is ilyenekben kellene gondolkozni, nem mindig egyre jobban leadni az igényekből!

babo410 2011.07.24. 20:31:37

Ja és azt kifelejtettem, hogy mindhárom klub sokalta az árát, ami tényleg magas. Remélem 25-nél többért nem jön!

goku06 2011.07.24. 20:48:13

De így ha Agüero megy angliába, nincs a piacon hasonló játékos, akit megszerezhetnénk, marad Rossi, aki persze kicsit lejjebb van mint az arg..

Ismeretlen_152362 2011.07.24. 21:25:28

akkor fizessen ki marotta annyi pénzt minden játékosért, mint amennyit a klubja elsőre kér, csak hogy minél hamarabb a keretben legyen? ez hülyeség. ha azt vesszük alapul, akkor a barcánál is hülyék voltak, meg az időt húzták, hogy leigazolják alexis sanchezt. végül nem 50 millióért váltott klubot, hanem fele annyiért, igaz ehhez még jöhetnek bónuszok... szóval ezt a tökölés kifejezést szerintem el kellene felejteni az átigazolásokat illetően, mert minden vevő spórolni és minden eladó nagyobb profitot termelni igyekszik és végül vmelyik úgyis engedni fog. az, hogy marotta nem hagyja magát nagyon is szimpatikus számomra.

babo410 2011.07.24. 22:22:37

Na jó azért remélem az nem igaz, ami az olasz-foci.hu-n jelent meg, hogy újra tárgyalunk Vucinicért, mert az lenne a legnagyobb szégyen, ha ő jönne mint Rossi alternatívája! Akkor megyünk mindig lejjebb? Akkor eddig volt 2 jó igazolásunk? Azt csók? Vidal lesz majd sztárnak bejelentve, meg Pirlo? Ne má ez vicc! Vagy Vucinic lesz a nagy sztárigazolás? Azt majd Conte lesz a hibás, ha megint a 7. helyen végzünk? Vicc ami folyik! Egyre lejjebb adunk a szinten, aztán év végén meg csodálkoznak ha csak 7. hely lesz. Nagyon remélem nem Mirko lesz Rossi alternatívája. Mi miért nem Agüero, sanchez, Pastore, stb játékosokat próbálunk meg elhozni? Meg azért mert bejelentkezik Agüeroért a Man. City, már föl is adjuk? Agüerot miért nem győztük meg, hogy neki itt nagyobb fejlődési lehetősége lenne? Meg nagyobb rajongótábora? Marotta idén lehet megutáltatja magát velem? Mert én eddig úgy voltam nyár végén majd véleményezem milyen munkát végzet. de ha Vucinicet hozza, nagyon nem fogom dícsérni többet! Remélem nem hozzuk. Balszélsőnek nem ő kell, mert csak tud ott is játszani, de nem az az igazi posztja, csatárnak meg nem rá van szükségünk. Q és Matri szerintem jobb Mirkonál, és nem is jelentene semekkora erősítést. Én nem hoznám őt ide. remélem a végén vmi meglepetés lesz! Mert mostanság nagyon a csatárkérdés megy, ami fontos, de a kp-re is kéne még pár ember!

Ismeretlen_102194 2011.07.25. 09:28:10

Nem értem miért az Atletico a nyominger azért mert annak ad el egy játékost aki a legtöbbet adja érte???Mi még a meghatározott összeget sem kínáltuk érte ha jól tudom, sőt....Akkor??????? Persze ha mi lennénk Agüero tulajdonosai akkor az már természetes volna hogy nem adjuk oda sz@ré-hugyé?????Pffffff Én már nem bántom Maottát mert ennyit tud, és nekem már Vidal is a csúcs igazoás nála!!!!Ennek is örülök, benne ennyi van!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása