Buffon: "Mindörökké Juve"

Gianluigi Buffon véget vetett a jövőjéről szóló találgatásoknak, miután kijelentette, nem áll szándékában elhagyni a Juventust, és karrierje végéig Torinóban szeretne szerepelni.

A 32 éves olasz világbajnok hálóőr nemrég tért vissza a pályára, miután 7 hónapot volt kénytelen kihagyni sérülés miatt.

A Sky Italia interjúvolta meg Buffont.

"A szurkolók által felém sugárzott feltétel nélküli szeretet olyan valami, amivel kapcsolatban nem maradhatsz közömbös. Remélem, hogy a karrierem hátralévő részében a Juventusban maradok."

Amikor a Gigi Del Nerivel való feszült viszonyáról kérdezték, Buffon így válaszolt.

"Gyakran és készségesen beszéltem vele, és vicceltünk is."

Gigitől megkérdezték, hogy mit gondol a labdarúgók magas fizetéséről? Megérdemlik-e?

"Hogy a futballisták sokat keresnek? Úgy vélem, vannak játékosok, akik meghatározzák a meccseket, szóval szerintem rendben van, hogy annyit keresnek."

Az interjú végén Buffon a válogatottba való remélt visszatéréséről is ejtett néhány szót.

"Amikor nagyok az elvárások körülöttem, szeretek kiállni, hogy számítsanak rám."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr234653390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_147985 2011.01.21. 16:26:04

Nagyon jó hír, hogy Buffon maradni akar, ez így van rendjén, az ő neve egybeforrt a Juventusszal. "Hogy a futballisták sokat keresnek? Úgy vélem, vannak játékosok, akik meghatározzák a meccseket, szóval szerintem rendben van, hogy annyit keresnek." Ez így igaz Gigi, csak az a baj, hogy vannak játékosok, akik kihagyhatnak egy évben akár 7 hónapot is, mégis a 6 milliós éves fizetésük ott virít a bankszámlájukon. "Amikor nagyok az elvárások körülöttem, szeretek kiállni, hogy számítsanak rám." 2010 nyarán minimum egy nemzet számított rád, te mégis cserbenhagytál mindenkit. Nem beszélni kell róla, hanem csinálni. Többször leírtam már, hogy Buffon a kedvenc futballistám, szóval nem akartam támadni, de éppen ezért kritikus is vagyok vele szemben. Nem szeretem amikor hangzatos szavakat használ, úgy hogy nincs mögötte teljesítmény.

joceeb 2011.01.21. 17:12:26

mmartin91:Sajnos a juventusnál az utóbbi időben nem csak Buffon hanem mindenki hangzatos szavakból él és senki sem bizonyít!!!!!Ennek kellene megváltoznia!akkor megint az igazi juventusról beszélhetnénk!!!

Ismeretlen_170662 2011.01.21. 18:03:16

Jajj mostanában mennyire aggódik mindenki a Juventus pénzügyei miatt. Nem kell itt aggódni. Nincs pénz? A lófaszt nincs pénz. Ha nem lenne akkor nem adnának ekkora fizetéseket. Ez senkinek nem jut eszébe. Nem érdemel annyit Buffon amennyit kap? Meg Del Piero? Én a dupláját is odaadnám nekik nyugodt szívvel

Ismeretlen_177028 2011.01.21. 18:22:56

Én sem értettem, minek kell a klub pénztárcájában vájkálnunk. Le lehet akadni a Martinez-ügyről is, itt van és kész. Vissza Buffonhoz: mégis mi a fenét mondhatna? Hogy egyesek a magyar minimálbért sem érdemlik meg a csapatnál? Csak felesleges viszályokat keltene az öltözőben.

Ismeretlen_164215 2011.01.21. 18:33:02

A gond csak az, hogy egyesek, akik hónapok óta értékelhetetlen teljesítményt nyújtanak, akár háromszor annyit keresnek, mint azok, akik meccseket döntenek el (pozitív értelemben) és évek óta hűségesek a csapathoz, annak ellenére, hogy lett volna lehetőségük elhúzni a csíkot, nem egyszer s nem kétszer. Itt a baj.

Ismeretlen_102194 2011.01.21. 19:11:55

mmartin, a 2010 nyarán dologgal mire is gondolsz pontosan?Nem vágom, ezért kérdem, és No Off!;) Mondjuk Amauri ha teljesítménybérben lenne már rég Torino-külsőn csövezne.....pffff:)

Rampulla81 2011.01.21. 20:00:34

A világ legjobb kapusa azt mondja, hogy nekita JUVE a mindene. Akkor miért bántsátok? Ezt nem értem!

Ismeretlen_147985 2011.01.21. 20:21:34

Tical: "Nincs pénz? A lófaszt nincs pénz. Ha nem lenne akkor nem adnának ekkora fizetéseket. Ez senkinek nem jut eszébe." Ebben mondjuk tényleg igazad van... asveed: A 2010 nyarán dologgal konkrétan a világbajnokságra gondolok, ahol lehetett számítani Buffonra.

Ismeretlen_177028 2011.01.21. 21:56:49

mmartin91: Szerintem egy ilyen rutinos játékos érzi, hogy mikor nem bírja és jobb, ha lecserélik, mielőtt komoly sérülés lesz belőle. Nem hiszem, hogy cserbenhagyta volna a válogatottat, és nyilván nem azért kért cserét, mert viszketett az orra.

ben 2011.01.21. 22:13:25

mmartin: megnézném, hogy te egy műtétre váró háttal hogy ficánkolsz végig egy vb-t úgy hogy világszínvonalon tejesítesz. egy ideje már olvasgatom ahogy fikázod őt amiért sérült de basszus ha műtik gerincsérvre akkor mi a szart csináljon? tudod te egyáltalán miaz? ugrált volna inkább a apuban h aztán egy rossz mozdulattól esetleg lebénuljon?

frustrate 2011.01.21. 22:28:36

"A lófaszt nincs pénz. Ha nem lenne akkor nem adnának ekkora fizetéseket." nevettem Látom a pénzügyi osztály a célállomásod.

Tony 2011.01.21. 23:33:31

Istenem az utóbbi években vajon hányadik ilyen interjú jelent meg Buffon-nal kapcsolatban?! Valaki számolja még? Úgy gondolom,hogy Buffon 2-3 évvel ezelőtt elmehetett volna,amit meg is értettem volna és nem is csodálkoztam volna rajta. Volt is ilyen félni valónk,de most már valószínüleg nem megy sehova,itt isten maradhat örökre. A fizetési szöveggel kapcsolatban meg: a teljes cikkben nem konkrétan a Juventusról és játékosairól beszélt Buffon,hanem általánosságban, és Ronaldo-t,Messi-t,Rooney-t emelte ki.valószínüleg a nyilvánosságra hozott fizetési kimutatások alapján.

devil-z 2011.01.22. 00:18:52

Rampulla81: Sajnos annyi negatív és rossz dolog történt a csapattal mostanság, hogy már azt is szidják akit nem kellene. Van aki úgy tűnik pont Buffontól sajnálja a pénzt, pedig összetehetnénk a két kezünket, hogy a világ legelismertebb kapusa - a sérüléseivel együtt -, kitart a csapat mellett. Úgy, hogy ezer éve nem nyertünk túrót sem.. Egyébként páran már Krasic-ra is tettek megjegyzéseket, egészen elképesztő, hogy egyesek ennyire nem érzik a különbségeket a játékosok között. Nem baj, remélem elüldözzük őket is, DP visszavonul és majd Martínez, Rinaudo, De Ceglie, Sörensen, Amauri és a többi kivételes sztárunk alkotják a csapatot és majd rettegni fog tőlünk mindenki.

Ismeretlen_153094 2011.01.22. 03:08:14

Tényleg nagyon szemét ember ez a Buffon. Inkább megműtteti a gerincsérvét, minthogy sérülten végig(szenvedjen)védjen egy tornát, utána meg egy egész bajnokságot.Még ilyet!!! Meg volt pofája itt maradni a serie b-ben és utána ünnepelni a visszajutást. És mindezekért még pénz is kapott!!! Nagyot csalódtam benne! És még nyilatkozgat is, ahelyett, hogy csinálna valamit! Ez botrány!

champion 2011.01.22. 08:40:58

Való igaz biztos direkt sérült le. Kiutazott a vb-re hogy ott lesérüljön és kibas...on saját magával, meg mindenkivel. Mmartin te voltál már sérült?? Sztem életedbe soha. Úgy nem lehet játszani hogy arra figyelsz hogy fáj meg hogy nehogy még jobban megerőltesd. Ez teljesen abszurd h számon kéred valakin h lesérül...pffff

Ismeretlen_147985 2011.01.22. 11:20:48

Szerintem senki nem szólt volna erre az egészre semmit (legalábbis én nem), hogy ha ez nem volna sorozatos. Megsérült, ok, rendben, majd felépül. Azonban Buffon évek óta ezt csinálja folyamatosan, és nekem már ebből elegem van. Az egy dolog, hogy minden évben sérült fél évet és ezáltal cserbenhagyja a Juventust, de hogy még ugyanezt eljátssza a válogatottal is, az már sok, legalábbis nekem. Én nagyon szeretem az Olasz Válogatottat, és rendkívül szar érzés az, hogy tudod azt, hogy a csapatod egy rakás szar, mert az edző szar embereket rak be a keretbe, tudod hogy az eredmény is szar lesz ill. az egész torna egy égés lesz, ráadásul az egyetlen ember akiben bízol és akiben egy nemzet bízik még tovább tetézi a dolgot. Mindezek után olyan hangokat hallasz, hogy 'majd visszajövök a harmadik csoportmeccsre', vagy ha oda nem is, akkor majd a kieséses szakaszra, pedig közben pontosan tudod, hogy ez az ember nem fog már a tornán védeni. Hogy is védhetett volna, hiszen 7 hónapot kellett kihagynia. Én ezeket a dolgokat nagyon nem szeretem, és remélem senki nem hiszi azt, hogy akkor mostantól minden happy Buffonnal kapcsolatban, mert minden bizonnyal még ebben a szezonban újra megsérül, de az biztos, hogy lesz még neki féléves kihagyása a közeljövőben, hiszen szinte minden évben van neki ilyen. Persze én szeretném a legjobban, hogy kapushoz méltóan 38-ból 38 meccsen védjen a bajnokságban, de azt hiszem, hogy pályafutása során vele még ilyen nem történt.

Ismeretlen_177028 2011.01.22. 11:51:43

Úgy van martin! Verjük az asztalt! xD Hogy merészel megsérülni??? Hallatlan! :D

Ismeretlen_164215 2011.01.22. 11:58:42

Azon csodálkozok, hogy ennyi hosszan tartó sérülés után miért nem hagyta abba. Pénze már van, az nem lehet indok, a szurkolók királyként tisztelik, na jó, max grófként, mert ugye ott van Alex és Pavel pl. A válogatottal már megnyerte, amit lehetett. Szóval akkor miért? Nem kívánom a visszavonulását, csak számomra érthetetlen az egész.

Ismeretlen_147985 2011.01.22. 12:09:14

Lord_Viktor: Az a baj, hogy neked és a hozzád hasonló embereknek hiába próbálom megmagyarázni mit miért írok vagy mit miért gondolok úgy ahogy, ha te csak hülyeségeket vagy képes beírni, amiről azt hiszed vicces, pedig nem az.

Ismeretlen_102194 2011.01.22. 12:42:20

Azért ha őszinték lennétek és nem csak mmartint basztatnátok rájöhetnétek arra hogy valamiben igaza is van!A vb-re már ki sem kellett volna mennie, mert tavaly már nálunk is rengeteget hiányzott, és csak halogatta a műtétet amit mégis meg kellett csinálni!Az hogy az orvosok ebben mennyire ludasak, nem tudom, de azt bizton állíthatom hogy az Agricola vezette stább egy rakás szar volt, lódoktorokkal!!! Tehát ezt a vb-t beáldozhatta volna nyugodtan, mert semmit nem tudott hozzátenni, ellenben magától rengeteget elvennie sikerült! Mondom ezt úgy hogy engem az olasz válogatott teljesen hidegen hagy, mert sosem szerettem őket!!!;)

Diego2889 2011.01.22. 13:22:02

én személy szerint örülök neki h 1 ilyen kapusunk van mint ő.. tavaly mondtam én is h lehet jobban jártunk volna ha eladjuk, de Isten ments! Ritka jó ember Gigi és sztem mindannyian megköszönhetjük neki h nem ment el, pedig megtehetné a mai napig az 100%.. sokkal jobb csapatban is játszhatna úgy vélem..nagyszerű ember és sztem a mai napig a legjobb kapus a világon.. Del Piero, Nedved és Trezeguet mellett neki köszönhetjük a legtöbbet. Én nagyon remélem h itt fejezi be a pályafutását. Del Piero viszont már korán sem biztos sajnos. azt olvastam h 3milliót szeretne jövőre, viszont a klub csak 1,5öt adna neki.. megjegyezném h hol van a korrektség?? Amauri simán 4miliot keres évente és semmit sem tett le az asztalra. Del Piero sérülten fél év alatt több gólt rúg, mint amauri 3 év alatt.. undorító dolog

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása