Videochat Bonuccival

A JuventusMember.com által szervezett második videochat is sikeres volt. A decemberi kiadás után, amelyen Quagliarella vett részt, most Leonardo Bonucci töltött egy élvezetes félórát a Juventus nemzetközi közösségének tagjaival.

Leonardo Bonucci

A torinói Via Garibaldin található Juventus Store-ban a Juventus védője élőben válaszolt a szurkolók kérdéseire. Az egyik első kérdésre adott válaszában Bonucci ismételten kifejezhette szenvedélyét a Juventus felé, amely már gyerekkorában elkezdődött.

"Amikor fiatalabb voltam, azt mondták, Inter-szurkoló vagyok, de ez nem igaz. Mindig is juventino voltam, és emlékszem a könnyeimre a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőben Mijatovic gólja után. De mégis "fekete-kékként" voltam megbélyegezve."

Mások a különleges ünnepléséről kérdezték.

"Egy barátomnak tett ígéretből származik, ugyanis ők különböző csapatoknak szurkolnak, és a viták alkalmával mindig kiöblítik a szájukat. Megígértem, hogy én is ezt teszem majd minden gólom után, cserébe ők pedig úgy tesznek, mintha "mohikán"-stílusú lenne a hajuk." Az ünneplés közben Leonardo a szurkolók felé fut. "Ez egy módja, hogy megköszönjük a támogatásukat, amelyet még a kevésbé pozitív teljesítmények után is megadtak nekünk."

Bonucci és Giorgio Chiellini egy egymást jól megértő védőpárost alkot, de még mindig van hova fejlődni.

"Egy 10-es skálán 7-8-asra értékelném magunkat, de tudunk még fejlődni."

Az új stadionról szólva, Bonucci már alig várja, hogy pályára lépjen.

"Izgatottan várom a pályára lépést az új stadionban, az új létesítmények felfedezését, a légkör megtapasztalását, akárcsak a csapattársaim."

A beszélgetés a jövőről a közelmúltra terelődött, egészen pontosan az elmúlt évre.

"A múlt év több, mint pozitív volt számomra. A Juventusba igazoltam, és kiérdemeltem a helyemet a nemzeti csapatban. Bekerültem az UEFA Álomcsapatába is, és ez nagyon meglepő, de egyben megtisztelő is volt. Nem hittem volna, hogy egy ilyen előkelő társaságba bekerülhetek."

A videochat végeztével Leonardo az összegyűlt újságírok kérdéseire is válaszolt, melyek a csapat jelenlegi szerencséjére és a Sampdoria elleni mérkőzésre vonatkoztak.

"Ők most egy más csapat, mint amikor először játszottunk velük, de mi is változtunk. Szeptemberben még az újjáépítés időszakában voltunk, és most már jobban összeszoktunk. A legjobbunkat akarjuk nyújtani. A Sampdoria megpróbál majd nyerni, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megakadályozzuk ezt. Sok energiát tettek a kupába, ez igaz, viszont a lelkesedés néha csodákra képes és nekik bőven rendelkezésükre áll, főleg ha a Juventusszal néznek szembe."

A Parma és Napoli elleni nehézségek után most úgy tűnik, hogy a védelem kezd magára találni.

"Az edzőnk instrukcióinak köszönhetően elkezdtük védeni a kapu előtti 5,5 méteres sávot, és nem a labdát támadjuk. Igaz, hogy néhány meccsen túl sokat szenvedtünk, de azt hiszem, ez a koncentráció és a tapasztalatlanságunk hiányából adódott."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574653387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_102246 2011.01.21. 10:01:41

Nagyszerű játékos, nagyszerű igazolás volt és tök mindegy, hogy milyen szurkoló volt kiskorában, mert most úgy tűnik Juve szíve van.

Ismeretlen_102194 2011.01.21. 11:24:06

Részben igazad van ShyrKahn, de nekem kicsit már uncsi hogy majdnem minden igazolásunk azt állítja magáról hogy kiskorában szívta magába a zebratejet, ami valljuk be valszeg nem igaz! Elfogadhatóan játszik, remélem Chiellinivel még jobban összérnek majd!

Ismeretlen_177028 2011.01.21. 11:35:14

Én is magasról teszek rá, milyen csapatnak szurkolt gyerekkorában, de nyilván ez a szurkolók felé egy jó gesztus, akár igaz, akár nem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása