Marotta: "A Juventus vonzó klub"

A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta szerint a klub képes lesz sztárjátékosok leigazolására a nyáron.

Giuseppe Marotta

A Bianconeri tavalyi átigazolási szezonja nem sikerült túl jól, Antonio Di Natale, Nicolas Burdisso és Marco Boriello is visszautasította a torinóiak ajánlatát.

Idén pedig az nehezíti majd a klub dolgát, hogy egyik európai kupában sem indulhatnak a bajnokságban elért 7. hely miatt.

"Attól függetlenül, hogy nem indulhatunk európai kupában, a Juventus megőrizte vonzerejét. Mindazok a bajnokok, akikkel tárgyaltunk, készek hozzánk igazolni."

"Nyilván nincs könnyű dolgunk, mert a klubok őrült összegeket kérnek, de a játékosok nyitottan állnak hozzánk."

"Tavaly szűkebb keretek között tudtunk mozogni, most azonban teljesen más a helyzet. Viszonylag korán tudunk lépni, és néhány játékost ingyen is meg tudunk szerezni."

A Juventus tegnap ingyen megszerezte Andrea Pirlót, és hamarosan Reto Ziegler leigazolását is bejelentheti, ráadásul ő is ingyen érkezne Torinóba.

Marotta tavaly teljesen felforgatta a keretet, de állítása szerint idén nem várható ennyi új igazolás.

"Tavaly két út állt előttünk: az egyik a keret teljes forradalmasítása, a másik, hogy csak két sztárjátékosra költjük a pénzünket. Sajnos nem tudhatjuk, mi lett volna, ha a második opciót választjuk. Mindenesetre meggyőződésem, hogy jól választottunk."

"Az idei kudarcunk oka a csapat morálja volt. Túl nagy volt a stressz, és rengeteg nagy változás történt. A legfontosabb, hogy lefektettük a jövő alapjait, hat-hét jelenlegi játékosunk adhatja a csapat magját, melyhez már csak néhány bajnokot kell igazolnunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr364653820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurika 2011.05.25. 19:09:08

Nálam a kulcsmondat az utolsó. Hogy bajnokot akarnak igazolni. És akárki akármit mond, én örülök neki, hogy Marotta itt van. Igen, hülye üzleteket csinált tavaly Mottával, Rinaudoval, viszont szerintem aki tényleg nézett olasz focit, egyetértett vele, hogy Martínez ér 14 milliót és kölcsönvette volna Aquilanit. Más kérdés, hogy mit műveltek a szezonban... Én egy lehetőséget még adnék Martíneznek, kiegészítő embernek jó lesz, ha elkerülik a sérülések. A bajnokok? Bastos, Agüero és egy jobbhátvéd. Mondjuk van der Wiel. Bár a holland nem nagyon passzolna Krasichoz, túlzottan támadó szellemű. Legyen Lahm. :)

Csülök 2011.05.25. 19:16:55

Akkor tedd vonzóvá Agüero számára is.. 45 misist kicsengetsz, esetleg belevonod Sissokot is... Még mindig marad elég pénz arra, hogy egy bal kp-t és egy jobb bekket (Beck) igazolj....

danimester1 2011.05.25. 19:19:50

Az utolsó bekezdéssel teljesen egyetértek,mert ez jellemezte a tavaszi szezonunkat(mindenki egyből scudettot akart).Ha alap Q,Matri,Krasic,Chiello,Bonucci,Melo,Buffon,Storari,Marchisio és kiegészítők DP,Pirlo,Zigler,Barza,(Sissi),Pepe,akkor igen csak fel kell kötni azt a bizonyost,mert ez így kevés ismerve milyen arányban vannak nálunk a sérülések.Igazolni kell bajnokokat és cseréket is.

Ismeretlen_164215 2011.05.25. 19:35:16

Még ha neveket is mondana, akkor tán hinnék is neki, de így csak halvány remény van bennem...

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 20:04:53

Úgylátszik van remény pár nagyobb névre. Eddig úgy tünik hogy a rések már fel vannak töltve:Pirlo,Ziegler és Pazienza. Viszont kell még pár jó igazolás. És az lenne a legjobb ha nem csak úgy igazolnánk, hanem Contéval egyeztetve kialakítanánk a csapatot. Szóval kellene egy balhátvéd abban az esetben ha Ziegler csak a padra érkezett, akkor akár egy próbát megérne Clichy, menni akar és nem drágább 20 millánál. Esetleg Cissokho a Lyonból, ő már összeszokott Bastossal :). Jobbhátvédből van választék bőven,a legjobb Van der Viel vagy Cassani lenne esetleg Lichtsteiner, cserének pedig Beck. Szerintem a védelem közepe nem szorul erősítésre. Aztán a középpályára jöhetne Bastos meg esetleg Elia, ha Sissoko elmegy akkor pedig akár Montolivo vagy Inler is. Pepe szerintem maradhatna a padra, Aquilani meg menjen vissza Liverpoolba. Egy kreatív embernek jöhetne Pastore, viszont ezt a problémát át lehetne hidalni egy olcsó megoldással, ha meggyőznénk Giovincot. Mert azt olvastam hogy Conte kipróbálná őt és megpróbálja rádumálni, csakhát ott az opciós jog a Parmánál, amiről nehéz lesz őket lebeszélni. Csatársorba mindenképpen itt kell tartani Matrit és Quagliarellát, mellé pedig megszerezni Agüerot aki biztosan távozik a nyáron Madridból, esetleg Rossi-akit a Barca figyel, vagy Tevez aki kipróbálná magát olaszhonban, de az Inter vinné. Szóval lehetőségek vannak, csak pénz kell és bátorság, uccu neki Marotta.

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 20:08:50

És jól kell sáfárkodni a távozókkal is, belevonni őket egy-egy üzletbe ha lehet és minél jobb áron elpasszolni.Mert ugye a távozók sora is hosszú(kell hogy legyen):Manninger,Grosso,Traoré,Rinaudo,Grygera, Motta,Sali,Martinez,Aquilani,Amauri,Iaquinta,Toni.

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 20:11:10

Középre Montolivo helyére érkezhetne akár Fernando is a Portoból, csak 23 éves és tehetséges, állítólag mi vagyunk a legnagyobb esélyesek a leigazolására.

hellan 2011.05.25. 20:14:49

Ha Fernando érkezik, vagy rajta kívül akárki belső középpályás posztra (Pazienzát nem számítva), akkor az Melo távozását jelentené.

Tony 2011.05.25. 20:29:04

Olcsójánosoknak eddig is baromi vonzó volt a Juventus,hiszen ezt a szar helyzetet kihasználva minden selejtes nulla magára húzhatja a Juve mezét és elmondhatja magáról hogy itt játszott. Meglátjuk h ezeken felül értelmesebb játékosoknak is lesz-e annyira vonzó,hogy ide igazoljanak.

Ismeretlen_147985 2011.05.25. 20:31:12

"A legfontosabb, hogy lefektettük a jövő alapjait, hat-hét jelenlegi játékosunk adhatja a csapat magját, melyhez már csak néhány bajnokot kell igazolnunk." Te fektetted le a jövő alapjait? Buffon, Chiellini és Felipe Melo már itt voltak, te vettél hozzájuk kurva nagy kínok között egy Krasic-ot. Milyen 6-7 játékosról beszélsz? Ez összesen 4 ember, a többiek nem tartoznak a maghoz. Q és Matri meg nem a Juventus játékosai. Miről beszélsz, Giuseppe? "Attól függetlenül, hogy nem indulhatunk európai kupában, a Juventus megőrizte vonzerejét. Mindazok a bajnokok, akikkel tárgyaltunk, készek hozzánk igazolni." Persze, amíg nincs más. Fogalmam sincs milyen bajnokokkal tárgyalsz (Pazienzák és Agüerok között van egy kis differencia), de míg más nagy klubok Bajnokok Ligájával és bajnoki cím lehetőségével kecsegtetnek, addig mi egy kibaszott 3-4-5 éves tervvel, amit mi szurkolók, már legalább ennyi ideje hallgatunk. Semmilyen bajnok nem akar olyan csapatba igazolni, ahol majd évek múlva lehet valamit nyerni, főleg annak tudatában, hogy már öt éve ezt hallgathatja minden olyan játékos is, akiért érdeklődünk. A játékosok is trófeákat akarnak nyerni, de nem majd, hanem most. Marotta: "A Juventus vonzó klub" Igen, ez így van. Pazienzának, Zieglernek és a Milannál 1 éves szerződést kapó Pirlonak igen. De nem Agüeronak, meg nem is Teveznek. Próbáld meg nem elszerencsétlenkedni Bastos-t, ő lenne a nyár sztárigazolása, hasonlóképpen mint tavaly Krasic. Bastos-tól magasabb szintű játékost ez a Juventus nem tud igazolni. Őt is csak azért sikerülhet, mert az a szerencsétlen pont ide akar jönni, mint anno Krasic.

Baggio 2011.05.25. 20:48:10

Marotta igazat szólt...Juventus vonzó,mert a világ 1ik legnépszerübb csapata még most is és tudja mindenki,hogy legyen bármi ezen emberkék a végsőkig kitartanak,mert mi nem divatdrukkerek vagyunk,mint margit + barca. Játékosok is tudják,hogy akármilyen xar a vezetőség itt akkor is összeraknak 1komoly csapatot,mert nincs más lehetőségük...a Juve mint márkanév önmagát nem fogja véglegesre kicsinálni. Régen is voltak nehéz időszakok és a dicső fény mégsem kopott.

Baggio 2011.05.25. 20:54:18

Agüero meg ha realt választja,akkor meg ott kezdődik,hogy ide nekem nem kell,mert ez azt jelentené,hogy képes a szurkolóit szembeköpni...nekünk olyan kell aki minket akar és nem csak mi őt. 45millat + eleve nem ér az fix. Athletic helyében ki is szivatnám a realt...emelnék az árán:-DDDDDDDDD

Ismeretlen_102194 2011.05.25. 20:59:04

Aguero árát épp most csökkentették..... mmartin megint megírta helyettem ;) Ez az ember nem tudja mit beszél, vagy hablatyol hülyeségeket amit rajta kívűl senki nem hisz el.

Ismeretlen_146727 2011.05.25. 20:59:10

Egyáltalán nem biztos hogy a Realba megy,ha mégis, akk én is csalódok benne, de akkor meg megpróbáljuk elhozni sztem Benzemát...

Lg 2011.05.25. 21:02:10

Fel szokott merülni Pastore neve,biztosak vtok ti abban,h oly nagy penge,és oly nagy jövő előtt áll??? Mert én nem. őt 30 milla alatt tuti,h nem lehet elhozni,én,most őt 1 20 millás játékosnak tartom. Azt mondja 1-2 egyén,h Neymar nagyképű,igazatok van,mert valóban az,úgy mint ember nekem se jön be,de talán van is mire nagyképűsködnie,mert focizni úgy tud,mint kevesen a futball történetében. aguero ugyanazt tudja mint Messi,Messi 1 dekával se jobb tőle,csak azért emelkedik ki Messi mert a Barca nagyon erős. Könnyebb jónak lenni 1 jó csapatban,mert a teher nem 1 játékoson van! Ám Neymar még tőlük is jobb,1 az 1ben tart6atlan! de nem angliába való.

Gio20 2011.05.25. 21:02:36

Fogalmam sincs hogy mit láttok Benzema-ban. Nem hiszem hogy jobb lenne Matrinál vagy Q-nál.

buub 2011.05.25. 21:04:10

@mmartin91: Komolyan nem értelek, szerinted ez a klub már soha nem lesz olyan jó, mint régen. Örökké itt leszünk a középmezőny eleje felé? Kurvamindegy, hogy ki intézné most az átigazolásokat jelenleg nem lehet megígérni itt, hogy jövőre scudetto meg anyám kínja...Ezzel persze abszolút nem Marrotát akarom megvédeni, de nem lehet jelenleg mást kínálni, ha jól sikerülne az elkövetkezendő két átigazolási időszak és jó edzőt is találunk, akkor 3 év múlva megnyerhetjük a bajnokságot, előtte ez teljesen irreális, ha meg szarul mennek akkor még később is az lesz. Tudom, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha már holnap bajnokok lennénk, de erre vajmi kevés esély van.

buub 2011.05.25. 21:07:46

@Lg: Egy olyan játékosról írsz, aki még nem is játszott Európában, de olyanokkal hasonlítod össze akik már itt letették a névjegyüket és valljuk be brazil és a spanyolság nagyon messze van egymástól. Tehetség megvan Neymarban, de amíg Európában nem játszik, addig összehasonlíthatatlan a két argentinnal.

Lg 2011.05.25. 21:11:17

Aguero nem ér 45 milliót,ez totálisan igaz!!!,mert szinte ingyen van így,ua ér mint Messi!!! A Barcában ő is tudná a 45 szezononkénti gólátlagot. Del Piero pótlására nincs jobb alternatíva tőle.

Baggio 2011.05.25. 21:13:01

Neymar nagy lutri lenne és nem azért,mert EU-ban még enm játszott... kegyetlen drága buli elé néz az őt igazolni akaró csapat..minden gazdag csapat hajt rá 50milla fix lesz a végső ár. fiatal tehetségért ennyit kiadni nagyon nagy vétek lenne,akkor inkább 30db 15-16 éves brazil korosztályos válogatt annyiból:-))) Messi meg 1lépcsőfokkal Agüero felett van.... azért nem 1kategória a 2emberke. Hazard-ra kiv lennék....Zidane-nak van szeme a játékhoz és tuti nem 30milla vagy feletti lenne

Csülök 2011.05.25. 21:21:37

Igen, csökkentették Agüero árát 45 millióra, mivel a szerződéshosszabbítása előtt 60 millió volt a kivásárlási ára....

csuma 2011.05.25. 21:39:10

No igen! Ez itt a lényeg: "Mindazok a bajnokok, akikkel tárgyaltunk, készek hozzánk igazolni." - most itt megint ellehet filózni azon, hogy vajon kiket tart Marotta bajnoknak. Agüero egy nagyon szép gondolat, csak a kivitelezés problémás. Szerintem nagyobb a realitása ezeknek az alternatíváknak: Sanchez, Pastore, Hazard. Hiányolom is a megkeresésüket.

kesudio 2011.05.25. 21:40:42

amúgy sztem tökmind1 kit hoznak ide ha nem tudják beépíteni a csapatba... emlékezzünk vissza szegény Diego-ra!

Baggio 2011.05.25. 21:51:04

Sanchez-Pastore-Agüero(majd Margit:-D) túl drága.... Bastos is túl idős(28..3 max 4jó éve lehet hátra) azért így már fogynak a lehetőségek:-DDD mindenképp fiatalok kellenek,minden évebn mi nem tudunk sztárokat venni..Marota helyébena jövőt építeném és nem a jelent próbálnám kijavítani.

csuma 2011.05.25. 22:05:10

@Baggio: Agüero-ért 30-35 milliós (eltérőek a hírek) ajánlatot tettünk. Ez ugye értelemszerűen kevés érte. Viszont ennyiből Pastore-t, Sanchez-t és Hazardot is ellehetne hozni (mmint külön-külön). A kérdés, hogy megérnek-e ennyit.

Ismeretlen_128760 2011.05.25. 22:08:50

Viszont van nekünk egy Tiagonk aki épp az Atleticoban van kölcsönben...

Ismeretlen_177028 2011.05.25. 22:17:53

@juve27: ...akit az első géppel küldenek vissza Torinoba, ugyanis nem élnek az opciós jogukkal... :(

juvem 2011.05.25. 22:17:55

Agüeroról fölös álmodozni 1. az h okés h "vonzó klub" vagyunk marotta szerint de most vett házat a real játékosok mellé szal 99% h ő madrid másik felébe fog igazolni! Beck csak padra jönne 1-2 embernek?!?!?! az a srác alap kezdő lenne nálam! akik nyilatkoztak h juve mezben fociznának (neymar, bastos) rájuk le kell csapni utánna tovább gondolkodni! Pastore is jó igazolás lenne de őt nehéz lenne megszerezni nagyon. majd meglátjuk

Ismeretlen_102194 2011.05.25. 22:20:20

kesudio : -"Szegény" Diego a Wolfsburgban se let kezdő és most talán ha mázlija van "levezethet" a Galatasarayban......... buub : - Sztem az a baj hogy ez a negatív hangulat sajna az évek óta tartó koncepció nélküli munkának köszönhető!És ami a legszomorúbb hogy a klub fénye kopik rendesen miközben sokan sokat kaszálnak ezen! Semmi előrelépés nem történt, csak süllyedünk! Megmondanád hogy a véreres f.szba legyek pozitív amikor leigazolunk egy IngyenPirlot??? Amikor megvátónak hoznak egy "seriebchampion"Conte-t???Egy frissen kiesett "ingyenZieglert"???

epaska 2011.05.25. 22:23:44

Mit gondoltok? Van der Wiel-t mennyiért lehetne leigazolni? Én személy szerint az ő érkezésének jobban örülnék, mint Agüeronak...

juvem 2011.05.25. 22:32:26

epaska VDW piaci értéke 10 millió a transfermarkt szerint szóval 15-16ra rábólintana az ajax sztem

epaska 2011.05.25. 22:44:59

Amúgy nem hinném, hogy a Hoffenheim 10 millió alatt elengedné a csapatkapitányát. Ha érte kiadunk 10 milliót, akkor kb. 15ért Gregory simán jobb, mint a német.

mikulalaci 2011.05.25. 23:12:59

Nem akarom falra festeni az ördögöt, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy Aquilanit megveszi a Juventus, így Pirlo és Aquilani személyében megvan a két beígért "sztár" a négyből :( Ne legyen igazam, de nagyon úgy fest a hírek alapján.........De elegem van abból, hogy szívatják a mi, szurkolók agyát azzal, hogy majd most...majd most...aztán commers, Pirlo esetében meg kiégett játékosok érkeznek...... Nagyon remélem, hogy nem ez lesz a nyár koncepciója a Juventusnál!

buub 2011.05.26. 00:46:47

@asveed: Egy szóval nem mondtam, hogy legyetek pozitívak, bár állítólag a pozitív felfogás egészséges jobb az ember közérzete, én így gondolkodok általában. De amit itt írtam abban semmi pozitivizmus nincs egyszerű realitás. Igazolásokba meg most még ne nagyon menjünk bele, jelenleg ez nekem se tetszik, de majd szezon közben derül ki, hogy valójában milyen döntés volt. Igazolhatnánk itt Agüerot, Messit lenne nagy hurrá hangulat, azt lehet h első meccsen lerúgják és kihagyja a teljes szezont... Utólag dől el, hogy mennyire voltak helyesek egyes döntések, adott pillanatban ezt nem lehet pontosan megmondani, csak jó eséllyel megtippelni.

west 2011.05.26. 01:22:57

Egyszerűen nem értem "már ha igaz" minek kellene Aquilani mikor van 4ember is középre és egy újabb hírként megjelent hogy Fernandoért a Juventus vezeti a versenyt persze ez nem vehető készpénznek.Ha ez azért lenne mert Melo távozik akkor igen nagy baromságot csinálnak csodás vezetőink újra...

Ismeretlen_164215 2011.05.26. 06:57:26

@west: Nem tudhatod, hogy Melo maradni akar-e. Talán épp azért hajtott ennyire idén, hogy felfigyeljenek rá és mehessen Angliába vagy Spanyolországba brazil csapattársak mellé játszani.

Type-R 2011.05.26. 08:31:19

Ha Pirlo mellé megvesszük Aquilanit is az szép süti lenne. Akkor azt hiszem még az én optimizmusom is elfogyna, remélem nem következik be!

Arnijuve 2011.05.26. 08:36:01

ha Melo menni akar mennyen de csak akkor ha már van a helyére mondjuk egy Fernando ! sztem akkor már télleg nemsok helye lenne itt....bár szerintem inkább Sissoko megy el mint Melo! inkább a versenyhelyzet kedvéért kell sok játékos egy posztra és akkor kicsit jobban hajtanak majd.Megkell izzasztani Melo-t is mert nemszabad hogy úgymond bérelt helyen végiglézengje a szezont igazi ellenfél nélkül....dolgozzon meg érte..bár pont Melo volt az egyik akin láttam az elmúlt szezonban az akaratot és az elszántságot...néha meg a balfaszságot :D de hát felmegy a pumpa benne....majd a Mercato végén kiderül hogy mi is volt a "koncepciója" Marottának ha van ilyen..kíváncsi leszek arra a pár bajnokra ..remélem nem Pirlo volt az egyik. Aquillani-t meg inkább hagyjuk is nincs rá szükség...

Lg 2011.05.26. 09:08:20

Tudjátok,h mi a fő gond?,elmondom most. Az,h marotta amióta játékos eladással és vétellel foglalkozik,a csúcs vétele talán Milos Krasic. És nem mond6ó,h Milos csúcs szintet képvisel. Marotta a toppjátékosok vételénél nagyon labdába se tud rúgni,mert nincs se nagy neve,se tapasztalata!!! Tavaj 50ezer forintott tettem arra,h a Juve bajnok lesz,elbuktam. Most 500 ezret is hajlandó lennék feltenni,h mire,arra,h az első háromba se lesz!!! Aguerot el kell felejteni!!!,Pastore nem aguero,de még ő se lesz meg. Aguero lehet,h még 45milláért se jönne ide,mi álítólag 30-at kínáltunk érte. Ahoz nagy és nem kell,h annyiért nem adják el! A Juve vezetők csak dobálkoznak nevekkel,és az árral. Mondok 1 példát,figyeljetek!,bejelentik,h Messit meg akarják venni,és kínálnak érte 80 millió eurót,de előre tudják,h annyiért úgyse engedik el!!! A Juve normális játékost nem tud +venni,mert v valóban nincs pénz,v sajnálják rá. Viszont hülyéket,ide tudnak hozni magas áron,ebbe jók vagyunk! Más szemetét +venni! Ám állítólag a szemét az egész világban drága,a németek pl amikor 1 vasúti szerelvényt magyarországra küldönek,akkor elég szép összegetz fizetnek a magyaroknak.

babuci 2011.05.26. 09:59:28

ez a marotta pont beleillik az eddigi töketlen juve vezetésbe!...MOGGI COME BACK!!!

Gio20 2011.05.26. 10:00:34

Volt már egyáltalán hivatalos közlemény hogy mi "érdeklődünk és ajánlatot teszünk" Agüéróért?!Pastoreért?! Sehol sem láttam hogy még ilyet nyilatkozott volna Marotta, ergó fogalmam sincs hogy miért várjátok. Persze én is szeretném hogy itt rúgja a kis Agü a labdát és jövőre megörökölje a 10 es mezt.

Ismeretlen_102246 2011.05.26. 10:08:57

Nektek milyen nyilatkozat kellene ahhoz, hogy bizakodjatok? Nyilvánvaló, hogy Marotta azért mondta ezt, mert a szurkolók pánikoló és pesszmista véleményével tisztában van. Gondolom neki is van otthon net és látja, hogy az egyes Gazzetta, Turrosport, egyéb cikkekhez miket is írnak. Illetve azt is tudja, hogy spanyolhonban mennyire sokszor írnak az Agüero Real kapcsolatról. Nyilvánvaló, hogy volt oka erre a nyilatkozatra és nem véletlenül szaladt ki a száján az, hogy "Mindazok a bajnokok, akikkel tárgyaltunk, készek hozzánk igazolni" és "Nyilván nincs könnyű dolgunk, mert a klubok őrült összegeket kérnek, de a játékosok nyitottan állnak hozzánk". Ha még ezek után is kétkedtek, az nem véletlen, de azért egy kicsit derűsebbnek kellene lenni, mert ez a nyilatkozat azért nem szállt el az éterben és bizony ezek után tényleg virítani kell.

Lg 2011.05.26. 10:11:42

A kis Agu majd lehet,h itt fogja 1x rúgni a bőrt,de a nagy Aguero egész biztosan,h nem! Gilardinora mernék tenni,h jön,szerintem még a 25millát is +adják érte. Ne álmodozzon senki,én is azt tettem eddig,de felébredtem!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_102246 2011.05.26. 10:12:38

@Gio20: Nem volt hivatalos közlemény az érdeklődésről, hiszen ilyen sosem szokott lenni. Ellenben Agüero ügynöke már nyilatkozott, hogy az ügyfele kapott ajánlatot a Juventustól és az ajánlat vonzó és örömmel tölti el Kun-t, hogy a Juventus érdeklődik iránta. Ez kb egy-másfél hete történt. Nem is a játékossal van baj, hanem a klubjával.

Ismeretlen_102246 2011.05.26. 10:15:11

Már megint ezek az "egészen biztosan nem" kijelentések. Mikor tanulják már meg az emberek, hogy lehet határozott kijelentéseket tenni a nélkül is, hogy azt mondanánk: biztos, lehetetlen. Tényleg nem kellene ezzel foglalkoznom. Szélmalom harc. Minden egyes bejegyzéshez le kellene néhányszor írnom...

Gio20 2011.05.26. 10:44:33

ShyrKahn Kössz az információt. Elkerülte a figyelmemet a cikk. Minden esetre lesz miről csámcsogni az elkövetkező hetekben/hónapokban a fórumokon meg az újságokban.

turorudi 2011.05.26. 10:58:52

ha még nyár elején meg tudnánk venni agüerot, akkor már tényleg vonzó klub lehetnénk bárkinek! a kis argentin már a top10es szintet képviseli, és ha a többi játékos, akiket megkeresünk azt látja, hogy tényleg komolyan gondoljuk, is ilyen nagy neveket igazolunk, akkor őket is könyebb lesz meggyőzni!

Diego2889 2011.05.26. 11:17:08

én nagyon remélem h a bajnokok Marotta szemében nem ilyen Pazienza emberek..

Ismeretlen_177028 2011.05.26. 11:24:22

@ShyrKahn: add fel szerintem. :D Felesleges rajta vitatkozni. Egyeseknek úgy jó, hogy ha úgy állnak hozzá, hogy "sohasem történik meg", meg "0% esély van rá", ettől nagy megmondóembernek érzik magukat, vagy csak így jó nekik, hogy nem reménykednek, mert kudarckerülők és nem akarnak csalódni. :) Én személy szerint úgy állok hozzá, hogy bármi lehet. Ja, és akit Pazienzát szidják, azok mi alapján teszik? Látták játszani? Mert ha így van, elfogadom. De ha csak azokra a barmokra hajaznak akik megmondták hogy csak egy béna csereember, azok inkább ne alkossanak véleményt. Mert én bevallom, nem láttam még játszani, és nem tudok róla reális képet festeni, de azért annyit tudok róla (statisztika alapján), hogy stabil kezdő a Napoliban, amelyik - halkan jegyzem meg - előttünk végzett és BL induló. Szóval semmivel sem tartom ezek alapján rosszabb igazolásnak, mint a kiesett Sampdoriából jövő Zieglert.

Diego2889 2011.05.26. 11:35:00

Lord_Viktor: mindenben igazad van, de a Pazienzás dolog.. enyhén szólva nem miatta végeztek előttünk.. :D én szerintem nagyon gyenge játékos.. Toni sokkal jobb.. amúgy nem is értem minek igazoljuk le.. nincs rá szükségünk..

Ismeretlen_147985 2011.05.26. 11:37:29

Azzal nincs gond, hogy stabil kezdő a Napoliban, mert tényleg az. Azonban a Napoli leggyengébb posztja a belső középpályás poszt, Pazienzával és Garganoval. Nem véletlen, hogy mindenáron akarják Inler-t, egyesek szerint már régen meg is egyeztek róla. Én speciel nem szidom Pazienzát, de nem tartom semmire, egy erős Juventusban még csak kereterősítés sem lehetne. Sokszor láttam játszani, a támadásokhoz semmi köze nincs, a védekezés az "erőssége", ez leginkább abból látszik, hogy ha szarul áll a csapata, akkor kiállíttatja magát. Fogalmam sincs kinek a helyére jön (feltételezem Sissokoéra), de jó lenne ha a belső középpályások átlagmagassága nem 175 centiméter lenne, szóval ha Sissoko megy, akkor jobb lenne, ha egy hozzá hasonló fizimiskával rendelkező játékos pótolná. Egyébként meg Ziegler közben hivatalos, 2015-ig írt alá.

Ismeretlen_177028 2011.05.26. 11:42:44

@Diego2889: ha láttad játszani és gyengének tartod, oké. Mondjuk nem tudom mi köze van Tonihoz, mert Toni befejező csatár, Pazienza meg védekező kp :D @mmartin91: Ha láttad játszani és véleményed van róla, azzal nincs gond. Én azt nem értem, aki látatlanba szidja mert még nem hallotta a nevét...

epaska 2011.05.26. 11:48:55

Sissoko helyére jó megoldás, ha csak annyit fog játszani amennyit Momo.

Diego2889 2011.05.26. 11:49:35

hát jó nagy gyökérséget írtam az tuti:D ne haragudjatok, de kurva fáradt vagyok.. nem is tudom h jött a 2 össze.

Ismeretlen_108746 2011.05.26. 11:58:03

Én még a Fiorentina-ban láttam játszani pazienza-t, s egy szürke tucatjátékosnak tűnt, vagyis nagyjából számomra a Motta vonalat képviselné az érkezése. A más véleményen levők lebarmozásától pedig tartózkodni kellene lehetőség szerint. Nem erről szól ez a blog szerintem.

Diego2889 2011.05.26. 11:59:06

azt a képet dühöngőben figyeljétek:DDD én sírok:D:D:D:D:D:D meg kell néznetek:D:D

mJz. 2011.05.26. 12:02:12

Az ATMADRID inkább nekünk adja el Kunt mint a Realnak ... náluk még elég lokálpatriota a vezetés és van szívük...Nem hinném, hogy a Real lenne a legjobb opció nekik :D nem mellesleg és úgy tudom tiagot megtartanák és nem küldenék haza vagy?

Lg 2011.05.26. 12:20:42

Az átigazolás az úgy működik,h nem csak a játékos csapatával kell +egyezni,hanem maga a játékossal is. pl az atletico hiába akarja nekünk,ha ő máshová akar menni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása