Chiellini: "Győzni és reménykedni"

Azok, akik rendelkeznek közgazdasági diplomával, csakúgy mint Giorgio Chiellini, pontosan tudják, hogyan működnek a dolgok: a végén kell értékelni. Mivel még két mérkőzés hátravan a bajnokságból, így nincs itt az ideje a bírálatoknak.

A védő a szezon utolsó előtti Filo Direttójának volt a vendége, ahol beszélt az utolsó két mérkőzésről, különösen a Parma ellenire koncentrálva.

"Tudjuk, hogy a Parma és a Napoli is közel vannak a saját céljaikhoz, éppen ezért mindent bele fognak adni. Ha még mindig el akarjuk érni az Európa Ligát, akkor 6 pontot kell szereznünk, és reménykednünk abban, hogy a Lazio elhasal. Még mindig sajnáljuk a hétfő esti eredményt, de most minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk annak érdekében, hogy jól zárjuk a szezont."

A Chievo elleni döntetlen egy keserű pirula, amit le kellett nyelniük a játékosoknak, és Chiellini nem is tudja elrejteni csalódottságát.

"Sajnos sok pontot kiengedtünk a kezünkből. Nem voltunk hatékonyak azokon a meccseken, ahol vezettünk. Különösen nem a legutóbbin, ahol már 2-0-ra is vezettünk, így ez bosszant minket a legjobban, amelynek a jelenlegi helyzetünket köszönhetjük. Mostmár nem számolgathatunk, ezzel a végéig várnunk kell. Nyilvánvalóan csalódott vagyok a szezon miatt, mivel mindannyian jobb eredményekben reménykedtünk, és nem akarok arra gondolni, hogy nem sikerül Európába jutni."

A bajnokság lassan a végéhez közeledik, így a futballvilág ismét az átigazolási piac felé fordul. Giorgio nevét ismét felkapta a média, de a védő elutasítja a spekulációkat.

"Teljesen normális, hogy amikor egy szezon így sikerül, mint ez, a neved gyakrabban jelenik meg a médiában. Talán így több lapot tudnak eladni. Ugyanakkor nem figyelek ezekre a hírekre, mivel ami engem illet, ezek csak pletykák."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884653775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_177028 2011.05.14. 16:45:26

Hát, két nagy nehezen kiszenvedett egy gólos siker a két előttünk álló meccsenn sem szép befejezés egy Juventustól, pedig ez a maximum, amire számítani lehet tőlük... Egyébként meg remélem marad, még mindig ő a védelem legbiztosabb pontja. Kell két szélsővédő, akikre nem kell odafigyelnie és javítani a hibájukat és akkor ő is, meg Bonucci is jobban játszanak majd.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása