Marchisio hisz a Bajnokok Ligájában

A Lazio elleni idegenbeli siker után Claudio Marchisio hisz abban, hogy az Öreg Hölgy befuthat a negyedik helyre. Három fordulóval a szezon vége előtt ugyan csak a hetedik helyen áll a Seria A táblázatán a torinói óriás, de a negyedik helytől mindössze négy pont választja el.

"Még mi sem hittük igazán azt, hogy egy hónap leforgása alatt ismét versenyben leszünk a negyedik helyért. Célunk az, hogy a hátralévő három bajnoki mérkőzésünket megnyerjük, azután meglátjuk, hogy az előttünk álló csapatok mire jutottak."

Marchisio a Juventus jelenlegi tréneréről is szót ejtett:

"Del Neri elég jó ahhoz, hogy a nehéz helyzetekben egybe tartsa a csapatot. Biztosíthatjuk őt arról, hogy mindannyian mellette állunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr854653751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diego2889 2011.05.04. 16:05:40

pont az a baj h még ők sem gondolták volna.. h lehet ilyet mondani?? de most őszintén..:S "Még mi sem hittük igazán azt, hogy egy hónap leforgása alatt ismét versenyben leszünk a negyedik helyért."-- ez a mondat valami kegyetlen szar.. Ennek a csapatnak nem a 4.helyben kéne hinni, hanem a Scudettóban..

Ismeretlen_149053 2011.05.04. 16:16:40

Én ezt komolyan mondom, hogy nem értem. Év elején én is hittem, Del Neriben, és most is azt mondom, hogy az eredmények ellenér az ide egy összeszedettebb csapat mint a tavalyi. De év végére az is jól látható, hogy D.N. nem alkalmas arra, hogy vissza vezesse a csapatot az európai elitbe. Ezen kívül nem is egy karizmatikus egyéniség, akkor meg miért áll ki mellette heti rendszerességgel az összes kulcs játékosunk? Itt vagy valami nagy okosság van a háttérben amit mi innen nem látunk, vagy nem tudom…. Most viszont, úgy érzem, hogy ha még is D.N. marad az edzőnk, akkor sem látványos foci sem jó eredmények nem lesznek jövőre sem! A hírnevünk meg lassan végleg elolvad….. Forza Juventus!

kaitar tibi 2011.05.04. 16:44:31

Ezt meg fogjuk hallani .

Ismeretlen_177028 2011.05.04. 16:53:30

Éppen azért állnak ki mellette a játékosok, mert nem karizmatikus egyéniség. Különben elküldeni a sajtót a halál f@szára, és nem mentegetőzne, és hazudna hülyeségkete, pl hogy jól játszottunk. A mentalitás meg kriminális, hogy ők sem hitték volna... akkor már értem a firenzei produkció okát... szánalmas.

babo410 2011.05.04. 17:54:42

Mondjuk az elég durván hangzana, h nem hiszünk Del Neriben, egy nagy rakás kula, meg stb! Úgy gondolom a csapat szeretne BL-ben lenni. Ill a pályán nem ez látszik. De lehet csak DN nem tudja rendesen felkészíteni őket. Del Nerinek nyáron mennie kell. És az a mondat meg egy Juve játékostól tényleg elég durva: "Még mi sem hittük igazán azt, hogy egy hónap leforgása alatt ismét versenyben leszünk a negyedik helyért." Nem a 4-ért, az elsőért kéne! minimum a 3. helyen kéne álljunk! Egy Juvétol a 7. hely elfogadhatatlan. max. 10 évente 1x becsúszik ilyen, de nem egymás után 2x!

Ismeretlen_122894 2011.05.04. 17:54:44

azért az delneri egyik nagy hibája, ha a játékosok nem hittek a sikerekben, itt megint van egy ellentmondás a nyilatkozatban. régóta mondom: sajtócsendet!!! de nem kell kétségbe esni, mert mi mást nyilatkozhat egy játékos? "az edzőnk egy rakás sz@r, taktikailag nulla, nem képes minket motiválni, még csoda, hogy most itt tartunk..." - na ezután már másnmap kereshet magának új csapatot, és kérdés, hogy ki venné át egy ilyen eset után @Barolo: szerintem delnerinek nem az volt a feladata, hogy az európai elitbe vezessen minket, hanem hopgy a tavalyi borzalom után leghalább a bl-t elérja, aztán jövőre még 1x, és addigra eldől, hogy mire képes. sajnos egy év alatt kiderült, hogy még ez sem emgy csontnélkül, bár sz esély még megvan...

Arnijuve 2011.05.04. 18:10:35

inkább nenyilatkozott volna semmit .... elég sokat elárul azzal a bizonyos mondattal hogy nemhittek a sikerben...még a 4. helyben sem...ebből kiderül hogy mégsem hisznek DN-ben és az elképzeléseiben... de pár sorral odébb ott az ellentmondás hogy hisznek DN-ben...hát egyszerűen nemértem hol ebben a logika.... bárcsak ennyi lenne a legnagyobb bajunk hogy nemtudnak normálisat nyilatkozni a játékosaink.....:( évek óta leszállóágban vagyunk de úgyérzem hogy ez még csak a kezdet ha nyáron nem nyúl a zsebébe a főnökség (megjegyzem az Exor érdekelt a Forma-1 megvásárlásában!! arra van pénz egy szaros juvéra nincs na mind1 ).

Ismeretlen_137164 2011.05.04. 18:17:37

Del Nerit nem akaron védeni de egy ilyen szar játékosokból álló csapatból senki se tudna sokkal többet kihozni... Attol hogy Guardiola,vagy Fergi ülne a padon attól még motta grosso meg társai még nem fognak tudni focizni!!! Nem csak az edző a hibás hanem az aki ezeket a selejteket idehozta Forza

Tony 2011.05.04. 18:36:55

Most tűnik ki igazán h milyen színvonalon is folyik az utóbbi időben a Serie-a. Egészen nevetséges h ennek a csapatnak még egyáltalán matematikai esélye lehet arra h elérje a 4.helyet. Egy csapat mely a bajnoki meccseinek még a felét sem tudta megnyerni! Az igazat megvallva gyakorlatilag idén középcsapatok küzdenek a 4.helyért,illetve a Napolit sem nevezném egyáltalán nagycsapatnak és ezeket egy akármilyen Európai csapat oda vissza pofozna ki bármilyen sorozatból.

Ismeretlen_181235 2011.05.04. 19:01:10

Ez a DN lehet jó pszicholóügus. Egy rakás szar csapatot (lásd első meccsek) az első szezonban nagyon felhozott, aztán meg jött a téli szünet és mindfnki jött vissza egy nagy rakás szerencsétlenségként (lásd Melot, Marcit, Bonuccit stb). Most a végére megint mintha valami rendeződött volna (pl. Melo agresszivitása és a csapat harcolni akarása nekem tetszett). Lehet nem egy stratéga az öreg (lásd a cseréit) de lelket lehet tud még egy kalap kakiba is önteni. Ez a csapat pedig tényleg nulla. 10 játékosunk negyedosztályu és még öt is csak éppen elmegy (ráadásul azok csak kölcsönben vannak). A Madrid most igazol le egy 22 éves Sahint 10 milkóért, mi meg egy Aqua-t 18-ért és a kettő közötti különbség szakadékos. Szóval Szarból várat nem lehet építeni, az edző akár marad, akár nem, jobbak nem leszünk, ha nem hozunk focizni tudó alakokat és nem szabadulunk meg a "kolbászárúsoktól". Amit én nem értek, hogy Marci tavaly sokkal jobb szezont futott, és mégis Dn mellé áll akárcsak a többi kulcsjátékosunk. A szarokat meg meg sem kérdezi senki, pedig egy kérdésem lenne nekik: "Mikor húztok már el innen?"

rmc 2011.05.04. 19:30:40

Claudio ne igyál annyit..

Kotrevák Kelly 2011.05.04. 20:27:58

Szokásos semmitérő nyilatkozat. Ebben elsők vagyunk... Moggi zt nyilatkozta, h dn marad a juve edzője. Nemtom, honnan veszi, de ha netán igaz lenne, akkor izgalmas lesz a következő szezon is...

Dani 2011.05.04. 20:42:44

ritkán mondják azt egy csapat játékosai, hogy hú, nagyon rossz az edző, vigyák már el innen. és azért Del Neri sem rossz edző, azért ne essünk túlzásokba, csupán nem a Juventust kéne irányítania, hanem a Sampdoriát, Udinese-t vagy Napoli-t, ahol kevesebb az elvárás. Természetes, hogy minden játékos mellette áll, legalábbis a sajtónak adott nyilatkozatokban.

Tony 2011.05.04. 22:13:10

A legnagyobb baj az lesz,ha mint ahogy írtam ebben az irgalmatlanul gyenge bajnokságban vmi hatalmas csoda folytán elérjük a 4. helyet,akkor ennek örömére megtarthatják ezt a semmitérő DelNeri-t,ami kész katasztrófa lenne. Nem fogják észrevenni,hogy a csapat nagyjából ugyanazt produkálja,mint tavaly,de a többiek még a tavalyinál is gyengébbek,így lehetünk még versenyben,ami minden másnak köszönhető csak nem DN-nek. Az igazi szintfelmérő egy európai kupa lenne,ott viszont,ha ez a senki marad az edző úgy söpörnek ki minket h csak na.

ben 2011.05.04. 23:26:19

Tony: már volt egy európai kupa: 6 meccs 6 döntetlen, amelyek közül 2 még érthető, hisz a Citynek rohadt erős kerete van, szóval ez a szintfelmérő is megvolt, eredmény: egyenletes teljesítmény. egyenletesen szar.

Husziiiiiiii 2011.05.04. 23:58:37

Hát én sem gondoltam volna ,hogy ennyi siralmas meccs után még elérhető a 4ik hely.Ez tényleg a bajnokságot minősíti,ha az a 4 csapat végez a végén is ott ahol most van akkor előre ellehet mondani hogy a milan,és az inter az ami max megéli az egyenes kiesést. Az olasz foci teljesen megölte saját magát ... majd 10 év múlva bizonyos reformok után lesz értelme megint nézni a seria a-t és szurkolni a juvenak v más olasz csapatnak hogy ott legyenek a bl legjobb 4 csapata között

sundivirtuoz 2011.05.05. 02:06:38

Érdekes erre van pénz: www.vezess.hu/forma1/ferrari_is_erdekelt/30481/ nagyfejű elkann bele akar nyúlni a tutiba. Úgylátszik az autósportot jobban szereti mint a labdarúgást... (bocsi az OFFért)

Dani 2011.05.05. 07:46:37

Szerintem hinni a templomba kell,ott is az első sorban!:-).. Már-már visszataszítónak tartom ezt a sok undorító nyilatkozatot,mert a púder megy,mögötte semmi.Egy laza x-et érdemeltünk volna(és nem rajtunk múlt,mert ha Lazio a sok helyzetéből...),de sikerült és egyből mekkora csapat vagyunk,mentalitás stb...Az edző személyét illetően én is egyetértek abban,hogy valószínűleg a sok selejt,hycomat játékos miatt is tarthatunk itt és persze a kölcsön játékosoknak is nagy szerepe van ebben.DN pedig semmi taktika,nulla motiváció,rossz cserék(bár nem mellékes nincs is normális cseréje)és a védekezz aztá' b@zd előre fuss utána foci nem igazán hoz eredményt.A téli szünetig ment(igaz sok volt az x) utána ott valami "eltört",pedig addig a sérülések sem voltak meghatározóak.Véleményem szerint Q sérülésével,Krasic formahanyatlásával kiesett a csapat "motorja",ennek következtében kezdődött a csapat mélyrepülése,mert DP már egyedül(1-2 meccs,hatalmas respect az öregnek:-))nem bírja a vállán vinni a csapatot plusz DN a szuper védekezős taktikájával még a lehetőséget is elvette mérkőzések megnyerésére.Innentől kezdve meg már a mentalitás is a béka seggét nyalogatta és egy-egy felvillanáson kivűl semmi.A dolog pikantériáját meg az adja meg,hogy érdekes módon a nagy meccsekre(derbyk)mindig felszívták magukat,amit úgy érzem csak azért is tudtak megnyerni,mert nem nekik kellet irányítani.Összefoglalva edző csere kell,hogy legyen a csapatnak taktikája,mentalitása(érdekes Mou focistái azt nyilatkozzák tűzbe mennének érte...) és az alibi focistának csúfolt emberkéket elzavarni és minőséget hozni.(Ha már F1-re telik milliárdokért,akkor 100M kellene a csapatra is az adósságon kivűl természetesen...

g3ronymo 2011.05.05. 10:39:10

hát ez elég szánalmas,,,nem most kéne itt igérgetni meg reménykedni... ha a verhető fiorentina ellen nem játszott volna a csapat olyan szégyentelenül, úgy hogy nem akart győzni...és utána az előző fordulóban nem engedtük volna ki as kezünkból a 2-0 ás vezetést...MÁR RÉG NEGYEDIKEK LENNÉNK, ÉS A KÖV FORDULÓBAN VSZINULEG SZEREZTUNK VOLNA ANNYI ELŐNYT, H AZ UTOLSÓ fordulóban Napolitol akár ki is kaphattunk volna... SZÉGYEN

Diego2889 2011.05.05. 11:07:39

Nem tudom mi lesz még azon a 3 meccsen, ami elöttünk áll.. de ha megnyerjük mind a 3at, vagy 2 gyözelem 1x.. akkor tuti h del neró marad a helyén.. van 1 ilyen érzésem..:((

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása