Bastos érkezése nem függ a Bajnokok Ligájától?

Michel Bastos ügynöke arról beszélt, hogy ha sikerül megállapodni, a brazil játékos akkor is csatlakozhat a Juventushoz, ha a torinóiak nem jutnak be a Bajnokok Ligájába.

Michel Bastos

A Bianconeri egyik legfőbb nyári célpontja az Olypique Lyon szélsője, de több forrás is azt állította korábban, hogy a brazil játékos biztosan nem igazol Torinóba, amennyiben a Juve nem jut be a Bajnokok Ligájába.

"A Juventusnak nem kell aggódnia az ilyen pletykák miatt. Michel számára a Bajnokok Ligájánál sokkal fontosabb az a tény, hogy az olasz bajnokságban játszhatna olyan csapatok ellen, mint a Milan vagy az Inter." - mondta a Tuttosportnak Emmanuel de Kerchove.

"Most csak várnunk kell. A két klubra tárgyalások várnak, de nem hiszem, hogy bármi probléma lenne. A Lyon már közölte, hogy nyitott az ajánlatokra, mert szeretné Michelt pénzzé tenni."

A 27 éves Bastos 2009 nyarán igazolt 18 millió euróért a Lille csapatától a Lyonhoz, így a Juventusnak kb. 25 millió eurós ajánlatot kell tennie a franciáknak, ha tényleg komolyan meg akarják szerezni a játékost.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274653708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor90 2011.04.21. 10:49:29

Bastos hatalmas játékos,a világ egyik legjobb balszélsője!Nem tudom elképzelni,hogy ilyen kvalitású játékost leigazoljunk!

Ismeretlen_150170 2011.04.21. 10:51:53

El nem tudom képzelni hogy a jelenlegi juventus bárkiért is 20 milla feletti összeget kifizetne! Csak Bastos 25 milla és ott van még Q+Matri+Aq az még 35 és már is 60 millánál tartunk! És akkor jobb oldalra még nem vettünk senkit meg pletykálnak itt Montolivo-ról, Neymar-ról, Harnandez-ről stb.... Messze még a nyár vége jön a pletyka szezon de én már most kész vagyok ezektől a hírektől! :)

Ismeretlen_147985 2011.04.21. 10:58:37

"Michel számára a Bajnokok Ligájánál sokkal fontosabb az a tény, hogy az olasz bajnokságban játszhatna olyan csapatok ellen, mint a Milan vagy az Inter." Hát igen, a Milan és az Inter. Aztán ennyi, több csapat nincs is, aki miatt érdemes lenne idejönnie. Ez összesen 4 mérkőzés egy szezonban. Egy Bastos kaliberű játékosnak aztán nagyon megérné 4 meccsért egy olasz középcsapathoz igazolnia, játszani a fantasztikus Serie A-ban korszerű létesítményekben és rengeteg néző előtt. Jah, már el is felejtettem, hogy nekünk új stadionunk lesz, szóval akkor minden rendben. Gondolom az a 10 ezer néző, akik most kijárnak a hazai meccseinkre, majd szólnak a haveroknak, aztán megtelik a stadion. Bastos is nyilván erre számít. "A két klubra tárgyalások várnak, de nem hiszem, hogy bármi probléma lenne." Áh, semmi probléma nem lesz. Bastos 18 millióért szerződött a Lyon-hoz, szóval az a kb. 25 milliós ár az valóban igaz lehet. Ez pedig meg sem kottyan a Juventus-nak, hiszen pénz van szarásig. Arról nem is beszélve, hogy ha Bastos hivatalosan is eladó lesz, akkor nyilvánvalóan csak a Juventus fog bejelentkezni érte, senki más.

Dana 2011.04.21. 11:04:38

Én Sahint Dzsudzsit hoznám el! Bastost nem fogjuk tudni :(

Mitya 2011.04.21. 11:53:36

Én mindenkivel egyetértek akik irtak itt de Bastos már 1x elmondta h szeretne idejönni és ilyenkor ezen is sok múlik mert Krasic óta rájöttem h rengeteg múlik a játékoson mert ha ő igazán szeretne jönni akkor a klub nem fogja őt visszatartani de értem amit mondtok h miért akarna ő pont ide de sztem ezzel mi ne foglalkozzunk csak bízzunk benne h jön és kész ;) hátha Marrota végre csinál vmi olyat amivel elnyeri a szimpátiát...

adam0123 2011.04.21. 12:03:05

Mitya! már csinált, elhozta nekünk Storarit, Matrit, Quagliarellat és megszabadult Amauritól. azt meg majdnem elfelejtettem, hogy nem ad akkora horribilis fizetéseket a játékosoknak, mint ahogy Secco tette

adam0123 2011.04.21. 12:04:24

és elfelejtettem Milost :)

Ismeretlen_150170 2011.04.21. 12:10:32

Nem kell nekünk senki még Bastos se, egy Mourinho bőven megtenné! :) Marotta-ról meg csak annyit hogy most közölték az idei olasz liga top10 igazolását és két juventus játékos szerepele rajta, azért az nem olyan rossz főleg ha figyelembe veszzük hogy az elmúlt években a játékosaink csak a legrosszabb igazolások toplistáján szerepeltek, rendre előkelő helyen!!!

Tony 2011.04.21. 12:26:35

Nekem fogalmam sincs,hogy Bastos-t vajon mi vonzza ennyire ebben a Serie-a-ban,de ez nem is érdekes. Kivételesen van 1 olyan érzésem,hogy őt sikerülhet leigazolni.

Ismeretlen_177028 2011.04.21. 14:15:06

Én Dzsudzsákot látnom szívesebben, Bastos idősebb is, drágább is, és azt nem nagyon hiszem el, hogy a BL-t beáldozná az EL-ért. Balázs viszont szerintem szívesen jönne a Juvéba, és nekünk is hasznunkra lenne.

Mitya 2011.04.21. 14:28:20

Azért tudok röhögni 1-2 emberen aki még mindig nekem esik h Marrota igenis csinál jó dolgokat :D bár konkrétan le is tojom az egészet mert azt gondoltok amit akartok végülis nekem az eredmények alapján meg amit eddig csinált azok alapján más igazgató is képes lenne rá elhihetitek ;) Storari-t nem volt nehéz idehozni mivel náluk védett a Samp-ba...Q elvágyódott Napoliból azt elfelejted h ők igazából Di Natale-t akarták de ő nem jött szóval ha ő jött volna Q sehol nem lenne ;) persze mázli h így alakult... Matri nagyon ügyes srác de én még várnék vele is 1 kicsit és azért a kivásárlási ára nem gyenge neki se...jah és Amauritól mesélj hol szabadultunk mi még meg???nyáron ha elfelejtetted volna egyenlőre úgy áll h autókázik vissza hozzánk :) elöbb várd meg mi történik ne istenitsd azt akit nehéz :)

Victor90 2011.04.21. 14:36:07

Lord Viktor!Abban igazad van,hogy Bastos idősebb mint Balázs,de a 2 játékost ne hasonlítsuk már össze!A brazil mind támadásban,és védekezésben is kitűnő munkát végezz!Lyon-nak még egyáltalán nem biztos a bl indulás,2 csapat is a nyomában lohol(PSG,Rennes)!Sőt,hogy még jobban elkeserítselek,nekünk még az E.Liga sem biztos,mivel nagyon jó esély van rá,hogy a kupába a Palermo bejut a döntőbe,és így ők indulhatnak majd jövőre a lúzerkupában!Tavaly szerencsénk volt..idén már nem lesz!A Roma-t sem fogjuk megelőzni,így borítékolható a 7-dik helyezés!

Ismeretlen_177028 2011.04.21. 14:48:34

@Victor90: Elárulom neked, egy nyamvadék ponttal vagyunk a Roma mögött, akihez hiába jött új tulaj, az edző ugyanaz, a játékoskeret ugyanaz, és ugyanolyan faszságokra képesek, mint mi. És ők még játszanak a Milannal is, plusz megvertük őket így pontegyenlőségnél nekünk áll a zászló. Csak a tisztánlátás miatt. Dzsudzsák és Bastos: kurvára nem érdekel, mit tud a brazil. Telibe fosom. Én szívesen látnám Balázst a Juvéban, képzeld el (ilyen önző magyar g*ci vagyok), még annak árán is, hogy talán Bastos egy picivel jobb megoldás lenne. De ne felejtsük el, Dzsudzsák játéka sem csúnya, PSV-Ajaxon úgy szopatta meg az általunk körüludvarolt Van der Wielt, hogy az csak pislogott. Nem beszélve a szabadrúgásairól, nálunk ki tud a kapitányon kívül szabadot lőni? Nem, Pepe sem tud. Nyomon van, de még nagyon messze a cél :D és én nem várnám meg, míg megtalálja, Udinében gyakoroljon tovább.

turorudi 2011.04.21. 15:04:40

bastos ára 25 milláról fog indulni... dzsudzsáké 12ről... szerintem elfogultság nélkül is jobban megéri zsuzsit idehozni! fiatalabb, eu-s útlevele van, támadásban tudja azt amit bastos, az meg, hogy nem tud rendesen védekezni szerintem nem elsődleges szempont 1 balszélsőnél! igen, kell mőgé venni 1 rendes védőt grosso helyett, de ez majdnem kijön a bastos-zsuzsi árának különbözetéből! ugyan annyi pénzből két posztot oldhatunk meg. (jahh, és krasics sem tud védekezni! és mostanság még sok mást sem...:)

Victor90 2011.04.21. 15:23:05

Lord Viktor!Csak,hogy lássunk tisztán!Di Benedetto Úr,hivatalosan nem rég írta alá a szerződést, és így 60%-ba övé az As Roma!Ranieri február 21-én mondott le,és az új tulajnak,semmi beleszólása nem volt,hogy ki üljön le a Roma kispadjára!Jelenleg nem tudd senki sem igazolni,mivel csak május 29-től lehet majd igazolni!Így a Roma sem erősödhet,de nyáron biztos fog!Az,hogy megelőzzük e a Roma-t vagy sem,én úgy látom,hogy nem fogjuk,mi még a Roma-nal is kutyábbak vagyunk!A sorsolásunk is nehezebb 1 fokkal....!Bastos 1 picivel lenne jobb megoldás Dzsudzsáktól,ezt ugye te sem gondolod komolyan?Dzsudzsák a szabadrúgásokat jobban lövi mint a brazil,ezt elismerem,de a támadásokban mindent összevetve Bastos jobb!Védekezésről nem is beszélek inkább....!Kíváncsi lennék,hogy 1 brazil szintű válogatottba mire lenne képes az "Isteni"Dzsudzsák!Mert ugye azzal mindenki tisztába van,hogy Bastos a brazil válogatottban is húzóember!Na ennyit az egész össze hasonlítgatásokról!

turorudi 2011.04.21. 15:31:26

2009 óta 10 meccs a válogatottban bastos részéről... azért húzóembernek nem nevezném.

Csülök 2011.04.21. 17:42:07

Hát...Murinnyó sem kéne ide, hanem Villa-Boas lenne fasza! Rolando,Hulk és Jao Mutinho is jöhetne vele együtt!

Ismeretlen_177028 2011.04.21. 17:47:19

Victor90, felőlem tovább bizonygathatod, hogy mennyire jobb a brazil, én ezt magasról leszarom. Nem ismerem a játékát, francia bajnokságot nem nézek, szóval rád hagyom. Biztos jobb. Nálam nem változtat semmit. Kétszer annyiba kerül, és én kedvelem Dzsudzsákot, és mivel magyar, nagyszerű dolognak tartanám, ha a Juvéban focizna. Ennyi. Kutyábbak vagyunk a Románál? Akkor szurkolj nekik, ilyen egyszerű. Egyébként meg elpicsáztuk őket, szóval én gondolkodnék, mielőtt kinyitnám a számat. Meg nem fogjuk megelőzni őket, pont... ki vagy te, médium? Akkor fogadj a Juve ellen, kinézem belőled.

Dana 2011.04.21. 19:20:02

Én sem voltam túl optimista az elmúlt időszakban de az tény hogy: mmartin féle negativ hullám kicsit erős Victor 90 téged is beleértve! Nem bántás ez csak jellemzően magyar tulajdonság! Dzsudzsi szerintem igenis k..jó játékos rengeteg potenciál van benne! ennyi

Thomas · http://athletic.club.hu 2011.04.21. 20:47:15

Dzsudzsák akkor éri meg ha alaposan meg tanítjuk védekezni, de akkor igen, mer 10 milláért vehetünk vkt, aki utána 20at fog érni. Én egyébként hamsikot hoznám el ennyi pénzér inkább, jobban kiismeri magát az olasz ligában, fiatalabb és most érhet fel igazán karrierje csúcsára, esetében hasonlót el tudok képzelni mint krasic esetében

Victor90 2011.04.21. 20:57:54

Lord Viktor!Nem ismered Bastos-t?Az igen....! Dana:Igen,nagyon elkeseredett,és dühös vagyok,mert már zsinórba ez a második szezonunk,ahol a Juve középcsapat!Zsinórba másodszor nincs bl!Nincs pénzünk minőségi játékosokra,már nem a Juve-t választják a játékosok,(hanem pl..Milan-t,Inter-t)!!Ezek után legyek optimista?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása