Juventus-Internazionale 1-0

Vasárnap este rendezték meg az idei olasz bajnokság második Derby d'Italiáját Torinóban.

Juventus-Internazionale 1-0

A mérkőzésnek a már Cagliariban kipróbált védőnégyessel futott neki Luigi Del Neri, azaz Sørensen, Barzagli, Bonucci és Chiellini alkották a hátvédsort. A középpályán sem volt változás az előző meccshez képest, a csatársorban viszont helyet kapott Alessandro Matri társaként Luca Toni. Mindeközben a cserepadon foglalt helyet a sérüléséből visszatérő Simone Pepe és Vincenzo Iaquinta is.

Régi-új szerepkörében a mérkőzés elején nagyon élt Chiellini, ebből láthattuk az első lehetőséget is a 9. percben, amikor Giorgio beívelt labdáját Toni fejelte eléggé fölé. Egy perccel később ismét Chiellini indult be, majd Toni sarkazva passzolt a hátvédhez, aki elől felszabadítottak, így labdája nem juthatott el Matrihoz.

A 30. percben viszont Sørensen passza már eljutott Matrihoz: Marchisio ívelte át a labdát a jobboldalra, ahol Krasić visszatette azt az érkező Sørensen elé, aki egyből a beadást választotta, és a középen teljesen üresen helyezkedő Matri fejjel megszerezte a Juventus számára a vezetést. 1-0

Az első félidő végéig próbált visszajönni a meccsbe a vendégcsapat, viszont nem jártak sikerrel. Azonban a második félidőre egy teljesen feltüzelt Inter jött ki a pályára.

A 49. percben nagyon közel került a Nerazzurri az egyenlítéshez: Maicon beadását Pazzini fejelte kapura, azonban Buffon a helyén volt, és hárítani tudott. Ugyanakkor ekkor még a Juventus is veszélyeztette Julio César kapuját: ismét nagyon tisztán találta egy beívelés Matrit, azonban néhány centivel eltévesztette a kaput, pedig César már verve volt. Néhány perccel később egy szögletet követően Chiellini fejelt mellé.

30 perccel a mérkőzés vége előtt viszont szinte teljesen átvette a mérkőzés irányítását az Inter. Ez először csak távoli próbálkozásokban realizálódott, majd az utolsó 10 percre felpörögtek az események. A 81. percben Eto'o gyűjtött be egy "eltört" labdát, és megpróbálta elrúgni azt Buffon mellett, azonban az olasz világbajnok kapus nagyot védett.

5 perccel később Matri végleg eldönthette volna a mérkőzést. A korábban csereként beállt Pepe baloldali beadását lőtte ballal kapásból néhány centivel a rövid alsó sarok mellé.

A mérkőzés legnagyobb helyzetét a 88. percben Samuel Eto'o hagyta ki: az Inter egy utolsó rohamot indított legalább az egyenlítés kiharcolásáért, melynek keretében Maicon laposan adott be a jobboldalról, beadása elsuhant Bonucci és Pazzini előtt, és a hosszú oldalon üresen érkező Eto'o elé került, aki 4 méterről a felső lécre bombázott, majd a hazai védők felszabadítottak.

Ezt követően nagyobb helyzet már nem alakult ki, így a Juventus 1-0-ra legyőzte az Inter csapatát a Derby d'Italián, és győzelmével a tabellán a 6. helyre lépett előre.

JUVENTUS-INTERNAZIONALE 1-0

Összegzés:

Gól: Matri (30').

Sárga lapok: Sissoko (78'), Maicon (85'), Thiago Motta (93').

Juventus: Buffon, Sørensen, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Krasić, Felipe Melo (Sissoko 74'), Aquilani, Marchisio (Marchisio 71'), Matri, Toni (Iaquinta (65').

Fel nem használt cserék: Storari, Grygera, Martínez, Del Piero.

Edző: Del Neri.

Internazionale: Julio César, Maicon, Cordoba, Ranocchia, Zanetti, Cambiasso (Nagatomo 72'), Thiago Motta, Kharja (Pandev 60'), Sneijder, Eto'o, Pazzini.

Fel nem használt cserék: Castellazzi, Obi, Materazzi, Coutinho, Natalino.

Edző: Leonardo.

Bíró: Valeri.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244653487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

west 2011.02.14. 00:39:49

Barzagli pozitív csalódás eddig és ha nincsenek a kényszerű cserék simább lett volna a győzelem de lényeg a lényeg hogy nyertünk.krasicnak viszont kell vagy 2 hét pihenő és remélem a sérülések nem komolyak mert mind Sissoko mind Pepe csak hátráltatja a csapatot.

Lakatos Di Natale 2011.02.14. 00:52:08

Rejtély ez a Juve idén, most már jó lenne állandósítani ezt a formát és akkor talán még elérhető lehet a negyedik hely. Azért egy Quagliarella-Matri páros igen biztatónak tűnik így előre is.

Mitya 2011.02.14. 08:12:18

Basszus én mikor reggel felkeltem és megnéztem az eredményt nem akartam hinni a szememnek :O vki megírhatná hogy ki volt a legjobb a juvévól és hogy mint látom Matri volt megint a gólszerző ezek szerint tényleg nem volt ő olyan szar igazolás? :P u.i.: olvastam pár nappal ezelött még h Ranocchia az inter védője kijelentette h nincs velük egy szinten a juve és esélyük sincs a győzelemre.... hááháhááháhááh benyalta:P

Arnijuve 2011.02.14. 08:22:21

hát igen a fagyi visszanyalt :D örülök a győzelemnek és lehetett volna akár 3-2 is a vége ha a kihagyott helyzeteket nézzük. Most egy szép győzelmi sorozatra van szükségünk és akkor még a 3. hely sem elérhetetlen sztem.azért elég nagy a körbeverés a mezőnyben :D amiből egész jól jöhetünk ki:D Matri pedig Amauri után olyan mintha egy más bolygóról jött volna:D Q-val igazán gólerős csatárduót alkotnának vagy fognak alkotni FORZA JUVE!!!!

billy 2011.02.14. 08:29:19

Mitya! A fiúk becsülettel hajtottak. Kilehet emelni Matrit, Melot, Tonit, Chiellinit, Barzaglit, Bonuccit, valamint Buffont. Melo nagyszerűen szűrt és teljesen kivette Sneijdert a játékból. Toni nagyon jól fedezte a labdát. Chiellini balbekknek is világklasszis. Maicon nem sok vizet zavart mellette. Barzagli nekem is kellemes meglepetés. Több fontos mentése volt és nagyon stabilnak tűnt. Nyilván két év alatt nem felejtett el focizni. Nagy hasznunkra lehet még és úgy látszik jót tett neki a hazatérés, ill. környezetváltozás. Bonucci hozta a tőle elvárhatót. Stabil volt. Giginek volt néhány hatalmas védése, nem lehetett kizökkenteni. Eto'o egyik 100%-os ziccereénél tökéletesen csúszott ki. Matri nagyszerű igazolás eddig. Végig veszélyes volt az Inter kapujára. Mm egészen a sérüléséig. Reménykedjünk, hogy nem komoly. Igaz sérülten is volt helyzete. Ma este egy mesterhármas lehetett volna a neve mellett ha néha pár centivel beljebb megy a labda. Ő + Q + még egy klasszis csatár és nem lesz ez rossz. Az viszont tisztán látszik, hogy Krasicnak pihennie kell! A Lecce, Bologna kettős elleni meccseken ill. legalább az egyiken Martinezt kéne kipróbálni a helyén.

vizi8 2011.02.14. 09:09:32

A tegnapi meccs megmutatta azt amit már régóta sejtek és itt többen is felhozták már. Mégpedig azt hogy miért nem mindig ilyen felfogásban megy a csapat ki a pályára. Sokan most erre azt válaszolnák, hogy DelNeri nem idevaló, erre az a válaszom, hogy nem ő van kint a pályán. Ezzel a mentalitással és a balszélső poszt feltöltése egy jó játékossal eredményeket hozhat a csapatnak. Buffon végre megmutatott valamit abból amit szeretünk benne. Sorensen tisztességesen helytált Etoval szemben, és igen sokszor futott föl a támadásokat segíteni. De ne felejtsük el hogy hány éves Barzagli-Bonucci középen igen meggyőző, azt kell mondjam magabiztosabbak mint Chiellinivel. Chiellini remek balbekk rengeteget füt fől és visszaér, és a hozzáállása látszódik meg sokszor középen, ami oda vezet ha elvesti a labdát nem ér vissza. Melo-Aqualiani jól szűrtek, és szinte minden támadásból kivették a részüket. Krasic-Marchisio- mind a kettő fáradt és körülményes volt. Krasic próbált sokszor elfutni a szélen de látszott a fáradtsága, bár így is volt egy pár szép megoldása. Marchisio csak a védekezésre volt energiája( bal szélső hiánya) Toni- Matri jól oldották meg a feladataikat. Toni nagyon jól tartotta a labdát addig míg a többiek felértek. Matri pedig gólérzékeny és jól helyezkedik.

Ismeretlen_149085 2011.02.14. 09:13:23

Megérdemelt győzelem volt, kár a rossz évkezdésért, most nagyon jó pozícióban állhatnánk. Az új igazolások továbbra is remekül teljesítenek, Matri a góljai mellett még minden meccsen kihagyott vagy 2 ziccert. Sörensen szerintem nem nyújtott rossz teljesítményt, végre volt egy jó beadása, és innen csak tovább fog fejlődni. A hibája is csak rutintalanság volt, de ezt kinőheti. Barzagli teljesítménye azért is tetszik nekem nagyon, mert remekül segíti ki a dánt, amikor sükség van rá. Egy kicsit azonban keserű a szám íze, mert a tavalyi Milan meccshez hasonlóan nagy árat fizethetünk ezért a győzelemért is, ha Matri vagy Melo komolyabban megsérült.

Ismeretlen_150170 2011.02.14. 09:44:11

Vertük az Intert! Nincs ennél fontosabb győzelem! Ma megint megmutattuk hogy egy meccsre bárki ellen fel tudjuk szívni magunkat, jó volna ha a kis csapatok ellen is meglenne ez az összpontosítás mert már sok pontot nem veszíthetünk az idén! Az új igazolások nagyon jól teljesítenek bennük van még a bizonyítási vágy és addig jó nekünk! Nagyon bízom hogy Matri nem sérült meg nagyon gólérzékeny és nagyon jó formában van csak rá számíthatunk gólok tekintetében. Ez az új felállás a védelemben sokkal jobban muzsikál, Sörensen is jó de nagyon fiatal sokat fog még hibázni de játszatni kell és hosszútávon nagyon jól járunk vele! Viszont Aq és Krasic teljesítménye nagyon aggaszt, most már hetek óta huzamosan gyengén teljesítenek pedig nagy szükség volna rájuk, egy-két meccsig én nem velük kezdenék. Ez a Barzagli gyerek nagyon le lett fikázva de nagyon jól teljesít eddig, ő most egy alulértékelt játékos vagy csak volt most pár jó meccse??? A mi védelmünk a leggazdaságosabb a bajnokságban, Sörensen kölcsönben és amúgy 100 ezer euro-ért vihetjük, Barzagli 300 ezer, Chiello saját nevelés, egyedül Bonucci került komolyabb összegbe!

juvem 2011.02.14. 09:55:12

pedronegro igen alulértékelt Barzagli én tudtam h jó védő de meglepett h ennyire állja a sarat:)

Ismeretlen_137164 2011.02.14. 09:59:48

Krasicról ne felejtsétek el megemlíteni hogy mindig visszament Sörensennek segíteni védekezni Eto-hoz!!! akár hányszor figyeltem mindig a 2 szőkénk rajta volt Eton ,szóval Karsic nekem nagyon is sokat teljesített tegnap! Sörensen meg megoldotta a világ legnehezebb dolgát primavera játékosként azért egy Samy Etot fogni az nem gyerekeknek való Büszke vagyok minden egyes játékosunkra!!!!!! ja ,és azt észrevettétek hogy eltünt az amauri átok???? gólokat lövünk,egy csomó helyzetünk volt ,még egy inter ellen is!!!!! szegény Parma amióta ott van ez a fasz végük van,,,,,,,,,, ja és még annyi hogy ez a kezdőcsapat volt idén talán a legerősebb ! szeretném ezt a felállást látni minél többször idén! és ha még Q is visszatérne.... hát beszarnék Forza JUVE

Alessandro 2011.02.14. 10:14:19

Rendkívül fontos 3 pont volt, ha Matri a két nagy ziccerét nem hagyja ki, akkor a végén már nem kellett volna izgulni. Toni viszont szinte ugyanolyan körülményes mint Amauri, az első fél órában a lehetőségekből egy klasszis csatár akár 2-3 gólt is szerezhetett volna. Bárhogy is szerepeljen Matri a tavasszal nálunk, hosszú távon sem ő illetve Q sem fog igazi megoldást jelenteni, már tényleg itt az ideje egy világklasszis csatár szerződtetésének. A másik probléma szerintem a bal oldalunk, Marchisio jól játszott és Chiellini is jó hogy sokat próbálkozott a szélen, de azért a pontos beadások erről az oldalról még mindig hiányoznak, nincs aki tehermentesítené Krasicot, egy Bastos vagy egy Dzsudzsák szerintem a tegnapi Intert sokszor hozta volna megoldhatatlan helyzetbe.

Kotrevák Kelly 2011.02.14. 10:39:04

Nézzük a jó oldalát Q sérülésének. Jött Matri, elment a hajasbaba. Így talán jövőre összeállhat Q és Matri. Megérdemelten nyertünk, bár, ha x lett volna, akkor sem szólhattunk volna semmit. Így viszont karneváli hangulatom volt este!:-D Még h esélyünk sem lesz (ranocchia).... Ha ha ha!!! A sintert az Öreg Höly egy műbránerrel jól seggbe baxta! Ez a lényeg!

efedrin 2011.02.14. 10:42:10

Hát igen most, hogy kiraktuk a csapatból a 4 "profi" szélső védőnket már kezd működni a védelem, ráadásul mint tudjuk Chiellini szeret feljárni támogatni az akciókat is. Most már sajnos csak a kötelezők jönnek. Komolyan mondom minden hétvégén inkább játszanánk az interrel-milannal-rómával, mert inkább ezeket hozzuk mint a párma-bologna-chievo fajtákkal.

Mitya 2011.02.14. 10:43:03

Köszönöm Billy! sorry a kérdésekért csak nem mindig vok olyan embernél akinek van ez a szaros Digije és így lemaradok 1-2 meccsről :/ ezt pont sajnálom h nem láttam de a lényeg a győzelem!! :) még1x köszi ;)

esoxy 2011.02.14. 10:48:30

Hali mindenkinek! szerintem krasziccsal nem csak az a gáz hogy fáradt nekem egyáltalán nem tetszik hogy mindig a jobb lábára cselez, és ezért olvassák a védők a játékát valamint távolról egyáltalán nem lő ha mondjuk megnézzük dzsudzsi 16-ról mekkora két gólt ragasztott jobbal a gyengébb lábával a twentének ég és föld a különbség a két játékos rúgó technikája között dzsudzsi javára olvasom itt a kommentbe hogy kraszics jól besegített a védekezésbe szerintem ez a minimum de a kapuralövés nagyon elmarad nála lényeg a lényeg szerintem balázs magasan beférne a juvéba örülök a kiszenvedett győzelemnek forza juve

laverda 2011.02.14. 11:33:27

A mérkőzés előtt a népsport blogban volt egy interes cikk, idézem : " hulladék juventus is veszélyes". Nos akkor a " hulladék juventus" legyőzte az isteni intert. Forza Juve!!

devil-z 2011.02.14. 11:43:49

Jelen esetben a lényeg az eredmény. Mindegy, hogy megérdemelten-e, szép játékkal, szerencsével, vagy hogyan szenvedtük ki a győzelmet. Sörensen eltalált egy labdát (adott egy gólpasszt) ezért gratula neki, de védekezni továbbra sem tud. Persze, nem fair hisz Eto'o-t kellett volna fognia, és ez egy jó védőnek sem könnyű. De az egészen elképesztő, hogy akár Sneijder akár Eto'o megcsinálta a harmadik testcselét, ez a szerencsétlen csak akkor reagált az elsőre.. :) Toni is kicsit Amaurira emlékeztetett, folyamatosan reklamált a játéka viszont nem volt túl jó. Del Neri cseréit sem értettem, pl. Marchisiot miért kellett lehoznia? azon kívül, hogy halovány volt. Lesérült? mert helyette Matrit kellett volna lehoznia, hisz alig kapott levegőt. De még így félholtan is helyzetbe került. Buffont is megilleti a dicséret, hozta a bravúrokat.

Ismeretlen_137164 2011.02.14. 11:53:00

devil-z:nem értem miröl beszélsz? Toni szinte az összes rálött labdát megjátszotta kamumurival szemben! Sörensen???bazmeg hát Etotilyen jól fogni mint védő le a kalappal.... akár ki állt volna Etoval szemben mindenkit szédített volna a testcseleivel vaze! hát én ezt nem is értem!!!! Matri nem volt szar véletlen????? sok hülyeség amit összehordtok itt

Alessandro 2011.02.14. 12:20:11

Tomi82: te melyik meccset nézted? Nem egyedül néztem a meccset és érdekes módon nem csak én voltam azon a véleményen hogy Toni nem való a Juvéba mert gyengén játszott. Neki ez a szint már túl magas. Elég lenne visszanézned a meccs első fél óráját, az egy dolog hogy a labda eljutott Tonihoz, az más kérdés hogy semmit nem tudott vele kezdeni. Sörensen pedig valóban néha kicsit bizonytalan volt, de ez érthető, meg kell adni neki a lehetőséget a jövőben is.

Ismeretlen_137164 2011.02.14. 12:36:00

Lehet hogy én már amauriból indulok ki ,de Toni labdatartása jó volt ....ahogy beállt jaki ..máris szarabb lett a támadójátékunk még akkor is ha Matri még sérulten is jobb az összes csatárunknál!! én kellemesen csalódtam Toniban és Jaquintánál hasznosabban játszik. hajamurinál meg nem külömben! nem azt mondom hogy meg vannak oldva vele a csatárgondjaink,de amauri hehyett sokkal minőségibb pótlás a szezon végéig!! Pl: Toni mult héten gólt fejelt, a fasszopó pénzszívó olaszbrazil amauri meg 1 éve vagy kitudja hogy mióta gólt sem lőtt és ami ennél rosszabb hogy visszafogta a csapat támadó teljesítményét! (hogy rohadjon meg)!

juvem 2011.02.14. 13:15:29

devil-z Jaki beállt Toni helyére Matri megsérült de MArchisio alapból sérült volt nem is volt biztos h játszik végül játszott gondolom ennyit bírt a sérülése miatt aztán F.Melo kapott vmi csomagot nem tom nem játszották vissza de a sérült szállító is bejött és ő már lehet annyit sem tudott tenni mint Matri és ink elől legyen 1 játékos aki nem tud már csinálni semmit emrt sérült mint középpályán ami a meccs végén már csak védelem volt! Szal nem kell megint baszogatni Del Neri-t basszus mindenbe bele tudtok kötni akit nem szerettek:/

Ismeretlen_102194 2011.02.14. 13:29:23

Le a kalappal!!!Tegnap mindenki küzdött és jó volt nézni, főleg a "csicskák" ellen!;) A cserék szemmel láthatóan gyengítették a csapatot, és ebből kiindulva látszik hogy "rövid" a padunk, mert ha esetleg megint beüt egy sérüléshullám akkor végünk! Összességében egy góllal jobbak voltunk, volt elképzelés a játékunkban, aminek nagyon örülök!!! vizi8 : -Véleményem szerint a mentális felkészítés is az edző feladata az erőnlét és a taktika mellett!!!

Tony 2011.02.14. 14:36:30

Ez egy nagyszerű győzelem volt amin semmit nem kell magyarázni. A szomorú csak az,hogy általában egy egy ilyen szép (és nem várt) siker után szokott az következni,hogy előbb X a Lecce ellen,majd még 1 X vagy zakó a Bologna ellen és ugyanott tartunk ahol előtte. Ezen kellene valamit változtatni és nem csak 1-1 meccsre felszívni magunkat. Nagyon kíváncsi vok hogy sikerül-e,mert egy akár 4 meccses győzelmi szériát is sikerülhet produkálni,amire nagyon nagy szükség lenne,ahhoz előrébb léphessünk.

Tony 2011.02.14. 14:38:13

*ahhoz hogy előrébb léphessünk.

Ismeretlen_164215 2011.02.14. 14:39:08

Én leginkább Toni és Barzagli teljesítményén vagyok meglepve. Mindketten csődközeli állapotban kerültek egy hiányos játékosállományú Juventusban, itt pedig szemmel láthatóan minden tőlük telhetőt megtesznek, mennek, küzdenek és nagyrészt jól játszanak. Le a kalappal előttük.

ToMi015 2011.02.14. 14:40:12

Pontosan azt akartam írni, amit esoxy is írt. Nem az a legfőbb baj Krasiccal, hogy fáradt, hanem az, hogy kiszámítható. Ne értsetek félre, egy nagyszerű játékos, aki pihenés után biztos jobban tudna segíteni minket! De amíg Krasic szinte csak jobbal ér a labdába, addig Dzsuzsák jobbal/ballal jól lő és jól ad be. Minden elfogultság nélkül, Balázs tökéletes megoldás lenne számunkra. Krasic 15 millió volt, Balázst is el lehet hozni annyiért és még jobban járnánk vele mint a szerbbel. Ha nincs Alex, lenne szabadrúgáslövőnk is és legalább olyan jól ad be mint a szerb és jobban is lő. Annyi, hogy Krasic gyorsabb, mint Balázs. De úgy gondolom, Krasic-Dzsudzsák szélső középpálya álom lenne! Bastossal bal hátvédben! ;)

epaska 2011.02.14. 16:25:20

Már alig várom, hogy Barzagli elkövesse az első hibáját...az őt lenézők/szar játékosnak kikiáltók azonnal jönnek majd a károgásaikkal!!! De ilyenkor meg kuss van... FJ

Diego2889 2011.02.14. 16:45:06

sztem is nagyon jó kis meccset játszottunk.. megérdemelten nyertünk.. Krasic viszont nekem nagy csalódás.. volt 2 jó hónapja, azóta nem láttam tőle semmit.. önző, próbálja eröltetni a cseleket, de nem jön össze...kiismerték és igy leveszik a pályáról.. Del Neriröl annyit, h sztem nem ő a megfelelő ember.. nekem tegnap bebizonyosodott az, h itt mentálisan lehetnek bajok.. olyan edző kell aki meccsről meccsre fel tudja tüzelni a játékosokat.. Forza Juve

devil-z 2011.02.14. 20:05:43

Tomi82: Nem az út széli kocsmában beszélsz valamelyik ostoba haveroddal, szóval ezt a stílust mellőzd ha nekem írsz. Így nem is vagyok hajlandó reagálni erre amit ideböffögtél. Vedd elő az értelmesebb formádat, vagy ha ez túl nagy kérés akkor egyszerűen ugord át a hozzászólásom.

g3ronymo 2011.02.14. 21:26:16

A csere után valakinek feltűnt egyáltalán, hogy az a nyomorult IAQUINTA a pályá van??

Ismeretlen_177028 2011.02.14. 21:39:36

@devil-z: rájöhettél volna már, hogy ez gyakorlatilag egy virtuális kocsma :D Szurkolók a saját focicsapatukról beszélgetnek egymás közt, szerintem ne várd el, hogy egy céges tárgyalás színvonalát hozza a dolog :D

devil-z 2011.02.14. 22:14:17

@Lord_Viktor: A hozzászólás megfogalmazása, szókincse, helyesírása sokat elárul az ember értékeiről. Nem csupán a tartalom, hanem az esztétikai elemek is fontosak. Én csupán normális emberi hangnemről beszélek - még ha különbözik is a véleményünk valakivel. Szó sincs 'céges tárgyalás színvonaláról', de bizonyára ez valami félresikerült poén volt.

Ismeretlen_177028 2011.02.17. 11:53:26

@devil-z: én csak arra próbáltam utalni, hogy ez egy szurkolói klub, és az ember itt úgy nyilvánul meg, ahogy a kvázi haveri körben, mivel jobbára nem arra figyelünk, hogy ne sértsük meg galamblelkű társaink lelki világát. Emlékezz: mások csak a nevedet látják, és nem tudják, hogy hány éves vagy, lehetsz 15 és lehetsz 60 is, sőt lehetsz egy rakodómunkás és komoly cégvezető is, ezt nem lehet eldönteni. Szerintem az értelmes ember nem háborodik fel, ha egy ilyen közegben haveri hangnemben szólnak hozzá. Ráadásul, ha két haver vitatkozik, gyakran elcsattan, hogy "de hülye vagy b.meg, ez nem így van..." És ez egy ilyen közegben előfordulhat. Én csak azért védtem Tomi82-t, mert nem volt bunkó veled, és amit mondott szerintem nem volt sértő. De ízlések és pofonok. "de bizonyára ez valami félresikerült poén volt" - Ezt iróniának hívják, nézz utána, wikipédián fenn van. Ja és igen, ez is az volt.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása