Ziegler orvosi vizsgálaton Torinóban

A Juventus hamarosan hivatalosan is bejelentheti Reto Ziegler leigazolását, ugyanis a játékos jelenleg Torinóban tartózkodik, hogy átessen a szokásos orvosi vizsgálatokon.

Reto Ziegler

A bal szélső védő a Bosman-szabály értelmében ingyen érkezne a Bianconerihez, hiszen jövő hónapban lejár a szerződése a Sampdoriával.

A Juventus egyik legfőbb célja a védelem megerősítése lesz ebben az átigazolási szezonban, és Giuseppe Marotta nagyon jól ismeri a svájci játékost még a genovaiaknál töltött időkből.

Ziegler a Juve második igazolása lehet, hiszen tegnap hivatalosan is bejelentették Andrea Pirlo megszerzését.

A svájci védő 2007. januárjában igazolt a Tottenham csapatától a Sampdoriához, de korábban játszott a Grasshoppers, a Hamburg és a Wigan színeiben is.

A pletykák szerint a Bianconeri hamarosan bejelentheti Michele Pazienza leigazolását is, aki szintén a Bosman-szabálynak köszönhetően ingyen érkezne a Napoli csapatától.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974653816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2011.05.25. 13:06:24

Pazienza lesz a vies fiú.. :D

Drughi Di Bianconeri 2011.05.25. 13:06:54

háát...so-so....végülis nincs Ziegler-el gáz,hiszen ingyen jön,viszonylag fiatal a maga 25 évével,és annyira nem is tehetségtelen,talán 1 motivált lelkületű JUVE-ban képes lesz,ha nem is világklasszissá,de fejlődni, ergo tekinthető jó igazolásnak,azzal együtt,h. azért nagyobb névre számítottam...jobb oldalra remélem akkor valami nagyobb név jön: Eboué,Zabaleta,Ansaldi,Lichsteiner 4esből én kettőt leigazolnék...benne lennék egy Sissoko-Lass cserében(vagy Khedira,attól függően melyikre van kevésbé szüksége a realnak,mind2ővel jól járnák,bár Lass szimpibb..),Pastoreért harcolni,ha nem jön össze,akkor Hazard vagy Jovetich,de mindenképpen kell egy irányító,Bastos és(/vagy) Elia...meg hát Agüero,Tevez vagy Neymar,esetleg Giuseppe Rossi,természetesen a csatárposzt nem a legégetőbb,de nem árthatna akármelyikük,hiszen nagy nevek,klasszisok..de a többi általam felsorolt poszton égető szükség van erősítésre, plusz ezek az általam felvázolt igazolási lehetőségek,nem is olyan eget rengetőek,nem kell hozzá gurunak lenni ahhoz,h. végbe lehessen vinni pl: egy Eboué,Ansaldi,Lassana Diarra leigazolását..reméljük a legjobbakat..ja és Pazienza-tól óvjon minket Isten... FORZA JUVE ! U.I: Giandonato-t be kéne építeni a kezdőbe...

zoolko 2011.05.25. 13:08:53

Emberek, kellenek ide ezek a játékosok(Pirlo, Ziegler stb.), mert Agüero kivásárlási ára 45 misi, Bastosé meg kb. 30. A nagy játékosok geci nagy pénzért mozgathatók, Carrol is 35 m font volt....azt azt se tudtam ki az:D

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 13:11:12

@Drughi: Giandonatotól azért ne szálljunk el. Pályára lépett már ő pár bajnokin és a leggyengébb osztályzatokat kapta, sőt EL meccsen is bohóckodott párszor észrevétlenül. De azért fejlődik, az látszik rajta, de én a kis Bonipertiben több lehetőséget látok :)

Diego2889 2011.05.25. 13:12:02

De hol látsz nálunk nagy játékosokat ?? Egyenlőre ha nagy játékosokat akarsz látni, akkor át kell hozzá menned a rivális csapatokhoz.. Palermoba, Napoliba vannak olyan játékosok, akikről mi csak álmodunk..

Mitya 2011.05.25. 13:16:41

Tényleg Giandonatotól azért nem kell hirtelen 1 szabadrugásától elájulni mert szép volt jó volt de tényleg bajnomkikon harmat gyenge volt...van nála jobb fiatal sztem...

Drughi Di Bianconeri 2011.05.25. 13:16:54

cseppet sem szállok el tőle, csak tudod: évek óta ez a baj nálunk,h. noha van Primavera csapatunk, méghozzá nem is reménytelenek,csak ahelyett,h. beépítenénk őket, olyan olasz arsenal módjára,inkább kölcsön adjuk őket kis, és középcsapatoknak, ahol felfejlődnek,majd stabil kezdők lesznek, annyi ilyenre van példa,most hadd' ne soroljam,hiszen ti is tudjátok kik hozhatóak fel példának...remélem az új edzőnk,alias Conte,megtalálja az egyensúlyt,h. kapnak lehetőség a tehetséges ifisták,meg végre elkezd rotálni (pl:ha Sissokot nem adjuk el,akkor azért játszhatna Ő is már végre Melo párjaként,talán visszatérne az önbizalma és megint olyan kíméletlen szűrő lenne,nem 1 rakás szerencsétlenség :D) visszatérve,csak az U.I.-mra reagáltál,a többire nem,miért? :D:D

Mimi 2011.05.25. 13:19:40

Ha ő svájci, akkor el is játszottuk az 1 EU-n kívüli kvótát?

Ismeretlen_109592 2011.05.25. 13:21:17

szerintem amennyi ingyen jatekost lehet igazolni, azt a juve leigazolja

adams 2011.05.25. 13:24:02

mmartinnal értek egyet, etettek minket megint ezekkel a nagy nevekkel , aztán ilyen zieglerek jönnek ,vicc ! ja meg Pirlora építünk ! Takarodhatna már Marotta,! a Pacienca meg vicc ,mit képzelnek ezek ! Na ha Marotta így folytatja ,nyaralás után bevonulok Torinóba , és kiegyenesítem egy jóféle bal horoggal a szemtengelyét !!!!!!! botrányos ami itt folyik!

csuma 2011.05.25. 13:27:30

Ziegler egy megbízható játékos aki már évek óta játszik a bajnokságban. Nyilvánvaló, hogy nem minden posztra tudunk 'tizenmilliókért' igazolni "klasszis" focistát (még a mesebeli költőpénzből sem). Ha az ő érkezése azt jelenti, hogy 8-10 misit spóroltunk Agüero, vagy 5-5-t Pastore és Bastos leigazolásáért, ám legyen. Én amúgy egy hajtós, sokat futó játékosnak ismerem, de nem láttam eleget játszani ahhoz, hogy teljes képet alkossak róla. A lényeg, hogy semmivel sem rosszabb játékos, mint a jelenlegi olasz bajnok szélsői.

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 13:29:20

@Drughi: azt kommentáltam csak, az szúrt szemet :D A Football Manager fejtegetéshez is hozzászólhatok, ha gondolod: jobb oldalra szerintem Beck jön vagy Lichsteiner, ha szerencsénk van mindkettő, bár azt nem hiszem. Sissoko-Lass csere... szerintem nem lesz így, de akár meg is történhet. Pastore szerintem esélytelen... már csak Zamparini miatt is aki nyíltan gyűlöli a Juventust. Hazard, Jovetics sose voltak terítéken, szal egyelőre nem valószínű... Bastos már igazán ott ülhetne a váróban hogy behívják Ziegler után egy kis vizsgálatra, de azért remélem őt megszerezzük... ha lecsúszunk róla én Dzsudzsáknak vagy talán Vargasnak örülnék, de mostanában egyikük se került szóba, szal valószínűleg el tudjuk hozni a brazilt. Elia kérdéses, de lehetséges. A csatárposzt: Agüero ha minket választ, akkor egyértelmű, Tévez esélytelen (nem is baj), Neymar szintén, egy ilyen agyonsztárolt kisgyerek szeme elé bedobják a londoni kék csillagost, elélvez tőle és már azt se tudja, mi az hogy Torino. Rossit meg szerintem elviszi a Barca... vagy a Real érdeklődött? Mindegy, valamelyik :D A lényeg, hogy olyanokban egyelőre nem érdemes gondolkodni, akik fel sem merültek. Mondjuk pont Ziegler az ellenpélda, akiről nagyon eddig nem cikkeztek, de valljuk be: ha nagyobb halat akarunk, azt előtte úgyis kiszimatolja valamelyik szennylap.

csuma 2011.05.25. 13:30:30

@Mimi: nem, mivel bajnokságon belül kerül értékesítésre. Ilyen helyzetben az a szabály nem játszik (mmint az 1 eus/szezon).

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 13:31:07

*csillagost = csillogást :D

Ismeretlen_150170 2011.05.25. 13:32:26

Még el se kezdődött az átigazolási szezon hivatalosan, ezért teljesen értelmetlen előre temetni a csapatot! Nyár végéig még sok játékos érkezhet. Jelenleg azok érkeznek akiknek aktuális csapatuknál lejárt a szerződésük vagy nem hosszabbítanak velük, tehát könnyen megszerezhetőek, kipróbált megbízható playerek. Pirlo-val nekem semmi bajom láttam az ide szezonban játszani és még mindig ugyanolyan jól lát a pályán, jók a passzai, nem alibizik, egyedül a gyorsasága nem a régi ezért nem is számoltak vele a milan-nal komolyabban, de ők a bl trófeára gyúrnak és ahhoz már nem elég Pirlo, viszont nekünk a 3. hely megszerzéséhez igen is segítségünkre lesz. Pazienza, Ziegler? Emlékezzetek Barzagli-t is hogy lefikáztátok aztán tisztességes teljesítményt nyújtott nem kiemelkedőt de nem kaptuk róla párossával a gólokat mint a szélsővédőkről! Ziegler is ez a kategória aki tisztességes teljesítményre képes, nem egy Bale de Motta-Grosso párostól fényévekkel jobb, középszerű de megbízható, balszélre Bastos mögé meg szinte tökéletes, ráadásul ingyé! Pazienza meg jön Sisso helyett és ezen is csak nyerünk, Momo-ért pénzt kapunk és jön helyette ingyen egy olyan valaki aki ugyanúgy elüldögél a padon csak legalább bevethető lesz mert nem madárcsontjai vannak! Napoli, Udine, Lazio, nekik se voltak az idén se minden posztra klasszisaik mégis előttünk végeztek, 2-3 jó formában lévő játékos repített őket a tabella elejére, a többi poszton átlagos játékosok segítették őket is. Bastos kell nekünk meg egy Del Piero utód akikre komolyabban kell áldozni és nem lesz gond! :)

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 13:35:24

háát....érdekes... Én speciel komolyabb névre számítottam, pl Clichy-re aki távozni akar az Arsenalból állítólag és csak olyan 10-20 milla. Viszont a padra tökéletes igazolás ingyen egy Ziegler. Csak aztán nehogy az legyen mint tavaly, hogy sok olcsó jános jön, ahelyett hogy 3-4 minőségi játékos jönne. Másik oldalra el lehetne hozni Van der Viel-t,Cassanit vagy esetleg Lichtsteiner-t. Aztán ott van még Montolivo, aki távozni akar a Fiorból, jövöre lejár a szerződése, szóval ha pénzt akarnak belőle, el kell adniuk. Na meg Agüero is menni akar Madridból, szóval ő is megér egy próbát, meg esetleg Pastore vagy Rossi.

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 13:41:06

@pedronegro: én is hasonlóan látom, csak ugye pont az ilyen középszerű csereemberek leigazolásával kezdeni a mercatot sok embert megrémít, hogy most ez lesz megint és hogy a 100 millió nem is létezik. Továbbá te kihagytál egy fontos, de kínos kérdéskört. Hogy mi a Juventus vagyunk, elvileg nekünk mindig is, minden körülmények között a bajnoki címre kell hajtanunk... ez a szurkolók elvárása. Viszont az új vezetőség inkább távlatokban gondolkodik, és fokozatosan tűznek ki célokat egy szezon előtt, ami ebben a szezonban a BL hely volt. Mivel ez nem lett meg, így szerintem jövőre is az lesz... És ennek szemllemében igazolnak olyan játékosokat, akik elegek ahhoz, hogy BL helyre vezesék a Juvét. Más szóval egy minimalista gondolkodás jellemző a klubra. Szóval szerintem ismételni fogjuk az idei szezont, remélhetőleg egy sokkal jobb eredménnyel. Bár Contéból kinézem, hogy bajnokságot akar nyerni még ezzel a kerettel is, ez nem is baj, ő vágja mi a téma ennél a klubnál, de jó játékosok nélkül ez alég nehéz.

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 13:43:25

Az ifikről meg annyit hogy a mostani generációból Boniperti,Gianndonato,Constantino,Kirev, esetleg Buchel valamire való, no meg Sörensen, Az előző generációból pedig Immobile,Marone meg esetleg Pasquato és Ferrero. Ezek közül 2, Immobile és Marrone idén a Sienánál volt kölcsönben, szóval róla Conte úgyis megmondja hogy használható-e vagy sem. Meg esetleg ott van Ekdal, asszem közös tulajdonban van a Bolognaval.

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 13:45:58

Viszont az tetszik hogy az Ifibe is igazolgat néha Marrotta, most is csatlakozik majd az a brazil testvérpár és még valami Di Benedetto nevezetű srác.

Drughi Di Bianconeri 2011.05.25. 13:50:09

Lord_Viktor : nem szoktam football managerezni (bár állítólag jó játék :D) szerintem ezek logikus spekulációk részemről,még logikusabb lenne Marottáéktól,ha szétnéznének..teszem azt: Hazard,hirtelen berobbant a köztudatba,sokan akarják őt,de ha 1-kén mi teszünk le pénzt,akkor meg van oldva jó néhány évre az irányítónk,ha nem,akkor ott van Jovetich,aki ugyan sérült vagy fél éve,de mivel a Fiorentina 1 rakás sz@r,akiknél még a jelenlegi JUVE is előrébb áll,simán el lehetne hozni,mondjuk nem Ő az 1etlen Fior. játékos akit el lehetne hozni hasonló okokból + Jovetich nincs is annyira a köztudatban,de aki figyeli az olasz bajnokságot,az már tudhatja,h. ki is az a Jovetich és mire is képes..ezért én amondó vagyok,ha Pastore nem jön össze,akkor e 2 vmelyikére kell rárepülni...akkor ott van Lass,elvileg Marotta volt madridban,pontosan nem tudjuk h. miért,lehet,h. Agüeroról tárgyalt az Athléticonál,lehet h. Xabi Alonsoról,vagy Lassról,akármi lehetett,de szvsz. Lass a legvalószínűbb,hiszen eléggé kegyvesztett,főleg most jött nekik Sahin,hát 2 embert minimum el fognak adni arról a posztról,nyilván nem Xabi Alonsot,mert spanyol,Gagot tuti eladják,és szerintem Lass lesz a másik,nem Khedira,mert Őt tavaly vették..és 1 Lass-Melo kettős elég brutál lenne :) Eboué is elég kegyvesztett Londonban,és fillérekért megszerezhető,Ansaldi már nem lenne olyan olcsó mulatság,mivel 24 éves,és mindkét szélen egyformán jó,bár a Rubinnál nyilván magas fizetést kap,de szerintem Ő se lenne lehetetlen,Zabaleta vagy akár Richards nem lenne nehéz,hiszen a Cityben olyan fokú a rotáció a sok játékos miatt,h. bármelyikük szívesebben jönne olyan klubba,ahol fix helye van,így kobontakozni a csapatba,Lichsteiner mondjuk OK,de szvsz. azért lenne jobb egy Zabaleta-Eboué duú elhozatala,mert Eboué védő és kp,azaz Krasic eltiltása/sérülése esetén be tud ugrani,Zabaleta pedig korunk egyik leguniverzálisabb játékosa,a védelemben akárhol, és mégis vkp-t is tud játszani,kb. muszáj őt leigazolni, ez a 2 hasznos,és ismert,elismert játékos max. 20-25 millából kijönne...

Peti 2011.05.25. 13:53:18

Nem értem ezt a rinyálást. Ha van 100 millánk azt hittétek h szórjuk majd a pénzt? Nem fogjuk a töltelékembereket is 10 millákért venni. A mercato majd csak júliusban nyit, mi vettük 3 töltelékembert: Pirlot, Zieglert és Pazienzát. Utóbbit én sem értem, Pirlo a padra jó lehet, a svájci meg balhátvédnek. Ezek mind ingyen. Ha emellé jön majd jobbra Bastos, előre Aguero meg mondjuk egy balszélső, ők már pénzért, akkor meg is leszünk. Majd ha ezután sem költünk pénzt, akkor tessék siránkozni...

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 13:58:23

Igen, egynlőre mégcsak sztem feltöltjük a keretet, ott ahol nagy a rés aztán majd jön 2-3 nagyobb név reményeim szerint. De remélem hogy ez a három ember:Pirlo,Ziegler és Pazienza csak a padra jön. Ez az a része az átigazolásoknak, amit a külfldi csapatok egy része ifikkel old meg, dehát ez olaszhonban nemigazán divat.

glaci19 2011.05.25. 13:59:24

Most nem nagyon értem hogy egyeseknek mi baja van az eddigi fejleményekkel!!!!Leigazoltuk Pirlot ingyen,aztán most úgy fest zieglert is szintén.Két olyan posztra ami ebben a szezonban elég problémás volt.S még pénzt nem költöttünk.Továbbá Akva magas árán szereztünk egy világsztárt,akinek a fénye igaz kicsit megkopott,de úgy gondolom a tudását azért még mindenki elismeri,s hogy a pályán nagyon jól lát,valamint ha meglesznek mellette az emberek,neki csak osztogatni kell,Melo meg takarít majd mellette,s azért neki jó lendülete van.Nézzük tovább,jön akkor a svájci,jelentkezzen ki tud a keretünkbe jobb bal szélsőt jelenleg nála.Gondolom.Grossokba senki nem fog gondolkozni.Igaz nem világsztár,de itt jön hogy ha veszünk mellé egy Bastost,akkor aza az oldal nagyon ütős lesz,hisz Bastost ismerkük,hogy mind védekezésben és mind támadásban nagyon jó.Így tehát már van 2világsztárunk,s még csak Bastosért fizettünk,20-22millát.Jobb védő posztra szintén kell egy ember aki véleményem szerint a Beck lesz kb 10millióért.Nem mondható világsztárnak,de nem cseng rosszul a neve,német,a németeket meg ismerjük elég szívósak.Ezzel meg van oldva a védelem,és a középpálya,s hogy teljes legyen a kép,igazolunk egy Aguerot 35milláért meg sissoko=45millió kb.Ezzel megvan a 3.vilégsztár.S még csak 65milliót kötöttünk s már teljesítette a vezetőség mit ígért 3világsztár.Továbbá,a maradék 35millióból vegyük meg qvajarellát meg matrit meg pepét,ingyen jöhet az a paci,játszani úgyse fog.S a 100millió elistünt,úgy hogy nem adtunk el senkit.Jakit,Amaurit,Martinzt eladjuk s még.Pénz is marad.Mindent egybevetve,kicsit egyszerűnek tűnik,de én ezt a koncepciót látom,ami teljesen megvalósítható,s ezzel lenne egy elég ütős csapatunk.Én bízom benne hogy így is lesz,mert ez véleménye, szerint abszolult reális,még ha egy Aguéro helyett mondjuk Neymar jön akkor is,de sztem akkor sem fog senki sem búslakodni.De hangsúlyozom én ezt látom egy ilyen koncepciót,aztán ha valóban a paci4enza ingyenes játékosok jönnek majd akkor lehet aggódni s lehet sejteni hogy nincs 100millió,de sztem erről nincs szó..legalább is bizzunk benne..

juvesadam 2011.05.25. 14:01:00

Hát én már most úgy érzem,hogy nem lesz semmilyen "nagyobb" igazolásunk..... :(

Diego2889 2011.05.25. 14:01:53

stopli.hun van 1 friss hír Agüero a téma.. a sok csicska realos meg annyira örül h csak na.

juvesadam 2011.05.25. 14:03:14

Én azt olvastam Agüról,hogy az Atletico elutasította a 30 milkás ajánlatunkat...

Victor90 2011.05.25. 14:05:56

Ziegler nem rossz igazolás,ráadásul ingyen érkezik!Nem 1 világklasszis,nem 1 Taiwo szint,de a "mai" Juventus balhátvéd posztjára mindenképp erősítés!Én személy szerint örülök az érkezésének!

Ismeretlen_135915 2011.05.25. 14:07:58

Nem értem miért estek egy páran kétségbe...Tisztában vagyunk azzal, hogy az átigazolási időszak még hivatalosan el sem kezdődött? :D Én is úgy gondolom, hogy lesz még itt meglepetés igazolás, jó lesz ez, csak várjunk már könyörgöm...sok az önjelölt jós errefelé, hogy megmondják mi lesz, meg mi nem :D Zieglert mikor láttam játszani a Sampban, akkor nagyon jó formában volt, nem rossz játékos ő.

Ismeretlen_108746 2011.05.25. 14:09:12

"stopli.hun van 1 friss hír Agüero a téma.. a sok csicska realos meg annyira örül h csak na." A goal.com-on meg van egy cikk, amelyben Agüero csapattársa, Újfalusi nyilatkozik, s azt állítja az argentin a Real-ba akar igazolni. Érdekes, mert a Chelsea-re tippeltem volna inkább.

juvesadam 2011.05.25. 14:10:31

Nincs bajom Zieglerrel....csak kéremszépen sztem már most kéne a nagy neveket leigazolna....hát most kéne megegyezni,nem akkor amikor jön egy csapat és lerak valakiért 40 millót....

Diego2889 2011.05.25. 14:16:00

Agüeroról tuti lemaradunk

Ismeretlen_144830 2011.05.25. 14:17:20

a transfermarkt szerint ziegler és pazienza is a juventus játékosa!! én egyedül csak zieglernek örülök mert szerintem azért eléggé jo játékos ő!!!!

juvesadam 2011.05.25. 14:18:43

sztem is lemaradunk Agüról....,de azért bastosban sem vok biztos...eléggééé semmit sem hallani róla/unk

tudojuve 2011.05.25. 14:20:38

A transfermarkt szerint Pazienza, Pirlo és Ziegler jövetele biztos. Ezzel AMrotta érthetően jelzi, hogy mire számíthatnak a szurkolók...max egy Bastosra és a meglevő játékosok megtartására, és pár ingyen igazolásra, hogy kilegyen a 25fős keret.

juvesadam 2011.05.25. 14:21:56

ez a transfermark német oldal??

Diego2889 2011.05.25. 14:24:12

német igen

Diego2889 2011.05.25. 14:26:43

nem szeretnék semmi csúnyát mondani, de gondolhatjátok h mit szeretnék mondani szerintem.. kurvára csalódott vagyok, pedig még el sem kezdődött az átigazolási időszak.. Agüero a relba megy 1000%, Bastosról semmi hir.. , ez a pazienza vagy kicsoda meg aláir..

Kotrevák Kelly 2011.05.25. 14:28:45

Alakul ez új Juve. Augusztus végére, ha így folytatjuk, lesz vagy 20 új középszerű pléjerünk, akikkel ugyanott leszünk, mint idén... Eladjuk a régi szarokat és veszünk helyettük újakat. Ez aztán a fantázia.

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 14:31:19

Ha Agüero megy a Realba, akkor csak gratulálni tudok neki. Manapság már úgy tűnik semmi sem szent. Ha a Chelseabe megy, megértem, de hogy annak a klubnak az ősi/városi riválisához, ahol éveket játszott és a szurkolók szerették...

Lg 2011.05.25. 14:31:20

Szegény Giovanni Agnellinek továbbra se lesz nyugta a sírban! Ő szerette a Juvét,és áldozott is rá. azt nem értem,h John Elkann mindent az öregnek köszönhet,és h ő miért ilyen zsidó! De rájöttem,az apja zsidó volt,tehát a vér nem válik vízzé. A Juvén továbbra is csak röhögni lehet. Ingyen cirkusz az egész!

Ismeretlen_122894 2011.05.25. 14:31:50

egyetértek azokkal, akik nyugalomra intenek, hiszen majd a mercanto végén kell értékelni, ahogy a bajnokságot is a végén kell az egyetlen pont ahol én is elbizonytalanodom az az, hogy a bajnokság felénél érezni lehetett, hogy nem lesz itt énekeshalott, nehogy az átigazolásokkal is így járjunk...

juvesadam 2011.05.25. 14:32:21

Diego2889 : én is így vélekedek.... Bastosról kb:már lassan 2 hete nem hallani semmit....Marrotta lehet úgy gondolja,hogy majd jó lesz oda Martínez?????????mia fa......z van már...komolyan mondom....

Baggio 2011.05.25. 14:38:10

ne sírjatok már....minden posztra nem lehet klasszist venni,mivel a juve drukkerek kb legalább 6-7 embert cserélni akarnak a kezdőben,ezért kellenek az ilyen ingyen emberkék is... azért nem kiöregedett xar játékos.... tuti lesz itt 3 vagy 4 nagyobb igazolás ezt szinte fixre veszem..majd 2hó és +nézzük milyen alapanyagból kell eredményt formálni.Aguero nekem nem is kéne...túl drága...felesleges versenyezni érte. Moggi alatt is csak 2 max 3emberke érkezett 1-1 átigazolási szezonban és tegyük hozzá volt pénz bőven...neki nem kellett nézelődni,hogy most 30 vagy 40millás emberkét vegyek:-D

Ismeretlen_22017 2011.05.25. 14:38:17

Srácok, OFF-ot légyszi fejezzétek be, arra ott a Dühöngő. Köszönöm!

Ismeretlen_144830 2011.05.25. 14:48:09

de halljátok el se kezdödött ám az átigazolási időszak!!! még annyi minden lehet 3honap alatt majd szeptember elején lehet szidni marottát hogyHA elbassza ezt a nyarat ismét!!!

supeter 2011.05.25. 14:55:00

gioco di pazienza..?

Ismeretlen_150170 2011.05.25. 14:58:11

Én még most azért szorítok hogy Bastos és Beck nyár elején már csapattal legyen, nagyjából akkor már meg is lenne a keret és Conte már el is kezdheti a csapatmunkát: Buffon Beck Bonu Chiello Ziegler Melo Krasic Bastos Pirlo Matri Q

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 15:03:26

OFF: @Diego2889: Kezdesz durvább lenni az állandó 100%-os kijelentésekkel, mint mmartin a "semmilyen körülmények között" kijelentéseivel. Várjuk ki a végét. Van esély Agüero elhozatalára, amíg hivatalosan máshol nem jelentik be. A Madridisták meg hagy örüljenek. A spanyol újságok szeretnek ugyanúgy álmodozni, mint az olasz újságok. 100% majd akkor lesz (még akkor sem), ha hasonlóan Zieglerhez, hírként jelentik be, hogy Agüero a Madridnál van orvosi vizsgálaton. ON: Ziegler ingyen jó vásár. Az már más kérdés, hogy előbb kellene lerendezni a nagyobb neveket, mert különben mindenkiről le fogunk maradni. Ebből már tanulhatott volna Marotta az előző nyáron, amikor a ha már nincs Dzeko, legyen Borriello, vagy Pazzo és végén Q lett (nem mintha nem örülnék neki) az utolsó napon!

Diego2889 2011.05.25. 15:05:53

ShyrKahn, csak te vagy optimista, ha még nem vetted észre..

Ismeretlen_144830 2011.05.25. 15:09:03

énis az vagyok :DDDD ^^

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 15:09:55

@Diego2889: Ez nem optimizmus, hanem realizmus. Amíg valami nem történik meg (nem történt meg) és nem nyilatkozik a játékos egyértelműen más klub mellett (nem tette meg), addig teljesen irreális olyan dolgot írni, hogy biztosan nem érkezik. Nem ártana várni a dologgal.

Diego2889 2011.05.25. 15:11:53

tegnap is mondta.. legyen igazad!!!

Ismeretlen_135915 2011.05.25. 15:13:11

@ShyrKahn oldalán állok én is teljes mértékben. Amíg nem történik valami konkrét, addig nem lehet 100%-ra kijelenteni bármit is.

Type-R 2011.05.25. 15:16:12

Nem csak ShyrKahn optimista. Egyébiránt bárki lehet pesszimista is, szíve joga. A szezon vége után 2 nappal siránkozni eléggé közhangulat-lelombozó, de a probléma inkább azzal van, hogy egyesek annyira jól informáltak, mintha legalább közvetlen kapcsolatban lennének jó néhány játékossal, ügynökkel, klubbal stb. Honnan tudnánk bármit is?

Diego2889 2011.05.25. 15:17:15

Bastossal mi van? nem lehet semmi se hallani a srácról.

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 15:18:05

@Diego2889: Add meg, hogy milyen újságban, TV műsorban, egyéb médiában láttad Agüerot arról nyilatkozni, hogy Ő a Realba, vagy más csapatba akar menni. Csak nyilatkozat ér és olyan, amiben szó szerint állást foglal Ő, vagy az ügynöke egy csapat mellett.

Diego2889 2011.05.25. 15:26:37

ShyrKahn: én már nem Agüerorol beszélek.. elismertem h igazad van abban, h ameddig nem történik semmi konkrét, addig nem lehet tudni mi lesz.. Egyébként nem véletlenül vett házat szerintem, valamit csapattársa azt nyilatkozta h a a Realba megy szerinte.. Én Bastosról kérdeztem h tud e valaki, valamit róla??

Tony 2011.05.25. 15:27:32

ShyrKahn! A legutóbbi átigazolási időszakot figyelembe véve,illetve most Pirlo-t,Pazienza-t és Zieglet látva mit gondolsz,hogy majd kicsengetünk 40 millát Agüero-ért? Most komolyan? Pont ez most a realitás nem?

Diego2889 2011.05.25. 15:29:34

* valamint csapattársa .. Kihagytam az N-t

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 15:32:36

@Tony: Diego és Melo érkezésére mennyi esélyt adtak itt sokan? Akkor is ment a szöveg, hogy biztosan nem ide fog jönni... Nem azt mondom, hogy Agüero jönni fog (értsétek meg), hanem azt, hogy van az érkezésére esély. Ti (vagy sokan) ellenben biztosat állítotok, ami totálisan irreális dolog. A realitás ez: Agüero lehet, hogy érkezik. Nem biztos, nem valószínű és nem lehetetlen, hanem lehetséges. Ezt nem lehet megérteni? Szimpla valószínűségi elemzés. Az életben nincs lehetetlen és biztos jövő idejű még meg nem történt dolog.

Diego2889 2011.05.25. 15:33:57

Diego és Melo érkezésénél én szerintem sokkal jobb helyzetben volt a csapat..

Ismeretlen_149085 2011.05.25. 15:37:12

OFF: @Diego2889: Bastosnak lesz még egy bajnokija 29-én, azutánra mondta az ügynöke a bejelentést.

tibi kaitar 2011.05.25. 15:41:19

Bastost vagy Drenthet igertek, nehogy egyikse legyen.

Ismeretlen_149085 2011.05.25. 15:42:52

Mondjuk Drenthe helyett jobban örülök Zieglernek.

Supi 2011.05.25. 15:42:57

Tökéletes játékos,csak,hogy max a padra... Az a baj,hogy több, mint valószínű nem oda tervezik. Megint a védelem,ami a legégetőbb, nem lesz orvosolva. A csatársorba tudnék,ha az ingyen játékosokról van szó 1 nem is olyan rosszat,aki utolsó 20percre betud ugrani és tavaly a klubja méltatlanul dobta ki és egy kieső spanyol csapat tagja, gondolom tudjátok ki az a személy... Egyébként megint nagyszerű,hogy milyen ingyen játékosokat tudunk hozni. Semmi baj Pirloval max padra és max 1,5milliós fizetéssel,így Zieglerrel, de hogy Pazienza. Ott volt Taiwo, Mexes és még sorolhatnám, a franciát hozzá teszem rühellem, de mindig jobb, mint a 15 milliós Bonuccink,aki még 1 majdnem kieső csapatnak sem kellett Barzagli mögött van a sorba... Conte szinte már biztos,de kéne mellé 1 sportigazgató,mert így nehéz lesz. Valaki tud valamit egyébként Moggiról? Most nyáron lejár az eltiltása, vagy meghosszabbították? Nem mintha remek kapcsolatot ápolna az "Isten" Elkannal, aki értékelni se tudja a Juve-t.

Diego2889 2011.05.25. 15:44:45

ronny34: köszi az infót.. el is felejtettem, igazad van.. Akkor Bastos téma 1 hét múlva kb..

Michel 2011.05.25. 15:45:43

Vicente Rodrigez bal oldara a Valenciától! Mekkora igazolás lenne és ingyen van!

Diego2889 2011.05.25. 15:47:57

Michel: ő se lenne rossz, főleg ha ingyen van.. még akkor is jöhetne ha pl. Beck jön, mert akkor van a posztra 2 megfelelő emberünk.

Michel 2011.05.25. 15:54:10

Szabadon igazolható! Egyébként Beck-et nem ismerem annyira! Mindenki róla beszél! Bastos lenne a legjobb megoldás a bal oldali védőre és mindenképpen megpróbálnám megszerezni Vicente-t. Sérülékeny az tény, de ha egészséges akkor egy nagyszerű játékos. Emlékezz, hogy fiatalon a 2004 ben UEFA-t nyert Valencia csk-ja volt és vezére! Van még benne egy pár év! Az hogy ingyen igazol a Juve, nem biztos, hogy rossz. Csak legyenek nagy nevek akiket magas összegért veszünk, és ne vegyünk zsákbamacskát. Gondolok itt Torres esetére a Chelsea-vel vagy Dzeko-éra a Cityvel! Viszont én Aguero helyett Tevezt venném meg!

Supi 2011.05.25. 15:55:58

Gyerekek én nem szólok bele,de Vicente minden csak nem jobbhátvéd(Beck az). Ráadásul még védő sem, hanem szélső(bal). Egyébként, ha ingyen jönne akkor nagyon nagy vétel lenne, én pl. mindig is bírtam,csak hát a sérülés miatt nem futott be nagy karriert. Csak a baj az lenne,hogy az ő érkezésével, mind Drenthe mind Bastos érkezése kizárható lenne,de egyébként sem gondolom,hogy Marotta észre venné, mivel az egyetlen szemével csak Olaszországot látja. Egyébként legjobb lenne ha jönne ő is meg Bastos és akkor Ziegler pad, de nem túl valószínű. Meg sajnos elég sérülékeny is.

Diego2889 2011.05.25. 15:56:30

Bastosra középpályán számítanának szerintem.. Beck nagyon jó védő.. Én azt olvastam h Marotta Naniért és Tevezért is tárgyalni akar.. Tevez se lenne rossz, de nekem Agüero az álmom :)

Michel 2011.05.25. 15:59:54

Supi! Senki nem irta hogy Vicente jobb hátvéd! De jól látod, Marotta nem lát, csak Olaszországon belül sajnos! Diego! Mindegy, csak valamelyik jöjjön!

Supi 2011.05.25. 16:00:02

Beck jó védő??? Egyedül én láttam idén Hoffenheim meccset?:D

Kaci 2011.05.25. 16:06:40

Ezt az igazolást csak az átigazolási piac végén lehet igazán értékelni. Ha azért igazoltak mert más nagyobb nevekre tartogatnak lóvét, úgy akkor ez egy nagyon jó igazolás. Ha viszont megint csak kukázni fogunk akkor még nem lesz itt változás az fix. Mindenesetre én bizakodóan nézek az egészre. Legalább már van két épkézláb balszélsőnk (Ziegler és DC).

Kaci 2011.05.25. 16:08:21

Ziegler/Drenthe páros sem hangzana rosszul. Bastos tuti középpályára jön sztem is.

juvesadam 2011.05.25. 16:16:09

a corriere dello sport szerint tevez igent mondott a juvénak...,de mint tudjuk nála ez semmit sem jelent biztosan,,de azé jó lenne

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 16:29:23

Ziegler gyak semmivel, vagy nem sokkal emelte a védelem stabilitását. Tévez 5 évvel idősebb, mint Agüero, ráadásul brutálisan hisztis ember, aki eddig minden angol klubjából menekült. Persze iszonyat jó játékos, de minden szemszögből jobb lenne Agüero. Fiatalabb és kevésbé hisztis. Most is csak annyit nyilatkozott, hogy jó lenne, ha a klub tiszteletben tartaná a távozási szándékát. Tévez mit is nyilatkozott SAF-ről annó? Elég kemény dolgokat mondott, amik persze lehetnek igazak is, de akkor sem szimpatikus ez a stílus. Az meg végképp nem, hogy az MU-ból a Citybe igazolt. Mintha tőlünk valaki eligazolna egy sejk által feltuningolt FC Torino-ba.

juvesadam 2011.05.25. 16:30:47

Jójó én is Kun Agünek örülnék jobban,de sztem ő nem fog ide jönni

matyi1117 2011.05.25. 16:38:31

Egy olyan kérdésem lenne ,hogy itt sokan írják Aguerot és Bastost , hogy valamelyiknek van eu-s útlevele ? Illetve nekünk azért nem olyan egyszerű igazolni,mert ugye eus szabály ott van ! Tehát azért egy balhátvédre nem lehet elhasználni a helyet és ahhoz képes mondjuk lehet hogy jobb lesz mint pl Drenthe,akiért még talán fizetni is kellet volna...

Kaci 2011.05.25. 16:38:42

Agüero a Realba szeretne menni. Konklúzió: elhozhatjuk Benzemát

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 16:45:21

@matyi1117: Agüeronak van spanyol útlevele, Bastosnak állítólag érkezőben van a francia. @Kaci: Lejárt lemez. Mikor nyilatkozta Agüero, hogy a Realba szeretne menni? Benzema pedig nem kell. Jóval rosszabb (más poszton játszik), mint Agüero és még a tetejében egy lusta dög is. Conte nem hiszem, hogy csípné, hiszen ritkán izzadna meg. Én ennek egyébként örülök is.

Kaci 2011.05.25. 16:55:40

@ShyrKahn A percekben jelent meg egy cikk amelyben Agüero csapattársa Újfalusi azt taglalja miszerint Kun a Real-ba vágyik. Amúgy szerintem nincs realitása hogy hozzánk szerződjön, főleg nem annak tükrében milyen kaliberű klubbok elöl kellene őt megszerezni.

steven-h 2011.05.25. 17:09:21

Az hogy Ujfalusi mit nyilatkozgat az senkit nem érdekel szerintem...és ha jól tudom az eredeti nyilatkozata úgy szól hogy SZERINTE a Realba vágyik...ennyit erről...majd ha Aguero nyilatkozza vagy már orvosin van a Realnal akkor elhiszem hogy oda vágyott...

Kaci 2011.05.25. 17:13:51

Én továbbra is tartom a véleményemet hogy nem hozzánk jön. De ne legyen igazam...

hellan 2011.05.25. 17:20:48

Egy idézet Marotta legfrisebb nyilatkozatáról: "Valamennyi bajnok, akivel beszéltünk, közölte, készen áll ide szerződni. Természetesen a tárgyalások nehezek lesznek, mert a klubok óriási pénzösszegeket kérnek értük, de a játékosok állnak rendelkezésünkre. Tavaly szűkebb keretek között mozogtunk. Ezúttal más a helyzet." Innentől tisztában vagyunk vele, hogy van pénzünk és valóban igaz, miszerint Agüero és Tevez is igent mondhatott a Juvének.

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 17:21:11

@Kaci: Olvastam a félrefordított cikket és egy spanyolos ismerősöm fordítását is. Ez alapján Agüero semmivel sincs közelebb a Madridhoz, mint hozzánk, bár a félrefordítók biztosan nagyon ezt akarják elhinteni. De látom már steven-h megelőzött.

Ismeretlen_102246 2011.05.25. 17:22:54

Egyébként Marotta... :) látom már be is tette hellan. De szerintem a két arg közül csak az egyik. Én a Gazzettának jobban hiszek, így Agüerora tippelnék. Tévezről a Corriere írt (és ha jól tudom Ők sem idézték Tévezt, vagy ügynökét, szóval inkább Kun).

Kotrevák Kelly 2011.05.25. 17:32:47

Mi leigazoljuk Ziegler-t, a milány meg állítólag helyette Taiwo-t. Vajon ki jár jobban...

Gyurika 2011.05.25. 18:03:42

Én eddig nem hittem el ezt a Ziegleres dolgot. Erre felmegyek a juventus.com-ra, és nem tölt be. Ez már gyanús volt. Nagysokára betöltött, hát Ziegler mosolyog bele az arcomba. Abból a szempontból jó húzás, hogy ingyen jön. És szerintem nem is sokkal rosszabb játékos, mint Taiwo, utóbbi kicsit túl van értékelve szerintem. De elismerem, hogy jobb, mint a mi fiúnk. Viszont... Ha Bastos jön, szerintem Ziegler is elég lesz. Mivel Bastos a védekezésben is jó (nem véletlenül tud balbekket is játszani). Tehát ha nagy név kell a védelembe, egyértelműen a jobb oldalra kell valakit igazolni Krasic mögé. Viszont Pazienza egy vicc, remélem nem gondolja komolyan senki. És hellan, azt a Marotta interjút belinkelhetnéd, mert nem találom.

Gyurika 2011.05.25. 18:06:05

És várom azt, hogy a vezetők bejelentsék, hogy egy jó 10 évre leigazoltuk Matrit. Aquilani szerintem felesleges, arra a teljesítményre még Pirlo is képes. Agüero... Komolyan mondom elsírom magam, ha sikerül valami csoda folytán leigazolni.

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 18:15:41

Mindenki szidja Pazienzát, mert az egyik barom még a legelején azt mondta, hogy a Napoli "tartalékcsapatának a tartalékja", egy olyan játékos, akinek semmi köze a Napoli jó szereplésének. Ezen felbuzdulva mindenki szidni kezdte, csak mert nem hallottuk annyira a nevét. Én bátorkodtam utánanézni: Pazienza a harmadik helyezett Napoliban 38 bajnokin 33 mérkőzésre volt nevezve, ebből 31-szer lépett pályára, ebből 30-szor kezdőként, 20-szor játszotta végig mind a 90 percet, így összesen 2483 percet töltve a pályán, és ez alatt 1 gólt szerzett. Szerintem nem épp csereember... Ráadásul az sem igaz, hogy idős, hiszen 28 éves, az még nem olyan rossz, 2-3 év bőven benne van még. Szóval jó lenne tájékozódni, teljesen ingyen szerintem ő is jó vétel.

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 18:18:25

Ja és 2 gólpassza is van :D Amúgy meg védekező középpályás. Transfermarkt 6 millióra becsüli az értékét. Kiegészítő embernek jó szerintem.

Ismeretlen_102194 2011.05.25. 18:21:44

Ziegler= No Komment! Engem a távozók listája is érdekelne, élen Martinezzel, azzal a semmirekellő ...-al az élen!!!

Ismeretlen_102194 2011.05.25. 18:27:17

........mert sztem a keret legalább(!) fele KUKA!!!

Ismeretlen_128760 2011.05.25. 18:32:01

Szerintem triviális, hogy Matrit és Quagliarellát megvesszük. Én bármelyik argentin gólvágónak nagyon örülnék! Gyorsak, hajtósak, és ami a legfontosabb: képesek maguknak helyzetet kialakítani... Kellene még egy ilyen csatár is a keretbe. Viszont esély az nem sok egyikükre sem, mert Tevez korából eredően biztos olyan csapatba szeretne menni, ahol a még nyerhet is valamit, Agüero meg túl felkapott, hogy mi legyünk a befutók. Látom, pár emberben felmerült Jovetic neve... Hosszú ideje sérült volt, ezalatt valahogy lekerült az európai futballtérképről... Ezt ki lehetne használni, mert iszonyat potenciál van a gyerekben!

tudojuve 2011.05.25. 18:39:58

Az sem mindegy, hogy a nyanvadt Milan ingyen olyanokat igazolt, mint Taiwo vagy Mexés...őket nagyon szívesen láttam volna.

hellan 2011.05.25. 18:40:06

Olvastam egy nagyon jó hsz-t egy másik fórumon, amit gondoltam megosztok veletek. A hsz egy nem Juve szurkoló írta. Ő úgy látja, hogy Marotta igyekszik lecsapni még az átigazolási piac előtt a lehető legjobb ingyen igazolható játékosokra, akikkel igyekszik betömni egyes hiányposztokat lsd. Ziegler bal hátvéd posztra. Ahogy, láthatjuk Pirlo, Ziegler és Pazienza valószínű leigazolásával még egy fillért sem költöttünk. Szóval, van még 100 milliónk és innentől jött el a nagy nevek időszaka, vagyis Pirlo nem a nagy nevek közé tartozik ezek alapján. Nos, amennyiben ez így van/lesz, Marotta szemműtétjére összedobhatjuk a pénzt. :D

Gyurika 2011.05.25. 18:50:23

Engem őszintén szólva nem érdekel mások véleménye, nem azalapján alakítom ki az enyémet. Viszont Pazienza nálam nem egy Juve-kezdő középső kp, akármennyit játszott a Napoliban. Melo jobb, Marchisio jobb, Pirlo jobb. Aquilani valószínűleg nem marad, Momo eligazol. Szerintem inkább hozzuk vissza Ekdalt, játszassuk Giandonatot, ugyanott vagyunk. Amúgy szerintem sem fogjuk Q-t és Matrit leigazolni. Matri bizonyított, Q meg maximum kiegészítő-embernek lenne jó, ahhoz viszont drága. És ki tudja, mi lesz vele a súlyos sérülése után.

Ármin 2011.05.25. 19:46:29

végre tök jo lenne szerintem jobb mint ceglie meg a grosso

Ármin 2011.05.25. 19:48:09

amugy azt se tom ki az a pazienza xd

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása